Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επειδή εγώ δεν κατάλαβα, μήπως μπορείς να γράψεις ποιες προσδοκίες δεν καλύπτει;
Η G10 ήταν μια πολύ καλή τηλεόραση, και η G20 μάλλον είναι μια λίγο βελτιωμένη εκδοχή της. Τι παράπονα έχουν εκεί, στα ξένα φόρα;

μαλλον δεν απεικονιζει σαν την kuro... αυτο ειναι το παραπονο πιθανον του φιλου.

δυστυχως ακομα (ελεω φασης μετακομισης και τοποθετησης πραγματων) οποτε παω σπιτι την βαζω να παιζει αναλογικο καναλι... ουτε μιση ωρα δεν εχω κατσει απο πανω οποτε δεν μπορω να συμβαλλω ακομα εποικοδομητικα στο παρον θρεντουλο ως κατοχος...

Και η ίδια η Panasonic έχει πει ότι σαν την KURO δεν είναι (σε επίπεδο μαύρου), οπότε μην περιμένετε να το πουν οι κάτοχοι (και αν το πουν, δεν θα έχουν δει KURO...:D), από κει και πέρα ούτε εγώ έχω καταλάβει ποιες προσδοκίες δεν εκπληρώνει... :hmmmm2:

...έχει καλύτερο επίπεδο μαύρου από την G10, καλύτερη επεξεργασία, ΤΗΧ και σαφώς καλύτερο εξοπλισμό με δυνατότητες εγγραφής σε σκληρό από την USB, θύρα ethernet κ.λ.π., αν θεωρείται μείον το ότι δεν παίζει MKV τότε θα είναι για πάντα μείον γιατί γάμος MKV και SONY ή PANASONIC δεν θα γίνει ποτέ και ο λόγος είναι αυτονόητος...;)

Last edited:
αν φορτωσεις mkv μεσω τριτης συσκευης (βλεπε media tank) ομως το παιζει ετσι δεν ειναι?

καλα εννοειται οτι δεν περιμενουμε να δουμε kuro, δεν παει να εχει κατι αυτοκολλητα να πανω infinite black (και με σημα το απειρο ) :p

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν φορτωσεις mkv μεσω τριτης συσκευης (βλεπε media tank) ομως το παιζει ετσι δεν ειναι?

Σαφώς, εγώ λέω για ενσωματωμένο player.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...έχει καλύτερο επίπεδο μαύρου από την G10, καλύτερη επεξεργασία, ΤΗΧ και σαφώς καλύτερο εξοπλισμό με δυνατότητες εγγραφής σε σκληρό από την USB, θύρα ethernet κ.λ.π., αν θεωρείται μείον το ότι δεν παίζει MKV τότε θα είναι για πάντα μείον γιατί γάμος MKV και SONY ή PANASONIC δεν θα γίνει ποτέ και ο λόγος είναι αυτονόητος...;)

ΟΚ, την παρήγγειλα ! :guitarist: Παρασκευή απόγευμα ξεκινάει το στρώσιμο.
Πως θα πείσω τα παιδιά ότι θα πρέπει να βλέπουν τα παιδικά σε μεγέθυνση και με ελάχιστες τιμές φωτεινότητας και αντίθεσης μέχρι να στρώσει η τηλεόραση ? :twoguns:

Μα εφαρμόζοντας Στρατιωτικό Νόμο... :smash::argue:

Με το καλό να την παραλάβεις !

Μην αγχώνεστε με το στρώσιμο.. κάνοντας νορμάλ χρήση , δεν παθαίνει τίποτα η "κούκλα" ..

...έχει καλύτερο επίπεδο μαύρου από την G10, καλύτερη επεξεργασία, ΤΗΧ και σαφώς καλύτερο εξοπλισμό με δυνατότητες εγγραφής σε σκληρό από την USB, θύρα ethernet κ.λ.π.

το ευλογο ερωτημα που προκυπτει ειναι εαν αξιζει τα παραπανω χρηματα σε σχεση με την G10...

paИ-baL;1163331 said:
το ευλογο ερωτημα που προκυπτει ειναι εαν αξιζει τα παραπανω χρηματα σε σχεση με την G10...

όσο αξίζει για να δώσεις παραπάνω για να πάρεις την VT20 έναντι της G αυτή τη στιγμή. Έτσι πάνε αυτά πιστευω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

paИ-baL;1163331 said:

42G10 ... από 800
42G20 ... από 1.050

....το κατά πόσο αξίζουν 250 παραπάνω ο επιπλέον εξοπλισμός και η ρύθμιση ΤΗΧ είναι υποκειμενικό και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις απαιτήσεις και την τσέπη του αγοραστή, εννοείται πως ότι υπάρχει σε G10 είναι από stock και έχει σταματήσει η παραγωγή της, οπότε και το ψυχολογικό του 'νέου μοντέλου' είναι θέμα πάλι του αγοραστή.

46G10 ... από 1.240
46G20 ... από 1.280

....δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να σκέφτεται την διαφορά των 40 και να πάρει την G10....

50G10 ... από 1.370
50G20 ... από 1.475

.....νομίζω ότι ο επιπλέον εξοπλισμός της G20 και τα νέα χαρακτηριστικά της αξίζουν 100 παραπάνω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πως θα πείσω τα παιδιά ότι θα πρέπει να βλέπουν τα παιδικά σε μεγέθυνση και με ελάχιστες τιμές φωτεινότητας και αντίθεσης μέχρι να στρώσει η τηλεόραση ? :twoguns:

Μην τρελαίνεστε με το στρώσιμο, βάλε τη default ρύθμιση Cinema με ρύθμιση gamma 2.5 και άσε τις ρυθμίσεις όπως είναι ( 36 την αντίθεση και 0 την φωτεινότητα) μια χαρά θα στρώσει....(και μετά τις 200 ώρες, τις πας στο 42 και +3 αντίστοιχα...;) )

αρα περιμενουμε λιγο ακομα μεχρι να πεσει η G20 στα 800 ευρω... κριση εχουμε, μουντιαλ ερχεται... ολο και πιο κατω θα πεφτουν οι τιμες γρηγοροτερα απο παλια...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην τρελαίνεστε με το στρώσιμο, βάλε τη default ρύθμιση Cinema με ρύθμιση gamma 2.5 και άσε τις ρυθμίσεις όπως είναι ( 36 την αντίθεση και 0 την φωτεινότητα) μια χαρά θα στρώσει....(και μετά τις 200 ώρες, τις πας στο 42 και +3 αντίστοιχα...;) )

Gamma έχει 2.2, 2.4, 2.6

οπότε?

2.4 ή 2.6 όπου σου αρέσει καλύτερα (...εγώ έχω μείνει στις παλιές που είχε η G10 ήτοι : 2,0 - 2,2 - 2,5 - S .... :o )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν θα πρέπει να την βάλω και σε zoom, ώστε να μην φαίνεται το σήμα των τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και οι μπάρες πάνω-κάτω όταν παίζει ταινίες ?

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, αν έχεις σκοπό να βλέπεις όλη την μέρα το ίδιο κανάλι θα χρειαστεί το zoom, αν βλέπεις υπό νορμαλ συνθήκες με το zapping σου κ.λ.π δεν χρειάζεται zoom...

....όσον αφορά τις ταινίες, δεν χρειάζεται ούτε εκεί zoom, αν σκοπεύεις να δεις την τριλογία του LOTR σερί, καλό είναι ενδιάμεσα π.χ. όταν φτιάξεις καφέ ή σάντουιτς να την βάλεις σε zoom.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Δεν θα πρέπει να την βάλω και σε zoom, ώστε να μην φαίνεται το σήμα των τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και οι μπάρες πάνω-κάτω όταν παίζει ταινίες ?

εγω πλεον ως κατοχος της v10e ,ενα σας γραφω ΔΕΝ μπορω πλεον να βλεπω tv και να φαινονται τα σηματα των καναλιων....μου τη δινει....ξενες ταινιες μονο απο pc(hdmi) η απο xtreamer....ελληνικα ολα με μεγεθυνση 1........

Για να μην την βλέπουμε μόνο απ' έξω, εδώ και το εσωτερικό:

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/preview/3675-panasonic-tx-46g20-preview.html

SG203778.JPG

Πάντως παρατηρώ ότι το μόνο που δεν αποθηκεύεται είναι το aspect ratio που επιλέγω. Δηλαδή σε τηλεοπτικό επιλέγω "πλήρης οθόνη" αλλά όποτε κλείνω την τηλεόραση και την ξανανοίγω μου βγάζει πάλι "ευρεία" με τις ενοχλητικές διακεκομένες σε 2-3 κανάλια και πρέπει μέσο aspect να το ξαναβάζω.

Λογικό που δεν αποθηκεύεται έτσι?

Last edited: