Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εντυπωσιακό πάντως... Μα όλα σχεδόν τα μέλη του avs να έχουν μετρητικά όργανα;! Τί στο διάτανο, δώρο με τα χάμπουργκερ τα δίνουν στο Αμέρικα;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως παρατηρώ ότι το μόνο που δεν αποθηκεύεται είναι το aspect ratio που επιλέγω. Δηλαδή σε τηλεοπτικό επιλέγω "πλήρης οθόνη" αλλά όποτε κλείνω την τηλεόραση και την ξανανοίγω μου βγάζει πάλι "ευρεία" με τις ενοχλητικές διακεκομένες σε 2-3 κανάλια και πρέπει μέσο aspect να το ξαναβάζω.

Λογικό που δεν αποθηκεύεται έτσι?

Θα πας σε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι, μετά θα επιλέξεις Aspect 16:9, μετά θα πας στις Ρυθμίσεις και θα επιλέξεις Μέγεθος Σάρωσης ΟΧΙ, θα επιστρέψεις στο τηλεοπτικό και θα βάλεις Πλήρης κάλυψη Οθόνης, η γραμμή του overscan δεν θα ξαναεμφανιστεί, ακόμα και στην Πλήρη κάλυψη οθόνης όταν πας σε κάποιο κανάλι με μετάδοση 16:9 π.χ. ΣΚΑΙ, MTV, ψηφιακά ΕΡΤ θα σου βγάζει ένδειξη Ευρεία πάνω αριστερά.

Last edited:
καλημερα σας.

χτες το βραδυ που σεταρα και το hT ειπα να δοκιμασω ενα δισκακι LoTR. προς μεγαλη μου χαρα ειδα την τηλεοραση να αποδιδει μπαλα (για τα ματια μου). οσο για το μαυρο, μιας και τα χα ολα κλειστα ηταν αρκετα πισσα. ειχα αγχωθει λιγο με τις γραμμες γυρω απο τις μορφες στο αναλογικο. βεβαια οπως εχω πει δεν εχω ελεγξει ακομα το θεμα κεραια αν και το κατα ποσο σωστη ειναι στο νεο σπιτι.

αυτο που δεν βρισκω με τιποτα ειναι το γαμμα. που ειναι ρε παιδια στο μενου? εχει 3 μενου ρυθμισεων εικονα-ηχος-ρυθμισεις....

το χω cinema, και κατα τα αλλα οπως τα αναφερε ο φιλος czoun (36 την αντίθεση και 0 την φωτεινότητα), μιας και τα ειχα κατεβασει ολα πολυ χαμηλα...
ολα τα αλλα απο προεπιλογη τι τα κανουμε τα μηδενιζουμε? επισης ζεστο κανονικο ψυχρο το εχω κανονικο, πανελ ειναι εκ προεπιλογης στο ναι...

τελος, αυτο που παρατηρησα στην δικη μου ειναι οτι κανει αρκετη φασαρια, απο πανω αριστερα οπου ειναι και το "σουρωτηρι" για τον εξαερισμο ακουγεται ενας σχετικα εντονος συνεχης μπιζαριστος θορυβος, προβλεπεται??? φυσικα μιλαμε για απολυτη ησυχια στον χωρο, αλλα παρολα αυτα ειναι αρκετα θορυβωδης

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτο που δεν βρισκω με τιποτα ειναι το γαμμα. που ειναι ρε παιδια στο μενου? εχει 3 μενου ρυθμισεων εικονα-ηχος-ρυθμισεις....

Μενού > Εικόνα > Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Τα περιγράμματα που λες στο τηλεοπτικό είναι είδωλα από την κεραία σου, πείραξε τη λίγο μήπως αποφύγεις τις αντανακλάσεις από γειτονικές.

Ελαφρύς θόρυβος από τους ανεμιστήρες υπάρχει και στην G10, ο οποίος όμως γίνεται αντιληπτός αν πλησιάσεις κοντά στην τηλεόραση και υπάρχει απόλυτη ησυχία έχοντας κλείσει εντελώς τον ήχο της, εννοείται ότι με κανονικές συνθήκες θέασης (απόσταση και ήχο) δεν ακούγεται τίποτα.

Εντυπωσιακό πάντως... Μα όλα σχεδόν τα μέλη του avs να έχουν μετρητικά όργανα;! Τί στο διάτανο, δώρο με τα χάμπουργκερ τα δίνουν στο Αμέρικα;

Άμα οι τιμές είναι καλές...
Στο Εγγλέζικο site είχαν κάνει ομαδική αγορά. 75 λίρες για καλιμπραρισμένο αισθητήρα και λογισμικό δεν είναι πολλά...
http://www.avforums.com/forums/calibration-equipment-power-buys/1116415-chromapure-powerbuy.html

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μενού > Εικόνα > Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Τα περιγράμματα που λες στο τηλεοπτικό είναι είδωλα από την κεραία σου, πείραξε τη λίγο μήπως αποφύγεις τις αντανακλάσεις από γειτονικές.

Ελαφρύς θόρυβος από τους ανεμιστήρες υπάρχει και στην G10, ο οποίος όμως γίνεται αντιληπτός αν πλησιάσεις κοντά στην τηλεόραση και υπάρχει απόλυτη ησυχία έχοντας κλείσει εντελώς τον ήχο της, εννοείται ότι με κανονικές συνθήκες θέασης (απόσταση και ήχο) δεν ακούγεται τίποτα.

οκ ευχαριστω.
τους ανεμιστηρες τους ακουγα ακομα και απο αποσταση 4-4.40 που καθομαι αλλα λογω ωρας προχωρημενης το χα αρκετα χαμηλα... θα το τσεκαρω ty

θα ηθελανα το καταγραψω σαν εντυπωση ...

χαιρομαι παρα πολυ που δεν πηρα 46αρα....

στα 4 μετρα που θρονιαζομαι ΘΕΛΩ ακομα μεγαλυτερη για ταινιοπροβολη... εκατσα 10 λεπτα και ειδα μια αγαπημενη μου ταινιουλα και ηταν απολαυση...

οκ για αναλογικο τηλεορασης ειναι υπεραρκετο το μεγεθος.... με βλεπω να μετακινω ολον τον καναπε 1 μετρο πιο μπροστα:music-smiley-005:

Αρκετο ειναι τωρα , σε ενα μηνα θα βαλεις τον καναπε πιο κοντα και στα αναλογικα...

+ 1000000000

Και στα 3 μ. μικρη θα σου φανεται , πολυ συντομα...
Υπομονη , κατι σε 100+ 3D θα σκασει προσεχως
:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οκ ευχαριστω.
τους ανεμιστηρες τους ακουγα ακομα και απο αποσταση 4-4.40 που καθομαι αλλα λογω ωρας προχωρημενης το χα αρκετα χαμηλα... θα το τσεκαρω ty

Bάσει hdtvtest η G20 δεν έχει ανεμιστήρες. Μάλλον αυτό που ακούς, είναι το βούισμα του παλμοτροφοδοτικού της τηλεόρασης. Λογικά, πρέπει να ακούγεται πιο έντονα, όταν προβάλλεται φωτεινό περιεχόμενο στην οθόνη...

Έχει δίκιο ο Γιάννης δεν έχει ανεμιστήρες η G20, λάθος μου προηγουμένως...:o

Ρε λες να μην είναι και 600 Ηz???....:flipout:

Ευχαριστώ!!!! :flipout:

Είναι η χαμηλότερη μέτρηση μαύρου μέχρι στιγμής για την G20;