Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

Αν αληθεύει οτι ο kblachos θα γίνει κάτοχος....

Ας μην γινόμαστε ιερόσυλοι....:flipout: ... πλάκα του κάνει ο αδερφός, γιατί...

... πιθανολογώ ότι κάποια στιγμή θα έχουμε Καστρούνιες μετρήσεις/ρυθμίσεις και για την G20 :a0210:

...καλά πιθανολογείς...;)

-bye--bye--bye--bye-

Σήμερα συμπληρώθηκαν αισίως 105 ώρες λειτουργίας της ΤV. Γερή κατήχηση στις ρυθμίσεις, και σχεδόν πάντα zoom 3 εκτός απο 2-3 ταινίες που είδα σε 1.

Σήμερα έχει εκ νέου κανονιστεί βραδιά ταινίας . Αν παίξουν μαύρες μπάρες , υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νίκο εάν εννοείς το είδωλο από τζάμι της οθόνης δεν υπάρχει πλέον.

είδωλα εννοώ, που δυστηχώς, αν και παλαιότερα μου εξήγησε ο JL, έχω ξεχάσει την αιτία τους...

Αυτό κι αν είναι νέο!!! εξαφανίστηκαν τα είδωλα? :adore: :worshippy: :elefant: :marchmellow: :Banane0: :music-smiley-005:

:fahne90: :party:

Σήμερα συμπληρώθηκαν αισίως 105 ώρες λειτουργίας της ΤV. Γερή κατήχηση στις ρυθμίσεις, και σχεδόν πάντα zoom 3 εκτός απο 2-3 ταινίες που είδα σε 1.

Σήμερα έχει εκ νέου κανονιστεί βραδιά ταινίας . Αν παίξουν μαύρες μπάρες , υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα?

Mην τρομοκρατείσαι από τις μαύρες μπάρες, εφόσον μετά την προβολή παίξεις μερικά λεπτά περιεχόμενο full screen, για να ξεπλυθεί το image retention, o κίνδυνος είναι πρακτικά μηδενικός. Στη δική μου U10, έβλεπα κανονικά και ταινίες με μαυρες μπάρες κατά το στρώσιμο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λίγο περισσότερο προσοχή κατά το στρώσιμο, χρειάζονται οι υπότιτλοι των media players, που χρησιμοποιούν λευκό 100%, καθώς μπορεί να προκαλέσουν δύσκολο στο ξέπλυμα image retention μετά από πολύωρη θέαση...

Mην τρομοκρατείσαι από τις μαύρες μπάρες, εφόσον μετά την προβολή παίξεις μερικά λεπτά περιεχόμενο full screen, για να ξεπλυθεί το image retention, o κίνδυνος είναι πρακτικά μηδενικός. Στη δική μου U10, έβλεπα κανονικά και ταινίες με μαυρες μπάρες κατά το στρώσιμο, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λίγο περισσότερο προσοχή κατά το στρώσιμο, χρειάζονται οι υπότιτλοι των media players, που χρησιμοποιούν λευκό 100%, καθώς μπορεί να προκαλέσουν δύσκολο στο ξέπλυμα image retention μετά από πολύωρη θέαση...

Σε αυτό που αναφέρεις υποθέτω - καινούργιος στα plasmatika γαρ- ότι εννοείς τους υπότιτλους απο αρχεία με κατάληξη avi,divx?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις

Ας μην γινόμαστε ιερόσυλοι....:flipout: ... πλάκα του κάνει ο αδερφός, γιατί...

...καλά πιθανολογείς...;)

-bye--bye--bye--bye-

Ειχαμε όντως Καστρουνιές σήμερα το απόγευμα παρέα με την 42G20 και δυο τρεις φίλους ακόμα....:music-smiley-005:
Ο άθλιος ο Κώστας δεν έλεγε να μου την δώσει κανα χιλιάρικο την KURO....

Σε αυτό που αναφέρεις υποθέτω - καινούργιος στα plasmatika γαρ- ότι εννοείς τους υπότιτλους απο αρχεία με κατάληξη avi,divx?

Και αυτούς. Γενικά οι υπότιτλοι συσκευών media player, όπως π.χ. το WDTV, αλλά και των DVD-Player σε αναπαραγωγή avi, divx.

Στα DVD και BluRay συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί εκεί οι υπότιτλοι κατά κανόνα αποδίδονται με 70-80% λευκό.

@Dalanik: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1064061&postcount=378

Thanx Γιαννη. Δηλαδή τώρα πως το εξαφάνισαν? Δεν υπάρχει προστατευτικό plexiglass? Aυτό θα έλεγα ότι είναι μεγάλη αλλαγή!!!

@Yperion: Σιγά βρε Γιάννη μην έβλεπα με τέτοιες γωνίες. Απέναντι κάθομαι όπως άλλωστε και από την LCD. Aλλά να μη το πώ? Όταν μετακινούμε λίγο γίνεται μελιτζανί η άτιμη! :D

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Thanx Γιαννη. Δηλαδή τώρα πως το εξαφάνισαν? Δεν υπάρχει προστατευτικό plexiglass? Aυτό θα έλεγα ότι είναι μεγάλη αλλαγή!!!

Ή δεν υπάρχει ή το έκαναν αρκετά λεπτό, ώστε να μην είναι ορατές οι ανακλάσεις/καθρεφτισμοί επιφάνειας επαφής...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews -

Ειχαμε όντως Καστρουνιές σήμερα το απόγευμα παρέα με την 42G20 και δυο τρεις φίλους ακόμα....:music-smiley-005:

Κι εσύ εκεί ήσουν πουλάκι μου???

Πας κι εσύ Γιώργη το κόλλησες το μικρόβιο, μπλέχτηκες στα δίχτυα της Πανασονίας με τις παλιοπαρέες που κάνεις...:flipout::flipout:

....-bye--bye--bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Review

Κι εσύ εκεί ήσουν πουλάκι μου???

Πας κι εσύ Γιώργη το κόλλησες το μικρόβιο, μπλέχτηκες στα δίχτυα της Πανασονίας με τις παλιοπαρέες που κάνεις...:flipout::flipout:

....-bye--bye--bye--bye-
Θέλει πολύ να το κολλήσεις το μικρόβιο Χρηστάρα ?
Μια άριστη λύση η G20 χωρίς να χρειάζεται να ματώσεις οικονομικά. Κάτσε να δούμε τι μας επιφυλάσει και η καινούργια V.
:ernaehrung004:

Bάσει hdtvtest η G20 δεν έχει ανεμιστήρες. Μάλλον αυτό που ακούς, είναι το βούισμα του παλμοτροφοδοτικού της τηλεόρασης. Λογικά, πρέπει να ακούγεται πιο έντονα, όταν προβάλλεται φωτεινό περιεχόμενο στην οθόνη...

ο θορυβος ρε γαμωτο με εκνευριζει λιγο, ειναι αρκετα εντονος... η πλακα ειναι οτι δεν φημιζομαι για την ακοη μου οταν μου μιλαει καποιος αλλα τετοιες σκυλισιες συχνοτητες τις πιανω με την πρωτη.... ηχογραφησα και με το κινητο τον ηχο και ακουγεται και απο κει εντονα....
στο 15-20 εχω ενταση την τηλεοραση και αυτο παρολ' αυτα το ακους

τελος, και εγω εχω κανει λιγοτερες φυσικα ωρες απο τον φιλο TerI, ανερχονται σε καποιες δεκαδες αλλα εχω την αισθηση οτι η εικονα εχει βελτιωθει καπως...

Πιο κάτω είναι Γιώργο........

να φανταστείς ο Βλάχος πούλησε την KURO......

παρήγγειλε G20,και μέχρι το βράδυ μπορεί να έχουμε και REVIEW.....:ears:

Αν αληθεύει οτι ο kblachos θα γίνει κάτοχος πιθανολογώ ότι κάποια στιγμή θα έχουμε Καστρούνιες μετρήσεις/ρυθμίσεις και για την G20 :a0210:

Ρε σεις ένα απόγευμα ασχολήθηκα κι εγώ με τον νέο μου δορυφορικό δέκτη και μου βγάλατε ότι πούλησα την kuro; Σαν δεν ντρέπεστε.... :ernaehrung004:

Αν και είχα πρόταση:

0.02 το μαύρο κατά fullhd.gr... :firstprize:

Απ' τις χθεσινές μετρήσεις του Μανώλη σε 42άρα G20, φαίνεται ότι το νούμερο ισχύει. Ισως μάλιστα είναι και λίγο πιο κάτω...

Ας σημειωθεί ότι η 42άρα ήταν του κουτιού με 0 ώρες χρήσης.

Απ' τις χθεσινές μετρήσεις του Μανώλη σε 42άρα G20, φαίνεται ότι το νούμερο ισχύει. Ισως μάλιστα είναι και λίγο πιο κάτω...

Ας σημειωθεί ότι η 42άρα ήταν του κουτιού με 0 ώρες χρήσης.

Κάποια στιγμή ειδαμε και ένα 0.018......

Γίνεται να βλέπεις ταινία και να μην εμφανίζονται οι μαύρες μπάρες πάνω-κάτω ? Υπάρχει τέτοια επιλογή στην G20 ?
Παραλαμβάνω σήμερα την τηλεόραση και φοβάμαι ότι δεν θα αντέξω να μην δω μια ταινία. Αν όμως δεν γίνεται αυτό, να κάνω την καρδιά μου πέτρα μέχρι να στρώσει η τηλεόραση.

Για είσοδο στο SM, ώρες λειτουργίας, ρύθμιση HOTEL MODE, περιήγηση στο SM , ισχύουν τα ίδια ακριβώς όπως και στη σειρά του 2009...

....τα link με οδηγίες βρίσκονται στο 1ο post ( με ένα απλό copy paste από την G10).

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γίνεται να βλέπεις ταινία και να μην εμφανίζονται οι μαύρες μπάρες πάνω-κάτω ? Υπάρχει τέτοια επιλογή στην G20 ?
Παραλαμβάνω σήμερα την τηλεόραση και φοβάμαι ότι δεν θα αντέξω να μην δω μια ταινία. Αν όμως δεν γίνεται αυτό, να κάνω την καρδιά μου πέτρα μέχρι να στρώσει η τηλεόραση.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι, αν έχεις σκοπό να βλέπεις όλη την μέρα το ίδιο κανάλι θα χρειαστεί το zoom, αν βλέπεις υπό νορμαλ συνθήκες με το zapping σου κ.λ.π δεν χρειάζεται zoom...

....όσον αφορά τις ταινίες, δεν χρειάζεται ούτε εκεί zoom, αν σκοπεύεις να δεις την τριλογία του LOTR σερί, καλό είναι ενδιάμεσα π.χ. όταν φτιάξεις καφέ ή σάντουιτς να την βάλεις σε zoom.

Οι μαύρες μπάρες των 2,35:1 εξαφανίζονται μόνο με zoom και μαζί τους εξαφανίζεται, μέρος των υπότιτλων και αρκετή πληροφορία από την εικόνα (για τους υπότιτλους δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης από τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης).

Κατά τη γνώμη μου, απόλαυσε τις ταινίες σου και την αγορά σου και μην αγχώνεσαι ( και σε κανά μήνα θα λες το ίδιο σε όσους κάνουν την ίδια ερώτηση... ;) )