Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να απαιτήσεις αντικατάσταση άμεσα, μιλάμε για 10 ημερών τηλεόραση, οφείλουν να σε εξυπηρετήσουν χωρίς καμία επιβάρυνση, βγάλε μια φωτογραφία και βάλε την εδώ να τη δούμε.

Μιας και ίσε μακριά από το μαγαζί που έγινε η αγορά προτείνω να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους του καταστήματος σήμερα κιόλας και να τους στείλεις με mail την φωτο που φαίνεται το πρόβλημα, ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Περιμένουμε ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη.

τι γινεται με τις παραδοσεις panasonic 50g20 ;

Έχω παραγγείλει απο τις 10-5 και ακόμη τίποτα .
Αρχικά μου είπαν για 1-2 εβδομάδες .
Περασε και η 3η εβδομάδα και ακόμη δεν έχω νεότερα .
Υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τις παραδόσεις ;;
Δεν θα προλαβουμε το μουντιαλ παιδιά.Απαράδεκτη τακτική .

Ίσως να ακυρωσω και να πάω σε lg ;;

χαιρετω την παρεα απο το σαββατο ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος 50g20 και ολο την ψαχνω αυτες τις μερες.ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα,εχω 1 σκληρο 2,5 80gb σε fat32 αλλα οταν τον συνδεω ενω τον βλεπει λεει οτι δεν τον υποστηριζει γιατι?επισης ακολουθωντας τισ οδηγιες για να μπω στο μενου για να δω ποσες ωρες εχει παιξει και μου δειχνει μονο 0000 αλλα κολλαει κιολας και κλεινει μονο απο το πλαινο on-off.κανω κατι λαθος?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να απαιτήσεις αντικατάσταση άμεσα, μιλάμε για 10 ημερών τηλεόραση, οφείλουν να σε εξυπηρετήσουν χωρίς καμία επιβάρυνση, βγάλε μια φωτογραφία και βάλε την εδώ να τη δούμε.

Μιας και ίσε μακριά από το μαγαζί που έγινε η αγορά προτείνω να επικοινωνήσεις με τους υπεύθυνους του καταστήματος σήμερα κιόλας και να τους στείλεις με mail την φωτο που φαίνεται το πρόβλημα, ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Περιμένουμε ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη.
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον που δειχνετε και συγχαρητηρια φιλε czoun για τη δουλεια που κανετε στο forum, πηρα το μεσημερι τηλεφωνο στο Ηχοεκφραση και μιλησα με τον ευγενικο Γιωργο του ειπα το προβλημα και μου ειπε οτι θα μιλησει με τον τεχνικο και θα μου πει.
Σε καμια ωριτσα με πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος της αντιπροσωπειας και μου εδωσε τη διευθυνση για να τη στειλω. Οταν τον ρωτησα αν θα μου την αντικαταστησουν επειδη ειναι ολιγον ημερων μου απαντησε οτι θα την κοιταξει και εαν χρειαζεται αντικατασταση να ειμαι σιγουρος οτι αυτο θα γινει.
Μου ειπε οτι σε 2-3 μερες θα ειναι σε θεση να μου απαντησει και να με ενημερωσει. Σας παραθετω και μερικες φωτογραφιες:

Δεν μπορώ να δω τις φωτο, τεσπα μας ενημερώνεις με την εξέλιξη του θέματος...-bye-

Μολις ενημερωθηκα οτι την 50g20 την αναμενει η panasonic στα μεσα της επόμενης εβδομάδασας .
Αρα θα συμπληρώσει τουλαχιστον 1 μηνα καθυστέρηση απο τις 10-5-2010 που την παρήγγηλα .
Ισως περιμένει να μαζέψει όλες τις παραγγελίες πριν το μουντιαλ και να φέρει μεγαλυτερη ποσότητα .

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Μπορώ να την βρώ σε κάποιο κατάστημα ετοιμοπαράδοτη;
Μήπως μέχρι τότε αρχίσει να παραδίνεται και η v20;

nikassos και εγω εχω παραγγειλει την 46G20 εδω και 10 μερες απο γνωστο μαγαζι του χωρου, αλλα ακομα περιμενω. Μου ειχαν πει σε 1 εβδομαδα θα μου τηλεφωνησουν, αλλα ακομα περιμενω. Τους πηρα εγω το Σαββατο και μου ειπαν την Τεταρτη (αυριο) θα παραλαβουν. Για να δουμε. Γενικα φαινεται να υπαρχει προβλημα στις πλασμα. Αν βαλεις και το γεγονος οτι πολλοι δεν τις εχουν στον καταλογο τους (Ηλεκτρονικη) ή δεν τις φερνουν καν (MediaMarkt) δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει η εδω αντιπροσωπεια ή τα ιδια τα μαγαζια.

Last edited:
σχετικα με το ερωτημα παραπανω για τον σκληρο δισκο γνωριζει κανεις?το μανουαλ λεει απο 160 και πανω,μηπως φταιει αυτο γιατι μου φαινεται περιεργο

παιδια μπορει να μου πει καποιος αν απο τη θυρα usb μπορει να αναπαραγει mkv αρχεια?
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια μπορει να μου πει καποιος αν απο τη θυρα usb μπορει να αναπαραγει mkv αρχεια?
ευχαριστω

Όχι δεν μπορεί.Θα χρειαστείς media player ή Htpc για αυτό!

Ειδικα απο την δευτερη φωτογραφια καταλαβαινω τι διαφορα στα χρωματα εχει απο την δικια μου LCD παρολο που την βλεπω απο οθονη υπολογιστη.

Για αυτο κανετε ετσι ολοι οι κατοχοι πλασματος. Ακομα και στο μαυρο να μην ηταν καλυτερες απο μια LED απο φυσικοτητα χρωματων σκιζει...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G20 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χαιρετω την παρεα απο το σαββατο ειμαι ενας ευτυχισμενος κατοχος 50g20 και ολο την ψαχνω αυτες τις μερες.ηθελα να ρωτησω 2 πραγματα,εχω 1 σκληρο 2,5 80gb σε fat32 αλλα οταν τον συνδεω ενω τον βλεπει λεει οτι δεν τον υποστηριζει γιατι?επισης ακολουθωντας τισ οδηγιες για να μπω στο μενου για να δω ποσες ωρες εχει παιξει και μου δειχνει μονο 0000 αλλα κολλαει κιολας και κλεινει μονο απο το πλαινο on-off.κανω κατι λαθος?

Ξαναδοκίμασε πρέπει να πας στο κουτάκι δίπλα δεξιά από το 00.00.00.00 και να κρατήσεις πατημένο το MUTE για να εμφανιστούν οι ώρες, δεν κολλάει από εκεί γίνεται επαναφορά αν την κλείσεις και την ξανανοίξεις από τον διακότη on/off....καλορίζικη.

Καλημερα.

Χτες εκανα αναβαθμιση στο firmware. Μπηκα στο μενου της τηλεορασης, την εβαλα να το αναζητησει και απο εκει και περα τα εκανε ολα μονη της.

Για οσους αναρωτιουνται η αναβαθμιση ειναι απο το 2004 σε 2005. Firmware, οχι χρονιες!!

Η ορατη διαφορα ειναι στο viera cast που εμπλουτιστηκε. Τωρα εχει και ταινιες on demand! Και skype για οσους ενδιαφερονται και εχουν τον επιπλεον εξοπλισμο.

Αλλη διαφορα δεν ειδα αλλα δεν το εψαξα και πολυ ειναι η αληθεια.

Μηπως ξερει κανεις γιατι το viera cast του BR player (BD-85) ειναι φτωχοτερο απο της τηλεορασης? Και οι δυο συσκευες εχουν την τελευταια εκδοση firmware αυτη τη στιγμη αλλα το player εμφανιζει τα μισα απο την τηλεοραση. Παραξενο δεν ειναι? Υποτιθεται οτι ο κεντρικος server ειναι ο ιδιος.

Αυτα. Βασικα ηθελα να σας ενημερωσω για το φρεσκο firmware και να ορμηξετε!:ernaehrung004:

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία για το καινούριο firmware.
Επίσης, θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις.
Α. Όταν θέτω την τηλεόραση σε stand by μετά από κάποια δευτερόλεπτα ακούγεται ένα "κλιτς" (συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω). Επίσης παρατήρησα ότι την ίδια στιγμή το Pioneer BCS-FS500 (σετ home cinema 2.1 με Blu-Ray) που έχω συνδεδεμένο στην HDMI 2, σταματά στιγμιαία να "διαβάζει" από το drive (το διαπίστωσα τυχαία, καθώς πρώτα είχα βάλει να παίζει ένα CD και μετά έθεσα την τηλεόραση σε stand by). Το ίδιο ακριβώς επαναλήφθηκε με το Viera Link απενεργοποιημένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί ακριβώς συμβαίνει;
Β. Το Viera Link δεν λειτουργεί με το Pioneer, το οποίο έχει έξοδο HDMI 1.3c. Αυτό είναι φυσιολογικό, έτσι δεν είναι;

Να συμπληρώσω στα παραπάνω:
Α. Όταν το Pioneer παίζει ραδιόφωνο δεν συμβαίνει διακοπή τη στιγμή του "κλιτς" της τηλεόρασης.
Β. Όταν στο Ρυθμίσεις > Επικοινωνία Συσκευών επιλέγω Λήψη, μου βγαίνει μήνυμα: "Ελέγξτε τις ρυθμίσεις και τις συνδέσεις".

Σχετικά με το καινούριο firmware, έβαλα την τηλεόραση να κάνει αυτόματη αναζήτηση και μου έβγαλε μήνυμα ότι το υπάρχον 2004 είναι το τελευταίο! Καμιά ιδέα; Μήπως παίζει ρόλο η χώρα που έχω επιλέξει (Ελλάδα);