Noμίζω πως μόλις ανακάλυψες το dynamic false contour...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=858484&highlight=dynamic+false#post858484
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=58830&highlight=dynamic+false&page=60
Διάβασε τα link, δύο post πιο πάνω...
Τα διαβασα. Και νομιζω οτι το false contour το κανει (εντονα!) και η δικη μου.
Οχι μονο σε τηλεοπτικο που δε θα με πειραζε αλλα και σε ΗD υλικο, που με πειραζει!
Και γιατι λενε οτι τωρα πια οι τηλεορασεις με τα πανελ νεας γενιας δεν το κανουν? Το κανουν οι ρημαδες!
Διορθωνεται? Δωσε τα φωτα σου!
:ernaehrung004:
Aπό περιέργεια, τί ρυθμίσεις και ποιό player χρησιμοποιείς;
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ξέρεις, όταν ήρθε η ώρα ν' αποφασίσω μου ήρθε στο μυαλό ένα post σου από την ενότητα 'αγορά νέας τηλεόρασης' και τελικά πήγα στην G20! :ernaehrung004:Μεγεια και μην ανησυχεις δεν προκειται να παθει τιποτα.
Tα παιδια μου εχουν "λιωσει" την δικια μου στο Disney ΧD οποτε ξερω τι σου λεω.:ernaehrung004:
Εδώ και μερικές ώρες είμαι κι εγώ κάτοχος μιας 42G20, η οποία θα αντικαταστήσει μια παμπάλαια Sony 40S2000 σε ένα μικρό καθημερινό καθιστικό.
Για να είμαι ειλικρινής, την προτίμησα τελευταία στιγμή από τη Samsung C653. Δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι έκανα τη σωστή επιλογή καθώς η ταλαίπωρη θα παίζει όλη μέρα Digea και μια-δυο φορές την εβδομάδα ταινίες από media player. Αν δεν έχει πάθει burn-in σε ένα μήνα, θα γίνω φανατικός οπαδός της εταιρείας.
Ο λόγος που πήρα τελικά την Panny είναι γιατί μου άρεσε πολύ η κίνησή της (να τολμήσω να πω ομαλότερη από την KRP-500Α που έχω?) και τα φυσικά της χρώματα, τα οποία ευελπιστώ να μην κουράζουν τα μάτια των παιδιών τόσο όσο τα έντονα χρώματα μιας LCD.
Εδώ λοιπόν είμαστε και θα τα λέμε. Ίσως φιλοτιμηθώ να την καλιμπράρω κιόλας, αν και το ίδιο λέω και για την Kuro 2 χρόνια τώρα (εκείνη βέβαια δεν έχει παίξει πάνω από 600 ώρες).
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Ξέρεις, όταν ήρθε η ώρα ν' αποφασίσω μου ήρθε στο μυαλό ένα post σου από την ενότητα 'αγορά νέας τηλεόρασης' και τελικά πήγα στην G20! :ernaehrung004:
Καλή χρονιά και καλορίζικο το αστέρι σου usual suspect....
Αλήθεια,που την πέτυχες (είναι εξαφανισμένη 1,5-2 μήνες,τώρα)
και σε ποιά τιμή,αν μου επιτρέπεις ??
ΥΓ. Την 14/2/11 (σε ένα μήνα) αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις σου
τόσο για την tv,όσο και ως προς την ορθότητα της επιλογής σου![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.