Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αποεπιλέγεις τα streams audio και υποτίτλων που πιθανών να υπάρχουν σε αυτό.
οι υποτιτλοι ειναι το srt το ξετικαρουμε
το audio και το video το λεει type audio type video και το ξετικαρουμε μονο το AUDIO , σωστα ?

αυτο εδω??????

S_TEXT/UTF8(ID 3,type:subtitles)........αυτο το ξετικαρουμε??? ειναι και αυτο υποτιτλος και το ξετικαρουμε ?

Last edited:
Ξετικάρεις ό,τι ΔΕΝ θέλεις να έχει η ματρόσκα σου. Πολλές ματρόσκες έχουν και έξτρα αρχεία ήχου (άλλες γλώσσες δλδ ή comentaries) καθώς και υπότιτλους άλλων γλωσσών. Αυτά που δεν θες τα ξετικάρεις, για να μη σου βαραίνουν το αρχείο χωρίς λόγο. Φυσικά ΔΕΝ ξετικάρεις τους srt που θέλεις να πλέξεις στην ματρόσκα, ούτε το κυρίως audio και video stream.

τωρα μαλιστα ακομα και εγω ο "χαζος" το καταλαβα. ευχαριστω πολυ για την υπομονη .

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τωρα μαλιστα ακομα και εγω ο "χαζος" το καταλαβα. ευχαριστω πολυ για την υπομονη .

και ναι τα καταφερα. νιωθω λες και ανακαλυψα την σεληνη.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τηλεόραση (σε 46αρα). Η TX P46G30 τι διαφορά εχει με την TX P46G30E ? επειδή ψάχνοντας μπερδεύτηκα!

Παιδιά καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη τηλεόραση (σε 46αρα). Η TX P46G30 τι διαφορά εχει με την TX P46G30E ? επειδή ψάχνοντας μπερδεύτηκα!

To E σημαίνει Ευρωπαϊκή έκδοση. Ίσως κάπου δεις και P46G30Β, αυτή είναι η Βρετανική έκδοση.
Πολλα καταστήματα παραλείπουν την ένδειξη περιοχής.

To E σημαίνει Ευρωπαϊκή έκδοση. Ίσως κάπου δεις και P46G30Β, αυτή είναι η Βρετανική έκδοση.

Σ ευχαριστώ πολύ, άρα ουσιαστικά είναι το ίδιο γιατί μερικά καταστήματα την εχουν στο e-shop τους μία έτσι μία αλλιώς!!!

Εχω και ενα αλλο ερώτημα! Στο public την βρήκα 1070 και στο Πλαίσιο 950 με δώρο ενα blue ray player (http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...X-P46G30E-Plasma-TV-46-and-Bluray-DMP-BD7.htm). Απλά το φοβάμαι λίγο το Πλαίσιο σε περίπτωση προβλήματος και εγγύησης (συμπεριφορά τους)...καμιά πρόταση ?

Ευχαριστώ πολυ και πάλι

Σ ευχαριστώ πολύ, άρα ουσιαστικά είναι το ίδιο γιατί μερικά καταστήματα την εχουν στο e-shop τους μία έτσι μία αλλιώς!!!

Εχω και ενα αλλο ερώτημα! Στο public την βρήκα 1070 και στο Πλαίσιο 950 με δώρο ενα blue ray player (http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...X-P46G30E-Plasma-TV-46-and-Bluray-DMP-BD7.htm). Απλά το φοβάμαι λίγο το Πλαίσιο σε περίπτωση προβλήματος και εγγύησης (συμπεριφορά τους)...καμιά πρόταση ?

Ευχαριστώ πολυ και πάλι

Η προσφορά του Πλαισίου έτρεχε πριν 1-2 μήνες, αν δεν κάνω λάθος. Είχα την εντύπωση οτι είχε τελειώσει αλλά αν η τηλεόραση ειναι καινούρια και όχι απο κάποια επιστροφή, δεν βλέπω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το κατάστημα λέει οτι δίνει εγγύηση αντιπροσωπίας.

Η προσφορά του Πλαισίου έτρεχε πριν 1-2 μήνες, αν δεν κάνω λάθος. Είχα την εντύπωση οτι είχε τελειώσει αλλά αν η τηλεόραση ειναι καινούρια και όχι απο κάποια επιστροφή, δεν βλέπω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το κατάστημα λέει οτι δίνει εγγύηση αντιπροσωπίας.

Μάλιστα άρα με ένα τηλεφωνάκι ή μια επίσκεψη θα μας λυθεί η απορία! Το κακό είναι πως δεν μπορείς να δείς απο τη σελίδα αν την εχουν όλα τα καταστήματα. Δηλαδή αν πάω εγώ στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν να με ενημερώσουν? Φαντάζομαι πως κάποια άκρη θα βγάλουμε!
Ευχαριστώ

επειδή το νήμα είναι τεράστιο.

ρυθμίσεις για τηλεοπτική θέαση όσο αφορά τα ifc, θερμοκρασίες λευκού κτλ κτλ....???

Καλημέρα, απο εχθές το βράδυ παρατηρώ πως η G30(42") μου, αδυνατεί να φορτώσει τις εφαρμογές μου και να συνδεθεί στο viera connect:huh2:
Το τεστ που κάνει για να ελένξει την σύνδεση ειναι επιτυχές,δεν έχει πειραχτεί εξάλλου κατι απο τότε που έχει εγκατασταθεί(ενσύρματα)με το διαδύκτιο!!! Θα ήθελα λοιπόν για άλλη μια φορά τα φώτα σας....παρατηρείτε κάτι αντίστοιχο αυτήν την ώρα στις δικές σας συσκευές;;;
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια...

Καλημέρα, απο εχθές το βράδυ παρατηρώ πως η G30(42") μου, αδυνατεί να φορτώσει τις εφαρμογές μου και να συνδεθεί στο viera connect:huh2:
Το τεστ που κάνει για να ελένξει την σύνδεση ειναι επιτυχές,δεν έχει πειραχτεί εξάλλου κατι απο τότε που έχει εγκατασταθεί(ενσύρματα)με το διαδύκτιο!!! Θα ήθελα λοιπόν για άλλη μια φορά τα φώτα σας....παρατηρείτε κάτι αντίστοιχο αυτήν την ώρα στις δικές σας συσκευές;;;
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια...
Ακριβώς τα ίδια και σε μένα φίλε. Μάλον θα είναι "κάτω" το δίκτυό τους.

Καλημέρα σε όλους! Όμορφη μέρα σήμερα καθώς απο χθές το βράδυ είμαι κι εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης (σε 46''). Ακόμα δεν την εχω ανάψει γιατι γύρισα αναψοκοκκινισμένος απ το κουβάλημα (απο το Πλαίσιο) και με μόνος μου κατάφερα να τη βάλω στη βάση και άρχισα να διαβάζω το manual μήν κάνω καμιά βλακεία με τις ρυθμίσεις!! Οπότε κάθε γρήγορο tip καλοδεχούμενο!!

Και μια σίγουρη απορία, είδα πως στις οδηγίες λέει πως μπορεί να μπεί στις usb και ασύρματο wifi. Πρέπει να είναι κάποιο συγκεκριμένο της Panasonic ή μπαίνει οποιοδήποτε?

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας πρήξω με τις ερωτήσεις (σκέφτομαι να ανοίξω και ενα θέμα μόνος μου γατί μπορεί να ρωτάω και βλακείες λόγω εντελώς αρχάριος με το θέμα!!)

Και άλλη μία! Ο φερρίτης σε ποιό καλώδιο μπαίνει? Απ το βιβλίο δεν έβγαλα άκρη. Για το ρεύμα είναι ή για καλώδιο δικτύου?
(Φέυγω τώρα πάω να την ανάψωωω!!!)

Ζamc μπραβο κομμαντο εγω για την 50αρα επιστρατευσα 3 ατομα και παρολα αυτα ανχωθηκα στην τοποθετηση της.Για το wifi εγω ξερω πως θα πρεπει να αγορασεις το usb anntena της panasonic original για να εχεις ασυρματο,αυτο ξερω.Πρωτη φορα το συνδεσα με ethernet στο ρουτερ απευθειας και εκανε αυτοματα update firmware.Καλο θα το ελεγα παντος το viera content αν το λεει ετσι δεν θυμαμε και καλα!:grinning-smiley-043.Καλοριζικη :SFGSFGSF:

Ζamc μπραβο κομμαντο εγω για την 50αρα επιστρατευσα 3 ατομα και παρολα αυτα ανχωθηκα στην τοποθετηση της.Για το wifi εγω ξερω πως θα πρεπει να αγορασεις το usb anntena της panasonic original για να εχεις ασυρματο,αυτο ξερω.Πρωτη φορα το συνδεσα με ethernet στο ρουτερ απευθειας και εκανε αυτοματα update firmware.Καλο θα το ελεγα παντος το viera content αν το λεει ετσι δεν θυμαμε και καλα!:grinning-smiley-043.Καλοριζικη :SFGSFGSF:

E όχι και κομάντο εντάξει!!! Κι εγώ αγχώθηκα αλλά τα κατάφερα χωρίς απώλειες!!!! Για το wifi μάλλον κάνει απο λίγο που το έψαξα και wifi bridge (θα δείξει!)
Τώρα προσπαθώ να βάλω εναν δίσκο usb που εχω να δοκιμάσω την εγγραφή! Με εναν 2.5 '' που εχω δεν παίζει!! Ενώ αναπαράγει αρχεία κανονικά όταν τον φορμάρω για εγγραφή και πατάω το κουμπάκι.....τιποτα!! Υπάρχει περίπτωση να είναι επειδή δεν εχει εξωτερική τροφοδοσία? (πέρνει απο το usb) ??

Ευχαριστώ για τα καλορίζικα!!! Πάντως ακομα και τώρα που στρώνετε και τα εχω χαμηλωμένα δείχνει πολύ ωραία !!

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ο φερρίτης σε ποιό καλώδιο μπαίνει? Απ το βιβλίο δεν έβγαλα άκρη. Για το ρεύμα είναι ή για καλώδιο δικτύου?

Μπαίνει στο καλώδιο παροχής ρεύματος.

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας πρήξω με τις ερωτήσεις (σκέφτομαι να ανοίξω και ενα θέμα μόνος μου γατί μπορεί να ρωτάω και βλακείες λόγω εντελώς αρχάριος με το θέμα!!)

Δεν χρειάζεται να ανοίξεις καινούριο θέμα, είναι όλα γραμμένα π.χ. ρίξε μια ματιά σε αυτό το post Panasonic Plasma G10 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια , περιέχει links με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με overscan, service menu, ώρες λειτουργίας κ.λ.π.. Αφορά την G10 αλλά τα ίδια ισχύουν για όλες τις Panasonic.

Μπαίνει στο καλώδιο παροχής ρεύματος.

Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχήν! Στο ρεύμα? Και οι 2? (2 είχε μέσα στο σακουλάκι!) προς τη μεριά του σουκο φίς?
Στο βιβλιαράκι δείχνει πως στριβεις το καλώδιο μέσα στο φερρίτη, πώς γίνετε αφού το καλώδιο είναι αρκετά χοντρό..

Με συγχωρείτε για τις ασχετες ερωτήσεις αλλά αρχάριος εντελώς !!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Βάλε έναν προς την μεριά του σουκο φις, ακολούθησε τις οδηγίες του εγχειριδίου (για να το λέει μάλλον γίνετε)......