Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

λοιπόν να σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου, πάντα σε σχέση με την U10 που αντικατέστησε, η οποία παίζει σχεδόν 1 βδομάδα....

1. Οι 50" έχουν σημαντική διαφορά απο τις 42" :p
2. Το μαύρο είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει να είσαι σε τελείως συσκοτισμένο χώρο για να διακρίνεις το glowing του panel. Βέβαια και τις U10 ήταν στην αρχή...ελπίζω το mll rise να μην μας κάνει τα ίδια και στην x30 σειρα!
3. Η εικόνα είναι αρκετά πιο καθαρή. Το panel δεν έχει πλέον είδωλα και αυτό είναι εμφανέστατο ειδικά απο γωνίες.
4. Το panel είναι πολύ πιο φωτεινό. Με την αντίθεση στο 30 έχω περίπου την ίδια φωτεινότητα που είχα στην U10 στο 40-42.
5. Τα χρώματα είναι ελαφρώς καλύτερα με μεγαλύτερο gamut, φυσικά όσο καταλαβαίνω με το μάτι.
6. Οι αντανακλάσεις που είχα στην U10 είναι σημαντικά μειωμένες.
7. Προβληματίστηκα με λίγα de-interlacing artifacts σε κάποια τηλεοπτικά προγράμματα (οι κλασσικές λεπτές γραμμούλες στη ίχνος της κίνησης) αλλα εξαφανίστηκαν όταν απ ενεργοποίησα το film cadence detection.
8. πολλές ρυθμίσεις! δεν λείπει τίποτα!
9. πολύ δυνατός επεξεργαστής, έμεινα εκπληκτικός όταν είδα να τρέχουν 3D παιχνίδια στο vierra connect! πολύ ωραίο το youtube και shoutcast app!
10. ωραία δικτυακά features, όπως το vierra remote που κατέβασα στο android και δουλευει άψογα!
11. τέλος, αν και 2 σειρές πρίν και βασικό μοντέλο, η u10 παίζει ανέλπιστα καλα :D

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

4. Το panel είναι πολύ πιο φωτεινό. Με την αντίθεση στο 30 έχω περίπου την ίδια φωτεινότητα που είχα στην U10 στο 40-42.
5. Τα χρώματα είναι ελαφρώς καλύτερα με μεγαλύτερο gamut, φυσικά όσο καταλαβαίνω με το μάτι.

Αυτά τα δύο με προβληματίζουν λίγο...

...για τη U10 σου... :flipout:

Έχετε διαπιστώσει και εσείς την "ιδιοτροπία" του τηλεχειρισμού να δίνει εντολή μόνο μέσα σε ένα συγκεκριμένο φάσμα γωνιών (+- 30 μοίρες) σε σχέση με τον δέκτη της τηλεόρασης ?

Ρε παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να έχει κάποια βλάβη η τηλεόραση ή ο τηλεχειρισμός ?
Εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο δε δέχεται εντολή η τηλεόραση, αποκρίνεται μόνο σε άμεση οπτική επαφή ....
Είναι η μόνη σύγχρονη συσκευή που έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο, ακόμη και πολύ παλαιότερες και πολύ φθηνότερες δεν έχουν τέτοιο "κουσούρι"

Δοκίμασα και φρέσκες μπαταρίες, αλλά δε φαίνεται να βρίσκεται το πρόβλημα εκεί.
Εάν υποψιάζεστε κάποιο έστω και μικρό πρόβλημα, .....δώστε τα φώτα σας

Ρε παιδιά, υπάρχει πιθανότητα να έχει κάποια βλάβη η τηλεόραση ή ο τηλεχειρισμός ?
Εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο δε δέχεται εντολή η τηλεόραση, αποκρίνεται μόνο σε άμεση οπτική επαφή ....
Είναι η μόνη σύγχρονη συσκευή που έχω παρατηρήσει τέτοιο φαινόμενο, ακόμη και πολύ παλαιότερες και πολύ φθηνότερες δεν έχουν τέτοιο "κουσούρι"

Δοκίμασα και φρέσκες μπαταρίες, αλλά δε φαίνεται να βρίσκεται το πρόβλημα εκεί.
Εάν υποψιάζεστε κάποιο έστω και μικρό πρόβλημα, .....δώστε τα φώτα σας

Βλέπω οτι απο την εποχή της G10 δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Μάλλον όσο πιο καλή η τηλεόραση, τοσο χειρότερο το τ/κ. Τουλάχιστον εσείς έχετε πλήκτρο για channel swap :p
Όταν θέλω να πιάσει σίγουρα δεν σημαδεύω την τηλεόραση, στρέφω το τ/κ στο ταβάνι ή στον τοίχο που είναι απέναντι απο τη συσκευή.
Που να δεις και το τ/κ του BD player της Panasonic που έχω. Χειρότερο είναι.

Όταν θέλω να πιάσει σίγουρα δεν σημαδεύω την τηλεόραση, στρέφω το τ/κ στο ταβάνι ή στον τοίχο που είναι απέναντι απο τη συσκευή.
:laugh::laugh: καλά μιλάμε για πολύ χάλι... :laugh::laugh:

Βλέπω οτι απο την εποχή της G10 δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Μάλλον όσο πιο καλή η τηλεόραση, τοσο χειρότερο το τ/κ. Τουλάχιστον εσείς έχετε πλήκτρο για channel swap :p
Που να δεις και το τ/κ του BD player της Panasonic που έχω. Χειρότερο είναι.

Όταν κάθομαι στην τραπεζαρία ή το γραφείο (και μάλιστα πολλές φορές υπό γωνία) και προσπαθώ να αλλάξω κανάλι,...δεν υπάρχει περίπτωση... :frusty:

Πραγματικά μένω έκπληκτος πως σε ένα προϊόν σχετικά υψηλών προδιαγραφών γίνονται τέτοια λάθη προχειρότητας,
που στο τέλος αφήνουν μια λίγο "στυφή" εντύπωση και καθιστούν το προϊόν πολύ λιγότερο λειτουργικό.

Υπάρχει η πιθανότητα να βελτιωθεί η κατάσταση με τον τηλεχειρισμό, αγοράζοντας κάποιο aftermarket ?

εγώ δεν μπορώ να σας απαντήσω διότι τα χειριστήρια των panasonic τα έχω όλα στις ζελατίνες λόγω harmony :D

εγώ δεν μπορώ να σας απαντήσω διότι τα χειριστήρια των panasonic τα έχω όλα στις ζελατίνες λόγω harmony :D

Έστω και έτσι, μπορείς να βοηθήσεις πολύ!

Να υποθέσω πως δεν αντιμετωπίζεις αντίστοιχο πρόβλημα με εμάς ?
Αποκρίνεται καλύτερα από αυτό που περιγράφουμε εμείς ?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έστω και έτσι, μπορείς να βοηθήσεις πολύ!

Να υποθέσω πως δεν αντιμετωπίζεις αντίστοιχο πρόβλημα με εμάς ?
Αποκρίνεται καλύτερα από αυτό που περιγράφουμε εμείς ?

με το harmony δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πιάνει παντού... σε κάθε γωνία ακόμα και πίσω. Έχει πολύ δυνατά led (iR)

δοκίμασα και το μαμίσιο, το οποίο όμως πρέπει να το έχεις κάπου προς την τηλεόραση για να πιάσει και σίγουρα έχει μικρότερες γωνίες απο το harmony, όχι όμως κάτι το ανησυχητικό! (πχ πιάνει μια χαρά εάν σημαδεύω το ταβάνι, όχι όμως την μπαλκονόπορτα αριστερά μου)

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

με το harmony δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πιάνει παντού... σε κάθε γωνία ακόμα και πίσω. Έχει πολύ δυνατά led (iR)

δοκίμασα και το μαμίσιο, το οποίο όμως πρέπει να το έχεις κάπου προς την τηλεόραση για να πιάσει και σίγουρα έχει μικρότερες γωνίες απο το harmony, όχι όμως κάτι το ανησυχητικό! (πχ πιάνει μια χαρά εάν σημαδεύω το ταβάνι, όχι όμως την μπαλκονόπορτα αριστερά μου)

Ώστε στα δυνατότερα led εντοπίζεται το πρόβλημα έτσι ?

Εσύ μάλλον είσαι από τους τυχερούς (αφού δέχεται εντολή και στις 90 μοίρες)...
Εγώ νιώθω τυχερός όταν αποκρίνεται ακόμη και στις +- 40 μοίρες....

Ποιο harmony έχεις ? Σκέφτομαι να αγοράσω το Harmony One Advanced,
αλλά φοβάμαι μήπως έχω τίποτα ασυμβατότητες, ή μήπως είναι εξίσου χάλια με το μανίσιο και πετάξω τζάμπα τα λεφτά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ώστε στα δυνατότερα led εντοπίζεται το πρόβλημα έτσι ?

Εσύ μάλλον είσαι από τους τυχερούς (αφού δέχεται εντολή και στις 90 μοίρες)...
Εγώ νιώθω τυχερός όταν αποκρίνεται ακόμη και στις +- 40 μοίρες....

Ποιο harmony έχεις ? Σκέφτομαι να αγοράσω το Harmony One Advanced,
αλλά φοβάμαι μήπως έχω τίποτα ασυμβατότητες, ή μήπως είναι εξίσου χάλια με το μανίσιο και πετάξω τζάμπα τα λεφτά...

το harmony 550 το έχω 3+ χρόνια και μπορώ με σιγουριά να πω ότι είναι το πιο χρήσιμο πράγμα που έχω αγοράσει για τα AV πράγματα !
Δεν υπάρχει καμία ασυμβατότητα, θα αφιερώσεις λίγο χρόνο να το σετάρεις και όλα θα παίζουν στην εντέλεια.

Εδώ κ λίγα λεπτά κάτοχος της 50G30 !!!! Είχα ένα θεματάκι βέβαια...Πήγα με το αμάξι να την παραλάβω από το κατάστημα κ δεν χωρούσε το ρημάδι το κουτί μέσα.Αναγκαστήκαμε με τον υπάλληλο κ την βγάλαμε από την συσκευασία για να μπεί..Δυστυχώς όταν την βγάζαμε μου έφυγε λίγο κ χτυπήθηκε κάτω αριστερά(ενα πολύ μικρό ραγισματάκι ευτυχώς!!!)..Πρέπει να πας πάρα πολύ κοντά για να το δείς...Τέσπα,εξάλλου Τρίτη κ 13 σήμερα !!!! Γούρι που λένε !!! Αύριο θα ασχοληθώ μαζί της,οπότε εντυπώσεις αργότερα !!!!

Εδώ κ λίγα λεπτά κάτοχος της 50G30 !!!! Είχα ένα θεματάκι βέβαια...Πήγα με το αμάξι να την παραλάβω από το κατάστημα κ δεν χωρούσε το ρημάδι το κουτί μέσα.Αναγκαστήκαμε με τον υπάλληλο κ την βγάλαμε από την συσκευασία για να μπεί..Δυστυχώς όταν την βγάζαμε μου έφυγε λίγο κ χτυπήθηκε κάτω αριστερά(ενα πολύ μικρό ραγισματάκι ευτυχώς!!!)..Πρέπει να πας πάρα πολύ κοντά για να το δείς...Τέσπα,εξάλλου Τρίτη κ 13 σήμερα !!!! Γούρι που λένε !!! Αύριο θα ασχοληθώ μαζί της,οπότε εντυπώσεις αργότερα !!!!

καλορίζικη! δεν πειράζει, για να μην στην ματιάξουν! :p

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οι φερίτες είναι για το Ethernet ένας για κάθε άκρο. Αν υπάρχει και ένας μικρός είναι για χρήση με ακουστικά στην άκρη του στερεοφωνικού jack

Σ ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχήν! Στο ρεύμα? Και οι 2? (2 είχε μέσα στο σακουλάκι!) προς τη μεριά του σουκο φίς?
Στο βιβλιαράκι δείχνει πως στριβεις το καλώδιο μέσα στο φερρίτη, πώς γίνετε αφού το καλώδιο είναι αρκετά χοντρό..

Με συγχωρείτε για τις ασχετες ερωτήσεις αλλά αρχάριος εντελώς !!

Η τηλεόραση απλά τα σπάει !!!
Έχω ένα θεματάκι μόνο αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος..
Βάζω να παίξει απο USB φλασάκι το Toy Story 3 1080p κ που κ που η εικόνα μου κάνει κάτι σπασίματα σαν κ αυτό περίπου http://vimeo.com/22076358.
Έχει να κάνει με τον media player της τηλεόρασης ή μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση ?

Μιας και μιλάμε για τ/κ,μήπως έχει κανείς καμιά πλαστική θήκη για το τ/κ του?για εξτρα προστασια
Αν έχει κάποιος ας ποστάρει το λινκ