Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεξί κλικ πάνω στο αρχείο, και επιλογή του "merge with registry" ή κάτι αντίστοιχο.
μου το εχει περασει - κατεβασει ως MP3 AUDIO FILE και η μονη επιλογη ειναι αναπαραγογη με τον πλεηερ play with MPC με δεξι κλικ.αν πατησω πανω του απλα παιζει για 4 δευτερολεπτα κενο.αυτο.δεν μου βγαζει κατι για registry...

Το αρχείο έχει κατάληξη reg, και όχι mp3.
Ξανα-κατεβασέ το με έναν browser με απενεργοποιημένα τα πρόσθετα, ή βάλε το λινκ σε έναν download manager.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το αρχείο έχει κατάληξη reg, και όχι mp3.
Ξανα-κατεβασέ το με έναν browser με απενεργοποιημένα τα πρόσθετα, ή βάλε το λινκ σε έναν download manager.
ναι αυτο εκανα και μου λεει ετσι.τωρα εβγαλα ολους τους codecs που ειχα και δειχνει αυτο4sdfgsdfgsadfg 028.jpg

Last edited:
Καλησπέρα σας παιδιά!

Θέλω τα φώτα σας σε κάτι.
Λοιπόν, από τότε που πήρα την τηλεόραση όσες φορές έχω κατεβάσει -αρκετές φορές- ταινίες σε μορφή HD και Blu-ray όπου τα αρχεία είναι .mkv σε όσες ταινίες επιχείρησα να ενσωματώσω υπότιτλους με κατάληξη .srt και πάντα με το πρόγραμμα MKVtoolnix δεν κατάφερε να τις αναπαράγει η τηλεόραση, ενώ αν τις δω χωρίς να τις τρέξω με το πρόγραμμα αυτό, για την ενσωμάτωση, όλα καλά με ταν αναπαραγωγή των .mkv . Ξέρεις κάποιος κάτι σχετικά? έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα?

Ακόμα, σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο από τα παρακάτω 2 Blu-Ray 1. Panasonic DMP-BD75EG-K Blu-ray Player ή 2. Panasonic DMP-BD80EG-K Blu-ray Player
ποιον προτείνετε και ακόμα διαβάζουν .mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους .srt?

Σας ευχαριστώ!!

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί έχεις μπερδευτεί τόσο. Θα πας στην σελίδα 131, ανάρτηση 1309, και στον σύνδεσμο θα πατήσεις δεξί κλικ.
Από το μενού θα επιλέξεις "αποθήκευση δεσμού ως", και θα το σώσεις στο desktop.
Μετά με δεξί κλικ στο αρχείο στο desktop, θα επιλέξεις "συγχώνευση".

Αν έχεις μπερδέψει τόσο το σύστημά σου ώστε να νομίζει τα αρχεία της registry σαν mp3, πάτα το κουμπί των windows + r, γράψε regedit και πάτα οκ.
Από το μενού Αρχείο -> Εισαγωγή, επέλεξε το αρχείο mpc-hc-settings.reg και πάτα οκ...
(Ότι θα γράφαμε 2 σελίδες off-topic για κάτι λίγο απλό, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Το θεώρησα και σαν γρήγορη λύση αρχικά...
Ας μεταφερθούν τα μηνύματα κάπου αλλού...)

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αδυνατώ να καταλάβω γιατί έχεις μπερδευτεί τόσο. Θα πας στην σελίδα 131, ανάρτηση 1309, και στον σύνδεσμο θα πατήσεις δεξί κλικ.
Από το μενού θα επιλέξεις "αποθήκευση δεσμού ως", και θα το σώσεις στο desktop.
Μετά με δεξί κλικ στο αρχείο στο desktop, θα επιλέξεις "συγχώνευση".

Αν έχεις μπερδέψει τόσο το σύστημά σου ώστε να νομίζει τα αρχεία της registry σαν mp3, πάτα το κουμπί των windows + r, γράψε regedit και πάτα οκ.
Από το μενού Αρχείο -> Εισαγωγή, επέλεξε το αρχείο mpc-hc-settings.reg και πάτα οκ...
(Ότι θα γράφαμε 2 σελίδες off-topic για κάτι λίγο απλό, δεν μπορούσα να το φανταστώ. Το θεώρησα και σαν γρήγορη λύση αρχικά...
Ας μεταφερθούν τα μηνύματα κάπου αλλού...)
εχεις δικιο και σορρυ που σε ζαλιζω και για το εκτος θεματος.οτι γραφεις στην πρωτη παραγραφο ακριβως αυτο και κανω.δεξι κλικ αποθηκευση δεσμου το σοζω στην επιφανεια εργασιας και παλι δεξι κλικ και δεν υπαρχει τιποτα για συγχωνευση.αυτο σου λεω.το ωλεπει ως αρχειο ηχου.θα το κανω οπως το ειπες με τον αλλο τροπο.ευχαριστω για το χρονο σου και σορρυ και παλι.τελος αυτο το θεμα.ευχαριστω.

Καλησπέρα σας παιδιά!
...
Ακόμα, σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο από τα παρακάτω 2 Blu-Ray 1. Panasonic DMP-BD75EG-K Blu-ray Player ή 2. Panasonic DMP-BD80EG-K Blu-ray Player
ποιον προτείνετε και ακόμα διαβάζουν .mkv με ξεχωριστούς υπότιτλους .srt?

Σας ευχαριστώ!!

Μην είσαι σίγουρος πως αυτά θα σου παίξουν τα πάντα από την USB θύρα τους! Πάρε ένα MediaPlayer! (Εγώ αυτό θα κάνω)

Μια ερώτηση για τον media player της τηλεόρασης. Συνδέω ένα usb δίσκο, και από τον ενσωματωμένο media player της τηλεόρασης πατάω εικόνα. Εκτός από τα directories και τα αρχεία που είναι στο root / εμφανίζει και άλλα videaκια που έχω μέσα στα directories. Υπάρχει επιλογή που να μην μου τα εμφανίζει έτσι, αλλά απλά να μου εμφανίζει τα αρχεία και τα directories όπως είναι κανονικά στο filesystem του δίσκου;

Κάτι ανάλογο συχνά συναντώ και σε άλλα player - ίδια απορία πάντα εχω !
Δεν είναι πιο εύκολα να δείξεις απλά το filesystem με ΟΛΑ τα αρχεία;

Εγώ δεν βρήκα σχετική ρύθμιση ...

Έχω συνδέσει την κάρτα γραφιικών με hdmi στην tv.Έχω ήχο κανονικά απλά η εικόνα στην tv έχει μόνο το φόντο της επιφάνειας εργασίας των windows.
Ούτε κάν τα εικονίδια !
Μάλλον κάποια ρύθμιση πρέπει να κάνω....Βοήθεια κανείς ?

Έχω συνδέσει την κάρτα γραφιικών με hdmi στην tv.Έχω ήχο κανονικά απλά η εικόνα στην tv έχει μόνο το φόντο της επιφάνειας εργασίας των windows.
Ούτε κάν τα εικονίδια !
Μάλλον κάποια ρύθμιση πρέπει να κάνω....Βοήθεια κανείς ?

Πήγαινε το ποντική τέρμα δεξιά και συνέχιζε τον - θα δεις πως θα εμφανιστεί στην TV σου!

Σωστός !! Εμφανίζεται όντως ο δείκτης του ποντικιού! Αλλά όπως είπα η εικόνα είναι μόνιμα κολλημένη στο φόντο επιφάνειας(χωρίς τίποτα άλλο)....

Δες το σαν επέκταση της οθόνης σου προς τα δεξιά! Αν θέλεις να δεις κάτι στον TV σου απλά μετακίνησέ το εκεί!

Παίξε με τις ρυθμίσεις οθόνης σου αν θέλεις κάτι άλλο...

Σε ευχαριστώ πολύ iant !! Έβγαλα επιτέλους άκρη με το τι παίζει !! :))))
αλλιως μπορεις να την κανεις κυρια οθονη και να δουλευεις εκει.επισης αν εχουν την ιδια αναλυση μπορεις να τις κανεις σαν ειδολο και να δειχνουν ακριβως το ιδιο και οι δυο οπως εχω κανει και εγω.απλα δεξι κλικ μετα αναλυση οθονης και μετα την επιλεγεις σαν κυρια οθονη η οτι αλλο θελεις... :)

αλλιως μπορεις να την κανεις κυρια οθονη και να δουλευεις εκει.επισης αν εχουν την ιδια αναλυση μπορεις να τις κανεις σαν ειδολο και να δειχνουν ακριβως το ιδιο και οι δυο οπως εχω κανει και εγω.απλα δεξι κλικ μετα αναλυση οθονης και μετα την επιλεγεις σαν κυρια οθονη η οτι αλλο θελεις... :)

Ότι θες κάνεις!
Προσωπικά θα έδινα στην οθόνη με TV την FullHD ανάλυση 1920x1080 ...

Ότι θες κάνεις!
Προσωπικά θα έδινα στην οθόνη με TV την FullHD ανάλυση 1920x1080 ...
full hd θα τα εχεις εννοειται.οσο ειναι κανονικα η αναλυση της οθονης.δεν θα δωσεις λιγοτερο.αν και το μονιτορ ειναι και αυτο 1080ρ τοτε μπορει λεω να τις κανει να ειναι και να δειχνουν το ιδιο ταυτοχρονα σαν καθρεφτης και να μην την κανει συνεχεια της αλλης οπως του ηταν στην αρχη.αυτο γινεται αναγγαστικα αν δεν ειναι οι ιδιες αναλυσεις και στις δυο οθονες.να ειναι δηλαδη η μια συνεχεια της αλλης και τοτε επιλεγεις ποια θες να εχεις κυρια οθονη και ποια οχι αναλογα με τισ αναγγες του.

Το κ@λοzoom3 δεν αντέχω άλλο να βλέπω! Μόνο 78 ώρες έχω γράψει στο στρώσιμο!
Θα τις 200στισω ποτέ;;;

Μην είσαι σίγουρος πως αυτά θα σου παίξουν τα πάντα από την USB θύρα τους! Πάρε ένα MediaPlayer! (Εγώ αυτό θα κάνω)

Και ποιο Player προτείνεις?

Θα παίζει και blu-ray?