Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια ξερουμε αν η G με την GT εχουν τον ιδιο επεξεργαστη εικονας? V-real Live.γιατι πηγα σε εναν φιλο μου που εχει την GT και νομιζω ειχε καλυτερη εικονα με λιγοτερα σπασιματα στην κινηση στο motion...

Δες εδώ - ίσως να σε βοηθήσει... Αν πας στην σελίδα του προϊόντος θα βρεις κάτι ακόμα ...

Δες εδώ - ίσως να σε βοηθήσει... Αν πας στην σελίδα του προϊόντος θα βρεις κάτι ακόμα ...
ευχαριστω πολυ.απο οτι βλεπω μαλλον τον ιδιο λογικα.V-real Live με V-real 3D.τωρα δεν ξερω αν φταιει κατι αλλο αλλα σιγουρα ειχε λιγοτερα ως καθολου σπασιματα στην κινηση με την GT.για αυτο και ρωτησα....

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σήμερα και ενώ έβλεπα MAD για περίπου 2,5 ώρες, παρατήρησα στατική εικόνα στο λογότυπο του MAD. Τι κάνω για να το βγάλω?

Σας ευχαριστώ

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Σήμερα και ενώ έβλεπα MAD για περίπου 2,5 ώρες, παρατήρησα στατική εικόνα στο λογότυπο του MAD. Τι κάνω για να το βγάλω?

Σας ευχαριστώ

Μέρες που είναι, ένα χιονάκι χρειάζεται. Βάλε ένα κανάλι που δείχνει χιόνια και ασ' το να παίζει κανένα μισάωρο.

Κατέβασα το antiIR (anti image retention) mpeg for plasma screens, αν το αφήσω 2-3 ώρες να παίζει το βράδυ, θα μου κάνει δουλειά?

Σας ευχαριστώ

Εφυγε το "MAD"; Στρώσιμο του είχες κάνει; Πόσες ώρες σου έχει δουλέψει συνολικά;
Την ίδια εχω και ανησυχώ ....

Χρόνια Πολλά σε ΟΛΟΥΣ!

Xρόνια πολλά σε όλους.'Eχω την 42 u10 και ήθελα να πάρω μία μεγαλύτερη,όντας ευχαριστημένος από Panasonic. Βγήκε η προσφορά από PUBLIC για την 46G30στα 700 ,δεν την πρόλαβα ,τελείωσε αμέσως.Πάω για την 50g30 στα 900 από electronet ,αλλά σε επικοινωνία μου με κατάστημα της θεσσαλίας μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα.Οπότε αποφασίζω σήμερα να πάω στο πλαίσιο για την 46g30 στα 950 με δώρο και ένα blueray player που την έβλεπα σαν προσφορά τις τελευταίες μέρες ,αλλά η ίδια απάντηση : μη διαθέσιμη.Ή μας δουλεύουν ,ή ξεπουλάνε αμέσως.Ο εισαγωγέας μάλλον δεν θέλει τα λεφτά μας ,οπότε πάμε για samsung.

Επαναλαμβάνω το post και σε αυτό το θέμα για να ρωτήσω αν έχει δει την 50G30 ,ή αν έχει ρωτήσει για τη διαθεσιμότητά της, κάποιο άλλο μέλος, σε κάποιο άλλο κατάστημα της αλυσίδας electronet ,εκτός θεσσαλίας διότι συνεχίζουν και την έχουν σε προσφορά.

Για όποιον θέλει να συνδέσει ασύρματα με wifi την G30 μπορεί να χρησιμοποιήσει το netgear wnda3100 v2. Δουλεύει τέλεια, τύφλα να έχει το καλώδιο και με τα μισά χρήματα από το panasonic dongle. Βέβαια δεν είδα και κάτι συναρπαστικό από το VIERA Connect, αλλά λέμε τώρα…
ίσως σε κάποιον να ενδιαφέρει

Βρήκα και εδώ κάτι - επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου!
USB Information of VIERA 2011-year Models
επιλέγοντας το μοντέλο της τηλεόρασης από εδώ : VIERA 2010/ 2011-year Models for Europe

Πηγή : http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/ (RTFM με βοήθησε να το βρω)

Καλησπέρα παιδιά... περιμένω να μου έρθει η τηλεόραση g30 42" και θέλω να ρωτήσω αν με HDMI μπορεί να συνδεθεί με laptop και να παίξει mkv αρχεία υψηλής ανάλυσης (1080p) ή απαιτείται να αγοράσω media player;

χρονια πολλα.μια ερωτηση.κατεβασα το power dvd 11 και βλεπω οτι εχει υποστιριξη απο 2D σε 3D.Το εχει δοκιμασει κανεις να δει αν δουλευει και πως παιζει γενικα σαν player?

Xρόνια πολλά σε όλους.'Eχω την 42 u10 και ήθελα να πάρω μία μεγαλύτερη,όντας ευχαριστημένος από Panasonic. Βγήκε η προσφορά από PUBLIC για την 46G30στα 700 ,δεν την πρόλαβα ,τελείωσε αμέσως.Πάω για την 50g30 στα 900 από electronet ,αλλά σε επικοινωνία μου με κατάστημα της θεσσαλίας μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει σε διαθεσιμότητα.Οπότε αποφασίζω σήμερα να πάω στο πλαίσιο για την 46g30 στα 950 με δώρο και ένα blueray player που την έβλεπα σαν προσφορά τις τελευταίες μέρες ,αλλά η ίδια απάντηση : μη διαθέσιμη.Ή μας δουλεύουν ,ή ξεπουλάνε αμέσως.Ο εισαγωγέας μάλλον δεν θέλει τα λεφτά μας ,οπότε πάμε για samsung.

Επαναλαμβάνω το post και σε αυτό το θέμα για να ρωτήσω αν έχει δει την 50G30 ,ή αν έχει ρωτήσει για τη διαθεσιμότητά της, κάποιο άλλο μέλος, σε κάποιο άλλο κατάστημα της αλυσίδας electronet ,εκτός θεσσαλίας διότι συνεχίζουν και την έχουν σε προσφορά.

Καλημέρα φίλε μου. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Σε κατάστημα της electronet (Αθήνα όμως) μου είπαν πως δεν είχαν διαθέσιμα κομμάτια και πως τελείωσε η προσφορά λόγω έλλειψης κομματιών. Τελικά πήρα τηλέφωνο στο τηλ. που έχει το eshop της electronet, ρώτησα για διαθεσιμότητα, μου είπαν πως είχαν διαθέσιμα κομμάτια, έκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά και μου ήρθε παράδοση στο σπίτι. Απλά αν κάνεις κάτι τέτοιο δέχονται μόνο μετρητοίς.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα φίλε μου. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Σε κατάστημα της electronet (Αθήνα όμως) μου είπαν πως δεν είχαν διαθέσιμα κομμάτια και πως τελείωσε η προσφορά λόγω έλλειψης κομματιών. Τελικά πήρα τηλέφωνο στο τηλ. που έχει το eshop της electronet, ρώτησα για διαθεσιμότητα, μου είπαν πως είχαν διαθέσιμα κομμάτια, έκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά και μου ήρθε παράδοση στο σπίτι. Απλά αν κάνεις κάτι τέτοιο δέχονται μόνο μετρητοίς.

Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

παιδια μπορει να μου πει κανεις τι γινεται με το τρεμοπαιγμα της κινησης?κανει και σε εσας ανοιγοντας και το IFC παιζοντας απο υπολογιστη η φτιαχνουν τα πραγματα?απλα για να ξερω αν εχω μονο εγω αυτο το θεμα να την γυρισω πισω την 50αρα.ανοιγοντας στο μεγιστο στρωνουν λιγο τα πραγματα αλλα συνεχιζει να σπαει στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας.καρτα ΑΤΙ εχω αν παιζει σημασια και τις ταινιες στα 60HZ γιατι στα 24 αν την βαλω γινεται χαμος και παιρνω το πολυ 6 καρε το δευτερολεπτο.πειτε μου αν μπορειτε να ξερω τι γινεται και τι να κανω.ευχαριστω.

Είναι λάθος , πρέπει να βάλεις 24p , το "γίνεται χαμός" δεν το καταλαβαίνω. Έχεις ενεργοποιήσει το "24p smooth film"?

Σε οποιαδήποτε τηλεόραση δώσεις λάθος συχνότητα ανανέωσης στο σήμα θα έχεις πρόβλημα.

ΥΓ. Δες και στην κατηγορία HTPC...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...-Oδηγός-Αναπαραγωγής-Ρυθμίσεις-Προβλήματα-κτλ

Last edited: