Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τηλεόραση είναι σε καλή κατάσταση.Οταν την έβαλα σε λειτουργία δεν είχε συντονισμένα κανάλια.Το θέμα είναι ότι αν δεν υπήρχε αυτό το forum εμείς οι αόματοι(που δεν γνωρίζουμε και πολλά) πιανόμαστε κορόιδα.Η τηλεόραση παίζει σχεδόν ένα χρόνο σε επίδειξη.Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα βρω την ίδια και αυτή θέλω.Γιατί να μην τους πω για το service menu?

Άλλο το καλή, άλλο το άριστη. Μην τους πεις για το service menu, γιατί ακυρώνει την εγγύηση.
Αλλά μπορείς να τους πεις ότι έχεις ακούσει ότι η τηλεόραση κάνει κάπου καταγραφή ωρών, και θες να σου πουν πως να τις δεις...
Άσε που η στάμπα ακυρώνει εντελώς το ότι η τηλεόραση δεν ήταν καινούργια. Δεν χρειάζεσαι καν ώρες λειτουργίας.

panos1925 και μην καθυστερεις.Εγω εβαλα φωνες μου ζητησαν συγνωμη κια ως εκ θαυματος μου εδωσαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καινουργια.

Τα panels γενικώς δεν έρχονται με μερικές ώρες 'γραμμένες´ήδη στο κοντέρ; Βέβαια οι ώρες στην TV του Πάνου μου φαίνονται αρκετές...

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.Αγόρασα μία G30 από multiramma συσκευασμένη στο κουτί της.Η τηλεόραση με διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει λειτουργήσει ποτέ.Διαβάζοντας στο forum έμαθα για το στρώσιμο της plasma και ξεκίνησα με τα βασικά μόνο με τηλεοπτικό πρόγραμμα.Μετά από τρεις μέρες στο κάτω αριστερό μέρος παρατήρησα ενα αχνό πράσινο τετράγωνο 7cm x 7cm.Προβληματίστηκα και μπήκα να δω τις ώρες λειτουργίας της τηλεόρασης και ω του θαύματος 1246 ώρες on/off 306 .Τι να τους κάνω?

To μονο σιγουρο ειναι οτι πηρες 'στρωμενη' TV.....:twoguns:
Aμαν πια με τους αχαρακτηριστους!!!
Αμαν πια που δεν σεβονται τα χρηματα μας!
Να τους την φερεις 'κολλαρο' και να απαιτησεις αμεση αντικατασταση!
Αισχος και παλι αισχος τους.
Το κουτι της πως ηταν? ανοιγμενο πειραγμενο ταλαιπωριμενο?
Ενημερωσε μας για τις εξεληξεις

Last edited:
μια γρήγορη ερώτηση γιατί παιδεύομαι με το ενσωματομένο media player Της G30.
Στικάκι USB σε NTFS το διαβάζει? Γιατι κατέβασα μια ματρόσκα 4gb και δεν ξέρω πως να την παίξουμε..

Είναι λαχείο - μπορεί να παίξει, μπορεί και όχι! Το ίδιο και τους ελληνικούς υπότιτλους.

Μην παιδεύεσαι - πάρε έναν εξωτερικό ...

Παίζει το .mkv 4GB μια χαρά σε NTFS στικάκι αλλά δεν μου εμφανίζει τους υπότιτλους (αγγλικούς έβαλα).
Το έβαλα το .srt με το ίδιο file name, το έκανα convert se utf-8 με το Notepad++ αλλά τίποτα.

Σε avi αρχειο ομως μου το δείχνει μια χαρά το .srt..
Τι στο καλό?!

Παίζει το .mkv 4GB μια χαρά σε NTFS στικάκι αλλά δεν μου εμφανίζει τους υπότιτλους (αγγλικούς έβαλα).
Το έβαλα το .srt με το ίδιο file name, το έκανα convert se utf-8 με το Notepad++ αλλά τίποτα.

Σε avi αρχειο ομως μου το δείχνει μια χαρά το .srt..
Τι στο καλό?!

Πιθανόν σε .avi είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι ...

ΣΕ .mkv ή χωριστούς ελληνικούς υποτίτλους δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει. Όσες δοκιμές και να έκανα - τίποτα ...
Ίσως με κάποια νέα αναβάθμιση firmware θα λυθεί το θέμα με τους ελληνικούς υποτίτλους.

Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα!

Έχει κανείς δοκιμάσει την "Viera Link"; Ή τον ήχο να δώσει σε Home Cinema με HDMI (ARC);

Ε, λοιπόν, από προχτές σταμάτησε να λειτουργεί!

Δηλαδή, ήχος από την TV μέσω HDMI (ARC) δεν αναπαράγεται πια από το Home Cinema!
Πατώντας το "Viera Link" παίρνω μήνυμα "Feature not available"!

Καμιά ιδέα;

Έχω συνδεδεμένο: TV + Panasonic HomeCinema + WDTV Live + DVD + Nova HD Pace 831.

Το HomeCinema αναπαράγει κανονικά τον ήχο από τον WDTV Live μέσω toslink (Optica)!

Τα έχω συνδέσει έτσι:
HomeCinema <-> TV : HDMI (ARC)
DVD --> TV : HDMI
Pace 831 --> TV : HDMI
WDTV --> TV : HDMI
WDTV --> HomeCinema : Toslink

Κάτι λέει εδώ :

Found the following on the AVS thread, courtesy of the always helpful JDSmoothie:

e. ARC (Audio Return Channel): This is the feature that will pass audio from the TV (eg. OTA, Netflix, Pandora) back to the AVR over the same HDMI cable that connects the AVR from the Monitor Out jack to the TV. In order for the ARC feature to work, it must be offered on both the TV and the AVR. Just because the TV and AVR are HDMI 1.4 DOES NOT mean they offer the ARC feature. Note the 1312 does NOT offer ARC and therefore ARC will not work when the 1312 is connected to a TV with ARC. On some TV's simply setting the HDMI-CEC feature to ON will also turn on the ARC feature, while on other brands, there is a seperate setting for ARC.

In order to use the TV's ARC feature you must set the TV's "HDMI-CEC" setting (LG - SimpLink; Phillips - EasyLink; Panasonic - VieraLink; Sony - BraviaSync; Samsung - Anynet+; Toshiba - CE-Link,RegzaLink) to ON as well as setting the AVR's "HDMI Control" setting to ON as the factory default is OFF. Also make sure the HDMI cable from the AVR is plugged into the ARC labeled jack on the TV (usually HDMI1 or HDMI2). Note that with the 3312CI, only one of the HDMI Monitor Out jacks will support the ARC feature at a time and must be set using the HDMI Control (Control Monitor) setting (p. 109).

Note that a side effect when using the TV's HDMI-CEC/ARC set to ON is that the AVR will always shift to the "TV" source input when first turned ON rather than going to the last input that was on prior to the AVR being put into Standby (as is the case when ARC is OFF). Note also that with some TVs (ie. Samsung) the AVR will also revert to the TV input while in Standby which will prevent you from using the HDMI pass through feature (eg. cable/sat box) without turning the HDMI-CEC setting on the TV to OFF. If this is too annoying, either turn off the HDMI-CEC/ARC setting on the TV when not using it or forgo the ARC feature (set HDMI-CEC/ARC to OFF) and use an optical cable from the TV to the AVR. The optical cable will pass the same audio (PCM 2.0 or DD 5.1) that the HDMI cable would have passed with no loss in audio quality. Another option, if not trying to pass aaudio from the TV back to the AVR is to simply delete the "TV" source using the SOURCE DELETE feature in the OPTION menu.

Βρέθηκε απάντηση. Πιθανόν Bug λειτουργικού της τηλεόρασης είναι και την έχει όλη η σειρά.

Μπερδεύει την λειτουργιά της "Viera link" το Nova HD Pace 831.
Όταν υπάρχει είσοδος HDMI με δορυφόρο μάλλον μπερδεύεται στις προτεραιότητες.
Μόλις αποσύνδεσα το Pace δούλεψε κανονικά και Viera Link και ο ήχος από την TV στο HomeCinema μέσω ARC...

δεν μπορεις να τα συνδεσεις πανω στον ενισχυτη και μονο αυτον με τη tv? Εμενα το ps3 και το wd που εχω στον ενισχυτη δουλευουν απροβληματιστα...δεν εχω nova ομως...

δεν μπορεις να τα συνδεσεις πανω στον ενισχυτη και μονο αυτον με τη tv? Εμενα το ps3 και το wd που εχω στον ενισχυτη δουλευουν απροβληματιστα...δεν εχω nova ομως...

Εννοείς τον ήχο; Όταν παίζω κάτι στο WD αλλάζω την πηγή ήχου στο HomeCinema ...
Πιστεύω πως έχω κάνει την πιο κατάλληλη συνδεσμολογία ...

Πιθανόν σε .avi είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι ...

ΣΕ .mkv ή χωριστούς ελληνικούς υποτίτλους δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει. Όσες δοκιμές και να έκανα - τίποτα ...
Ίσως με κάποια νέα αναβάθμιση firmware θα λυθεί το θέμα με τους ελληνικούς υποτίτλους.

Αγγλικούς δοκίμασα που θεωρητικά είναι πιο εύκολο να τους παίξει

Επιτελους ελυσα το θεμα με τους υποτιτλους. με την ενσωνατωση με αυτο το απλο προγραμματακι AVIAddXSubs . οποιος
θελει περαιτερω βοηθεια ας μου πει

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επιτελους ελυσα το θεμα με τους υποτιτλους. με την ενσωνατωση με αυτο το απλο προγραμματακι AVIAddXSubs . οποιος
θελει περαιτερω βοηθεια ας μου πει

Για γραψε μας αναλυτικα την διαδικασια να υπαρχει εδω μεσα solidsnake.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για γραψε μας αναλυτικα την διαδικασια να υπαρχει εδω μεσα solidsnake.

Ότι και να κάνεις στο τέλος τον εξωτερικό player θα πάρεις!