Ότι και να κάνεις στο τέλος τον εξωτερικό player θα πάρεις!
Πιθανόν σε .avi είναι ενσωματωμένοι οι υπότιτλοι ...
ΣΕ .mkv ή χωριστούς ελληνικούς υποτίτλους δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει. Όσες δοκιμές και να έκανα - τίποτα ...
Ίσως με κάποια νέα αναβάθμιση firmware θα λυθεί το θέμα με τους ελληνικούς υποτίτλους.
εμένα από τότε που την πήρα ποτε δεν μου έκανε θεμα με τους υπότιτλους (αν ειναι ελληνικοι πρεπει να μετατρεψετε το srt σε utf-8 χωρις ΒΟM με το notepad ++), το βασικο μου προβλημα με το mp της ειναι οτι στις 1080 ταινιες φριζαρει η εικονα και μπουρδουκλονεται με την επομενη σεκανς δημιουργοντας ενα τερατουργημα πιξελιασματος που κραταει για 4-5''. επισης σε ορισμενα mkv απο σειρες δεν τα υποστηριζει ειτε ολοκληρα ή τον ηχο τους.
βεβαια και στα ξεχωριστα mp δεν ειναι εγγυημενο οτι θα παιζουν και ολα τα αρχεια... παντως οντως χρειαζεται να εχεις ενα για να εισαι καλυμμενος.
1) Έγραψα την ίδια ερώτηση πριν από 2 σελίδες, αλλά δεν την είδε κανείς μάλλον, οπότε την ξαναγράφω : αν μπω στο service menu, σπάω αυτόματα την εγγύηση ή όχι ; Έχω άλλον τρόπο να δω τις ώρες ; ΤΟ ρωτάω, γιατί νομίζω ότι τις έχω φτάσει πλέον, αλλά θέλω να τις δω δίχως να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα... Έχω την τηλεόραση έναν μήνα + πλέον και η βοήθεια και οι συμβουλές των μελών ήταν πολύτιμες και καθοριστικές για την αγορά... Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ, συνεχίστε έτσι... Εντυπώσεις και όλα τα περαιτέρω εν καιρώ...
2) Πώς μπορώ να συνδέσω ασύρματα την τηλεόραση στο ίντερνετ, πλήν του wi-fi dongle της, το οποίο ρώτησα και μου είπαν πως έχει τελειώσει από Ελλάδα ή κάτι τέτοιο ; Υπάρχει άλλος τρόπος ; Γιατί να διατρέχουν καλώδια όλο το σαλόνι, ενσύρματα δηλαδή, σαν να είναι βόμβα, δεν το θέλω...
3) Για HDMI καλώδιο θέλω κάτι ακριβό και καλό ή βολεύομαι και με κάτι απλό ; Να προτιμήσω, λόγω XBOX 360, το δικό του HDMI ;
Ναι, αλλά ακόμα και κατά προσέγγιση δεν μπορώ να υπολογίσω πόσες ώρες την έχω δουλέψει ; Ούτε π.χ. να πω το απλό "τόσες μέρες επί τόσες ώρες κάνουν τόσο", έστω και στο περίπου... Μάλλον θα έχω μεγάλη απόκλιση... Υπάρχει άλλος τρόπος να δω ώρες ; Αν όχι, αξίζει το ρίσκο να μπω στο service menu ; Για το dongle τώρα, πλήν και του dongle αυτού καθ´αυτού ως λύση, μπορώ να συνδέσω με άλλον -ασύρματο πάντα- τρόπο την τηλεόραση στο Ίντερνετ ; Ή πρέπει να ψάξω μόνο για dongle, έστω κι άλλο, εκτός εταιρείας, όπως μου λες ;
1) Έγραψα την ίδια ερώτηση πριν από 2 σελίδες, αλλά δεν την είδε κανείς μάλλον, οπότε την ξαναγράφω : αν μπω στο service menu, σπάω αυτόματα την εγγύηση ή όχι ;
Υπάρχουν διάφορα συμβατα dongles όπως αυτό: http://www.amazon.co.uk/NETGEAR-RangeMax-Wireless-N-Adapter-WNDA3100v2/dp/B002RLC7WO
Υπάρχει κάποια λίστα με τους συμβατούς δέκτες ?
Δοκίμασα με κάποιο και δεν αναγνώρισε τίποτα...
Για το συμβατό dongle λέει μόνο αυτόν!
Παίζει κανονικότατα (τον έχω) και στο eBay, Amazon είναι αρκετά φτηνός!
όντως είναι αρκετά φθηνότερος από τον αντίστοιχο της Pana και αφού είναι πλήρως λειτουργικός, τότε μάλλον πρόκειται για μονόδρομο...
Εάν τον συνδέσω μέσω ενός αντάπτορα USB 90 μοιρών, υπάρχει πιθανότητα να έχει απώλειες ?
Αγόρασα ένα καινούργιο modem-router με extra ασύρματο USB δέκτη ώστε υπό προϋποθέσεις να μπορώ να βλέπω ασύρματα ταινίες.
Διαπίστωσα βέβαια πως μάλλον δεν είναι συμβατό....
Το router είναι το Belkin F5Z0104NT και το ασύρματο dongle είναι το Belkin N+ Wireless Usb Adapter
Υπάρχει πιθανότητα να καταφέρω κάτι ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.