Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώ

Ok, αυτό το είδες σαν τιμή από ένα πρόγραμμα που του τροφοδοτούσε ένας σένσορας.
Τα ματάκια σου τι είδαν; Αυτη η διαφορά ήταν ορατή;

Δεν μπορώ να την εκτιμήσω. Δεν τις είχα σε άμεση αντιπαράθεση. Και το ΔΕ δεν είναι και μεγάλο, μικρές οι μεταβολές (από περίπου 4 πήγε <1). Φήμες λένε ότι δεν καταλαβαίνεις εύκολα μεταβολή με ΔΕ <= 3, τώρα τι είναι αλήθεια...

Πάντως όχι, δεν θυμάμαι κάποια παρατηρήσιμη αλλαγή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φυσικά. Οι μετρήσεις εχουν γίνει ήδη εδω και περίπου μια εβδομάδα το θέμα είναι ότι δεν έχω τον χρόνο για το κείμενο.

Μερικοί είμαστε ολιγαρκείς, και τεμπέληδες (εγώ π.χ.) και δεν διαβάζουμε το κείμενο... Βλέπουμε μόνο τις μετρήσεις... :blush:

Λιστα Κατόχων G30
-----------------------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.dionysg…….....42g30…...01-04-2011..…(O.K)
2.mike 911…...…42g30…...04-04-2011…..(O.K)
3.gkontos……..... ? ....…...09-04-2011…..(O.K)
4.bouzou…….....42g30…...08-04-2011…..(O.K)
5.rozak……….....42g30…...11-04-2011…...(O.K)
6.billman..........50g30.....13-04-2011.....(O.K)
7.robostav........50g30.....14-04-2011.....(O.K)
8.taz00............42g30.....14-04-2011.....(O.K)
9.sigtania.........42g30.....16-04-2011.....(O.K)
10.Teoulas........50g30.....18-04-2011.....(O.K)
11.mouris.........46g30......19-04-2011....(O.K)
12.kastaniotis...46g30......18-04-2011....(O.K)
13.sakattaq......42g30......21-04-2011....(O.K)

Σημερα το απόγευμα την παραλαμβάνω και εγώ. Την 42 τελικά , αν και ειχα ξεκινήσει για την 46 , λόγω χώρου.
Αντε να δούμε.

Από μία 42px80e και μία 42px10e που έχω πόσο μεγάλη είναι η διαφορά.
Ο media player παίζει mkv με ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους?
Από τις 2 τηλεοράσεις που έχω ποια να έδινα δεν βρίσκω διαφορές μεταξύ τους?
Έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη?

PANASONIC TX-P42G30 REVIEW

panasonic-g30-1.jpg

Review από τον "δικό μας" Μανώλη Καστρουνή.

.....Εν κατακλείδι η Panasonic παρουσίασε μια low entry τηλεόραση με τιμή κτήσης περίπου 15% μικρότερης αυτής της G20 αλλά με ποιότητα εικόνας μεγαλύτερης του ποσοστού αυτού.

Εάν είστε λάτρης των plasma η αγορά της, συνιστάται ανεπιφύλακτα και εάν είστε από αυτούς που θέλουν led-lcd ή σας αρέσει ένα φωτεινό panel, αξίζει να της ρίξετε μια ματιά σε normal mode.

http://www.perfectimage.gr/2011/04/20/panasonic-th-42g30e-review/

Η κίνηση με το IFC απενεργοποιημένο αλλά και στην επιλογή μέτριο (συνιστάται) αποτελεί την καλύτερη επιλογή ενώ το IFC στο max επιφέρει όπως είναι λογικό artifacts(motion) και καλό είναι να αποφεύγεται.

Περιμενω το σχολιο του Γιωργου.:flipout:

Η κίνηση με το IFC απενεργοποιημένο αλλά και στην επιλογή μέτριο (συνιστάται) αποτελεί την καλύτερη επιλογή ενώ το IFC στο max επιφέρει όπως είναι λογικό artifacts(motion) και καλό είναι να αποφεύγεται.

Περιμενω το σχολιο του Γιωργου.:flipout:

Τι σχόλιο περιμένεις; :flipout:
Ότι συστήνει IFC στην θέαση ταινιών; Γούστα είναι αυτά... :flipout:

Ακολουθώντας την συνήθειά μου, δεν διάβασα το κείμενο. Πήγα κατευθείαν στις μετρήσεις... :flipout:
Ίσως το διαβάσω κάποια στιγμή...

Aφενός, δε γράφει πουθενά ότι συστήνεται για θέαση ταινιών, συγκεκριμένα, αφετέρου, τo IFC στο "μεσαίο" δεν "βιντεΐζει" τις ταινίες... :p

Γι' αυτό το "εφφέ", θα πρέπει να πας στο IFC "μέγιστο" ή στις επιλογές του 24p Smooth... ;)

Aφενός, δε γράφει πουθενά ότι συστήνεται για θέαση ταινιών, συγκεκριμένα, αφετέρου, τo IFC στο "μεσαίο" δεν "βιντεΐζει" τις ταινίες... :p

Γι' αυτό το "εφφέ", θα πρέπει να πας στο IFC "μέγιστο" ή στις επιλογές του 24p Smooth... ;)

Ναι, είμαι σίγουρος. Η πανασόνικ δεν κάνει τέτοια, οι άλλοι τα κάνουν... :flipout:
Άλλωστε το αποδεικνύει η U20 που έχω. Παρότι είναι μονίμως στο μέγιστο (είναι προκαθορισμένο - δεν αλλάζει), ούτε "βιντείλα" (δεν μου αρέσει καθόλου ο όρος), ούτε τεχνουργήματα, τίποτα. Σαν να μην υπάρχει ένα πράγμα...

Πάντως το να σχολιάζουμε το θέμα του IFC, χωρίς να έχουμε δει την G30, είναι άστοχο. Ίσως μέχρι και την θέση μεσαίο, να μην κάνει καθόλου παρεμβολή, και να είναι διακοσμητικός ο ρόλος του μενού. Μόνο ο Μανώλης ξέρει. Εγώ πάντως θα το έβαζα στο μέγιστο * 2^10... :flipout:
Όσο ποιο ψηλά πάει...

Πάντως το να σχολιάζουμε το θέμα του IFC, χωρίς να έχουμε δει την G30, είναι άστοχο.

Speak for yourself, εγώ την είδα... :p

Ίσως μέχρι και την θέση μεσαίο, να μην κάνει καθόλου παρεμβολή, και να είναι διακοσμητικός ο ρόλος του μενού.

Μια χαρά παρεμβολή κάνει και καθόλου διακοσμητικός δεν είναι ο ρόλος του. Απλώς, στη θέση "Μεσαίο", λειτουργεί όπως η custom επιλογή του MotionPlus της Samsung, με De-Blur->10 και De-Judder->0...

petasis said:
Ναι, είμαι σίγουρος. Η πανασόνικ δεν κάνει τέτοια, οι άλλοι τα κάνουν...

Δεν είναι σωστή η διατύπωσή σου: όλοι δεν κάνουν τέτοια. Σε όλους τους κατασκευαστές μπορείς να απενεργοποιήσεις το frame interpolation ή/και να το βάλεις σε διάφορες βαθμίδες. Μόνο στη Philips εξακολουθεί να μένει ανοιχτό και με το Natural Motion στο Off... :flipout:

Eκτός από artifacts η εικόνα γίνεται ψεύτικη. Κάτι σαν LCD δηλαδή.... :D

Μου αρέσουν οι επιστημονικοί ορισμοί... :flipout:
Οι LCD έχουν "ψεύτικη", οι πλάσμα "πραγματική" και οι oled "ζωντανή";
Το "ψεύτικη" ορίζεται σαν "ζωντανή" - dithering; :D

Δεν υπαρχουν πια LCD , πλεον λεγονται LED.

Ειναι σαν κατι εταιρειες που αφου φαλιρησαν αλλαξαν επωνυμια για να συνεχισουν να κοροιδευουν τον κοσμο.:flipout:

Δεν είναι σωστή η διατύπωσή σου: όλοι δεν κάνουν τέτοια. Σε όλους τους κατασκευαστές μπορείς να απενεργοποιήσεις το frame interpolation ή/και να το βάλεις σε διάφορες βαθμίδες. Μόνο στη Philips εξακολουθεί να μένει ανοιχτό και με το Natural Motion στο Off... :flipout:

Πέρασε η πρωταπριλιά είπαμε... :aetsch:
Μήπως, λέω μήπως βγήκαμε λίγο off-topic;;;

Αφού κάποιοι την είδατε, δεν μας λέτε και μας τι εντυπώσεις αποκομίσατε;

Από μία 42px80e και μία 42px10e που έχω πόσο μεγάλη είναι η διαφορά.
Ο media player παίζει mkv με ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους?
Από τις 2 τηλεοράσεις που έχω ποια να έδινα δεν βρίσκω διαφορές μεταξύ τους?
Έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη?

Θα μου πει κανείς?