Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λιστα Κατόχων G30
-----------------------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.dionysg…….....42g30…..01-04-2011..…(O.K)
2.mike 911…...…42g30…..04-04-2011…..(O.K)
3.gkontos……..... ? ....…..09-04-2011…..(O.K)
4.bouzou…….....42g30…..08-04-2011…..(O.K)
5.rozak……….....42g30…..11-04-2011…..(O.K)
6.billman..........50g30....13-04-2011.....(O.K)
7.robostav........50g30....14-04-2011.....(O.K)
8.taz00............42g30....14-04-2011.....(O.K)

Αντε παιδια (ειδικα οι φιλοι που εχουν την τηλεοραση 18 ημερες) γραψτε μας τις εντυπωσεις σας μεχρις εδω. Φανταζομαι οτι θα εχουν αλλαξει αρκετα τα πραγματα απο τις πρωτες ημερες.. Αναμενουμε εναγωνιως...

Καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα κι εγώ ένα κτήνος (50G30) βασισμένος στις συμβουλές του φόρουμ και τα μάτια μου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές, περισσότερα σε λίγες μέρες. Προς το παρόν χάνομαι στην τεράστια επιφάνεια. :)

Petsis ευχαριστώ αλλά μάλλον την πάτησες.... Απευθύνεσαι σε άσχετο!!!

Τι θα πει "μετατρέπεις του υπότιτλους σε unicode" και είναι όντως απλό;

Κάποιος κάτοχος το έχει δοκιμάσει;

SORRY. Petasis εννοούσα ...

Και κάτι ακόμα. Για να παίξει από σκληρό δίσκο, πρέπει αυτός να έχει δικό του τροφοδοτικό ή παίζει και από το WD Passport για παράδειγμα;

Καλημέρα και άπο εμένα. Το πρωί παρέλαβα την 46G30. Δεν είχα πολύ χρόνο να την "σκαλίσω" λόγο δουλειας, αλλα οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές.

Καλημέρα και άπο εμένα. Το πρωί παρέλαβα την 46G30. Δεν είχα πολύ χρόνο να την "σκαλίσω" λόγο δουλειας, αλλα οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές.

Εύχομαι καλές θεάσεις, mouris.
Aπό ποιά απόσταση την παρακολουθείς και
ποιές οι εντυπώσεις σου από το τηλεοπτικό της
σήμα στα κανάλια ??

Για να στελνω υλικο απο pc πως θα κάνω την συνδεση; Συνδεω με ethernet στο ιδιο modem router που ειναι συνδεδεμένο με ethernet και το pc? Δεν θελω να περναω hdmi καλωδιο επειδη ειναι παρα πολλα τα μετρα απο την tv και θα συνδεθει η tv με το router για να εχω internet.

Ξερει κανεις τίποτα για το παραπάνω;

Πόσο την πήρες και από που αν επιτρέπεται ?

Την πηρα 1100 ευρω απο τον Καλογεροπουλο

QUOTE=CASPER;1056060297]Εύχομαι καλές θεάσεις, mouris.
Aπό ποιά απόσταση την παρακολουθείς και
ποιές οι εντυπώσεις σου από το τηλεοπτικό της
σήμα στα κανάλια ??[/QUOTE]

Στα 3 μετρα. Με καποιες γρηγορες ρυθμισεις εχω πετυχει ενα πολυ ικανοποιητικο σημα στα καναλια της Digea (Ροδος).

Λιστα Κατόχων G30
-----------------------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.dionysg…….....42g30…..01-04-2011..…(O.K)
2.mike 911…...…42g30…..04-04-2011…..(O.K)
3.gkontos……..... ? ....…..09-04-2011…..(O.K)
4.bouzou…….....42g30…..08-04-2011…..(O.K)
5.rozak……….....42g30…..11-04-2011…..(O.K)
6.billman..........50g30....13-04-2011.....(O.K)
7.robostav........50g30....14-04-2011.....(O.K)
8.taz00............42g30....14-04-2011.....(O.K)
9.Teoulas.........50g30.....18-04-2011....(O.K)
10.mouris.........46g30.....19-04-2011....(O.K)

Panasonic TX-P42G30 Review:

80_medium.jpeg

Pros

-Excellent dynamic range and contrast performance
-Superb calibrated greyscale and gamut performance
-Very good scaling performance of SD material
-Extremely stable retention of black levels whilst displaying brighter content -simultaneously
-Highly resistant to image retention
-Good networking features and Vierra Connect shows promise
-USB PVR functionality
-Freeview HD Tuner
-Redesigned menus are great
-Good gaming performance

Cons

-Handling of 50Hz will still be an issue for some
-Fluctuating brightness will similarly cause some consternation
-Ugly EPG with adverts
-Extremely bland design making it look like the poor relation of some of the 3D sets
-Still no effective 2:2 cadence detection

http://www.avforums.com/review/Panasonic-G30-TX-P42G30-50G30-42G30-46G30-Plasma-TV-Review.html

Τιμές skroutz:
http://www.skroutz.gr/s/323181/Panasonic-TX-P42G30E-42.html?keyphrase=42g30

Έκανα την δοκιμή με τους υπότιτλους.
Μετέτρεψα τους υπότιτλους τόσο σε unicode όσο και σε UTF-8 κάνοντας χρήση του notepad των windows.
Δυστυχώς μετά την μετατροπή ο media player δεν βλέπει καν ότι έχει υπότιτλους η ταινία.
Η δοκιμή έγινε με σκληρό δίσκο WD Passport 250GB όπου δεν έχει ξεχωριστή τροφοδοσία.

Έκανα την δοκιμή με τους υπότιτλους.
Μετέτρεψα τους υπότιτλους τόσο σε unicode όσο και σε UTF-8 κάνοντας χρήση του notepad των windows.
Δυστυχώς μετά την μετατροπή ο media player δεν βλέπει καν ότι έχει υπότιτλους η ταινία.
Η δοκιμή έγινε με σκληρό δίσκο WD Passport 250GB όπου δεν έχει ξεχωριστή τροφοδοσία.

Ευχαριστώ taz00. Περιεκτικότατη απάντηση.:ernaehrung004:

Μακάρι και το αποτέλεσμα να ήταν θετικό. Άρα μόνη λύση ο media player ή απευθείας σύνδεση στο laptop...

Ευχαριστώ taz00. Περιεκτικότατη απάντηση.:ernaehrung004:

Μακάρι και το αποτέλεσμα να ήταν θετικό. Άρα μόνη λύση ο media player ή απευθείας σύνδεση στο laptop...

Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου. Και να σου λείπει κάποιος codec τον κατεβάζεις, και να βγει καινούριο format αρχείων δεν έχεις πρόβλημα κλπ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε με τον ενσωματωμένο media player ή κάποιον άλλο.
Επίσης την συνέδεσα και με ethernet για να δω τι κάνει το viera connect.
Με μία λέξη άχρηστο. Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Συνδέεις με το laptop και ξεμπερδεύεις.

Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου. Και να σου λείπει κάποιος codec τον κατεβάζεις, και να βγει καινούριο format αρχείων δεν έχεις πρόβλημα κλπ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε με τον ενσωματωμένο media player ή κάποιον άλλο.
Επίσης την συνέδεσα και με ethernet για να δω τι κάνει το viera connect.
Με μία λέξη άχρηστο. Πρακτικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Συνδέεις με το laptop και ξεμπερδεύεις.
Γιατι αχρειστο... youtube δεν παιζει;
μονο για αυτο και μονο αξιζει..αν μπορεις δες λιγο αν στο youtube μπορεις να επιλεξεις και ποιοτητα εικονας..στις sony παντως παιζει την πιο χαμηλη που βρίσκει..κριμα

αμα συνδεσεις laptop εγκατεστησε το boxee ή xbmc και μετα το navi-x στα repos..

Αναφορικά με το media player. Βλέπει κανονικά το TwonkyServer από το nas μου, και παίζουν κανονικά οι ενσωματωμένοι ελληνικοί υπότιτλοι (utf-8).

να ρωτησω κατι?

στα λεφτα της - και στις 42 ιντσες αυστηρα - υπαρχει καποια καλυτερη εναλλακτικη επιλογη σε Plasma σε θεμα ποιοτητα εικονας και κινηση???

paИ-baL;1056061135 said:
να ρωτησω κατι?

στα λεφτα της - και στις 42 ιντσες αυστηρα - υπαρχει καποια καλυτερη εναλλακτικη επιλογη σε Plasma σε θεμα ποιοτητα εικονας και κινηση???

κατά την ταπεινή μου γνώμη - ούτε σε πλάσμα/lcd/crt/led/nanoled/oled.