Τελικά οι g30 που κατασκευάζονται; Η δικιά μου λέει οτι κατασκευάζεται στην Τσεχία. Υπάρχει κάποιος με g30 από διαφορετική χώρα προέλευσης;Σωστα εχει cd με οδηγιες αλλα εμαθα οτι η τηλεοραση μου δεν ειναι εισαγωγη ιντερτεκ και ειναι εισαγωγη απο χωρα αλλη εντος ευρωπης,παιζει κατι αυτο με την εγγυηση 2 χρονακια?δηλαδη μας καλυπτη κανονικα η ιντερτεκ σε περιπτωση που κατι γινει?ευχαριστω.
Υ.Γ. Φτου φτου μην την ματιαξω.....:violent-smiley-030:
Τελικά οι g30 που κατασκευάζονται; Η δικιά μου λέει οτι κατασκευάζεται στην Τσεχία. Υπάρχει κάποιος με g30 από διαφορετική χώρα προέλευσης;
Ευχαριστώ! Πάντως έχω την εντύπωση ότι υπάρχει βελτίωση καθώς γράφει ώρες το πανελ!Όλες οι Ευρωπαϊκές Panasonic κατασκευάζονται στην Τσεχία.
Ευχαριστώ! Πάντως έχω την εντύπωση ότι υπάρχει βελτίωση καθώς γράφει ώρες το πανελ!
Και η δικιά μου 50G30E γράφει assembled in the Czech Republic
Αν ενεργοποιησεις το Game mode εχει 24 ms lag που θεωρειται πολυ καλο νουμερο.
δεν σε αφήνει να κατεβάσεις τις ρυθμίσεις?????
Ενδιαφέρον.
UFS2+SU ή ZFS;
Το έκανε και πριν, απλά δεν το πρόσεξες...
Είναι το ρελέ που κλείνει την παροχή στους πυκνωτές του τροφοδοτικού, μόλις φορτίσουν...
Κάτι περίεργο...
Πηγαίνωντας να δώ για αναβάθμιση λογισμικού απο το μενού συστήματος - ενημέρωση συστήματος, αφού κανει αρκετή ωρα μου λέει οτι έχω το τελευταίο 1.306.
Καθώς έψαχνα τις ρυθμίσεις πήγα στις ρυθμίσεις δικτύου είδα οτι εχει και εκεί ενημέρωση λογισμικού, το πάτησα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μου έβγαλε οτι βρέθηκε νέα ενημέρωση 1.317 και απο κάτω γράφει: pal11s peaks soft update contents.
Το έχει βάλει κανείς; Είναι αυτο που φτιάχνει fluctuating brightness;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.