Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σωστα εχει cd με οδηγιες αλλα εμαθα οτι η τηλεοραση μου δεν ειναι εισαγωγη ιντερτεκ και ειναι εισαγωγη απο χωρα αλλη εντος ευρωπης,παιζει κατι αυτο με την εγγυηση 2 χρονακια?δηλαδη μας καλυπτη κανονικα η ιντερτεκ σε περιπτωση που κατι γινει?ευχαριστω.

Υ.Γ. Φτου φτου μην την ματιαξω.....:violent-smiley-030:
Τελικά οι g30 που κατασκευάζονται; Η δικιά μου λέει οτι κατασκευάζεται στην Τσεχία. Υπάρχει κάποιος με g30 από διαφορετική χώρα προέλευσης;

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά οι g30 που κατασκευάζονται; Η δικιά μου λέει οτι κατασκευάζεται στην Τσεχία. Υπάρχει κάποιος με g30 από διαφορετική χώρα προέλευσης;

Όλες οι Ευρωπαϊκές Panasonic κατασκευάζονται στην Τσεχία.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όλες οι Ευρωπαϊκές Panasonic κατασκευάζονται στην Τσεχία.
Ευχαριστώ! Πάντως έχω την εντύπωση ότι υπάρχει βελτίωση καθώς γράφει ώρες το πανελ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ! Πάντως έχω την εντύπωση ότι υπάρχει βελτίωση καθώς γράφει ώρες το πανελ!

Φυσιολογικό αυτό που παρατηρείς,μια τηλεόραση plasma θέλει λίγο τον χρόνο της για να στρώσει το πάνελ.

Τσεχια συναρμολογουντε ξερω και τα εντοσθια της τα περισοτερα ειναι japan.Eτσι τουλαχιστων ηταν η 46 G10 που ειχα παλιοτερα.Πιστευω και αυτη απο οτι εχω δει με βγαλμενο το πισω μερος της,japan ελεγε το πανελ της.:aktion033:

Εχουμε τπτ βιντεακια για motion tests περα απο αυτο με τα γραμματα.
Χωρις να ξαναεχω δει πλασμα ή lcd/led στα παρομοια ''κυβικα'' μου φαινεται οτι σε γρηγορες σκηνες υλικου 1080ρ , δεν ειναι ομαλη η κινηση (ΤΗΧ μοδε).
Σαν να μενουν trails.

Επισης δεν εχω παρατηρησει ακομα διαφορα στην εικονα, μετα απο 200 ωρες.

Πηρε την 50 αρα ένας φίλος και αυτό που μου αρεσει πολυ ειναι η κινηση (βλεπεις ταινιες με γρηγορα πλανα και δε σε κουραζει).Αυτο που δε μου αρεσει ειναι που στο PS3 δεν εχει τοσο γρηγορη αποκριση οσο περιμενα.Συγκεκριμενα εχω παιξει προ σε προτζεκτορα και εκει η αποκριση ειναι απιστευτη.Στην G30 μου φανηκε οτι ειναι ενα κλικ πιο κατω.

Αν ενεργοποιησεις το Game mode εχει 24 ms lag που θεωρειται πολυ καλο νουμερο.

Στο game mode δεν παρατήρησα lag αλλα προσωπικά βρήκα τις ρυθμίσεις πολύ έντονες, σαν το dynamic mode, και έντονο μάλλον phosphor trail, ειδικά την ώρα που κάνει βολε ο τερματοφύλακας.​

δεν σε αφήνει να κατεβάσεις τις ρυθμίσεις?????

Αφήνει, μιλούσα για τις default ρυθμίσεις , μου έκανε εντύπωση!
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το ρυθμίσω γιατι ξαφνικά τα έπαιξε η hdmi του ps3, ελπίζω να μην έκανε ζημιά στην tv (μολις έκλεισα τις 200 ώρες :violent-smiley-030:).

Το έκανε και πριν, απλά δεν το πρόσεξες... :D

Είναι το ρελέ που κλείνει την παροχή στους πυκνωτές του τροφοδοτικού, μόλις φορτίσουν...

Μάλιστα.

Το ακούω και γω στην GT30, και τώρα ξέρω τί είναι.

Κάτι περίεργο...
Πηγαίνωντας να δώ για αναβάθμιση λογισμικού απο το μενού συστήματος - ενημέρωση συστήματος, αφού κανει αρκετή ωρα μου λέει οτι έχω το τελευταίο 1.306.
Καθώς έψαχνα τις ρυθμίσεις πήγα στις ρυθμίσεις δικτύου είδα οτι εχει και εκεί ενημέρωση λογισμικού, το πάτησα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μου έβγαλε οτι βρέθηκε νέα ενημέρωση 1.317 και απο κάτω γράφει: pal11s peaks soft update contents.
Το έχει βάλει κανείς; Είναι αυτο που φτιάχνει fluctuating brightness;

Κάτι περίεργο...
Πηγαίνωντας να δώ για αναβάθμιση λογισμικού απο το μενού συστήματος - ενημέρωση συστήματος, αφού κανει αρκετή ωρα μου λέει οτι έχω το τελευταίο 1.306.
Καθώς έψαχνα τις ρυθμίσεις πήγα στις ρυθμίσεις δικτύου είδα οτι εχει και εκεί ενημέρωση λογισμικού, το πάτησα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μου έβγαλε οτι βρέθηκε νέα ενημέρωση 1.317 και απο κάτω γράφει: pal11s peaks soft update contents.
Το έχει βάλει κανείς; Είναι αυτο που φτιάχνει fluctuating brightness;

Τελικά μάλλον είχε να κάνει μόνο με το viera connect.

Χτες αγορασα και εγω μια G30 42'' και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. δυο ερωτησεις μονο θελω να κανω αν ξερει καποιος. πρωτον, επειδη εχω nova μπορω να βαλω την καρτα (η οποια ειναι παλια) στο ci slot? θα παιξει? δευτερον, τι ειναι αυτο το break in dvd και σε τι θα βοηθησει?