προτίμησε τα εγχώρια προιόντα.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=83699
διάβασε με προσοχή της οδηγίες.
το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι τις πιο πολλές φορές εμφανίζονται μικροί.
οι δοκιμές έγιναν με s30 αλλά φαντάζομαι ότι τον ίδιο player έχει και η g30.
στις ρυθμίσεις επιλέγεις εξωτερικούς υπότιτλους και unicode.
ναι είναι bug του player. σε κάθε ταινία που βγάζεις αν δεν βγείς από το μενού του usb πρέπει να πάς από unicode σε latin και να ξαναπάς σε unicode. επίσης το μέγεθος είναι θέμα αναπαραγωγής. σε κάποια mkv βγάζει μεγάλους υποτίτλους σε κάποια μικρούς.
πάντως γενικά αν δεν θές να παιδεύεσαι και να σιχτιρίζεις πάς σε ένα mplayer με 70-80 ευρώ και είσαι άρχοντας.
Κανεις ???Kαλησπερα να ρωτησω κατι,το θεμα με της αναλαμπες που κανει η οθονη το εχει και σε ενα μικρο βαθμο και η δικια μου,αλλες φορες γινετε και λιγο ενοχλητικο ειδικα σε λευκα κομματια της ταινιας η οτιδηποτε παιζει,το ερωτημα ειναι πως σε καποιες χ ωρες λειτουργειας θα εξαφανιστουν η θα ειναι μονιμο το φαινομενο?Η tv μου μολις εγραψε 200 ωρες ειναι εντελως αριθμηστη και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.:aktion033:
Υ.Γ.Καμμια ιδιαιτερη συμβουλη για την ρυθμιση της ΤV μου θα ηταν ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.
Εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα ο Player της Panasonic...Μεσα σε ολα τ αλλα κανει και κοψιματα-διακοπες σε μεγαλα αρχεια...Υπαρχει περιπτωση να φταει ο σκληρος κ οχι η TV?
Εχετε καποιον εξωτερικο player να προτεινετε?
Εχετε καποιον εξωτερικο player να προτεινετε?
Το κανουμε install απο το μενου της tv? η με καλωδιο ethernet δικτυακα δλδ??Υπάρχει το firmware version 1.317 για G30
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.