Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λοιπον τα βιντεο ως τωρα τα επαιζα με 60Hz αλλα τωρα ειδα οτι εχει επιλογες για 23,κατι , 24 και 50 Ηζ.
Θα το δοκιμασω στα 24 .

Θενκς ;)

Στο PC αν πατησεις πανω στο αρχειο με το ποντικι "ιδιοτητες" θα δεις στα ποσα Hz ειναι και αναλογα θα ρυθμισεις το media player.

Συνηθως ταινιες ειναι στα 24 Hz ενω και οι περισσοτερες σειρες τελευταια ειναι στο ιδιο , καποιες παλιοτερες Αμερικανικες σειρες ειναι και στα 60 Hz.

Καλησπερα σας!

Εδω και 3 εβδομαδες περιπου ειμαι κατοχος κι εγω μιας G30 στις 46" ιντσες
την οποια παρακολουθω απο αποσταση 3 μετρων.

Οσον αφορα στο μεγεθος,δε μπορω να πω οτι ειναι μικρη,αλλα ουτε οτι η 50αρα θα με ενοχλουσε!

Αυτη τη στιγμη εχω γραψει 100 ωρες παρακολουθωντας τηλεοπτικο σε μεγενθυση,ειτε βαζοντας την κυλιομενη μπαρα οποτε πληρη αποψη δεν εχω ακομα.

Το μονο αρνητικο για μενα ειναι ο ηχος της τον οποιο βρισκω ανεπαρκη ακομα κ στα τηλεοπτικα...Δεν το συζητω για ταινιες!

Θα ηθελα την βοηθεια σας οσον αφορα στους υποτιτλους...Δεν μπορω με τιποτα να παιξω εξωτερικους υποτιτλους.Κατεβασα το Notepad ++ , εκανα encoding σε UTF-8 without BOM.....Δοκιμασα να τους ενσωματωσω με το MKVmerge αλλα σ αυτη την περιπτωση δε μου παιζει καθολου το αρχειο....

Τι κανω λαθος?Πρεπει να ρυθμισω κατι στην τηλεοραση?

Ευχαριστω!!!

προτίμησε τα εγχώρια προιόντα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=83699

διάβασε με προσοχή της οδηγίες.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι τις πιο πολλές φορές εμφανίζονται μικροί.

οι δοκιμές έγιναν με s30 αλλά φαντάζομαι ότι τον ίδιο player έχει και η g30.

στις ρυθμίσεις επιλέγεις εξωτερικούς υπότιτλους και unicode.

Καλοθέατη η τηλεόραση και καλώς όρισες στην παρέα μας !!! :ernaehrung004:

Για τους υπότιτλους, ρίξε μια ματιά εδώ...

EDIT: Με πρόλαβε ο vas... -bye-

προτίμησε τα εγχώρια προιόντα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=83699

διάβασε με προσοχή της οδηγίες.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ελληνικοί υπότιτλοι τις πιο πολλές φορές εμφανίζονται μικροί.

οι δοκιμές έγιναν με s30 αλλά φαντάζομαι ότι τον ίδιο player έχει και η g30.

στις ρυθμίσεις επιλέγεις εξωτερικούς υπότιτλους και unicode.

Δεν το ειχα δει καθολου αυτο!Διαβασα μονο το thread της G30...

Σε ποιες ρυθμισεις επιλεγω "Εξωτερικους και Unicode" ?

Σ ευχαριστω πολυ!

επειδή δεν είμαι σπίτι τώρα. μπαίνεις στο μενού του usb δισκου επιλέγεις την ταινία και όταν ξεκινήσει πατάς το κάτω αριστερά κουμπί από το κεντρικό κυκλικό κουμπί του τηλεκοντρολ.
δηλαδή είναι το οκ και γύρω -γύρω τα βελάκια. το κάτω αριστερά από τα βελάκια.

Καλημερα! Επανερχομαι!

Λοιπον,εκανα την μετατροπη με το προγραμματακι.Καποιους υποτιτλους τους μετατρεπει,καποιους βγαζει error αλλα κανει προεπισκοπιση και μετα δεν τους παιζει και καποιους δεν τους διαβαζει καθολου!
Αυτο λυνεται?Μπορω να τους μετατρεψω με κατι αλλο?

Οσον αφορα στο μεγεθος,μαλλον αβυσσος! Στα περισσοτερα avi τους εβγαζε μικρους. Σε mkv τωρα παιζεται!
Το θεμα ειναι οτι αν και επιλεγω Unicode δειχνει παυλες.Μονο αφου εχω αλλαξει 2-3 φορες σε Λατινικα-Κυρριλικα και ξαναβαλω unicode τους δειχνει κανονικα!

ναι είναι bug του player. σε κάθε ταινία που βγάζεις αν δεν βγείς από το μενού του usb πρέπει να πάς από unicode σε latin και να ξαναπάς σε unicode. επίσης το μέγεθος είναι θέμα αναπαραγωγής. σε κάποια mkv βγάζει μεγάλους υποτίτλους σε κάποια μικρούς.

πάντως γενικά αν δεν θές να παιδεύεσαι και να σιχτιρίζεις πάς σε ένα mplayer με 70-80 ευρώ και είσαι άρχοντας.

ναι είναι bug του player. σε κάθε ταινία που βγάζεις αν δεν βγείς από το μενού του usb πρέπει να πάς από unicode σε latin και να ξαναπάς σε unicode. επίσης το μέγεθος είναι θέμα αναπαραγωγής. σε κάποια mkv βγάζει μεγάλους υποτίτλους σε κάποια μικρούς.

πάντως γενικά αν δεν θές να παιδεύεσαι και να σιχτιρίζεις πάς σε ένα mplayer με 70-80 ευρώ και είσαι άρχοντας.

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να γεμισω συσκευες...αλλα σαν εσχατη λυση εκει θα καταληξω!

Κατι αλλο...Φανταζομαι οτι και μεσω δικτυου αν παιξω ταινια,τα ιδια προβληματα θα εχω?!

Kαλησπερα να ρωτησω κατι,το θεμα με της αναλαμπες που κανει η οθονη το εχει και σε ενα μικρο βαθμο και η δικια μου,αλλες φορες γινετε και λιγο ενοχλητικο ειδικα σε λευκα κομματια της ταινιας η οτιδηποτε παιζει,το ερωτημα ειναι πως σε καποιες χ ωρες λειτουργειας θα εξαφανιστουν η θα ειναι μονιμο το φαινομενο?Η tv μου μολις εγραψε 200 ωρες ειναι εντελως αριθμηστη και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.:aktion033:

Υ.Γ.Καμμια ιδιαιτερη συμβουλη για την ρυθμιση της ΤV μου θα ηταν ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.
Κανεις ???

Δεν ξερω αν εφταιγε η μυωπια(πολυ μικρη βεβαια) αλλα μολις ειδα την εικονα με γυαλια και input 24Ηζ εμεινα μακακας :)

Εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα ο Player της Panasonic...Μεσα σε ολα τ αλλα κανει και κοψιματα-διακοπες σε μεγαλα αρχεια...Υπαρχει περιπτωση να φταει ο σκληρος κ οχι η TV?

Εχετε καποιον εξωτερικο player να προτεινετε?

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει αρχισει να μου σπαει τα νευρα ο Player της Panasonic...Μεσα σε ολα τ αλλα κανει και κοψιματα-διακοπες σε μεγαλα αρχεια...Υπαρχει περιπτωση να φταει ο σκληρος κ οχι η TV?

Εχετε καποιον εξωτερικο player να προτεινετε?

Έχω της HiMedia τον 600Β και είμαι πολύ ευχαριστημένος (παίζει ότι έχεις και δεν έχεις). Εσύ χρειάζεσαι τον 600Α (εξωτερικός δίσκος). Δες όμως και άλλους γιατί αυτοί είναι μάλλον ακριβούτσικοι...

Σας ευχαριστω πολυ κ τους δυο!

Για να μην χαλαω το topic της Panasonic θα παω στην ενοτητα MEDIA PLAYERS να ψαχτω.

Παντως θα ηθελα την δυνατοτητα δικτυου μιας κ εκανα ολοκληρη διαδικασια να περασω το καλωδιο απο το δωματιο στο σαλονι στο σημειο της TV , κριμα να παει χαμενο!