Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Sep. 15, 2011 - Ver. 1.317 - Improvement for Media player compatibility.

Update File Name / Size : P112_1317.zip / 47,316,452 bytes

Model Number : Βλέπε πίνακα (υπάρχει η ST30)

Κλικ στο Download.... και ακολουθείς τις οδηγίες

Καλώς ήρθες στη παρέα μας.

Για 'χειροκίνητο' FW UPDATE αντιγράφω από το νήμα της SΤ30 (στον πίνακα συμβατότητας των μοντέλων υπάρχει και η G30)....

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για 'χειροκίνητο' FW UPDATE αντιγράφω από το νήμα της SΤ30 (στον πίνακα συμβατότητας των μοντέλων υπάρχει και η G30)....
Ευχαριστω θα το δοκιμασω ετσι η με καλωδιο ethernet.:drummer:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κι εμενα ετσι εκανε!!!

1)Εβγαλα το καλωδιο απο την τηλεοραση
2) Εκλεισα το Wi-Fi στο router
3)Αλλαξα θεση του καλωδιου στο router(απο τη θεση 2 το εβαλα στο 3)
4) Ξανακουμπωσα το lan στην TV

Και ως εκ θαυματος συνδεθηκε και εκανε update!!!!

Για να το δοκιμάσω...:chinscratch:

Έγινε επιτέλους το update, αλλά απ' ότι κατάλαβα η υπηρεσία Skype δεν δουλεύει χωρίς την ειδική κάμερα: Panasonic TY-CC10W (:bigcry:150 :speechless-smiley-0)

Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει άλλη (φτηνότερη) κάμερα; Πάντως την δικιά μου Logitech QuickCam Pro 9000 δεν την βλέπει...http://www.skroutz.gr/c/310/aksesouar-tv.html?keyphrase=panasonic+ty-cc10

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έγινε επιτέλους το update, αλλά απ' ότι κατάλαβα η υπηρεσία Skype δεν δουλεύει χωρίς την ειδική κάμερα: Panasonic TY-CC10W (:bigcry:150 :speechless-smiley-0)

Έχει καταφέρει κανείς να συνδέσει άλλη (φτηνότερη) κάμερα; Πάντως την δικιά μου Logitech QuickCam Pro 9000 δεν την βλέπει...

Πως το εκανες τελικα το update?

H δικιά μου 50G30 με το που έβαλα για πρώτη φορά το καλώδιο ethernet βρήκε το update και με ρωτησε αν θέλω να γινει... επέλεξα ναι και το έκανε χωρις κανένα πρόβλημα

Μπορούμε το update να το κάνουμε χειροκίνητα από usbstick? Και που θα το βρω να το κατεβάσω?

Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, αλλα η P46G30 που εχω, κανει το γνωστο κ απο αλλες (? ετσι εχω καταλαβει) buzz/βουητο/θροισμα απο την πισω μερια της, το οποιο ειναι εντονοτερο οσο πιο φωτεινη εικονα δειχνει.

Αυτο ειχε αναφερθει σε διαφορα reviews, με το ποσο ενοχλητικο ειναι να εξαρταται κυριως απο την ευαισθησια των αυτιων του reviewer.

Το θεμα μου ειναι το εξης: οταν την ειχα παρει, ο μονος τροπος για να το ακουσω ηταν με χαμηλη ενταση φωνης κ μεγαλη προσπαθεια. Προφανως δεν με ενοχλουσε καθολου. Τωρα, στις 810 ωρες, το ακουω συνεχεια κ με ενοχλει ιδιαιτερα, ειδικα επειδη καρφωνεται εκει το μυαλο μου.

Επειδη αποκλειεται να ξεβουλωσαν ξαφνικα τα αυτια μου, οπως επισης κ να μην το ειχα προσεξει (οπως εγραψα, ηθελε ενεργη προσπαθεια για να το ακουσω παλιοτερα), θεωρω οτι για καποιο λογο εχει γινει πιο εντονο το buzz. Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο?

Επισης να πω - εχοντας πληρη επιγνωση οτι αυτο που γραφω ακουγεται κουφο κ μαστροΜητσεικο - οτι μολις τωρα εριξα μια ελαφρια σφαλιαριτσα στο πισω μερος της TV (στη μεταλλικη της πλατη) κ αμεσως το buzzing επεσε σε πολυ χαμηλη ενταση κ ξαναγυρισε στα παλιοτερα, μη αντιληπτα επιπεδα του. WTF?

Και μενα μου ειχε καρφωθει η ιδεα για μια περιοδο, ειμαι στις μισες σου ωρες.
Το ακουω σιγουρα οταν δεν εχει καθολου εξωτερικο θορυβο και η ενταση ειναι μικρη.
Παντως αν η ενταση ειναι >= 23 ειναι ελαχιστα αντιληπτο.
Οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ νομιζεις οτι το ακους παντως.
Θα δουμε....

Συνδεσα λαπτοπ και τβ αλλα οτι αναλυση και να δοκιμασα παντα ειχα μαυρα περιθωρια γυρω απο την εικονα. Γιατι?
Η vga ειναι ατι 5650.

Συνδεσα λαπτοπ και τβ αλλα οτι αναλυση και να δοκιμασα παντα ειχα μαυρα περιθωρια γυρω απο την εικονα. Γιατι?
Η vga ειναι ατι 5650.

Παίξε με το underscan/overscan λίγο (Catalyst Control Center -> My Digital Flat-Panels -> Scaling Options (Digital Flat-Panel) -> (επιλέγεις πάνω την Panasonic-TV)) και με τη ρύθμιση "Overscan 16:9" της τηλεόρασης (Εικόνα -> ρυθμ. για προχωρημενους).

Last edited:
Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, αλλα η P46G30 που εχω, κανει το γνωστο κ απο αλλες (? ετσι εχω καταλαβει) buzz/βουητο/θροισμα απο την πισω μερια της, το οποιο ειναι εντονοτερο οσο πιο φωτεινη εικονα δειχνει.

Αυτο ειχε αναφερθει σε διαφορα reviews, με το ποσο ενοχλητικο ειναι να εξαρταται κυριως απο την ευαισθησια των αυτιων του reviewer.

Το θεμα μου ειναι το εξης: οταν την ειχα παρει, ο μονος τροπος για να το ακουσω ηταν με χαμηλη ενταση φωνης κ μεγαλη προσπαθεια. Προφανως δεν με ενοχλουσε καθολου. Τωρα, στις 810 ωρες, το ακουω συνεχεια κ με ενοχλει ιδιαιτερα, ειδικα επειδη καρφωνεται εκει το μυαλο μου.

Επειδη αποκλειεται να ξεβουλωσαν ξαφνικα τα αυτια μου, οπως επισης κ να μην το ειχα προσεξει (οπως εγραψα, ηθελε ενεργη προσπαθεια για να το ακουσω παλιοτερα), θεωρω οτι για καποιο λογο εχει γινει πιο εντονο το buzz. Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο?

Επισης να πω - εχοντας πληρη επιγνωση οτι αυτο που γραφω ακουγεται κουφο κ μαστροΜητσεικο - οτι μολις τωρα εριξα μια ελαφρια σφαλιαριτσα στο πισω μερος της TV (στη μεταλλικη της πλατη) κ αμεσως το buzzing επεσε σε πολυ χαμηλη ενταση κ ξαναγυρισε στα παλιοτερα, μη αντιληπτα επιπεδα του. WTF?

Και μενα μου ειχε καρφωθει η ιδεα για μια περιοδο, ειμαι στις μισες σου ωρες.
Το ακουω σιγουρα οταν δεν εχει καθολου εξωτερικο θορυβο και η ενταση ειναι μικρη.
Παντως αν η ενταση ειναι >= 23 ειναι ελαχιστα αντιληπτο.
Οσο πιο πολυ το σκεφτεσαι τοσο πιο πολυ νομιζεις οτι το ακους παντως.
Θα δουμε....

Η vga ειναι ατι 5650.

Αν ο θόρυβος είναι ενοχλητικός, δοκιμάστε να ρωτήσετε την αντιπροσωπεία.

Οχι παιδια, δεν ειναι ιδεα μου. Σας λεω, απο εκει που προσπαθουσα να το ακουσω, τωρα το ακουω χωρις καν να του δωσω σημασια, σε οχι ιδιαιτερα φωτεινες σκηνες, κ οπως ειπα με ενα ελαφρο τρανταγμα της TV σταματησε αμεσως (σταματησε = επανηλθε στα παλια, δυσκολα αντιληπτα επιπεδα).

είναι σίγουρα buzzing ή είναι κάποιος συντονισμός που κάνει η τιβι σε συνάρτηση ισως με κάποιο μικρό Buzzing που άκουγες στην αρχή. το λέω γιατί συνήθως τα ιασώμενα δια σφαλιάρας είναι συνήθως συντονισμοί - εξαιρούνται οι παλιές crt που έφιαχνε η εικόνα τους με σφαλιάρες.

Παίξε με το underscan/overscan λίγο (Catalyst Control Center -> My Digital Flat-Panels -> Scaling Options (Digital Flat-Panel) -> (επιλέγεις πάνω την Panasonic-TV)) και με τη ρύθμιση "Overscan 16:9" της τηλεόρασης (Εικόνα -> ρυθμ. για προχωρημενους).

Thanks μια χαρα τωρα.

Γενικα το buzzing ειναι πολυ tricky θεμα.
Τη μια στιγμη πιστευω οτι το ακουω και μολις πλησιαζω βλεπω οτι ειναι ιδεα μου:smash::smash:

Εκτος κι αν ειναι περισσοτερο αντιληπτο μακρια απ'οτι κοντα :idea: ;) που δε το νομιζω.
Μηπως η τβ ''κουραζεται'' να ειναι ανοιχτη πολλες ωρες συνεχομενα και ακουγεται περισσοτερο επειτα?

Thanks μια χαρα τωρα.

Γενικα το buzzing ειναι πολυ tricky θεμα.
Τη μια στιγμη πιστευω οτι το ακουω και μολις πλησιαζω βλεπω οτι ειναι ιδεα μου:smash::smash:

Εκτος κι αν ειναι περισσοτερο αντιληπτο μακρια απ'οτι κοντα :idea: ;) που δε το νομιζω.
Μηπως η τβ ''κουραζεται'' να ειναι ανοιχτη πολλες ωρες συνεχομενα και ακουγεται περισσοτερο επειτα?

O ήχος είναι ιδιαίτερα κατευθυντικός και το πώς θα τον αντιληφθούμε, πέρα από προσωπικές ευαισθησίες/αναισθησίες, επηρεάζεται έντονα, τόσο από τη διαρρύθμιση του χώρου, όσο και από τη θέση που καθόμαστε σε σχέση με τη συσκευή...

Αν υπάρχει γυμνός τοίχος πίσω από την τηλεόραση, είναι ό,τι χειρότερο...

Αν υπάρχει γυμνός τοίχος πίσω από την τηλεόραση, είναι ό,τι χειρότερο...
Υπαρχει κατι που μπορουμε να βαλουμε?
Λογικα οχι κατι επιπεδο αλλα με ανωμαλη επιφανεια ή/και απορροφητικο υλικο(?)

Kάποιοι ιδιαίτερα ευαίσθητοι Γερμανοί, είχαν φτιάξει πριν από χρόνια και νήμα στο γερμανικό φόρουμ, με οδηγίες για την κατασκευή ηχοαπορροφητικού πάνελ, που το βίδωνες στην πλάτη της τηλεόρασης. :flipout:

Μπορείς ενδεχομένως να κάνεις μια δοκιμή με κάποιο υφασμάτινο διακοσμητικό στον τοίχο, για αρχή...