Δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, αλλα η P46G30 που εχω, κανει το γνωστο κ απο αλλες (? ετσι εχω καταλαβει) buzz/βουητο/θροισμα απο την πισω μερια της, το οποιο ειναι εντονοτερο οσο πιο φωτεινη εικονα δειχνει.
Αυτο ειχε αναφερθει σε διαφορα reviews, με το ποσο ενοχλητικο ειναι να εξαρταται κυριως απο την ευαισθησια των αυτιων του reviewer.
Το θεμα μου ειναι το εξης: οταν την ειχα παρει, ο μονος τροπος για να το ακουσω ηταν με χαμηλη ενταση φωνης κ μεγαλη προσπαθεια. Προφανως δεν με ενοχλουσε καθολου. Τωρα, στις 810 ωρες, το ακουω συνεχεια κ με ενοχλει ιδιαιτερα, ειδικα επειδη καρφωνεται εκει το μυαλο μου.
Επειδη αποκλειεται να ξεβουλωσαν ξαφνικα τα αυτια μου, οπως επισης κ να μην το ειχα προσεξει (οπως εγραψα, ηθελε ενεργη προσπαθεια για να το ακουσω παλιοτερα), θεωρω οτι για καποιο λογο εχει γινει πιο εντονο το buzz. Εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο?
Επισης να πω - εχοντας πληρη επιγνωση οτι αυτο που γραφω ακουγεται κουφο κ μαστροΜητσεικο - οτι μολις τωρα εριξα μια ελαφρια σφαλιαριτσα στο πισω μερος της TV (στη μεταλλικη της πλατη) κ αμεσως το buzzing επεσε σε πολυ χαμηλη ενταση κ ξαναγυρισε στα παλιοτερα, μη αντιληπτα επιπεδα του. WTF?