Υπάρχει το firmware version 1.317 για G30
Ναι,εχω κανει update απο την πρωτη μερα!
Υπάρχει το firmware version 1.317 για G30
Απο που κανετε update παιδες????:smash:Ναι,εχω κανει update απο την πρωτη μερα!
καλησπέρα στην παρέα...:ciao:
από προχτές και εγώ κάτοχος μιας 42G30 με firmware 1304 (ακόμα δεν την έχω συνδέσει στο δίκτυο για να κάνει update)
Η τηλεόραση είναι πραγματικά πολύ καλή για τα λεφτά της (745 ευρώ). Αντιμετωπίζω όμως το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια-εμπειρία σας.
Έβαλα ένα επεισόδιο csi 720p σε ένα usb stick μαζί με το αντίστοιχο .srt αρχείο και συγκεκριμένα αγγλικούς υπότιτλους και ΟΧΙ ελληνικούς που γνωρίζω ότι υπάρχει θέμα...Δυστυχώς τους υπότιτλους δεν τους έδειξε ποτέ. Στο μενού κατά την αναπαραγωγή δεν δίνει άλλη επιλογή στο υπομενού ''υπότιτλοι'' παρά μόνο το ''χωρίς υπότιτλους''...!
Προσπάθησα να τους ενσωματώσω στο mkv με το mkvmerge, και ενώ όλα πήγαν καλά και στον υπολογιστή το mkv παίζει κανονικά με υπότιλους πλέον, στην τηλεόραση το αρχείο δεν ξεκινάει ποτέ. Μου δείχνει στον file manager του usb το αρχείο με τον τίτλο του κανονικά, αλλά πατώντας play, η οθόνη παραμένει μαύρη, η μπάρα πάνω της διάρκειας δείχνει κανονικά την διάρκεια του επεισοδίου, το σηματάκι ''play'' υπάρχει, αλλά δεν ξεκινάει ποτέ. Οϋτε το FF κάνει τίποτα...απλά μάυρη οθόνη...
Καμιά ιδέα παιδιά..??
ευχαριστώ προκαταβολικά και καλώς σας βρήκα..![]()
παιδια τελικα αξιζει κατα την γνωμη σας να δωσει κανεις τα παραπανο χρηματα για μια vt30? εκτος απο το 3d εχει μεγαλη διαφορα απο την g30?
ναι βέβαια...το γνωρίζω αυτό, αλλά δυστυχώς δεν παίζουν...![]()
το περίεργο είναι ότι μιλάμε για αγγλικούς υπότιτλους και ΟΧΙ ελληνικούς...τελικά με βλέπω για media player, οπότε ρίξτε και γι'αυτό καμιά πρόταση..
thanks
δε νομίζω...αλήθεια που είναι αυτή η επιλογή..??
και τι διορθωνει/βελτιωνει?
Απο που κανετε update παιδες????:smash:
Συνδεεις σε δικτυο την τηλεοραση , μπαινεις στο μενου - ρυθμισεις και κανεις αναβαθμιση λογισμικου
το περίεργο είναι ότι μιλάμε για αγγλικούς υπότιτλους και ΟΧΙ ελληνικούς...τελικά με βλέπω για media player, οπότε ρίξτε και γι'αυτό καμιά πρόταση..
thanks
Εγώ πάντως, μ' αυτό τον τρόπο, δεν κατάφερα ακόμη να κάνω την αναβάθμιση. Μου βγάζει πάντα το μήνυμα (μετά από 10 λεπτά μαύρης οθόνης) ότι δεν βρίσκει τον server...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.