Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ειμαι και εγω κατοχος πλεον μιας p50g30. αλλα επειδη ασχοληθηκα μονο με τα πιο περιπλοκα μου εχει ξεφυγει κατι φανταζομαι γελιο και εχω κοληση, πρωτα μια ερωτηση. το τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερα να το βαζουμε για να ψαχνει χειροκινητα η αυτοματα? (ψηφιακο-αναλογικο). και τωρα το τελευταιο. χειροκινητο ελεγχο ρε παιδια πως κανω στην TV μου?(ψηφιακο-αναλογικο) πες τε μου γιατι θα σκασω.

150 ώρες και δεν έχει φύγει;! Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά αυτό δεν είναι καλό σημάδι...

Δοκίμασε αυτό που προτείνει ο φίλος Kostas_Y ή άλλαξε θέση στους υπότιτλους, αν έχεις αυτή τη δυνατότητα...

Τελείως δεν έχει φύγει (επίσης 150 είναι οι ελάχιστες που μπορώ να σου πω). Υπάρχει αλλά πια είναι αχνό. Εντάξει μπορώ να περιμένω ακόμα κανένα 5 ήμερο χωρίς ταινίες/σειρές.
Θα προσπαθήσω να τραβήξω καμία φώτο για να σας δείξω ακριβώς.

Δεν θα έπρεπε να έχει IR απο βίντεο 16:9 όπως τα επεισόδια του House, εφόσον οι υπότιτλοι είναι μέσα στην εικόνα. Μόνο όταν παίζει 2.35:1 και οι υπότιτλοι είναι στις μαύρες μπάρες (έχουμε δηλαδή την μεγαλύτερη αντίθεση χρωμάτων) μένει κάποιο ίχνος.

Υλικό με μπάρες πάνω κάτω και υπότιτλους δεν έχω παίξει καθόλου.

Λέτε να έχει κανένα πρόβλημα το πάνελ και να είναι πολύ ευαίσθητο στο IR?

Δεν θα έπρεπε να έχει IR απο βίντεο 16:9 όπως τα επεισόδια του House, εφόσον οι υπότιτλοι είναι μέσα στην εικόνα. Μόνο όταν παίζει 2.35:1 και οι υπότιτλοι είναι στις μαύρες μπάρες (έχουμε δηλαδή την μεγαλύτερη αντίθεση χρωμάτων) μένει κάποιο ίχνος.

Γιατί να μην έχει; Ειδικά αν οι υπότιτλοι είναι πολλοί και 100% λευκοί, δεν προλαβαίνει να καθαρίσει το i.r. στα μεσοδιαστήματα που δεν προβάλλονται...

Εξαρτάται βέβαια η επίπτωση και από την ευαισθησία του κάθε πάνελ, όπως και από τις χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις.

Γιατί να μην έχει; Ειδικά αν οι υπότιτλοι είναι πολλοί και 100% λευκοί, δεν προλαβαίνει να καθαρίσει το i.r. στα μεσοδιαστήματα που δεν προβάλλονται...

Εξαρτάται βέβαια η επίπτωση και από την ευαισθησία του κάθε πάνελ, όπως και από τις χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις.
Τι να πω, δεν μου έχει τύχει.

Καλημέρα και από εμένα. Από Πάτρα σας γράφω.

Είμαι ευτυχισμένος κάτοχος μιας Panasonic 37LZD70F εδώ και 3-4 χρόνια. Λόγω μετακόμισης σε μεζονέτα αποφασίσαμε να αγοράσουμε και μια μεγαλύτερη τηλεόραση για το σαλόνι. Κινήθηκα με άκρα μυστικότητα τις τελευταίες εβδομάδες. Διάβασα τα πάντα για τις Plasma εδώ σε εσάς. Ενθουσιάστηκα και τρόμαξα ταυτόχρονα. Πείσθηκα παρόλα αυτά και προχώρησα σε αγορά.

Είμαι από εχθές κάτοχος μιας Panasonic 42G30 Plasma (σε προσφορά 659,00 multirama). Δεν πήγα σε 3D (42ST30) για διάφορους λόγους. Η τηλεόραση είναι ακόμα στο κουτί της.

Είμαι βρέφος στο χώρο της Plasma οπότε βασίζομαι στη βοήθειά σας και ευχαριστώ προκαταβολικά για αυτή.

καποιος για εμας τους θνητους?

καλορίζικη elgreco η tv. καλές θεάσεις. Επειδή ενδιαφέρομαι για την 46G30 (ή την 50G30) μήπως ξέρεις τιμές από multirama - plaisio στο mall? είμαι μακριά από mall και δεν μπορώ να πάω άμεσα να ρωτήσω.

καλορίζικη elgreco η tv. καλές θεάσεις. Επειδή ενδιαφέρομαι για την 46G30 (ή την 50G30) μήπως ξέρεις τιμές από multirama - plaisio στο mall? είμαι μακριά από mall και δεν μπορώ να πάω άμεσα να ρωτήσω.

ευχαριστώ dbhta. δεν ρώτησα για αυτές τις ίντσες στο Multirama οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. ένα τηλεφώνημα θα σε βοηθήσει...
θα σου πω αυτό όμως:

τη Δευτέρα 07/11 είχα πάει στο public στο σύνταγμα και μετα βίας μου άφησαν την 42G30 στα 798,00 (με παζάρι από Skroutz και χαμηλότερη τιμή τα 711,00 διαδικτυακά).

η βόλτα στο Mall την Τρίτη 08/11 μου άνοιξε τα μάτια (public 849,00 και σε ερώτηση προς τον υπάλληλο ποια η διαφορά ΣΤΟ 2D της G30 με την ST30 και την GT30 η απάντηση ήταν "να σας εκτυπώσω τα χαρακτηριστικά ένα λεπτό γιατί δεν γνωρίζω".

στον Κωτσόβολο δεν φέρνουν G30 και GT30 ενώ μου έδιναν την 46ST30 πιο φθηνά από την 42ST30 (μπάχαλο...).

στο plaisio αμέσως μετά ενημερώθηκα πως η Panasonic αποσύρει την GT30 για να πουλήσει την VT30. η 42G30 θα τους έφτανε στις 12/11 και επίσης μου προσφέρθηκε η εκθεσιακή 46GT30 999,00 .

στο multirama εκτός από τον πλήρως κατατοπισμένο υπάλληλο και την πιο φθηνή 42G30 πέτυχα και κλιμάκιο της Intertech όπου μας εξήγησαν μετά της συζύγου, όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των σειρών G, ST & GT (και επιβεβαίωσαν το stop στις GT30).

εν κατακλείδι, οι τιμές των τηλεοράσεων αλλάζουν μέρα με τη μέρα με διαφορές 50-150 ευρώ. αφιέρωσε δύο μέρες, γύρνα τα μαγαζιά, τηλεφώνησε και κατέληξε στο best value for money.

ειμαι και εγω κατοχος πλεον μιας p50g30. αλλα επειδη ασχοληθηκα μονο με τα πιο περιπλοκα μου εχει ξεφυγει κατι φανταζομαι γελιο και εχω κοληση, πρωτα μια ερωτηση. το τηλεοπτικο σημα ειναι καλυτερα να το βαζουμε για να ψαχνει χειροκινητα η αυτοματα? (ψηφιακο-αναλογικο). και τωρα το τελευταιο. χειροκινητο ελεγχο ρε παιδια πως κανω στην TV μου?(ψηφιακο-αναλογικο) πες τε μου γιατι θα σκασω.

Καλύτερα να ψάχνει μόνη της στο αυτόματο.

Για να πας στο Μενού Συντονισμού το οποίο περιέχει "Αυτόματο Συντονισμό", "Χειροκίνητο Συντονισμό" κ.λ.π.

Μενού-> Ρυθμίσεις -> Μενού Συντονισμού (*)

*Ανάλογα με το τι έχεις επιλέξει με το πλήκτρο TV του τηλεκοντρόλ (ψηφιακό ή αναλογικό) πριν μπεις στο μενού.

Υ.Γ.: Νομίζω ότι το γράφει και στο εγχειρίδιο.

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σε όλους!
Εχω το συνήθειο να κλείνω την τηλεόραση τελείως, εννοώ απο το κουμπί που έχει επάνω της και όχι απλά να την κλείνω απο το τηλεκοντρόλ. Το κουμπάκι βέβαια που έχει το βλέπω λίγο "λεπτεπύλεπτο" να το πώ! Εχουμε εμπειρία απο την αντοχή του? Δηλαδή δεν πιστεύω να μας μείνει στο χέρι απο την χρήση ε?

Στην Panasonic 50U10 που εχω συμφωνα με του service menu εχει κλεισει 4400+ φορες.

Ok το έπιασα το υπονοούμενο!
Κάτι ακόμα!, διάβαζα τις οδηγίες για το στρώσιμο και κάπου αναφέρετε να γίνετε θέαση ταινιών αλλα χωρίς υπότιτλους. Και απλά για να καταλάβω, οι υποτιτλοι δεν ειναι κάτι στατικό έτσι δεν είναι ? Γιατί τότε υπάρχει θέμα κατά το στρώσιμο ?

Ευχαριστώ

Καλύτερα να ψάχνει μόνη της στο αυτόματο.

Για να πας στο Μενού Συντονισμού το οποίο περιέχει "Αυτόματο Συντονισμό", "Χειροκίνητο Συντονισμό" κ.λ.π.

Μενού-> Ρυθμίσεις -> Μενού Συντονισμού (*)

*Ανάλογα με το τι έχεις επιλέξει με το πλήκτρο TV του τηλεκοντρόλ (ψηφιακό ή αναλογικό) πριν μπεις στο μενού.

Υ.Γ.: Νομίζω ότι το γράφει και στο εγχειρίδιο.

οκ. ευχαριστω το εχω βρει το αυτοματο και το εκανα. απλως καποιος μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να περασεις τους σταθμους χειροκινητα. αλλα αφου λετε εσεις οι εμπειροι εδω μεσα οτι ειναι καλυτερα στο αυτοματο, αυτο θα κανω.

Οντως ειναι πολλες αλλα δεν ειμαι απο αυτους που αφηνουν με τις ωρες την τηλεοραση ανοιχτη να παιζει μονη της. Εστω και 10-20 λεπτα να μην βλεπει κανεις την κλεινω.