Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

+1 !
Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι καλός ο media player του ...

Ναι κανει format στον εξ. σκληρο που εβαλα, αλλα για το στικακι δεν..... , το εβαλα και στις 3 usb θυρες που εχει αλλα παπαλα..
για εξωτερικό δέκτη-media player καμια προταση??

Δυστυχώς φαίνεται οτι η ποιότητα των media players/δεκτών έχει πέσει. Το chipset M-STAR 7828 φαινεται οτι αποσύρεται σιγά-σιγά.
Διάβασε αυτό για αρχή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχω την αισθηση οτι οσο ποιο πολυ διαβαζω τοσο ποιο πολυ μπερδευομαι.
εγω το μονο που ζηταω ειναι να μπορω να γραφω εκπομπες και εργα απο την τηλεοραση και ταυτοχρονα να μπορω να βλεπω αλλο καναλι την ιδια στιγμη χωρις περιορισμους.
Να εχω ενα dvd ( δεν ξερω ποιο, εγγραφης με σκληρο η οχι , bluray η οχι)που να το βαζω και να βλεπω εργα
να μπορω να βλεπω τις φοτο και τα βιντεο που τραβαω βαζοντας ενα στικακι η ενα σκληρο.
Δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να βρω καποια συσκευη η εστω και δευτερη που να μπορω να κανω τα παραπανω και αν βεβαια μπορουσαν να συνδιαστουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο με την panasonic GT30 που εχω στην κατοχη μου εδω και 2 μερες.
Δεν κατεβαζω απο το internet εργα-υποτιτλους και αλλα ΜΟΝΟ τα παραπανω.
Εαν υπαρχει καποια προταση για τα παραπανω θα την ακολουθησω κατα γραμμα γιατι οι γνωσεις μου και ο χρονος μου ειναι περιορισμενα.

Παντως σας ευχαριστο για τις μεχρι τωρα προτασεις σας.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εγω το μονο που ζηταω ειναι να μπορω να γραφω εκπομπες και εργα απο την τηλεοραση και ταυτοχρονα να μπορω να βλεπω αλλο καναλι την ιδια στιγμη χωρις περιορισμους.
Να εχω ενα dvd ( δεν ξερω ποιο, εγγραφης με σκληρο η οχι , bluray η οχι)που να το βαζω και να βλεπω εργα
να μπορω να βλεπω τις φοτο και τα βιντεο που τραβαω βαζοντας ενα στικακι η ενα σκληρο.
Δεν πιστευα οτι θα ηταν τοσο δυσκολο να βρω καποια συσκευη η εστω και δευτερη που να μπορω να κανω τα παραπανω και αν βεβαια μπορουσαν να συνδιαστουν με τον καλυτερο δυνατο τροπο με την panasonic GT30 που εχω στην κατοχη μου εδω και 2 μερες.
Εαν υπαρχει καποια προταση για τα παραπανω θα την ακολουθησω κατα γραμμα γιατι οι γνωσεις μου και ο χρονος μου ειναι περιορισμενα.

Όλα αυτά που θες κι ακόμα παραπάνω μπορείς να τα έχεις με το HR550 της LG. Είνα 3D BD, DVB-T HD με σκληρό δίσκο 250GB, δυνατότητες PVR και media player.
Κοστίζει βέβαια 300 ευρώ, αλλά αν δεν έχεις BD είνα μία πολύ καλή λύση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δοκίμασες να το κάνεις με τον εξ. σκληρό που έχεις και δεν το έκανε; Δες το και μετά πες το και σε μένα ;-)

Συσκευή "όλα σε ένα" μάλλον δύσκολα θα βρεις.
Προσωπικά έχω:
- Home Cinema με BluRay player για αναπαραγωγή CD, DVD, DVD BluRay (Μερικά DVD δεν παίζει, που ένας παλαιός 7ετίας τα παίζει!)
- WDTV live για προσωπικά αρχεία και οτιδήποτε από τον εξ. σκληρό, φλασάκι και υπολογιστή μέσω δικτύου (οχι τα FullHD)
- Για την εγγραφή περιμένω την δοκιμή που θα κάνεις...

Καλοθέατη!!

Δεν πρέπει να κάνεις αυτά που λέμε κατά γράμμα! Μελέτησέ τα και κάνε αυτά, που θα θεωρήσεις αποδεκτά!

Περιμένω αποτελέσματα τις δοκιμής σου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις

Περιμένω αποτελέσματα τις δοκιμής σου...
για ποια δοκιμη μιλας sorry δεν καταλαβα!!!!!!

Δοκίμασες να το κάνεις με τον εξ. σκληρό που έχεις και δεν το έκανε; Δες το και μετά πες το και σε μένα ;-)
με τον εξ. σκληρο ειπα οτι μπορω να γραφω αλλα δεν μπορω να γραφω κατι και να βλεπω αλλο καναλι.

ευχαριστο!!!

Φαντάζομαι τώρα κατάλαβες για ποια δοκιμή! ;-)

Την ώρα που γράφει δεν αλλάζει το κανάλι;

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις

Όλα αυτά που θες κι ακόμα παραπάνω μπορείς να τα έχεις με το HR550 της LG. Είνα 3D BD, DVB-T HD με σκληρό δίσκο 250GB, δυνατότητες PVR και media player.
Κοστίζει βέβαια 300 ευρώ, αλλά αν δεν έχεις BD είνα μία πολύ καλή λύση.

Να ρωτησω κατι, αν επαιρνα αντι του lg που λες το BDT310EG της panasonic για να εχω την συμβατοτητα με την τηλεοραση???? τι εχανα ????

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φαντάζομαι τώρα κατάλαβες για ποια δοκιμή! ;-)

Την ώρα που γράφει δεν αλλάζει το κανάλι;

οχι δεν αλλαζει, μου βγαζει μηνυμα για διακοπη της εγγραφης.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώ

Να ρωτησω κατι, αν επαιρνα αντι του lg που λες το BDT310EG της panasonic για να εχω την συμβατοτητα με την τηλεοραση???? τι εχανα ????

Παίρνοντας το BDT310 κερδίζεις λίγο καλύτερη εικόνα και ήχο, μετατροπή 2D σε 3D, αλλά χάνεις όλα τα άλλα (δέκτης DVB-T HD με σκληρό 250GB για εγγραφές με δυνατότητες PVR, καθώς και σχεδόν πλήρες media player).
Προσωπικά εγώ έχω το BDT110 της Panasonic και το HR500 της LG (που είναι σαν το HR550, αλλά χωρίς 3D).
Σε κάθε περίπτωση αν δεν βιάζεσαι, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις 1 μήνα να δεις και τα καινούργια μοντέλα των 2 εταιριών.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώ

Παίρνοντας το BDT310 κερδίζεις λίγο καλύτερη εικόνα και ήχο, μετατροπή 2D σε 3D, αλλά χάνεις όλα τα άλλα (δέκτης DVB-T HD με σκληρό 250GB για εγγραφές με δυνατότητες PVR, καθώς και σχεδόν πλήρες media player).
Προσωπικά εγώ έχω το BDT110 της Panasonic και το HR500 της LG (που είναι σαν το HR550, αλλά χωρίς 3D).
Σε κάθε περίπτωση αν δεν βιάζεσαι, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις 1 μήνα να δεις και τα καινούργια μοντέλα των 2 εταιριών.

+1!
Άσε που το BDT310EG είναι 200+ ευρώ! Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ολόκληρο Home Cinema! Π.χ. Panasonic SC-BTT262EBK

Χάνεις όμως αυτά που λέει ο jimitsis!

Το 3D δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Review

συμπερασμα: για να εχω "ολα" οσα ζηταω παω σε lg HR550 η περιμενω τα νεα μοντελα?????? (το lg συνδεεται στο ιντερνετ η θα χρειαστω wifi dongle?)

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-player-HR550.jsp

DLNA/CIFS (Δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο δίκτυο)
Τα αρχεία μπορούν να μοιραστούν σε διάφορες συσκευές πολυμέσων μέσω των DLAN και CIFS.
Απελευθερωμένος από καλώδια, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει μια νέα εμπειρία, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστο!
λες αν περιμενω στα νεα μοντελα να εχει καποιο καλυτερο και με καλυτερη τιμη??
η μπορει να πεσει η τιμη του 550??

Η πρόσβασή μας στο "κρυφό" service menu σπάει την εγγύηση ; Κάτι τέτοιο άκουσα και θέλω να είμαι σίγουρος πριν το τολμήσω... Από την άλλη, όλοι εσείς που μας λέτε στις πόσες ώρες λειτουργίας φτάσατε, από πού αλλού, πλήν του service menu, το βλέπετε ;

Έχω συνδέσει την tv με hdmi στην κάρτα γραφικών μου στο pc.
Από τον catalyst έχω 4 επιλογές :

YCbCr 4:4:4
YCbCr 4:2:2
RGB 4:4:4 Limted RGB
RGB 4:4:4 Full RGB

Ποιά είναι η σωστή που υποστηρίζει η tv ?
Σύμφωνα πάντως με το site hdtvtest.co.uk δεν υποστηρίζει full rgb 4:4:4.
Γράφει : "Full 4:4:4 reproduction (PC) : No, 4:4:4 input subsampled "

Καλησπέρα σε όλους. Ήμουν έτοιμος να αγοράσω την 42G30 για να αντικαταστήσω την Bravia 32EX500 (μικρή, πολύ lag) αλλά με αυτά που διάβασα στο avforums για το green tinge και γενικότερα διάφορα σχόλια για την ποιότητα της απογοητέυτηκα τελείως. Έκανα και ένα browse στο τοπικ εδώ αλλά 152 σελίδες σελίδες είναι δυστυχώς πολλές για να διαβαστούν προσεχτικά. Τελικά σε τι βαθμό ισχύουν όλα αυτά τα προβλήματα και τελικα θα πρέπει να αρχίζω να κοιτάζω άλλες εναλλακτικές? Αν και για 550Ε δεν ξέρω τι αλλο καλύτερο μπορώ να βρω σε 42". Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Γεια σας και παλι παιδια.Εκλεισα εχθες μια βδομαδα με την τιβι.Καθημερινα παιζει 10 ωρες με την οξυτητα στο 0 , την φωτεινοτητα 3 σκαλες κατω ,το ζουμ στο 2 ή 3 αλλαζω το καναλι ανα 2/ωρο και μεχρι σημερα πρεπει να εχει γραψει περιπου 70ωρες.Περιμενω με ανυπομονησια τις 200.

επανερχομαι παλι παιδια για μια ερωτηση.Η τιβι εκλεισε μονη της για τριτη ημερα στην σειρα και οταν την ξανα ανοιγω γραφει η τιβι εσβησε μετα απο αυτοματη αναμονη.Εχει κανεις ιδεα περι τινος προκειται;

@ gkpapad

Είναι προεπιλεγμένη ρυθμιση της τηλεορασης για να μην κολλήσει μια εικόνα με τις ώρες και σου χαλασει το πάνελ.

Απενεργοποιησε το αν θελεις αλλα προσεχε αν είναι καινουργια η τηλεοραση σου. Πατα menu--->timer και θα το βρεις