Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προς το χειρότερο εννοω εγω.φαινονται οι κοκοι τωρα και εχει περισσοτερο θολούρα νομίζω....

Ναι αλλά ο SILVER λέει ότι βγήκε κι άλλο update που διορθωνει την εικόνα!

19 Ιουλιου λεει στο site της panasonic, φρέσκο-φρέσκο :p

Ναι αλλά ο SILVER λέει ότι βγήκε κι άλλο update που διορθωνει την εικόνα!

19 Ιουλιου λεει στο site της panasonic, φρέσκο-φρέσκο :p

Δεν το προσεξα.ωραια ευχαριστω θα το δοκιμάσω.γιατι λίγο βλεπεις να κουνιέται ένα πρόσωπο και εκει που ειναι καθαρο ξεχωρίσεις στα μαγουλα ας το πούμε κατι σαν ουράνιο τόξο μέχρι να μείνει στάσιμο παλι...τι να πω....

Γινεται να αποθηκευτει η ρυθμιση aspect που εχεις για καθε καναλι??
Γιατι σε αλλο καναλι θελει 16:9 και σε αλλο ''Πληρης καλυψη οθονης'' ωστε να μην φαινεται (λιγο βεβαια) παραμορφωμενο η εικονα (εννοω πιο χοντροκομμενα προσωπα κτλ).

Το τελευταιο patch τελικα να το βαλουμε?

Γινεται να αποθηκευτει η ρυθμιση aspect που εχεις για καθε καναλι??
Γιατι σε αλλο καναλι θελει 16:9 και σε αλλο ''Πληρης καλυψη οθονης'' ωστε να μην φαινεται (λιγο βεβαια) παραμορφωμενο η εικονα (εννοω πιο χοντροκομμενα προσωπα κτλ).

Το τελευταιο patch τελικα να το βαλουμε?

Οχι δεν γίνεται απο οτι ξέρω.
Βαλε 16/9 και ξεμπερδευεις.μην χρησιμοποιείς 4/3 δεν αξιζει και για να μην καεί.
Καλο ειναι να γίνεται η αναβάθμιση παντα...

Την τελευταία εβδομάδα όμως στον ΑΝΤ1 είναι μονίμως στο 4/3. Πρέπει να αλλάζω σε "Πλήρη Κάλυψη" κάθε φορά που πάω στο κανάλι... Το ίδιο μου έκανε παλιότερα και στο STAR. Υποθέτω ότι οι κωδικοί που στέλνει το κανάλι δεν συμβαδίζουν με το κάδρο και η τηλεόραση τα χάνει.

Την τελευταία εβδομάδα όμως στον ΑΝΤ1 είναι μονίμως στο 4/3. Πρέπει να αλλάζω σε "Πλήρη Κάλυψη" κάθε φορά που πάω στο κανάλι... Το ίδιο μου έκανε παλιότερα και στο STAR. Υποθέτω ότι οι κωδικοί που στέλνει το κανάλι δεν συμβαδίζουν με το κάδρο και η τηλεόραση τα χάνει.

Οχι βρε.ετσι εκπέμπουν αυτα όπως και το μεγκα αντ1 σταρ και ολα εκτος απο ΝΕΤ ΕΤ1 ΣΚΑΙ που ειναι κανονικα σε 16/9
Κοιτα το overscan

Ενεργοποιημένο είναι. Μου το έκανε και στο STAR και κάποια στιγμή έπαψε να το κάνει, χωρίς να αλλάξω κάτι. Υποθέτω ότι άλλαξαν τις ρυθμίσεις στον πομπό. Παρόμοιο πρόβλημα έχω και στο δορυφορικό FASHION ONE όταν άλλαξε ο δορυφόρος...

Ενεργοποιημένο είναι. Μου το έκανε και στο STAR και κάποια στιγμή έπαψε να το κάνει, χωρίς να αλλάξω κάτι. Υποθέτω ότι άλλαξαν τις ρυθμίσεις στον πομπό. Παρόμοιο πρόβλημα έχω και στο δορυφορικό FASHION ONE όταν άλλαξε ο δορυφόρος...

Για τις γραμμές τις άσπρες πάνω κάτω λες;αυτές με overscan φεύγουν και 16/9

όχι καλέ, λέω ότι το φορμά που δείχνει είναι λάθος. Ο ΑΝΤ1 είναι μονίμως σε 4/3 και πρέπει κάθε φορά να αλλάζω την τηλεόραση σε πλήρη κάλυψη, ενώ στα άλλα κανάλια δεν χρειάζεται. Μάλιστα, τώρα που βλέπω προσεκτικά, κόβει και λίγο από το πάνω και το κάτω μέρος της εικόνας.

όχι καλέ, λέω ότι το φορμά που δείχνει είναι λάθος. Ο ΑΝΤ1 είναι μονίμως σε 4/3 και πρέπει κάθε φορά να αλλάζω την τηλεόραση σε πλήρη κάλυψη, ενώ στα άλλα κανάλια δεν χρειάζεται. Μάλιστα, τώρα που βλέπω προσεκτικά, κόβει και λίγο από το πάνω και το κάτω μέρος της εικόνας.

το ίδιο κάνει και σε μένα τελευταία

Έχει κανένας την κάμερα της τηλεόρασης για το Skype;
Ναι, αν και δεν την χρησιμοποιώ πλέον..... τι ακριβώς σε ενδιαφέρει;

Με ενδιαφέρει για να την χρησιμοποιήσω. Θα είναι βολική να βλέπουν οι παπούδες τα εγγόνια τους, που φυσικά δεν πρόκειται να καθίσουν ήσυχα μπροστά στο λάπτοπ! Δουλεύει απροβλημάτιστα το Skype στην Panasonic; Μπορώ να βάλω την ίδια κάμερα και στο PC; Και αν δεν την χρησιμοποιείς, μήπως την πουλάς;

Παιδια ερώτηση:που και πως μπορούμε να δουμε τι σήμα παίρνουμε απο τα αναλογικά;ποσο ειναι δηλαδη αν ειναι 576 ή 720 για τα HD?γιατι πατώντας το i δεν λέει δεν δείχνει.
Και αν εχουν βγάλει κανενα κανάλι για HD τους αγώνες μεσα απο το viera link...

Τα αναλογικά είναι πάντα 576 (βασικά κάτι λιγότερο, λόγω γραμμών έλεγχου).