ThugKing
Established Member
Δεν παίζει κάποιο ρόλο...
OK ! Έβαλα αναλογικό χιόνι να την καθαρίσουμε λιγάκι .
Thanks JL !
Δεν παίζει κάποιο ρόλο...
Θα έλεγες αυτήν την ρύθμιση "περιστροφή pixels" να την έχουμε στο ενεργό η στο αυτόματο?Εάν είναι στο ναι μπορεί κάποιες στιγμές να έχουμε σπασίματα στην απόδοση της κίνησης?Γενικότερα πιστεύεις ότι βοηθά στην πρόληψη προβλημάτων...?Δεν παίζει κάποιο ρόλο...
Θα έλεγες αυτήν την ρύθμιση "περιστροφή pixels" να την έχουμε στο ενεργό η στο αυτόματο?Εάν είναι στο ναι μπορεί κάποιες στιγμές να έχουμε σπασίματα στην απόδοση της κίνησης?Γενικότερα πιστεύεις ότι βοηθά στην πρόληψη προβλημάτων...?
Εμένα απο νοβα παίζει 16/9 συνέχεια ως έξοδος του αποκωδικοποιητή σε 1080ι,όσο για αυτό που λες για τα σαφή όρια το έχω παρατηρησει στα νοβασινεμα η νοβασπορτ που είναι στάνταρντ το νοβα κει όντος γίνετε ποιο θαμπός ο όποιος παροδικός λεκές.Και κάτι άλλο σε 1080ι IFC στο ΜΙΝ η στο ΟΦ καλύτερα?H διαφορά μεταξύ "Αυτόματο" και "Ναι", είναι ότι στο πρώτο απενεργοποιείται όταν δίνεις aspect 16/9 και Overscan "Όχι" (ώστε να μπορείς να έχεις 1:1 pixel-mapping), ενώ στο δεύτερο λειτουργεί συνεχώς.
Προσωπικά, θα το άφηνα στο "Αυτόματο".
Γενικά, ο orbiter δεν προστατεύει ακριβώς από το burn-in, απλά φροντίζει ώστε αν το πάθεις, να είναι πιο αχνό και όχι με σαφή όρια...
Και κάτι άλλο σε 1080ι IFC στο ΜΙΝ η στο ΟΦ καλύτερα?
Καλημέρα σε όλους μια ερωτησούλα απλή. Έχω πάρει τον Νοβα 831 ,αυτός μπορεί να βλέπει μόνο καναλια hotbird. Πήρα και μια καινούργια tv panasonic 50gt30 ,αυτή συνδέεται με δορυφορικό καλώδιο και τα βλέπει ολα (ολους τους δορυφόρους) . Εγώ έχω ενα καλώδιο να φτάνει μέσα στο σπίτι και κατεβάζει 3 δορυφόρους. Αν συνδέσω νοβα -βλέπω μόνο hotbird, αποσυνδέω απο nova 831 το καλώδιο και το συνδέω με την tv -βλέπω ολα τα κανάλια. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΤΑΦ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΒΑ ΚΑΙ Η ΤΒ και να παίζουν και τα 2 δυο????
Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι τσίτα όλα.
Ίσα-ίσα που θα γίνει δουλειά και πιο γρήγορα (; ).
Καλημέρα σ ολους,η ερώτηση μου ισως να εχει απαντηθεί πιο πριν στο φόρουμ, μακάρι ομως να είχα τον χρόνο να το βρω μέσα σ όλες αυτές τις σελίδες...Μια και το πρόβλημα με τους υπότιτλους στην G30 ειναι γνωστό ,θα θέλα να αγοράσω ενα σχετικά οικονομικό media player.Εχει να προτίνει κανείς κατί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.