Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν παίζει κάποιο ρόλο...
Θα έλεγες αυτήν την ρύθμιση "περιστροφή pixels" να την έχουμε στο ενεργό η στο αυτόματο?Εάν είναι στο ναι μπορεί κάποιες στιγμές να έχουμε σπασίματα στην απόδοση της κίνησης?Γενικότερα πιστεύεις ότι βοηθά στην πρόληψη προβλημάτων...?

Θα έλεγες αυτήν την ρύθμιση "περιστροφή pixels" να την έχουμε στο ενεργό η στο αυτόματο?Εάν είναι στο ναι μπορεί κάποιες στιγμές να έχουμε σπασίματα στην απόδοση της κίνησης?Γενικότερα πιστεύεις ότι βοηθά στην πρόληψη προβλημάτων...?

H διαφορά μεταξύ "Αυτόματο" και "Ναι", είναι ότι στο πρώτο απενεργοποιείται όταν δίνεις aspect 16/9 και Overscan "Όχι" (ώστε να μπορείς να έχεις 1:1 pixel-mapping), ενώ στο δεύτερο λειτουργεί συνεχώς.

Προσωπικά, θα το άφηνα στο "Αυτόματο".

Γενικά, ο orbiter δεν προστατεύει ακριβώς από το burn-in, απλά φροντίζει ώστε αν το πάθεις, να είναι πιο αχνό και όχι με σαφή όρια...

H διαφορά μεταξύ "Αυτόματο" και "Ναι", είναι ότι στο πρώτο απενεργοποιείται όταν δίνεις aspect 16/9 και Overscan "Όχι" (ώστε να μπορείς να έχεις 1:1 pixel-mapping), ενώ στο δεύτερο λειτουργεί συνεχώς.

Προσωπικά, θα το άφηνα στο "Αυτόματο".

Γενικά, ο orbiter δεν προστατεύει ακριβώς από το burn-in, απλά φροντίζει ώστε αν το πάθεις, να είναι πιο αχνό και όχι με σαφή όρια...
Εμένα απο νοβα παίζει 16/9 συνέχεια ως έξοδος του αποκωδικοποιητή σε 1080ι,όσο για αυτό που λες για τα σαφή όρια το έχω παρατηρησει στα νοβασινεμα η νοβασπορτ που είναι στάνταρντ το νοβα κει όντος γίνετε ποιο θαμπός ο όποιος παροδικός λεκές.Και κάτι άλλο σε 1080ι IFC στο ΜΙΝ η στο ΟΦ καλύτερα?

Και κάτι άλλο σε 1080ι IFC στο ΜΙΝ η στο ΟΦ καλύτερα?

Προσωπικά, σε υλικό βίντεο θα το έβαζα στο "Μεσαίο" στις 30άρες και στο "Ελάχιστο" στις 50άρες, ενώ σε ταινίες στο "Όχι"...

Καλημέρα σε όλους μια ερωτησούλα απλή. Έχω πάρει τον Νοβα 831 ,αυτός μπορεί να βλέπει μόνο καναλια hotbird. Πήρα και μια καινούργια tv panasonic 50gt30 ,αυτή συνδέεται με δορυφορικό καλώδιο και τα βλέπει ολα (ολους τους δορυφόρους) . Εγώ έχω ενα καλώδιο να φτάνει μέσα στο σπίτι και κατεβάζει 3 δορυφόρους. Αν συνδέσω νοβα -βλέπω μόνο hotbird, αποσυνδέω απο nova 831 το καλώδιο και το συνδέω με την tv -βλέπω ολα τα κανάλια. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΤΑΦ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΒΑ ΚΑΙ Η ΤΒ και να παίζουν και τα 2 δυο????

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma G30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σε όλους μια ερωτησούλα απλή. Έχω πάρει τον Νοβα 831 ,αυτός μπορεί να βλέπει μόνο καναλια hotbird. Πήρα και μια καινούργια tv panasonic 50gt30 ,αυτή συνδέεται με δορυφορικό καλώδιο και τα βλέπει ολα (ολους τους δορυφόρους) . Εγώ έχω ενα καλώδιο να φτάνει μέσα στο σπίτι και κατεβάζει 3 δορυφόρους. Αν συνδέσω νοβα -βλέπω μόνο hotbird, αποσυνδέω απο nova 831 το καλώδιο και το συνδέω με την tv -βλέπω ολα τα κανάλια. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΤΑΦ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ Η ΝΟΒΑ ΚΑΙ Η ΤΒ και να παίζουν και τα 2 δυο????

Βάλε "Τ" διακόπτει! Να τα δεις ταυτόχρονα δεν υπάρχει περίπτωση ....

Όταν έχουμε το αναλογικό "χιόνι" κ καθαρίζει,την αντίθεση κ την φωτεινότητα είναι καλύτερα να τα έχουμε στο full ή πιο χαμηλά ?

Απ'όσο ξέρω, δεν υπάρχει πρόβλημα να είναι τσίτα όλα.
Ίσα-ίσα που θα γίνει δουλειά και πιο γρήγορα (; ).

Καλησπέρα.Είχα αφήσει την tv 1 ώρα με την λίστα των βίντεο μου στο wd 3 . Κάτι χρωματιστά κουτάκια(κόκκινο,κίτρινο,ανοιχτό μπλε) που είχε πάνω δεξιά μου άφησαν IR. Μετά από αρκετό "χιόνι" κ μερικές ταινίες έχει μείνει ένα πολύ αχνό σημάδι(σαν συννεφάκι κ να συμπληρώσω ότι είναι η θέση του κίτρινου κουτιού , τα άλλα δυο "ξεπλύθηκαν"), το οποίο φαίνεται μόνο σε φωτεινά χρώματα.Έχω λόγο να ανησυχώ ή μιλάμε απλώς για επίμονο IR ?

Υ.Γ Η τηλεόραση έχει πάνω από 1200 ώρες με θρησκευτικής ευλάβειας στρώσιμο !!! :)

Περίεργο μου φαίνεται έκθεση στατικής εικόνας μόνο για μία ώρα να μην έχει ξεπλυθεί ακόμα... :chinscratch:

Πόση ώρα άφησες τα χιόνια; Σίγουρα ήταν μόνο μία η ώρα όπου ξεχάστηκε το μενού;

Συνέχισε τη χιονοθεραπεία και ενημέρωσέ μας. Στο μεταξύ διάστημα, ελπίζω να μην συνεχίζεις να προβάλεις τα μενού που προκάλεσαν το σημάδι... ;)

Καλημέρα σ ολους,η ερώτηση μου ισως να εχει απαντηθεί πιο πριν στο φόρουμ, μακάρι ομως να είχα τον χρόνο να το βρω μέσα σ όλες αυτές τις σελίδες...:)Μια και το πρόβλημα με τους υπότιτλους στην G30 ειναι γνωστό ,θα θέλα να αγοράσω ενα σχετικά οικονομικό media player.Εχει να προτίνει κανείς κατί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα σ ολους,η ερώτηση μου ισως να εχει απαντηθεί πιο πριν στο φόρουμ, μακάρι ομως να είχα τον χρόνο να το βρω μέσα σ όλες αυτές τις σελίδες...:)Μια και το πρόβλημα με τους υπότιτλους στην G30 ειναι γνωστό ,θα θέλα να αγοράσω ενα σχετικά οικονομικό media player.Εχει να προτίνει κανείς κατί?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν και θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά εδω πριν αποφασίσεις...
Δες της crystal audio . Για μένα είναι τίμια για τα λευτά τους, και ελληνική εταιρεία για όποιον τον ενδιαφέρει..

Thanks:)Πηρα homework απ οτι καταλαβα....αλλα μαλλον θα τιμισω τους ελληνες!:)