Μόλις παρέλαβα κι εγώ μία από τις τελευταίες 50GT30. 1000 ευρώ και άλλα 75 για ένα ζευγάρι γυαλιά. Βέβαια ακόμα 3D δεν έχω που να παίξω, αλλά ας υπάρχουν.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Βλέπω ότι με κάθε γενιά plasma η εικόνα είναι και καλύτερη. Αλλά έχοντας δει και την 50VT30, ξέρω ότι μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο.
Τώρα για green tint και τα άλλα που λέτε, εγώ δεν είδα τίποτα το επιλήψιμο ούτε σε τηλεοπτικό σήμα, ούτε σε bluray. Για στρώσιμο αποφάσισα να μην κάνω τίποτα άλλο από το να αλλάζω συχνά κανάλι στην τηλεόραση. Το image retention είναι εύκολο: λιγότερο από 5 λεπτά στο στατικό μενού του bluray και το πλαίσιο αχνοφαίνονταν. Βέβαια μετά από το παίξιμο της ταινίας δεν είχε μείνει τίποτα. Άμα περάσουν οι 200 ώρες και δω κάτι θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν οι στάνταρ ρυθμίσεις στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και το THX σε BluRay νομίζω ότι είναι οι καλύτερες δυνατές.
Όσο για το σέρβις της αντιπροσωπίας, στην 42PX70 του κουνιάδου στα Τρίκαλα μου που παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα έγινε αντικατάσταση του πάνελ μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν το μόνο πρόβλημα στις 5 Panasonic που υπάρχουν στην ευρύτερη οικογένεια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό από τότε στην εξυπηρέτηση.