Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αν υπάρχουν πιο σοβαρά στοιχεία, ας τα δούμε... Εγώ άλλα δεν έχω...

Μόλις παρέλαβα κι εγώ μία από τις τελευταίες 50GT30. 1000 ευρώ και άλλα 75 για ένα ζευγάρι γυαλιά. Βέβαια ακόμα 3D δεν έχω που να παίξω, αλλά ας υπάρχουν.
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Βλέπω ότι με κάθε γενιά plasma η εικόνα είναι και καλύτερη. Αλλά έχοντας δει και την 50VT30, ξέρω ότι μπορεί να βελτιωθεί κι άλλο.

Τώρα για green tint και τα άλλα που λέτε, εγώ δεν είδα τίποτα το επιλήψιμο ούτε σε τηλεοπτικό σήμα, ούτε σε bluray. Για στρώσιμο αποφάσισα να μην κάνω τίποτα άλλο από το να αλλάζω συχνά κανάλι στην τηλεόραση. Το image retention είναι εύκολο: λιγότερο από 5 λεπτά στο στατικό μενού του bluray και το πλαίσιο αχνοφαίνονταν. Βέβαια μετά από το παίξιμο της ταινίας δεν είχε μείνει τίποτα. Άμα περάσουν οι 200 ώρες και δω κάτι θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν οι στάνταρ ρυθμίσεις στο τηλεοπτικό πρόγραμμα και το THX σε BluRay νομίζω ότι είναι οι καλύτερες δυνατές.

Όσο για το σέρβις της αντιπροσωπίας, στην 42PX70 του κουνιάδου στα Τρίκαλα μου που παρουσίασε το γνωστό πρόβλημα έγινε αντικατάσταση του πάνελ μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν το μόνο πρόβλημα στις 5 Panasonic που υπάρχουν στην ευρύτερη οικογένεια. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό από τότε στην εξυπηρέτηση.

Εχω επιμονο IR και λεω IR γιατι το βλεπω μονο στην πρασινη καρτελα, φυσικα δεν βλεπω τι γραφει αλλα ακομα βλεπω σκιες εκει που εγραφε κατι. Το ιδιο προβλημα ειδα οτι εχει και ενας κατοχος μιας VT30 που διαβασα στο αντιστοιχο νημα. Εκτος απο την μπαρα και το AntiIR τι αλλο μπορω να κανω; Και καπου διαβασα οτι η μπαρα πρεπει να δουλευει στην δυναμικη ρυθμιση ειναι σωστο αυτο;

Τι μπορείς να κάνεις; Να μην αγχώνεσαι. Εγώ αν δω IR ρίχνω ένα αναλογικό κανάλι με θόρυβο, προτιμότερο από VHF μιας και υπάρχουν αρκετά χωρίς γειτονικές παρεμβολές. 5-10 λεπτάκια και είσαι μάστορας.

Πηρα τωρα την Panasonic για να ρωτησω για την μπαρα και μου ειπαν οτι δεν εχει σχεση σε ποια ρυθμιση ειναι δυναμικο thx cinema κλπ δεν αλλαζει ακτι στην μπαρα ειναι στανταρ.

Vertical εχω γυρισει την κεραια στην Αιγινα και βλεπω μονο Digea κατι που δεν θελει η γυναικα μου γιατι δεν μπορουμε να πιασουμε το Nickelodeon για να βλεπει ο μικρος.

Kατεβάζεις από εδώ

http://www.avclub.gr/forum/downloads.php?do=file&id=94

και το βάζεις σε ένα USB στικάκι και το παίζεις κατευθείαν στη TV. Επειδή δεν έχω πολυπαίξει με το media player της Pany, δεν ξέρω αν μπορείς να το βάλεις να το παίζει σε επανάληψη.

Το κατεβαζω και αυτο αλλα δεν ασχολουμαι με τον player της Panasonic εχω το Dune MAX για player

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το κατεβαζω και αυτο αλλα δεν ασχολουμαι με τον player της Panasonic εχω το Dune MAX για player

Τέλος τότε λέμε... Βάλτο να κάνει loop, 5-10 λεπτάκια και είσαι μια χαρά.

Bαλε ρε συ την επιλογη στον αναλογικο δεκτη κανε ζαπινγ να πιασεις κανα καναλι γεματο χιονια και αστο και θα στρωσει.

Ενας μεγας μαγιστρος της τηλεοπτικης συμπεριφορας μου εχει πει οτι λιγη προβολη απο ενα τετοιο αναλογικο σταθμο κανει καλυτερη δουλεια απο τα διαφορα αυτα ματζαφλαρια. Συν οτι γλυτωνεις χρονο βαλε φτιαξε παιξε ενω αυτο ειναι ηδη στον δεκτη σου και σε περιμενει.

Πανω αριστερα μου εδειχνε το μενου απο τις ρυθμισεις του δορυφορικου, ενω πρωτα μπορουσα να διαβασω τι γραφει τωρα βλεπω κατι σαν σκια και αυτο μονο στο πρασινο.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπερα σε ολους.
παρελαβα σημερα και εγω μια 50gt30 και εχω καποιες αποριες.
οταν βαζω μεγενθυση 1 στα ψηφιακα της digea και αφου αλαξω καναλια, σε καποια απο αυτα δεν κραταει στη μνημη το - μεγενθυση 1- αλλα παει μονο του στο ευρεια. Ειναι φυσιολογικο?

ερωτηση 2. διαβασα καπου οτι αμα μπουμε service menu μετα πρεπει να κλεισουμε την tv απο το ρευμα και οχι απο το remote control.σωστο η λαθος?

γενικες εντυπωσεις τωρα.
προερχομενος απο samsung ps50c6500 μπορω να πω με σιγουρια οτι εχει καλυτερη κινηση και καλυτερη ευκρεινια.ειναι πιο ζωντανη η εικονα.

Έχω την εντύπωση ότι αλλάζει αυτόματα σε 16:9 αν περάσεις από τον σκάι, ίσως και το σταρ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οταν βαζω μεγενθυση 1 στα ψηφιακα της digea και αφου αλαξω καναλια, σε καποια απο αυτα δεν κραταει στη μνημη το - μεγενθυση 1- αλλα παει μονο του στο ευρεια. Ειναι φυσιολογικο?

Και σε μενα το κανει αλλα νομοιζω οτι ειναι ξεχωριστη η ρυθμιση για καθε καναλι.

Καλο στρωσιμο και καλοθεατη.

Aν το κανάλι εκπέμπει flag για το aspect του, η τηλεόραση δίνει προτεραιότητα σε αυτό, οπότε ναι, φυσιολογικό είναι αυτό που παρατηρείτε...

στρωσιμο δεν προκειται να παιξει. απλα προσεχω τα Logo ton καναλιων να τα μεγενθυνω τωρα στην αρχη.

καμια απαντηση κανεις στην δευτερη ερωτηση?
ευχαριστω.

Aφού το βρήκες και μόνος σου... ;)

Στο link που περέθεσες στο post #674 δεν λέει κάτι για βγάλσιμο πρίζας, από τον κεντρικό διακόπτη που έχει πάνω της η συσκευή (στο πλάι, αν θυμάμαι καλά) θα την κλείσεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ερωτηση 2. διαβασα καπου οτι αμα μπουμε service menu μετα πρεπει να κλεισουμε την tv απο το ρευμα και οχι απο το remote control.σωστο η λαθος?

Τίποτα απ'τα 2. Απ'το πλήκτρο ON/OFF που υπάρχει πάνω στην TV.