Αν εισαι Αθηνα MAD & MTV θα δεις μονο αν γυρισεις την κεραια στην Αιγινα οπως εχω κανει εγω αλλα θα χασεις εντελως τα αναλογικα απο Υμηττο
Τωρα για την γραμμη θα πας στις ρυθμισεις εικονας και θα βαλεις overscan στο on αφου πρωταεχει βαλει στο on το isfccc που ειναι στις γενικες ρυθμισεις
γιατι βρε μονο Αιγινα mad&mtv?
μια χαρα βγαινουν και απο Υμηττο.
Μηπως λες αναλογικα γιατι οπως ξερω μεσω Digea δεν μπορεις να τα δεις απο Υμηττο εκτος και αν εισαι πολυ κοντα στην Αιγινα και τα πιανεις μεσω παρεμβολης και ετσι πιστευεις οτι τα βλεπεις απο Υμηττο.
ναι, απο Υμμητό δεν παίζουν MAD,MTV digea... μόνο στην αναλογική μορφή τους.
Τωρα για την γραμμη θα πας στις ρυθμισεις εικονας και θα βαλεις overscan στο on αφου πρωταεχει βαλει στο on το isfccc που ειναι στις γενικες ρυθμισεις
H διακεκομένη γραμμή που συνδέεται με το overscan είναι σαν αυτή της φωτογραφίας:
![]()
Εμφανίζεται κάτι ανάλογο στην δική σου;
Γιατί γράφεις ότι "η διακεκομένη γραμμή εμφανίζεται κάπου στη μέση της εικόνας".
Όχι στη δική μου απ οτι κατάλαβα συμβαίνει μόνο οταν βλέπω full HD βίντεο απ το λάπτοπ. Η εικόνα είναι σαν να κόβεται απ τη μέση και λίγο πιο κάτω. Κάτι σαν σπάσιμο.
Mάλλον για tearing πρόκειται. Ίσως είναι αδύναμο το laptop σου, ή δεν έχεις καλά ρυθμισμένους τους video codecs. Ρίξε μια ματιά στους σχετικούς οδηγούς στην κατηγορία HTPC...
Mάλλον για tearing πρόκειται. Ίσως είναι αδύναμο το laptop σου, ή δεν έχεις καλά ρυθμισμένους τους video codecs. Ρίξε μια ματιά στους σχετικούς οδηγούς στην κατηγορία HTPC...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.