Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με τους drivers δεν έβγαλα άκρη ούτε απ το site της HP ούτε της AMD/ATI μου κατεβάζει το catalyst αλλά μετά λέει οτι δεν είναι συμβατό με τον υπολογιστή μου. Anyways δοκίμασα να βάλω και τις ρυθμίσεις που προτείνεις αλλά δε βρήκα πουθενά επιλογή 23Ηz. Για player χρησιμοποιώ τον VLC.

btw: Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βγάλω τελικά το DVB-C απ τις επιλογές TV;

Με τους drivers δεν έβγαλα άκρη ούτε απ το site της HP ούτε της AMD/ATI μου κατεβάζει το catalyst αλλά μετά λέει οτι δεν είναι συμβατό με τον υπολογιστή μου. Anyways δοκίμασα να βάλω και τις ρυθμίσεις που προτείνεις αλλά δε βρήκα πουθενά επιλογή 23Ηz.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/94397-Βοήθεια-με-τις-HD-αναλύσεις

Έχω ένα πρόβλημα με το αρχείο plasma_noise.mp4. Είπα να το δοκιμάσω στο στρώσιμο της tv αλλά μέχρι στιγμής σε 2 φλασάκια κι ένα δίσκο που τα έχω βάλει δεν παίζουν. Η εικόνα σκοτεινιάζει και η τηλεόραση σταματάει να ανταποκρίνεται. Μετά ακούγεται ένα κλικ σαν να ανοίγει πάλι (το λαμπάκι παραμένει πράσινο καθ' όλη τη διάρκεια) και η τηλεόραση επιστρέφει στην λειτουργία των ψηφιακών καναλιών.
Μήπως είχε κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα;

Α επίσης δεν μου παίζει αρχεία mpeg. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό αλλα χωρίς τύχη. Παίζει avi. mp4. wmv. & divX που έχω δοκιμάσει αλλά στα mpeg κλάιν.

edit:μου φαίνεται οτι έχω κι εγώ πρασινάδες το πρώτο thumbs down μέχρι στιγμής :tdown:

Last edited:
Έχω ένα πρόβλημα με το αρχείο plasma_noise.mp4. Είπα να το δοκιμάσω στο στρώσιμο της tv αλλά μέχρι στιγμής σε 2 φλασάκια κι ένα δίσκο που τα έχω βάλει δεν παίζουν. Η εικόνα σκοτεινιάζει και η τηλεόραση σταματάει να ανταποκρίνεται. Μετά ακούγεται ένα κλικ σαν να ανοίγει πάλι (το λαμπάκι παραμένει πράσινο καθ' όλη τη διάρκεια) και η τηλεόραση επιστρέφει στην λειτουργία των ψηφιακών καναλιών.
Μήπως είχε κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα;

Α επίσης δεν μου παίζει αρχεία mpeg. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό αλλα χωρίς τύχη. Παίζει avi. mp4. wmv. & divX που έχω δοκιμάσει αλλά στα mpeg κλάιν.

edit:μου φαίνεται οτι έχω κι εγώ πρασινάδες το πρώτο thumbs down μέχρι στιγμής :tdown:

Μην ανησυχείς, ο player της panasonic είναι ψιλοχάλια.

Αυτό που σε πετάει στο τηλεοπτικό μου το είχε κάνει κι εμένα 2-3 φορές η ST30 όταν ήμουν στον player.
Software bug φαντάζομαι.

Λες να φτιάχνει με κανα firmware update; Δεν έχω κάνει ακόμα γιατί θέλω να περάσω δίκτυο στο σαλόνι και να τη συνδέσω απευθείας στο Ethernet.

Εκτές μπόρεσα να δω μία πλάσμα, αν δεν κάνω λάθος st30, σε ένα μαγαζί με 3D.
κάτι δεν μου πήγε καλά... Δεν μπορώ να το καθορίσω, σαν κάποια σημεία στη εικόνα να μην ήταν στη θέση που έπρεπε.
πχ ένα παπούτσι μπροστά από ένα ξύλο που έπρεπε να το κρύβει. Απόσταση περίπου 1 μέτρο.
Θα πάω αύριο μάλλον με την οικογένεια για τσεκ, αλλά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?

Και μία άλλη ερώτηση. Είμαι σε περιοχή που μόνο Υμηττό πιάνω και τα ψηφιακά από αποκωδικοποιητή κόβονται συχνά. Το tuner της Πανι είναι ικανό να με καλύψει?

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εκτές μπόρεσα να δω μία πλάσμα, αν δεν κάνω λάθος st30, σε ένα μαγαζί με 3D.
κάτι δεν μου πήγε καλά... Δεν μπορώ να το καθορίσω, σαν κάποια σημεία στη εικόνα να μην ήταν στη θέση που έπρεπε.
πχ ένα παπούτσι μπροστά από ένα ξύλο που έπρεπε να το κρύβει. Απόσταση περίπου 1 μέτρο.
Θα πάω αύριο μάλλον με την οικογένεια για τσεκ, αλλά ξέρει κανείς τίποτα για αυτό?

Και μία άλλη ερώτηση. Είμαι σε περιοχή που μόνο Υμηττό πιάνω και τα ψηφιακά από αποκωδικοποιητή κόβονται συχνά. Το tuner της Πανι είναι ικανό να με καλύψει?

Θα σε καλύψει. Σχετικά με το 3D, σε καταστήματα όπου ο φωτισμός είναι αρκετός, θα στραβωθείς. Προσπάθησε να ρωτήσεις αν έχουν κάποιο animation για να δεις 3D. Στα animations έχω δει το καλύτερο 3D. Πολλές ταινίες έχουν ψευτο-3D (επεξεργασμένο 2D σήμα) και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

πηγα πισω την Tv και μου μηναν τα γυαλια.

Ποια πηγες πισω την GT30? γιατι αυτη δεν εχει μεσα γυαλια εκτος και αν τα ειχες αγορασει ξεχωριστα.

Μαλλον βρηκα λυση για Ελληνικους υποτιτλους για τις Pany

Ποια πηγες πισω την GT30? γιατι αυτη δεν εχει μεσα γυαλια εκτος και αν τα ειχες αγορασει ξεχωριστα.

Μαλλον βρηκα λυση για Ελληνικους υποτιτλους για τις Pany

Μυστικό θα το κρατήσεις; ;-)

για ξαναλέγε για ξαναλέγε

αν μου πείς
α) για το panasonic subtitle tool
b) για τροποποίηση σε .ass από srt και ενσωμάτωση
c) για ενσωμάτωση srt
d) για αλλαγή κωδικοποίησης με το notepad++ (ιδια δουλειά με το panasonic subtitle tool)

με ξενέρωσες

ταχω κάνει και δουλεύουν όλα :ernaehrung004:

Οχι καμια σχεση απλα θελω να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα και μετα θα σας πω.

Ευχαριστω! Παιδια τζιφος βρηκα κατι προγραμματα που στην ουσια καρφωνουν του υποτιτλους πανω στο αρχειο αλλα αν για καθε ταινια θελεις μια ωρα + καλυτερα να αγορασετε media player.

Αχετο αλλα mkv δεν;

Το ξερουμε το mkvmerge αλλα οπως λεει ο Vas δεν κανει σωστη δουλεια με του υποτιτλους.

Καλημερα παιδια. Θελω βοηθεια γιατι εχω κολλησει σε κατι. Προσπαθω να περασω τον ηχο της τηλεορασης στο ενισχυτη. Εχω προσπαθησει και με οπτικη ινα αλλα και αναλογικα με το rca. Τιποτα και με τα 2. Πρεπει μηπως να ενεργοποιησω κατι απο τα menu της tv για να περναει τον ηχο στον ενισχυτη?