Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mιας και βρέθηκα χθες το βράδυ στον φίλο Colombos74 για δικάναλη και πολυκάναλη ακρόαση των νέων ενισχυτών του (αν και τελικά πιο πολύ με την τηλεόραση ασχολήθηκαμε κι έπειτα την κάναμε προς μπυραρία μεριά :flipout: ), έτρεξα με την ευκαιρία και τα διαβόητα τεστ, για τα οποία έχει γίνει λόγος εδώ και εδώ, ώστε να δούμε και ιδίοις όμμασι τις επιδόσεις της GT30 σε αυτά. Kαι στις δύο περιπτώσεις, το IFC ήταν απενεργοποιημένο.

Pioneer Video Processing Benchmark (Long), Deinterlace 1 (1080i@60Hz):
DSC03712.jpg

Peter Finzel Test-Disc S.E., H-Burst-bewegt (576i@50Hz):
DSC03750.jpg

Λεπτομέρεια:
DSC03750-1.jpg

Το αεροπλανάκι ψιλοστούκαρε, ο παλμός πήγε καλά. Κάτι τέτοιο δεν δείχνουν οι φωτογραφίες?

Όταν τον χρειαζόμαστε, πάντα λείπει. Πάλι για μπύρες πήγες, JL_? ????:ernaehrung004:

Και στα 2 τα πήγε καλά. Στο αεροπλανάκι απλά η μηχανή στην κάτω έλικα είδε περισσότερο phosphor-trailing παρά έλικα, αλλά οι φωτογραφίες έρχονται σε αντίθεση με εικόνες που είδαμε σε review.
Αυτό φέρνει το review σε πολύ δύσκολη θέση... :flipout:

Και στα 2 τα πήγε καλά. Στο αεροπλανάκι απλά η μηχανή στην κάτω έλικα είδε περισσότερο phosphor-trailing παρά έλικα, αλλά οι φωτογραφίες έρχονται σε αντίθεση με εικόνες που είδαμε σε review.
Αυτό φέρνει το review σε πολύ δύσκολη θέση... :flipout:

δηλαδή εσύ τι περίμενες για να καταλάβω. τα κλιπάκια είναι της pioneer einai 60i. ειναι τόσο αστραπόγιανος και παπατρέχας που ούτε το πλέιερ του δεν κοίταξε που είναι.

Παιδιά σήμερα πήγα να συνδέσω τη τηλεόραση σε ένα πολύμπριζο ασφαλείας και συνηδειτοποίησα ότι στο πίσω μέρος της τηλεόρασης ακούγεται ένα απαλό "βζζζζζζζ" μόνιμα. Το κάνει και σε σας; Είναι σαν διαρροή ρεύματος!! Το κάνει είτε τη βάλω σε πολύμπριζο είτε μόνη της!!

Εγω δεν ακουω τιποτα.
Μηπως ακους τα ανεμιστηρακια ? Πρακτικα ομως δεν ακουγονται με τιποτα...μονο αν εισαι σε απολυτα ησυχο περιβαλλον και δεν ακους τιποτα απο τα ηχεια.

Οχι δεν ειναι τα ανεμιστηράκια σίγουρα..
Αυτα τα ακούω λίγο πιο έντονα στο λευκό χρώμα!!
Λέτε να'χει πρόβλημα,να μιλήσω με panasonic;;
Αν είναι εύκολο ας τσεκάρει και κάποιος άλλος,θέλει ησυχία όμως και ακούγεται απο το πίσω μέρος.
Σε ευχαριστώ Kosh.

Παιδιά σήμερα πήγα να συνδέσω τη τηλεόραση σε ένα πολύμπριζο ασφαλείας και συνηδειτοποίησα ότι στο πίσω μέρος της τηλεόρασης ακούγεται ένα απαλό "βζζζζζζζ" μόνιμα. Το κάνει και σε σας; Είναι σαν διαρροή ρεύματος!! Το κάνει είτε τη βάλω σε πολύμπριζο είτε μόνη της!!

μάλλον buzzing από το τροφοδοτικό είναι. από κοντά είναι λογικό να ακούγεται περισσότερο απότι από την απόσταση θέασης

Σε όλες τις μάρκες μπορεί να πετύχεις συσκευές που να ακούγεται το τροφοδοτικό τους. Είναι λαχείο αν θα σου τύχει κομμάτι που "σφυρίζει"...

Αυτό το αναιπαίσθητο "βζζζ" το ακούω και εγώ καμιά φορά και το είχα ξανακούσει σε όλες τις plasma panasonic που είχα.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, μόνο το "βζζζ" των κουνουπιών με ενοχλεί. :smash:

Έχω βρει την 50GT30 στα 990 ευρώ και το σκέφτομαι.

Θα "σκοτώσω" και την 50U10 σε ένα φίλο μου οπότε συνολικά θα μου πάει γύρω στα 700 ευρώ!

Οχι δεν ειναι τα ανεμιστηράκια σίγουρα..
Αυτα τα ακούω λίγο πιο έντονα στο λευκό χρώμα!!
Λέτε να'χει πρόβλημα,να μιλήσω με panasonic;;
Αν είναι εύκολο ας τσεκάρει και κάποιος άλλος,θέλει ησυχία όμως και ακούγεται απο το πίσω μέρος.
Σε ευχαριστώ Kosh.

Ο κυριότερος λόγος που δεν χρησιμοποιώ skin με λευκό background στον υπολογιστή (π.χ. Breeze στο XBMC) είναι οτι η Panny βουίζει σαν μελίσσι!

Έτσι λέω και εγώ. Μάλλον από Δευτέρα θα την παραγγείλω.

Γλυτώνω και 300 ευρώ σε σχέση με την ST50 (που μου φαίνεται και σχεδιαστικά χειρότερη).