ΕΙμαι και εγω καινουργιος κατοχος της 50GT30 εδω και 3 ημερες αλλα νομιζω οτι μαλλον η τηλεοραση μου εχει καποιο προβλημα .
Το προβλημα ειναι οτι σε αρχεια HD και ειδικοτερα τα 720p παρουσιαζονται σπασιματα στην κινηση στα 24HZ .
Αυτα τα σπασιματα παρουσιαζονται ειτε η αναπαραγωγη γινεται απο το media player ειτε απο τον υπολογιστη .
Τα ιδια αρχεια με το ιδιο media player στην αλλη μου τηλεοραση panasonic 46s20 παιζουν απροβληματιστα .
Σε οτι ρυθμιση εικονας και να βαλω THX - Cinema τα σπασιματα παραμενουν .
Τελος εχω κανει αναβαθμιση στο τελευταιο firmware .
Εχει συναντησει κανεις το ιδιο προβλημα ?
Ο ενσωματομένος παίζει στα 60hz με pulldown (τα 24p πάντα). Απ'το pc με ποιόν player παίζεις? Τι κάρτα γραφικών? Γενικά μέσω pc θέλει διάφορες ρυθμίσεις για να πετύχεις σωστή αναπαραγωγή 24p. Ανέτρεξε καλύτερα στην κατηγορία Home Theater PC. Σε κάθε περίπτωση έχε το IFC/24p Smooth Film κλειστό ή στο μεσαίο.
Eκτός και αν μιλάμε για χοντρά σκαλώματα, όπου είτε πρόκειται για πολύ βαριά αρχεία που αδυνατούν να παίξουν ο player της panasonic και το pc σου ή υπάρχει όντως πρόβλημα (δύσκολο).
Η δικιά μου GT30 πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα..
Έχω βάλει καρτέλες και βιντεάκια και διάφορα δοκιμαστικά μέχρι στιγμής όλα ΟΚ. Στην αρχή μόνο υποπτευόμουν οτι είχα την πρασινίλα σε λευκή οθόνη αλλά τώρα που το ξανακοιτάω δυσκολεύομαι πολύ να δω κάποια πρασινίλα ή οτιδήποτε..
Μπορεί να φτιαξε με το στρώσιμο..
φτου φτου φτου..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.