Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μια ερώτηση λίγο δύσκολη..
Το ψαξα και λίγο μόνος μου αλλά απ το μενού της tv δεν βρήκα και κάτι.
Πως γίνεται απ το application του youtube να δω βιντεάκια σε 1080p; Γιατί έχω κάτι ωραία βίντεο του Παναθηναϊκού στα favorites και ενώ στο laptop μπορώ και τα παίζω όλα 1080p, στην tv παίζουν στη στάνταρ ανάλυση..

Γ@@@@@! Ούτε εγώ το έχω καταφέρει. Νομίζω πως δεν γίνεται μέσω tv...
Γίνεται όμως με BD, το κλασσικό βιντεάκι Pao vs Barca 78-67| Atmosphere| G13| 1080p, είναι μαγικό! -bye-

Last edited by a moderator:
hahaha

Ναι ρε γμτ και ήμουν μέσα σ αυτό το ματς μες στη 13..
Εντομεταξύ προσπαθώ να κάνω login, βάζω id αυτό το περίεργο με τα πολλά γράμματα που σου βγάζει στο account του youtube, βάζω password αλλά τζίφος. failed.
Στο τομέα του smart tv μάλλον η panasonic δεν είναι και τόσο smart..

Παιδια πως ξεχωριζουμε το ir απο το burn in?
παρατηρησα οτι εχει μεινει σημαδι το λογοτυπο του mad!
Οτι χειροτερο ασπρο με μαυρο φοντο :(
Δοκιμασα να το ξεπλυνω χθες με το noise bw για κανενα 3ωρο αλλα τιποτα!
Το αφησα λιγο?θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση?
Εχω τερμα αντιθεση και φωτεινοτητα στο -4.
Ειναι οκ?

ζητω συγνωμη για τις συνεχεις ερωτησεις.

Το ir φεύγει, το burn in είναι μόνιμο (ανήκεστη βλάβη).
Μα και εσύ μόνο mad έβλεπες, βρε παιδί μου?
Δοκίμασε να κάνεις φυσιολογική χρήση της tv αποφεύγοντας αυστηρά το καναλάκι αυτό. Mad από Δευτέρα πάλι (είθε να είναι ir :chinese:).

Παιδια πως ξεχωριζουμε το ir απο το burn in?
παρατηρησα οτι εχει μεινει σημαδι το λογοτυπο του mad!
Οτι χειροτερο ασπρο με μαυρο φοντο :(
Δοκιμασα να το ξεπλυνω χθες με το noise bw για κανενα 3ωρο αλλα τιποτα!
Το αφησα λιγο?θελει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση?
Εχω τερμα αντιθεση και φωτεινοτητα στο -4.
Ειναι οκ?

ζητω συγνωμη για τις συνεχεις ερωτησεις.

Τι εννοείς όταν λες ότι έχεις την αντίθεση τέρμα;

Μακαρι να ειναι ir.Τι να πω....
Αφου της λεω της γυναικας οταν μαγειρευεις βαλε μουσικη απο το ραδιο!αυτη εκει! :rifle::rifle:

Επισης εχει και σημαδια απο το μενου της τηλεορασης!δηλαδη ποσο μπορει να εκατσε στο μενου πανω απο 2 λεπτα με τιποτα ωστε να εχω θεμα...

Αυτα τα σημαδια που λεω φαινονται πιο πολυ οταν ειμαι σε εισοδο χωρις συσκευη δηλαδη μαυρη οθονη και ανεβαζω σταδιακα την φωτεινοτητα,μολις φτασω στο 18-19 αρχιζουν και φαινονται τα παντα!

Ας ελπισω οτι δεν ειναι burn in...

Οταν ετρεξα το βιντεο για ξεπλυμα ειχα την αντιθεση στο 60.

Last edited by a moderator:
Και απ´το mad και απ´το μενού, πιο πιθανό για ir μου φαίνεται.
Φωτεινότητα στο 18-19?
Τελείως προσωπική άποψη, έτσι καταστρέφεται η εικόνα της tv, ξεπλένεται μάυρο, ξεπλένονται τα πάντα...
Εγώ έχω τη φωτεινότητα στο-2 και πουσάρω κοντράστ και οξύτητα.-bye-

Και απ´το mad και απ´το μενού, πιο πιθανό για ir μου φαίνεται.
Φωτεινότητα στο 18-19?
Τελείως προσωπική άποψη, έτσι καταστρέφεται η εικόνα της tv, ξεπλένεται μάυρο, ξεπλένονται τα πάντα...
Εγώ έχω τη φωτεινότητα στο-2 και πουσάρω κοντράστ και οξύτητα.-bye-

jimitsis την τν τη δουλευω στο -4...απλα ανεφερα πως παρατηρησα τα αποτυπωματα...
σε εισοδο χωρις συσκευη και με σταδιακο ανεβασμα της φωτεινοτητας.
μολις φτανω στο 18 αρχιζουν και φαινονται!

Παιδιά η τιμή της GT30 στις 42" ποσο είναι; Βλεπω στο skroutz ότι σε 50" ειναι πιο φθηνη!! (?) πως γίνεται αυτό; ενδιαφέρεται ενας φίλος για τη 42αρα (όχι παραπάνω ιντσες δεν εχει χωρο).

Υ.Γ Υπάρχουν σε μαγαζιά ή εχουν εξαντληθεί; ευχαριστω

Η 42άρα μας έχει αφήσει καιρούς.
Να πεις στο φίλο σου να αφήσει τα αστεία και να πάρει την50άρα. Στα 900ευρώ είναι η καλύτερη ευκαιρία μακράν...
Εν ανάγκη να πάρει το black & decker και να δημιουργήσει χώρο. :flipout:

Καλησπέρα. Επειδή το διάβασμα 100 σελίδων είναι πολύωρο, έριξα μόνο μερικές random ματιές και είδα κάποια καλά πραγματάκια για την συγκεριμένη τηλεόραση. Από κει και πέρα, επειδή δεν το κατέχω και πολύ, μπορεί κάποιος επιγραμματικά να πει τι διαφορές υπάρχουν μεταξύ των GT30, ST30, GT50 και ST50 (πέρα από την τιμή); Μιλάω δηλαδή από θέμα απόδοσης και βέβαια αν αξίζει να δωθούν +500€ για να πάρει κάποιος την GT50 από την GT30. Επίσης επειδή δεν μπορώ να το βρω, αυτά τα μοντέλα ποιας χρονιάς είναι;

οι χχ50 ειναι φετινά φρέσκα μοντέλα (2012) ενώ οι χχ30 ειναι περσινά (2011). σαν νέα μοντέλα που είναι οι xx50 έχουν αυξημένες τιμές.

για τις 30άρες st30 και gt30.

οι gt έχουν καλύτερο φίλτρο - περισσότερες επιλογές ρύθμισης της εικόνας - thx - και περισσότερα καλούδια.

στις 50άρες η st50 έχει πλέον ανοιχτό μενού ενώ η gt50 συνεχίζει να έχει καλύτερο φίλτρο και περισσότερα καλούδια.

όπως έχει φανεί από reviews η σειρά 50 έχει καλύτερο μαύρο.

δες και εδώ για να πάρεις μια ιδέα από reviews για τις φετινές 50άρες.

http://www.avclub.gr/forum/showthre...p-2012?p=1056478169&viewfull=1#post1056478169

να τονίσω τέλος οτι η 50gt30 αν υπάρχει ακόμη ειναι σε πολύ καλή τιμή (η τιμή της όταν ξεκίνησε πέρσι ήταν στα 1500 όσο και η φετινή 50gt50) και επίσης ότι τόσο στις 30άρες όσο και στις 50άρες υπάρχουν κάποια θέματα ανοιχτά ακόμη σε σχέση με banding κάθετες γραμμές ειδικά σε αγώνες ποδοσφαίρου (χορτάρι).

Σόρρυ αν και πάλι ξεφεύγω λίγο από το θέμα, αλλά υπάρχει ένα δίλημμα. Έστω ότι αποφασίζω να πάω σε μία απο αυτές. Προτιμάω μία περσυνή GT ή μία φετινή ST, όπου πάνω κάτω πάνε στα ίδια λεφτά; Η φετινή GT μου ξεφεύγει λίγο οικονομικά.

Τα προβλήματα στα πάνελ είναι μονο φετινό φαινόμενο ή και περσυνό; Δηλαδη τζογάρεις το ίδιο σε ότι και να πάρεις, συνεπώς κοιτάμε μόνο τα χαρακτηριστικά; Διότι αν στις περσυνές δεν υπάρχουν προβλήματα, τότε πιστεύω ότι αξίζει να πάρεις κάτι περσυνό (και ίσως κατώτερο) από το να παίξεις με την ψυχοσύνθεσή σου σε περίπτωση που πέσεις σε σκάρτο πάνελ.

Αφου της λεω της γυναικας οταν μαγειρευεις βαλε μουσικη απο το ραδιο!αυτη εκει!

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις της GT30 να σβήνεις την οθόνη και να ακούς μόνο τον ήχο. Το κάνω συνεχώς στις μουσικές εκπομπές για να μην βλέπουν και τα μωρά τηλεόραση.

Εγω εχω ξεχασει οτι εχω τηλεοραση πανε 3 βδομαδες τωρα που μου την εχουν παρει για επισκευη. Αν και απο την Intertech μου ειπαν οτι την εχουν φτιαξει απο την Τεταρτη που μας περασε.

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σόρρυ αν και πάλι ξεφεύγω λίγο από το θέμα, αλλά υπάρχει ένα δίλημμα. Έστω ότι αποφασίζω να πάω σε μία απο αυτές. Προτιμάω μία περσυνή GT ή μία φετινή ST, όπου πάνω κάτω πάνε στα ίδια λεφτά; Η φετινή GT μου ξεφεύγει λίγο οικονομικά.
.
Όπως αυτα που ανέφερε παραπάνω ο vas_papavas
H GT30 έχει περισσότερες ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα εικόνας που λέιπουν απο την ST περυσινή κ φετεινή.
Η GT30 έχει παραπάνω εισόδους. Μάλλον έχει κ καλύτερο φίλτρο για ημερήσια θέαση αλλά όχι δραματικές διαφορές.
Άν η τιμή ήταν ίδια ή πιο οικονομική η 50ST50 ίσως ήταν προτιμώτερη απο την 50GT30, αλλά προς το παρών η ST50 είναι περίπου 250 ακριβότερη.

Θέματα στα πάνελ έχουν αναφερθέι σε περυσινά κ φετινά μοντέλα.

Re: Απάντηση: Panasonic Plasma GT30 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω εχω ξεχασει οτι εχω τηλεοραση πανε 3 βδομαδες τωρα που μου την εχουν παρει για επισκευη. Αν και απο την Intertech μου ειπαν οτι την εχουν φτιαξει απο την Τεταρτη που μας περασε.

Και τί περιμένουνε να στη στείλουνε πίσω? Χάλασαν και τα φορτηγάκια τους?
Το θέμα βέβαια είναι να την λάβεις και να είναι καθαρή, και όχι να έχει σημάδια από νύχια Φρέντι Κρούγκερ!:2thumb22sup:

Ειναι επειδη εχω κανει επεκταση στα 5 χρονια στο Multirama και ηρθαν αυτοι* και την πηραν και πρεπει παλι αυτοι* να μου την φερουν πισω.

*Multirama

Η πλακα ειναι οτι αυτος που ηρθε να την παρει (ασχετα αν εγω περιμενα τεχνικο του Multirama και οχι εναν απλο κουβαλητη που μου εστειλαν) μου λεει "δεν θα χωραει στο φορτηγακι με το κουτι θα την παρω ετσι σκετη χωρις κουτι" αλλα οπως τον κοιταξα καταλαβε πως δεν το πηρα ουτε για αστειο αυτο που ειπε.

Αν εχει χαρακιες θα γινει της μουρλης!