Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

κανεις λαθος φιλε μου.Μπορεις μεσα στον μηνα να το πας εκει και να απαιτησεις αλλαγη.Αλλα και παλι αυτο δεν εχει σχεση με εγγυηση αλλα με δικαιωμα σου για αλλαγη προιοντος.
Το πλαισιο και καθε πλαισιο δεν εχει σχεση με επισκευες ηλεκτρονικων, και ουτε ειναι λογικο για καθε τι που παθαινει κατι που αγοραζουμε να απαιτουμε αλλαγη με καινουργιο κτλ...
Για αυτο υπαρχουν οι εγγυησεις και τα σερβις (εξουσιοδοτημενα/επισημα παντα).

Αγαπητέ, μάλλον εσύ κάνεις λάθος. Η μοναδική σχέση που συνάπτεται είναι μεταξύ αγοραστή-πωλητή, και τη ρυθμίζει πλήρως ο νόμος. Τώρα, το αν κάποια καταστήματα θέλουν να πείσουν τους καταναλωτές ότι οι διατάξεις του νόμου είναι διακοσμητικές, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Για να διαφωτιστείς λίγο περισσότερο, κάνε έναν κόπο και διάβασε αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8956

Αν δεις κάπου να αναφέρεται ο ένας μήνας που λες, πες το μου, σε παρακαλώ, μήπως είμαι λάθος εγώ τελικά...

Βέβαια, αν έχεις κάποια επαγγελματική σχέση με το χώρο των ηλεκτρονικών ή των πωλήσεων και η άποψή σου είναι τεκμηριωμένη, θα χαρώ να το συζητήσουμε.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

παντως αυτη η τηλεοραση πρεπει να αναδειχτει πρωταθλητρια σε πολλους τομεις.
1.στα βραβεια(eisa κτλ)
2.στις πωλησεις αν και δεν υπαρχουν επισημα συγκριτικα στοιχεια.
3.στους ευχαριστημενους κατοχους της(ειδικα σε αυτους που δεν παρουσιασε προβλημα)
4.παιζει καλα απο οποιαδηποτε πηγη(sd-hd)
5.στο ποσοστο βλαβων(εδω και εαν ειναι πρωταθλητρια)
6.και βεβαια απασχολει με τον ενα η αλλο τροπο το club μας με μεγαλη διαφορα απο του αλλους.

για ολα αυτα ,ισως και καποια αλλα που δεν θυμαμαι την ανακηρυσσω πρωταθλητρια του 2007.

:award::award::award:

παντως αυτη η τηλεοραση πρεπει να αναδειχτει πρωταθλητρια σε πολλους τομεις. ... την ανακηρυσσω πρωταθλητρια του 2007.

:award::award::award:

το μόνο "κακό" :devil-smiley-029: είναι ότι η ΡΧ80 είναι καλύτερη :bigcry: και μάλλον αρκετά έως πολύ!!

το μόνο "κακό" :devil-smiley-029: είναι ότι η ΡΧ80 είναι καλύτερη :bigcry: και μάλλον αρκετά έως πολύ!!

θα την παμε στην κρεβατοκαμερα μετα την αγορα της pioviera px90;)

Αγαπητέ, μάλλον εσύ κάνεις λάθος. Η μοναδική σχέση που συνάπτεται είναι μεταξύ αγοραστή-πωλητή, και τη ρυθμίζει πλήρως ο νόμος. Τώρα, το αν κάποια καταστήματα θέλουν να πείσουν τους καταναλωτές ότι οι διατάξεις του νόμου είναι διακοσμητικές, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Για να διαφωτιστείς λίγο περισσότερο, κάνε έναν κόπο και διάβασε αυτό: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=8956

Αν δεις κάπου να αναφέρεται ο ένας μήνας που λες, πες το μου, σε παρακαλώ, μήπως είμαι λάθος εγώ τελικά...

Βέβαια, αν έχεις κάποια επαγγελματική σχέση με το χώρο των ηλεκτρονικών ή των πωλήσεων και η άποψή σου είναι τεκμηριωμένη, θα χαρώ να το συζητήσουμε.

Απολυτως Κ Α Μ Μ Ι Α σχεση δεν εχω με εμπορια η πωληση.Απλος καταναλωτης ειμαι.Η διαφορα με εμενα ειναι οτι δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου και ξερω τι αγοραζω και τι παιζει με την καθε εταιρεια.
Δεν παω πχ να αγορασω sony (που ξερω οτι εχει ενα ετος εγγυησης πανευρωπαικα απο την μαμα εταιρεια) και μετα να το παιξω τσαμπα μαγκας στον ανθρωπο που μου την πουλησε αν χαλασει στο 2ο ετος...
Η εγγυηση του κατασκευαστη και το σερβις του δηλαδη δεν εχουν απολυτως κανεναν λογο υπαρξης?Στο καθετι και για 2 χρονια μου λες οτι παντα θα ζητας καινουργιο προιον?Θα τρελλαθω εντελως...

δεν εχει να κανει με sony.Πχ στο ps3 δινει ενα ετος.
Δεν αναφερθηκα μονο σε sony αλλα και σε οτιδηποτε κυκλοφορει που η μαμα εταιρεια του δινει ενα ετος εγγυησης.Toshiba και οτι αλλο σου ερθει στο νου.

Τέσπα, η BMW μου έβγαλε πρόβλημα στον δεξί καθρέφτη και δεν ανοίγει αυτόματα πλέον...και την έχω μόλις 2 βδομάδες. όταν κατεβάζω την οροφή δεν έχει πρόβλημα όμως....σκέφτομαι να την πάω εκεί που την αγόρασα και να ζητήσω αντικατάσταση!

Δεν παω πχ να αγορασω sony (που ξερω οτι εχει ενα ετος εγγυησης πανευρωπαικα απο την μαμα εταιρεια) και μετα να το παιξω τσαμπα μαγκας στον ανθρωπο που μου την πουλησε αν χαλασει στο 2ο ετος...

Φίλε μου, να μου επιτρέψεις να σου πω ότι τσάμπα μάγκες είναι αυτοί που προσπαθούν να σε πείσουν και να μας πείσουν ότι τα δικαιώματά σου ως αγοραστή (που έχουν κατοχυρωθεί από την ευρωπαϊκή ένωση) δεν υφίστανται. Αν εσύ προτιμάς να απεμπολήσεις τα δικαιώματά του και να τραβιέσαι στις αντιπροσωπείες και να ξημεροβραδιάζεσαι στα τηλέφωνα, ενώ καλύπτεσαι ΠΛΗΡΩΣ από το νόμο, δικαίωμά σου. Όταν όμως σου παρουσιάσει βλάβη το προϊόν που νόμιζες ότι ήταν αξιόπιστο, και ο έμπορος ή ο αντιπρόσωπος κάνουν τους Κινέζους, μη διαμαρτυρηθείς, γιατί εσύ θα τους έχεις καλομάθει.

Τέλος πάντων, από μένα τέλος εδώ, γιατί αν κρίνω από κάποια άστοχα σχόλια και παραλληλισμούς, η συγκεκριμένη ενότητα του φόρουμ εξυπηρετεί κυρίως τις μαζικές πωλήσεις κάποιων κυρίων.

Τσάμπα μάγκας είναι αυτοί που κάθονται και το παίζουν δικηγόροι του λαού, όταν κάποιοι ήδη γνωρίζουν τα δικαιώματα του αγοραστή και όπου μπορούν κάνουν το καλύτερο χωρίς να ζητούν αναγνώριση κ χειροκροτήματα...
Το να κάθεσαι να υπαινίσεσαι για άλλους διάφορα περίεργα της φαντασίας δεν σε τιμάει καθόλου αλλά δεν τιμάει και εμάς που ασχολούμαστε μαζί σου

Ρε tazz συμφωνώ με όσα λες μην με παρεξηγείς αλλά πάσχα είναι ας είμαστε πιο χαλαροί γενικότερα μεταξύ μας....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Επειδή εγώ άνοιξα αυτήν την κουβέντα, να διευκρινίσω ότι αυτό ακριβώς που αναφέρεται παραπάνω εννοώ κι εγώ. Αν οποιοδήποτε κατάστημα θέλει να αλλάξει τους όρους που ορίζονται από τους νόμους, ευχαρίστως να προτείνει συμβόλαιο με άλλους όρους τους οποίους ο αγοραστής, αν δεχθεί ενυπογράφως, να οφείλει να σεβαστεί. Εφ' όσον αυτό δε γίνεται, δεν είναι θέμα ούτε τσάμπα ή επί πληρωμή μαγκιάς, ούτε ο,τιδήποτε άλλο. Το Πλαίσιο μου αρέσει πολύ ως επιχείρηση και από αυτό ψωνίζω τα περισσότερα, αλλά άλλο αυτό και άλλο οι νόμοι.

Και για να το κλείσω, ποτέ δεν αναφέρθηκα σε αντικατάσταση, οπότε το παράδειγμα με τη BMW είναι ατυχές, πόσω μάλλον που οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε περίπτωση συστηματικής βλάβης κάνουν ανάκληση προϊόντος και όχι τις πάπιες. Αυτό που περιμένω από το κατάστημα αγοράς το οποίο είναι υπεύθυνο για την εγγύηση, είναι να διαχειριστεί όλη τη διαδικασία επισκευής με τον προμηθευτή τους για λογαριασμό του πελάτη του και όχι να απεκδύεται των ευθυνών του με μια απλή παραπομπή στο σέρβις. Αν αυτό σημαίνει παραπάνω διαχειριστικό κόστος, να το βάλει στην τιμή, εφ' όσον δεν βγαίνει, αλλά αυτό είναι άλλο και οι υποχρεώσεις είναι άλλο.

Αυτά τα ολίγα περί καταναλωτικής συμπεριφοράς και σεβασμού προς τον καταναλωτή, που κατά τη γνώμη μου στην Ελλάδα βρίσκονται σε πολύ χαμηλό βαθμό.

Κλείνω από πλευράς μου τη συζήτηση εδώ, τονίζοντας ότι δεν είχα ούτε έχω καμιά διάθεση προσωπικής αντιδικίας και απλώς εκφράζω προσωπικές απόψεις.

Καλό Πάσχα σε όλους :2thumb22sup:.

Last edited:

εγώ πάντως είμαι με τον akren και θα περιμένω την ΡΧ90 (μπορεί και την 100!)

10 μέρες χωρίς μήνυμα στο συγκεκριμένο νήμα ... πρέπει να είναι ρεκόρ :D

Βέβαια καλύτερα έτσι παρά μηνύματα για πράσινες γραμμές -bye-

Είμαστε γενικά σε αναμονή...
Αυτοί που δεν έχουν πράσινη γραμμή κοιτάνε πότε θα τους εμφανιστεί και εμείς που είχαμε την πράσινη γραμμή, περιμένουμε πότε θα μας ξαναεπισκεφθεί.....

(πλάκα κάνω, ελπίζω να μην ξανακούσουμε τίποτα για πράσινες ή μπλε ή άλλες γραμμές στις τηλεοράσεις μας)

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Είμαστε γενικά σε αναμονή...
Αυτοί που δεν έχουν πράσινη γραμμή κοιτάνε πότε θα τους εμφανιστεί και εμείς που είχαμε την πράσινη γραμμή, περιμένουμε πότε θα μας ξαναεπισκεφθεί.....

Θα συμπλήρωνα:

... κι αυτοί που τους εμφανίστηκε η γραμμή πρόσφατα περιμένουν το service

:ernaehrung004: