θυμάμαι περίπτωση που ήταν από αλλαγή συσκευή με καινούρια και όχι από επισκευή της αρχικής συσκευής.ψάξτε , έχει καιρό που αναφέρθηκε ...
* 14 βλάβες σε 65 κατόχους ποσοστό 21.5%
Μάθε τέχνη κι άστηνε, κι όταν πεινάσεις πιάστηνε.....
Μάστορα...σε παρακολουθώ προσεκτικά.....αλλά αυτή τη τέχνη, ελπίζω να μη χρειαστεί να τη μάθω....![]()
αγαπητέ φίλε είμαι ομοιοπαθής από Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά).Αντιγράφω από το άλλο thread
"...Η πρό 5 μηνών αγορασμένη TH-42PX70E έχει εδώ και 3 ήμέρες μία λεπτή κάθετη γραμμή σχεδόν στο κέντρο με διαφορετικό χρώμα απ´το υπόλοιπο κάδρο. (Εάν ήταν LCD θα έλεγα ότι είναι ολόκληρη στηλη με πειραγμένα pixels είναι όμως plasma).
Ερωτήσεις
1 Έχει/είχε/ξέρει κανείς κάτι σχετικό ?
2 Μένω στην Θεσ/νίκη. Εάν - το απευκταίο - φτάσουμε σε τεχνικούς τί εμπειρία έχετε με το service της Panasonic http://www.astraservice.gr/ εδώ στην Θεσ/νίκη.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο που θα κάνετε να μου απαντήσετε..."
Από τον φίλο Νικος Σχ. έμαθα ότι πάω - και εγώ - για αλλαγή panel. Ρωτάω λοιπόν και εδώ. Την προσωπική σας εμπειρία με το/τα service της Panasonic εδώ στην Θεσ/νίκη. Ευχαριστημένοι ? Με ποιόν ? Τρόπος αντιμετώπισης ?
Δεν σας κρύβω ότι θα αποφασίσω ΚΥΡΙΩΣ με βάση το feedback που θα πάρω από εσάς. Παράλληλα θα μείνει και ως σημείο αναφοράς για το παρεχόμενο service που από ότι κατάλαβα θα το χρειαζόμαστε από εδώ και πέρα...
Σίμος
Οντως, οχι αντικατασταση με ιδια, αλλα μονο επισκευη.
Είναι επιεικώς απαράδεκτο .......... ανήκω και εγώ στους ευτυχείς κατόχους της
Δηλαδή Κώστα να πάω να την πάρω και εγώ;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.