Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

έχει πέσει το μάτι κάποιου (ανά τα forum!) σε περίπτωση που να έχει επανεμφανιστεί η γραμμή μετά από την επισκευή?

Σε ποιον εγινε αυτο και δεν το πηραμε χαμπαρι?

ψάξτε , έχει καιρό που αναφέρθηκε ...
θυμάμαι περίπτωση που ήταν από αλλαγή συσκευή με καινούρια και όχι από επισκευή της αρχικής συσκευής.

τώρα δεν θυμάμαι ρε εσείς ακριβώς ... πάντως έχω την εντύπωση πως ήταν από επισκευή ...

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

04/07
1.vezouvios -----> Γραμμή 01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in()

06/07
6.akren
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy -----> Γραμμή 12/07
11.vadergr
12.Petros 1007 -----> Γραμμή 01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32 -----> Γραμμή 09/07
22.modetos

10/07
23.takis1964
24.knight77
25.kosedyt
26.galanta
27.bart -----> Γραμμά 03/07
28.INTE
29.leftk26
30.breezer
31.lazarefa
32.nick33
33.baniko -----> Γραμμή 02/08
34.Browser
35.dpoly -----> Γραμμή 02/08
36.tazz -----> Γραμμή 02/08

11/07
37.warmth -----> Γραμμή σε εκθεσιακό κομμάτι που είχε 1200 ώρες.
38.spyg
39.nobody
40.tsiamfire
41.dbokos
42.mindscape
43.theom -----> Γραμμή 04/08
44.greenfan -----> Γραμμή 03/08
45.sputnik
46.BILLY_GR07
47. FoRMat MaSTer -----> Γραμμή 04/08
48. In()
49. Frank

12/07
50.rockxk -----> Γραμμή 02/08
51.vang
52. Βαγγέλης Καινούργιος
53.Nikos Kapin
54. angelheart -----> Γραμμή 05/08

01/08
55.popcockroach
56.amora
57.greg-m
58.vasada
59.epapado
60.twingo
61.paL2k6
62.leonardo09

02/08
63.big_theo
64.sgavros
65.nickth13
----------------------------------------------------------------------

* 14 βλάβες σε 65 κατόχους ποσοστό 21.5%

Κάποιος που του έτυχε η βλάβη και είναι από Θεσσαλονίκη ? Αν ναι ας λύσει κάποιες απορίες του φίλου angelheart εδώ.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

* 14 βλάβες σε 65 κατόχους ποσοστό 21.5%

Μάθε τέχνη κι άστηνε, κι όταν πεινάσεις πιάστηνε.....:flipout::flipout:

Μάστορα...σε παρακολουθώ προσεκτικά.....αλλά αυτή τη τέχνη, ελπίζω να μη χρειαστεί να τη μάθω....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μάθε τέχνη κι άστηνε, κι όταν πεινάσεις πιάστηνε.....:flipout::flipout:

Μάστορα...σε παρακολουθώ προσεκτικά.....αλλά αυτή τη τέχνη, ελπίζω να μη χρειαστεί να τη μάθω....-bye-

Μακάρι εσύ να γραφτείς στο ταμείο ανεργίας Χρήστο -bye-

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αντιγράφω από το άλλο thread

"...Η πρό 5 μηνών αγορασμένη TH-42PX70E έχει εδώ και 3 ήμέρες μία λεπτή κάθετη γραμμή σχεδόν στο κέντρο με διαφορετικό χρώμα απ´το υπόλοιπο κάδρο. (Εάν ήταν LCD θα έλεγα ότι είναι ολόκληρη στηλη με πειραγμένα pixels είναι όμως plasma).

Ερωτήσεις
1 Έχει/είχε/ξέρει κανείς κάτι σχετικό ?
2 Μένω στην Θεσ/νίκη. Εάν - το απευκταίο - φτάσουμε σε τεχνικούς τί εμπειρία έχετε με το service της Panasonic http://www.astraservice.gr/ εδώ στην Θεσ/νίκη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο που θα κάνετε να μου απαντήσετε..."

Από τον φίλο Νικος Σχ. έμαθα ότι πάω - και εγώ - για αλλαγή panel. Ρωτάω λοιπόν και εδώ. Την προσωπική σας εμπειρία με το/τα service της Panasonic εδώ στην Θεσ/νίκη. Ευχαριστημένοι ? Με ποιόν ? Τρόπος αντιμετώπισης ?
Δεν σας κρύβω ότι θα αποφασίσω ΚΥΡΙΩΣ με βάση το feedback που θα πάρω από εσάς. Παράλληλα θα μείνει και ως σημείο αναφοράς για το παρεχόμενο service που από ότι κατάλαβα θα το χρειαζόμαστε από εδώ και πέρα...

Σίμος

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αντιγράφω από το άλλο thread

"...Η πρό 5 μηνών αγορασμένη TH-42PX70E έχει εδώ και 3 ήμέρες μία λεπτή κάθετη γραμμή σχεδόν στο κέντρο με διαφορετικό χρώμα απ´το υπόλοιπο κάδρο. (Εάν ήταν LCD θα έλεγα ότι είναι ολόκληρη στηλη με πειραγμένα pixels είναι όμως plasma).

Ερωτήσεις
1 Έχει/είχε/ξέρει κανείς κάτι σχετικό ?
2 Μένω στην Θεσ/νίκη. Εάν - το απευκταίο - φτάσουμε σε τεχνικούς τί εμπειρία έχετε με το service της Panasonic http://www.astraservice.gr/ εδώ στην Θεσ/νίκη.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο που θα κάνετε να μου απαντήσετε..."

Από τον φίλο Νικος Σχ. έμαθα ότι πάω - και εγώ - για αλλαγή panel. Ρωτάω λοιπόν και εδώ. Την προσωπική σας εμπειρία με το/τα service της Panasonic εδώ στην Θεσ/νίκη. Ευχαριστημένοι ? Με ποιόν ? Τρόπος αντιμετώπισης ?
Δεν σας κρύβω ότι θα αποφασίσω ΚΥΡΙΩΣ με βάση το feedback που θα πάρω από εσάς. Παράλληλα θα μείνει και ως σημείο αναφοράς για το παρεχόμενο service που από ότι κατάλαβα θα το χρειαζόμαστε από εδώ και πέρα...

Σίμος
αγαπητέ φίλε είμαι ομοιοπαθής από Θεσσαλονίκη (Καλαμαριά).
Έχω γράψει αναλυτικά τη δική μου περίπτωση στα post #1732 και #1770
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=395943&postcount=1732
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=406730&postcount=1770

Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το service.
Σε ότι αφορά την αντικατάσταση της τηλεόρασης αντί για επισκευή, επιδίωξε το μόνο αν θα ήταν δυνατό να αντικατασταθεί με ΡΧ80 που είναι και καλύτερη! Αν πρόκειται για ΡΧ70, τότε προτίμησε την επισκευή - αλλαγή πάνελ.
Αν αντικατασταθεί με ΡΧ70 υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα σε σχέση με το να γίνει αντικατάσταση πάνελ. Η περίπτωση του να αντικατασταθεί από ΡΧ80 έστω και με επιβάρυνση είναι πολύ καλή αλλά είναι δύσκολο να συμβεί!

Ενημέρωσε μας για την συνέχεια.

Ειπωθηκε πιο πανω.Μπορει να του δωσουν μια αλλη καινουργια η οποια παλι θα του βγαλει το ιδιο προβλημα.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο ότι αυτή η τηλεόραση συνεχίζει να διατίθεται στην αγορά και μάλιστα ως "ευκαιρία". Κανονικά, θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί η γενική γραμματεία καταναλωτή. Ευτυχώς που υπήρχε το site αλλιώς θα ανήκα και εγώ στους ευτυχείς κατόχους της

Δηλαδή Κώστα να πάω να την πάρω και εγώ;;;

699....Αλλά εγώ δεν την παίρνω ούτε με 500..... αν είναι μπω και εγώ στην γνωστή λίστα. Κανονικά έπρεπε να έχει γίνει συλλογική αγωγή. Είναι δυνατόν στο 20% των μελών του φόρουμ να εμφανίζεται πρόβλημα;;;;
Τώρα θέλω να πάρω την 37PX8E αλλά είμαι σε στάση αναμονής να δω μήπως κρύβει και αυτή καμιά έκπληξη.