Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

υπάρχει περίπτωση να φύγει από μόνη της η γραμμούλα, όπως είδα ότι συνέβηκε σε κάποιο παιδί από δώ? ?? μπας και γλιτώσω την ταλαιπωρία.

Το πιο πιθανό είναι να εμφανίσει κι άλλες γραμμές. Γνώμη μου να την στείλεις άμεσα στο service για να ξεμπερδεύεις όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ακόμα κι αν εξαφανιστεί προσωρινά δεν μπορείς αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εμφανιστεί πάλι στο μέλλον και το χειρότερο μετά την λήξη της εγγύησης.

04/07
1.vezouvios-01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in() - κατασκευή --> Φεβρουάριος 2007

06/07
6.akren - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy-12/07
11.vadergr
12.Petros 1007-01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot-06/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32-09/07
22.modetos-07/08
23.dimcarv-06/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007

10/07
24.takis1964
25.knight77
26.kosedyt
27.galanta
28.bart-03/08
29.INTE
30.leftk26-05/08
31.breezer
32.lazarefa
33.nick33
34.baniko-02/08
35.Browser-06/08
36.dpoly-02/08
37.tazz-02/08
38.manolis2001-05/08

11/07
39.warmth-εκθεσιακό κομμάτι με 1200 ώρες
40.spyg-06/08 - κατασκευή νέου πάνελ 03/08
41.nobody - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
42.tsiamfire
43.dbokos - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
44.mindscape
45.theom-04/08
46.greenfan-03/08 - κατασκευή νέου πάνελ 23-01-08 Β
47.sputnik
48.BILLY_GR07
49. FoRMat MaSTer-04/08
50. In()-05/08
51. Frank

12/07
52.rockxk-02/08
53.vang-05/08
54.Βαγγέλης Καινούργιος
55.Nikos Kapin
56.angelheart-05/08
57.Ulv3r-07/08
- κατασκευή --> Απρίλιος 2007
58.fulljazz-07/08
59.deefunxion

01/08
60.popcockroach
61.amora - κατασκευή --> Δεκέμβριος 2007
62.greg-m
63.vasada
64.epapado
65.twingo
66.paL2k6
67.leonardo09-07/08
68.Megalos2

02/08
69.big_theo
70.sgavros
71.nickth13 - κατασκευή ---> Δεκέμβριος-07
72.greekonar

* 27 βλάβες σε 72 κατόχους --- 37.5 % *

Last edited:

Καλημέρα amora

λοιπόν .. μπήκα και στο secret menu έχω κάπου 1650 ώρες λειτουργίας...
αν είναι αυτό το σωστό αυτοκολλητάκι που είδα είναι κατασκευής APRIL 2007...
αυτό πρέπει να ναι γιατί δεν έχει άλλο εκεί από πίσω. ουφφ δύστυχη panny μόλις μισό χρόνο λειτουργίας με τα στρωσίματα της με την δέουσα προσοχή στις στάσιμες εικόνες και ωστόσο η κάθετη γραμμούλα μου χάλασε τη μέρα...
Παρατήρησα ότι στις ασπρόμαυρες ταινίες δε φαίνεται καθόλου, αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα πάει σούμπητη στο πλαίσιο μόλις γυρίσω από διακοπές.

υπάρχει περίπτωση να φύγει από μόνη της η γραμμούλα, όπως είδα ότι συνέβηκε σε κάποιο παιδί από δώ? ?? μπας και γλιτώσω την ταλαιπωρία.

Άλλο ένα από Απρίλιο 2007 λοιπόν... Αυτό που μού κάνει εντύπωση είναι ότι το Πλαίσιο λίγο πριν τα Χριστούγεννα πουλούσε τηλεοράσεις με πάνελ Απριλίου 2007 και αμέσως μετά (οπότε και την αγόρασα εγώ) με πάνελ Δεκεμβρίου 2007. Προφανώς είχε μεγάλο στοκ που το ξεπούλησε τα Χριστούγεννα.

@deefunxion: μην ελπίζεις σε φτιάξιμο από μόνο του. Καλύτερα να τη στείλεις για αλλαγή πάνελ, ώστε να σου βάλουν άλλο από καινούρια παρτίδα, με λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης βλάβης.

ευχαριστώ guys..
πήρα τηλέφωνο την astra και λόγω αδειών θα με πάρουν στο τέλος της βδομάδας για να κανονίσουμε ραντεβού να την πάρουν... όταν ρώτησα την κοπέλα να μου πεί πόσο καιρό θα πάρει η υπόθεση δεν ήξερε και της ζήτησα κάποιον που να ξέρει.. με παρέπεμψε σε κάποιον τεχνικό μάλλον ο οποίος όταν του είπα το πρόβλημα και ότι λογικά θα πρέπει να το ξέρει αφού πρέπει να τους έρχονται με τις δεκάδες οι προβληματικές έκανε λίγο τον ανήξερο ... όταν τον ρώτησα θα αλλάξετε πάνελ ή θα μου ρθει καινούρια.. μου απάντησε αν είναι πρόβλημα πάνελ θα το αλλάξουν, υπονοώντας ότι θα κάνουν και έρευνα βλάβης για να διαπιστώσουν που οφείλεται...
απ'ότι φαίνεται κάνουν ακόμα την παλαβή για το πρόβλημα και το αντιμετωπίζουν κάθε φορά σαν κάτι πρωτάκουστο...

Την τηλεόραση την έχω αγοράσει για επαγγελματική χρήση με τιμολόγια κλπ.. μπορεί αυτό να αποτελέσει λόγο πίεσης για πιο άμεση εξυπηρέτηση ή ακόμα και αντικατάσταση της με μια px80?

Λοιπόν παιδιά, από χτες το βράδυ προσθέστε κι άλλον έναν...Ενώ το απογευματάκι έπαιζε κανονικότατα, την κλείνω και βγαίνω μια βόλτα έξω. Κατά τις 11:30-12 το βράδυ που γυρνάω σπίτι, ανοίγω την TV. Μετά από κανά 10λεπτο, η φίλη μου που παρακολουθούσε κάποια ταινία, μου λέει, κοίτα εκεί στην οθόνη, υπάρχει μια κάθετη γραμμή. Κοιτάζω και όντως, βλέπω μια λεπτή ευθεία κάθετη γραμμή από άκρο σε άκρο της οθόνης, προς την αριστερή πλευρά της (σε σχέση με το μέσον της οθόνης). Η γραμμή φαινόταν λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με το φόντο του τηλεοπτικού προγράμματος. Μετά από λίγο έκλεισα από το διακόπτη την TV (για την οποία από την πρώτη μέρα χρήσης της, είχα αγοράσει σταθεροποιητή τάσης -AVR 1500VA).
Ανοίγοντας σήμερα, τίποτα δεν είχε αλλάξει. Απεναντίας, μετά από λίγη ώρα εμφανίστηκε και δεύτερη παρόμοια κάθετη γραμμή σε απόσταση περί τα 10-15 εκατοστά από την πρώτη, πριν δε από λίγα λεπτά κι αφού η τηλεόραση έπαιζε, είδα άλλες 3 γραμμές παρόμοιου τύπου αλλά λιγότερο ορατές:furious3:
. Λογικά, από Δευτέρα 18 Αυγούστου, τηλέφωνο σε Astra Service και καλη μου τύχη.

Για την ιστορία, η τηλεόραση αγοράστηκε από το Πλαίσιο, στις 22 Οκτώβρη 2007 (έγινε αγορά μέσω Internet, η συσκευή παρελήφθη σπίτι μου στις 24/10/07).
Το πάνελ έχει αυτοκόλλητο που γράφει April 2007, οι δε ώρες λειτουργίες όταν εμφανίστηκε αρχικά το πρόβλημα (χτες βράδυ δηλαδή), ήταν 587 (μετά από 9,5 μήνες κατοχής της συσκευής).

04/07
1.vezouvios-01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in() - κατασκευή --> Φεβρουάριος 2007

06/07
6.akren - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy-12/07
11.vadergr
12.Petros 1007-01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot-06/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32-09/07
22.modetos-07/08
23.dimcarv-06/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007

10/07
24.takis1964
25.knight77
26.kosedyt
27.galanta
28.bart-03/08
29.INTE
30.leftk26-05/08
31.breezer
32.lazarefa-08/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
33.nick33
34.baniko-02/08
35.Browser-06/08
36.dpoly-02/08
37.tazz-02/08
38.manolis2001-05/08

11/07
39.warmth-εκθεσιακό κομμάτι με 1200 ώρες
40.spyg-06/08 - κατασκευή νέου πάνελ 03/08
41.nobody - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
42.tsiamfire
43.dbokos - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
44.mindscape
45.theom-04/08
46.greenfan-03/08 - κατασκευή νέου πάνελ 23-01-08 Β
47.sputnik
48.BILLY_GR07
49. FoRMat MaSTer-04/08
50. In()-05/08
51. Frank

12/07
52.rockxk-02/08
53.vang-05/08
54.Βαγγέλης Καινούργιος
55.Nikos Kapin
56.angelheart-05/08
57.Ulv3r-07/08
58.fulljazz-07/08
59.deefunxion
-08/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007

01/08
60.popcockroach
61.amora - κατασκευή --> Δεκέμβριος 2007
62.greg-m
63.vasada
64.epapado
65.twingo
66.paL2k6
67.leonardo09-07/08
68.Megalos2

02/08
69.big_theo
70.sgavros
71.nickth13 - κατασκευή ---> Δεκέμβριος-07
72.greekonar

* 28 βλάβες σε 72 κατόχους --- 39 % *

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι θέμα χρόνου το ποσοστό να φτάσει στο 100% για τηλεοράσεις με παλιά πάνελ και γύρω στα 70-75% συνολικά.

Ολα αυτά είναι ψέματα!!! Ακου 40%....
Η βλάβες είναι μεμονωμένες !!!!! Εμείς είμαστε οι τρελοί και εμπαθείς καταναλωτές που ανακαλύπτουμε βλάβες εκεί που δεν υπάρχουν.....

"Τάδε έφη" για μια ακόμα φορά η αντιπροσωπεία της Panasonic και το επίσημο service.......

Ερώτηση...Στο (μακρύ) δρόμο προς αποκατάσταση του γνωστού προβλήματος της Πάνυ (κάθετες γραμμές, όρα αλλαγή πάνελ), ποια διαδρομή θα μου προτείνατε να ακολουθήσω;
Επικοινωνία με κατάστημα αγοράς (Πλαίσιο), επικοινωνία με Intertech, επικοινωνία με Astra Service απευθείας;
Ποιο από τα ανωτέρω ενδείκνυται περισσότερο;
Επίσης, αν από το service ζητήσουν να τους πάω εγώ τη συσκευή παίζει η πιθανότητα να μου πουν καμιά παπαριά του τύπου η βλάβη προκλήθηκε από κακή μεταφορά της συσκευής, ή τέλος πάντων ότι επειδή και καλά δεν έγινε σωστή μεταφορά δεν παίζει εγγύηση;
Στην κωλοελλάδα που ζούμε δυστυχώς δεν θεωρώ τίποτα απίθανο...
Πάντως, νομίζω, όλοι εμείς που τουλάχιστον ως τώρα φάγαμε αυτή τη χοντρή ήττα με την εν λόγω συσκευή, νομίζω πως τουλάχιστον ένα ομαδικό εξώδικο και μια ομαδική καταγγελία στη Γενική Γραμματεία καταναλωτή και στο ΙΝΚΑ (ομαδικό για να φαίνεται από πρώτο χέρι η πραγματικά μαζική έκταση του προβλήματος) δε θα έπρεπε να κάνουμε; Αν μη τι άλλο για να μας προσέξει η αντιπροσωπεία και το Service, να κάνουν πχ μαζικά εισαγωγή πάνελς και να ελαχιστοποιήσουν τους χρόνους που μένουμε χωρίς συσκευή, όπως επίσης και να εξαληφθούν τυχόν χαζοδικαιολογίες και υφάκια του τύπου, τι λέτε, δεν το ξέρουμε, έχει πρόβλημα; Να δούμε κλπ..

Το δινεις στην αστρα και μετα πρηζεις την ιντερτεκ.Αυτος ειναι ο σωστος δρομος...

Ευχαριστώ. Ο λόγος για να πρήξω την Intertech? Υπάρχει περίπτωση χωρίς πίεσή μου εννοείς, να μην αναγνωρίσουν ότι πρόκειται για κατασκευαστικό σφάλμα και να μη δεχτούν την αχρεωστί αντικατάσταση του πάνελ; Ξέρουμε τέτοιο περιστατικό;

Οχι δεν παιζει τετοιο πραγμα.Απλα αν δεις οτι σε καθυστερει η αστρα στην παραδοση ,τοτε παιρνεις την ιντερτεκ να τους πιεσει.

Ταλαιπωρίας ξεκίνημα για την διαδικασία επιστροφής της προβληματικής συσκευής, αλλαγής πάνελ κλπ.
Σήμερα το πρωί επικοινωνώ με τα κεντρικά της Astra Service στο Ν. Ηράκλειο. Μιλάω με μια βαριεστημένη υπάλληλο η οποία, αφού της λέω λεπτομερώς το πρόβλημα, μου λέει, φέρτε την τηλεόραση από εδώ να τη δουν οι τεχνικοί :bang:. Δηλαδή της λέω από ολόκληρη την Αττική πρέπει να τη μεταφέρω εγώ ειδικά στο Νέο Ηράκλειο; (μένω-κινούμαι δυτικά προάστια-Πειραιά). Ξαφνικά, η κοπέλα προφανώς παθαίνει φλασιά και μου λέει, ααα, πλάσμα τηλεόραση μου είπατε; (της το είχα επισημάνει από την αρχή της συνομιλίας ότι πρόκειται για Plasma Panasonic που καλύπτεται απο την εγγύηση)...Ναι λέω...Πόσες ίντσες είναι; 42 (της ξαναλέω)...Αααα κάνει, θα πάρετε στο Κορωπί (μου δίνει τηλέφωνο) για να κανονίσετε ραντεβού με τεχνικό για την παραλαβή από το σπίτι σας της συσκευής.
Τηλεφωνώ λοιπόν στο Κορωπί, όπου μια πιο σχετική κοπέλα, αφού πήρε τα στοιχεία μου καθώς και το μοντέλο, μου λέει: Εντός 30 ημερών :adore:θα περιμένετε τηλεφώνημα συνεργάτη μας, για να κανονιστεί ραντεβού παραλαβής της συσκευής σας σε τεχνικό μας την επομένη του τηλεφωνήματος....Μετά βέβαια, θα αρχίσει να τρέχει ο χρόνος αποκατάστασης βλάβης (κανάς μήνας δηλαδή).

Και ερωτώ: Είναι δυνατόν ρε παιδιά να σου λένε ότι μέσα σε ένα μήνα θα παραλάβουμε; Τι κόλπο πάλι είναι ετούτο; Έχουν λειτουργήσει ανάλογα σε κάποιον από τους παθόντες ιδιοκτήτες οι της Άστρα;

Μήπως πρέπει εμείς οι 29 (αν θυμάμαι καλά) μέχρι στιγμής παθόντες και ουσιαστικά εμπαιζόμενοι κάτοχοι της τηλεόρασης (λες και μας κάνουν μεγάλη χάρη αν και όταν με τα πολλά μας επισκευάζουν τη συσκευή), να κάνουμε κάποια επώνυμη ομαδική καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Συνήγορο Καταναλωτή για τη χλιαρότατη υποστήριξη-χρονοτριβή της Άστρα και την ουσιαστική ανοχή της Intertech που έχει και την ουσιαστική ευθύνη (η Άστρα είναι υπεργολάβος τους) για ένα σοβαρό κατασκευαστικό πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου για το οποίο κάνουν απλά την πάπια;

Ε κατσε βρε, επεσες και στο 15αυγουστο.Σε 3 περιπτωσεις που ξερω την πηραν μεσα σε μια η δυο ημερες και την ειχαν γυρισει πισω σε 3 εβδομαδες περιπου.

Κοίταξε, δεν κόλλησα ειδικά με το μέχρι 30 ημέρες για να κλειστεί ραντεβού για παραλαβή της βεβλαμμένης συσκευής (που από μόνο του είναι ζήτημα, που δε νομίζω πως έχει να κάνει ειδικά με δεκαπεντάυγουστο), αλλά γενικότερα, με ενοχλεί ως πολίτη και ως καταναλωτή, μια γενικευμένη βλάβη προερχόμενη εκ κατασκευαστικού σφάλματος να περνάει σχεδόν στο ντούκου και να φτάνουμε να κάνουμε και το σταυρό μας αν με τα πολλά καταφέρουμε και πάρουμε αχρεωστί επισκευασμένη τη συσκευή των 5-9 μηνών και των +/-1200 ευρώ αγοράς, μένοντας και κανά μήνα χωρίς συσκευή, ωσάν να μας κάνουν τη μεγάλη χάρη. Αν οι υπόλοιποι παθόντες από τη μέχρι τώρα εμπειρία τους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και θεωρούν υπερβολικές τις σκέψεις και τους συνειρμούς μου, παράβλέψέ με απλά. Αν όχι, όμως, ας δούμε πως μπορούμε να πιέσουμε για καλύτερη και αμεσότερη αντιμετώπιση του προβλήματός μας/τους (αφού είναι κατασκευαστική υπαιτιότητα).
Φιλικά πάντα...

ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα.

η δημοσιευση τετοιων συμπεριφορων με κανει να μην αγοραζω απο (οποια εταιρια και αν ειναι) αυτους ουτε αδειο dvd δισκακι.

ιδιως οταν ακουω για βαριεστημενες υπαλληλους...:violent-smiley-008:

Αν οι υπόλοιποι παθόντες από τη μέχρι τώρα εμπειρία τους έχουν μείνει ευχαριστημένοι και θεωρούν υπερβολικές τις σκέψεις και τους συνειρμούς μου, παράβλέψέ με απλά. Αν όχι, όμως, ας δούμε πως μπορούμε να πιέσουμε για καλύτερη και αμεσότερη αντιμετώπιση του προβλήματός μας/τους (αφού είναι κατασκευαστική υπαιτιότητα).

lazarefa, δεν λες τίποτα το υπερβολικό. Απλά στο Ελλαδιστάν τα αυτονόητα θεωρούνται πολυτέλειες μερικές φορές. Έπρεπε μέχρι τώρα να έχουν εντοπίσει βάσει σειριακών ποιες παρτίδες είναι ελαττωματικές, σε ποιά μονάδα παράχθηκαν και να ανακαλεστούν για αντικατάσταση. Έτσι έπρεπε να κάνει κάθε σοβαρός κατασκευαστής από τοστιέρας μέχρι αυτοκινήτου. Αντιθέτως στην συγκεκριμένη περίπτωση καθέναν που παίρνει τηλέφωνο τον αντιμετωπίζουν σαν πρωτοφανή περίπτωση που πρέπει με την σειρά να φωτογραφίσουν την τηλεόραση, να ενημερώσουν την μαμά εταιρία, να εγκριθεί η αντικατάσταση, να παραγγείλουν το ανταλλακτικό και μετά να το αντικαταστήσουν (τουλάχιστον εμένα έτσι μου περιέγραψαν χοντρικά την διαδικασία). Αντιθέτως θα έπρεπε να τα παραγγέλνουν 100,100 τα πάνελ και να τις επιδιορθώνουν μέσα σε 3-4 μέρες απο την στιγμή που η βλάβη είναι τόσο γενικευμένη και θα πρέπει να περάσουν δυστυχώς απο το συγκεκριμένο στάδιο όλοι οι κάτοχοι των ελαττωματικών σειρών αργά ή γρήγορα.

Μαζί σας κι εγώ παιδιά. ´Ετσι αισθάνομαι. Γιαυτόν ακριβώς το λόγο, δε θα ήταν φρόνιμο, τόσο για χάρη ημών των έως τώρα παθόντων, όσο και για τους φίλους που (λογικά) θα την πατήσουν κάποια στιγμή, για να τύχουν της πρέπουσας αντιμετώπισης, να συντάξουμε ένα κείμενο γνωστοποίησης του προβλήματος-καταγγελίας της επιδεικνυόμενης ολιγωρίας και κωλυσιεργίας του σέρβις (ουσιαστικά της Intertech, μια που η Άστρα είναι απλά υπεργολάβος της), το οποίο θα κοινοποιήσουμε ενυπογράφως στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Συνήγορο Καταναλωτή, ΙΝΚΑ και 1-2 περιοδικά του ειδικού τύπου; Τι λέτε;

Κι εγω στο club! Μια πρωτη γραμμη πριν 2 μερες και αλλη μια σημερα........

Μαζί σας κι εγώ παιδιά. ´Ετσι αισθάνομαι. Γιαυτόν ακριβώς το λόγο, δε θα ήταν φρόνιμο, τόσο για χάρη ημών των έως τώρα παθόντων, όσο και για τους φίλους που (λογικά) θα την πατήσουν κάποια στιγμή, για να τύχουν της πρέπουσας αντιμετώπισης, να συντάξουμε ένα κείμενο γνωστοποίησης του προβλήματος-καταγγελίας της επιδεικνυόμενης ολιγωρίας και κωλυσιεργίας του σέρβις (ουσιαστικά της Intertech, μια που η Άστρα είναι απλά υπεργολάβος της), το οποίο θα κοινοποιήσουμε ενυπογράφως στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Συνήγορο Καταναλωτή, ΙΝΚΑ και 1-2 περιοδικά του ειδικού τύπου; Τι λέτε;
Επειδή βλέπω, εκτός των άλλων, ότι στο τέλος οι κάτοχοι προβληματικών συσκευών πάμε για σύσταση συλλόγου/κόμματος:ernaehrung004:, μήπως πρέπει επιτέλους να μεθοδεύσουμε κάποιες κινήσεις όπως αυτές που έγραψα στην παράθεση;

Τελικά σήμερα ήρθαν και παρέλαβαν την τηλεόραση από το σπίτι μου. Εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι παρότι είχα όλα τα υλικά συσκευασίας και την κούτα μεταφοράς, δε φάνηκαν ιδιαίτερα πρόθυμοι στο να τη συσκευάσουν όπως πρέπει. Τελικά μετά από επιμονή μου συσκευάστηκε όπως έπρεπε και φορτώθηκε στο βαν της Άστρα για να ταξιδέψει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (εγγύηση).