Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τελικά μετά από επιμονή μου συσκευάστηκε όπως έπρεπε και φορτώθηκε στο βαν της Άστρα για να ταξιδέψει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα (εγγύηση).

Ας ελπίσουμε να μην βρούνε φουρτούνες :D

04/07
1.vezouvios-01/08

05/07
2.Thannasis Kalimeris
3.atomix -----> Γραμμή 10/07 που εξαφανίστηκε την επόμενη μέρα
4.Αντωνης Β
5.in() - κατασκευή --> Φεβρουάριος 2007

06/07
6.akren - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
7.KEVIN TAS

07/07
8.takisds

08/07
9.Photis
10.Teddy-12/07
11.vadergr
12.Petros 1007-01/08

09/07
13.nobleman
14.cgiot-06/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
15.GFON
16.sergeant
17.Nikpet
18.filotech
19.queensryche
20.m1234
21.caris32-09/07
22.modetos-07/08
23.dimcarv-06/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007

10/07
24.takis1964
25.knight77
26.kosedyt-08/08
27.galanta
28.bart-03/08
29.INTE
30.leftk26-05/08
31.breezer
32.lazarefa-08/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
33.nick33
34.baniko-02/08
35.Browser-06/08
36.dpoly-02/08
37.tazz-02/08
38.manolis2001-05/08

11/07
39.warmth-εκθεσιακό κομμάτι με 1200 ώρες
40.spyg-06/08 - κατασκευή νέου πάνελ 03/08
41.nobody - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
42.tsiamfire
43.dbokos - κατασκευή --> Απρίλιος 2007
44.mindscape
45.theom-04/08
46.greenfan-03/08 - κατασκευή νέου πάνελ 23-01-08 Β
47.sputnik
48.BILLY_GR07
49. FoRMat MaSTer-04/08
50. In()-05/08
51. Frank

12/07
52.rockxk-02/08
53.vang-05/08
54.Βαγγέλης Καινούργιος
55.Nikos Kapin
56.angelheart-05/08
57.Ulv3r-07/08
- κατασκευή --> Απρίλιος 2007
58.fulljazz-07/08
59.deefunxion
-08/08 - κατασκευή --> Απρίλιος 2007

01/08
60.popcockroach
61.amora - κατασκευή --> Δεκέμβριος 2007
62.greg-m
63.vasada
64.epapado
65.twingo
66.paL2k6
67.leonardo09-07/08
68.Megalos2

02/08
69.big_theo
70.sgavros
71.nickth13 - κατασκευή ---> Δεκέμβριος-07
72.greekonar

* 29 βλάβες σε 72 κατόχους --- 40 % *

τελικά με τι πάνελ γίνεται η αντικατάσταση? 70 ή 80? λογικά η 70 έχει σταματήσει να παράγεται ε?

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γιώργο, βάλε άλλες 2 στη λίστα........:bigcry::bigcry: Η μία του ξάδερφου (42' αγορασμένη το Νοέμβριο) και η άλλη του κολλητού (50' αγορασμένη πέρσι τον Ιούλιο).........

τελικά με τι πάνελ γίνεται η αντικατάσταση? 70 ή 80? λογικά η 70 έχει σταματήσει να παράγεται ε?

Και το Golf του 2000 εχει σταματησει να παραγεται αλλα ανταλλακτικα υπαρχουν αφθονα...-bye-

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γιώργο, βάλε άλλες 2 στη λίστα........:bigcry::bigcry: Η μία του ξάδερφου (42' αγορασμένη το Νοέμβριο) και η άλλη του κολλητού (50' αγορασμένη πέρσι τον Ιούλιο).........

Γιάννη δεν έχω βάλει στην λίστα τηλεοράσεις γνωστών γιατί νομίζω πως μετά δεν θα είναι αντιπροσωπευτικά τα ποσοστά (θα έπρεπε να προσθέσουμε και όλες τις PX70 γνωστών χωρίς πρόβλημα).

Πάντως καλό είναι που αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις για να γίνει κατανοητό πως το πρόβλημα είναι γενικό. Επίσης δεν μπορεί να οφείλεται σε μια ελλατωματική παρτίδα αφού υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις και στο εξωτερικό. Δεν θέλω να το γκαντεμιάζω, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως όλες οι τηλεοράσεις με πάνελ παλιάς κατασκευής κάποια στιγμή θα βγάλουν την γνωστή γραμμή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Γιάννη δεν έχω βάλει στην λίστα τηλεοράσεις γνωστών γιατί νομίζω πως μετά δεν θα είναι αντιπροσωπευτικά τα ποσοστά (θα έπρεπε να προσθέσουμε και όλες τις PX70 γνωστών χωρίς πρόβλημα).

Πάντως καλό είναι που αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις για να γίνει κατανοητό πως το πρόβλημα είναι γενικό. Επίσης δεν μπορεί να οφείλεται σε μια ελλατωματική παρτίδα αφού υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις και στο εξωτερικό. Δεν θέλω να το γκαντεμιάζω, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως όλες οι τηλεοράσεις με πάνελ παλιάς κατασκευής κάποια στιγμή θα βγάλουν την γνωστή γραμμή.

OK no problem.

Πάντως, για τον ξάδελφο που την είχε αγοράσει το Νοέμβριο και τελείωνε η εγγύηση, του έλεγα (δεν έχει γράψει πολλές ώρες στην τηλεόραση λόγω έλλειψης χρόνου) να την αφήνει αναμμένη και τα βράδια μέχρι να του εμφανιστεί η γραμμή. Δεν έκανα λάθος,δυστυχώς. Μετά από μια εβδομάδα μου τηλεφώνησε........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

(θα έπρεπε να προσθέσουμε και όλες τις PX70 γνωστών χωρίς πρόβλημα)

Εισαι και εσυ της γνωμης που ειχε γραφτει παλαιοτερα απο "εξεχοντα μελη" οτι σε συνολο 5000 τηλεορασεων PX7/70 που εχουν πωληθει, το ποσοστο βλαβων αντιπροσωπευει κατω του 0,1%?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

OK no problem.

Πάντως, για τον ξάδελφο που την είχε αγοράσει το Νοέμβριο και τελείωνε η εγγύηση, του έλεγα (δεν έχει γράψει πολλές ώρες στην τηλεόραση λόγω έλλειψης χρόνου) να την αφήνει αναμμένη και τα βράδια μέχρι να του εμφανιστεί η γραμμή. Δεν έκανα λάθος,δυστυχώς. Μετά από μια εβδομάδα μου τηλεφώνησε........

Σοφή η κίνηση Γιάννη. Ότι γίνει εντός εγγύησης γιατί μετά θα πήγαινε για πέταμα.

Εισαι και εσυ της γνωμης που ειχε γραφτει παλαιοτερα απο "εξεχοντα μελη" οτι σε συνολο 5000 τηλεορασεων PX7/70 που εχουν πωληθει, το ποσοστο βλαβων αντιπροσωπευει κατω του 0,1%?

Δεν έχω την απαίτηση να έχεις διαβάσει όλα τα μηνύματα μου σε αυτό το νήμα, αλλά νομίζω πως η γνώμη μου υπάρχει ξεκάθαρα στο μήνυμα που έκανες quote.

Μερικά σύντομα στοιχεία από το service.
Παράδοση 04/07, επιστροφή 25/08 !!!!
Εξυπηρέτηση μετριότατη, όχι μόνο λόγο της καθυστέρησης αλλά και εξαιτίας της αντιμετώπισης.
Σύμφωνα με την Astra λοιπόν μεγάλο μέρος της καθυστέρησης οφείλεται στο ότι καθυστερούσε η έγκριση από την Panasonic Ευρώπης (Γερμανία).
Λες και δεν είχε ξανά τύχει.
Όταν επιτέλους ήρθε η έγκριση δεν είχαν πάνελ να βάλουν.
Ήταν και περίοδος διακοπών οπότε τι να πεις και τι να περιμένεις.

Κοιτάζοντας από πίσω δεν βρίσκω κάποιο αυτοκόλλητο που να γράφει ημερομηνία κατασκευής του πανελ, όπως πριν το service.
Ανοίγοντας την TV έπρεπε να ορίσω πάλι γλώσσα, χώρα, και να κάνει συντονισμό των καναλιών. Στο service menu φαίνονται οι συνολικές ώρες λειτουργίας από τότε που την πήρα. Το ίδιο συνέβη και στους υπόλοιπους που την έδωσαν για service?

Το πιο βασικό. Δεν μου έδωσαν κανένα χαρτί που να λέει τι εργασία έγινε και τι εξάρτημα αλλάχτηκε. Πως εξασφαλιζόμαστε σε περίπτωση που ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα ; Προσπάθησα να βρω κάποιον υπεύθυνο αλλά ήταν σε διακοπές.

Τέλος θα συμφωνήσω με το μέλος “lazarefa” που υποστήριξε πρόσφατα ότι πρέπει να αποσταλεί επιστολή διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση από την αντιπροσωπεία και το service.

τελικά φαίνεται η πολιτική των πολυεθνικών περί απόσυρσης ελαττωματικών αγαθών ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση που διακυβεύεται η δημόσια ασφάλεια. η philips κάνει ανάκληση μοντέλων (http://troktiko.blogspot.com/2008/08/philips_26.html) καθώς υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος.
τώρα στην περίπτωση μας μια απλή κάθετη γραμμούλα στο 40% των προϊόντων και ενάμιση μήνα τρεχάματα κατά μέσο όρο με αντιπροσωπίες και επισκευές δεν αποτελεί λόγος ανάληψης ευθυνών.

Ο μόνος τρόπος πιστεύω να συγκινηθεί η Panasonic στην ελλάδα είναι να δημοσιοποιήσουμε σε blog ευρείας αναγνωσιμότητας ένα δυσφημιστικό ποστ για το εν λόγω μοντέλο συνοδευόμενο από την καταγραφή της μπανανίστικου στυλ αντιμετώπισης που όλοι οι κάτοχοι ελαττωματικής plasma βιώσαμε και βιώνουμε και από τις αντιπροσωπίες, από το service και από τη μητρική εταιρεία.

Δύσκολο να κάνει κάτι η ελληνική αντιπροσωπεία. Με βάση αυτά που διαβάζω στο αγγλικό φόρουμ και εκεί σφυρίζουν αδιάφορα. άρα είναι η ίδια αντιμετώπιση παντού.

Υ.Γ Η ίδια "απαράδεκτη" αντιμετώπιση για να μην παρεξηγηθώ πάλι ;)

Δεν εχεις παρεξηγηθει, μην φοβασαι :ernaehrung004:

Το θεμα αφορουσε τα παπαγαλακια που υποστηριζαν οτι η αντιπροσωπεια δεν χρειαζεται να κανει κατι διοτι μπροστα στα 5000 τεμχ που ειχαν πωληθει τα 5 προβληματικα του avclub ηταν πταισμα.

Η δε αντιμετωπιση του προβληματος λυνονταν σε λιγοτερο απο 15 ημερες.

Αυτο που ειναι παντως αποριας αξιο ειναι η θεση του avclub (η μη θεση για να ειμαι ακριβης)

Η δε αντιμετωπιση του προβληματος λυνονταν σε λιγοτερο απο 15 ημερες.
Aπο 26/2 και ακομα τιποτα.Σας λεει τιποτα αυτο?

26/2 ???????????????????????????????????????

Το προβλημα μου ειναι με προβολεα αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.Ειναι ενα δειγμα αντιμετωπισης!!!

Μαζί σας κι εγώ παιδιά. ´Ετσι αισθάνομαι. Γιαυτόν ακριβώς το λόγο, δε θα ήταν φρόνιμο, τόσο για χάρη ημών των έως τώρα παθόντων, όσο και για τους φίλους που (λογικά) θα την πατήσουν κάποια στιγμή, για να τύχουν της πρέπουσας αντιμετώπισης, να συντάξουμε ένα κείμενο γνωστοποίησης του προβλήματος-καταγγελίας της επιδεικνυόμενης ολιγωρίας και κωλυσιεργίας του σέρβις (ουσιαστικά της Intertech, μια που η Άστρα είναι απλά υπεργολάβος της), το οποίο θα κοινοποιήσουμε ενυπογράφως στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, Συνήγορο Καταναλωτή, ΙΝΚΑ και 1-2 περιοδικά του ειδικού τύπου; Τι λέτε;
Μήπως πρέπει να συντονίσουμε τις κινήσεις μας ως προανέφερα; (έχω μαλιάσει να το γράφω, στο τέλος θα με πείτε εγκάθετο-που προφανώς δεν είμαι)

Να μην ξεχναμε οτι υπαρχουν νομοι σε αυτη την χωρα,το οτι δεν εφαρμοζονται ειναι αλου παπα ευαγγελιο. Εικασιες δεν δεχεται.Μονο το γεγονος.Ειτε αυτο ειναι 1 ειται 1.000.000

συγνώμη που επεμβαίνω μα ......6 μήνες αναμονή με ποια δικαιολογία ??????????????

δικηγόρος αύριο κιόλας τηλέφωνο !!!!!!