Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Έχουν και countdown timer στο service menu :flipout:

ωρολογιακη βομβα παιδι μου,πρεπει να προσεχουμε ποτε θα σκασει:flipout:

υ.γ μονο που την κανω και reset ξερεις....

Last edited:
Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλησπέρα
Και εγώ ερωτήσεις:
Πανα 42PX70 ή Philips 42PFP5532?

Όπως τα λέτε η pana ειναι απιαστη αλλά ας πούμε δεν έχει εισόδους στο πλαι (διορθώστε με αν κάνω λάθος-κατέβασα το manual) που είναι πολύ χρήσιμες.

τι εισοδους εχει φιλε μου στο πλαι η 5532?

Εχει S-VIDEO, Composite και audio.
Τώρα θα μου πεις τι να την κάνεις την composite ή την s-video?
Καμια φορά χρειάζεται, π.χ για φωτογραφίες

Εχει S-VIDEO, Composite και audio.
Τώρα θα μου πεις τι να την κάνεις την composite ή την s-video?
Καμια φορά χρειάζεται, π.χ για φωτογραφίες

τιποτα το σπουδαιο για να την προτιμησεις για αυτο το λογο,υπαρχει και ανταπτορας απο s-video σε scart.

ΟΚ. Κέρδισες !
Εννοείται οτι υπάρχει αντάπτορας!

Τελοσπάντων , εχει δει κανεις τις δύο διπλα διπλα να μας πει εντυπώσεις?

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ φίλε μου, Μη συγκρίσιμα, για μένα, ο τόνος χρώματος δέρματος και κίνησης είναι αλλού στην PX.

Πριν από μερικές μέρες στο Praktiker ειδα ανάμεσα σε ολες τις τηλεοράσεις που πουλούσε , μια Panasonic Plasma προηγούμενο μοντέλο (νομίζω PV60) η οποία είχε οχι μια αλλά καμμιά δεκαριά τετοιες γραμμές προς την ακρη της οθόνης.
Μάλλον έπεσες σε προβληματικό Panel.... Δες και την καλή μεριά όμως.. Θα στην ξανακάνουν καινούρια!

σημερα ειχα νεοτερα απο το σερβισ...
τελικα θα αλλαξουν το πανελ και δεν προβλεπεται αντικατασταση με καινουργια...
η αλλαγη θα γινει εδω στην κερκυρα και θα χρειαστουν 10-15 μερες για να ερθει το πανελ...
αυτα για την ωρα...

Ερωτήσεις για σύνδεση PX70 με Η/Υ με έξοδο dvi.

Σύνδεσα στην έξοδο dvi της κάρτας (asus 8600gt) ένα μετατροπέα dvi σε vga 15pins και μετά με απλό καλώδιο οθόνης στην τηλεόραση.

1)Η σύνδεση αυτή είναι η καλύτερη δυνατή? Μπορείς να δεις έτσι hd? Αντί να μετατρέπεις το dvi σε αναλογικό μήπως υπάρχει τρόπος να συνδέσεις από dvi κατευθείαν στην HD input της τηλεορασης? Με την σύνδεση αυτή που έκανα ο υπολογιστής αναγνωρίζει την PΧ70 ως αναλογική CRT οθόνη.
2)Τι ανάλυση χρησιμοποιείτε ως έξοδο απο το pc? Δοκίμασα 1024*768 και η εικόνα ήταν παραμορφωμένη (σαν από 4:3 σε 16:9). Στην συνέχεια δοκίμασα το 1366*768 και η εικόνα δεν είχε παραμόρφωση. Δεν επιανε όμως το 100% της οθόνης. Εμενε μια λεπτή μαύρη λωρίδα στα δεξιά ακάλυπτη (1-2 πόντοι).

Λοιπόν για όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα η λύση για την μαύρη λωρίδα ήταν απλή. Μπαίνεις στο μενου ρυθμίσεων DVD της τηλεόρασης και μετατοπίζεις την εικόνα οπου θες μεχρι να καλύψει το 100% της οθόνης.
Οπότε η σύνδεση με το pc δουλεύει άψογα. Σημαντικό νομίζω είναι ότι με την ανάλυση 1360*768 δεν κάνει παραμόρφωση και καλύπτει όλη την οθόνη. Αντίθετα με την 1024*768 ή θα είχες παραμόρφωση ή θα έβλεπες σε 4:3.
Αυτο που μου μένει είναι να βρώ ένα υλικό σε hd (720p μαλλον) για να δοκιμάσω την απόδοση.
Εχετε τίποτα να προτείνετε;

Last edited:

ποιο "μενου ρυθμίσεων DVD της τηλεόρασης" εννοεις?
Και τι πειραζεις για να γεμισει η οθονη?Το service menu εννοεις η τα zoom1/2/3 ?

ποιο "μενου ρυθμίσεων DVD της τηλεόρασης" εννοεις?
Και τι πειραζεις για να γεμισει η οθονη?Το service menu εννοεις η τα zoom1/2/3 ?

πατα av στο remote και διαλεξε pc μετα πατα menu > ρυθμισεις > ρυθμιση pc

ετσι πρεπει να ειναι

και ενημερωσε αν θελεις

Δεν το ειχα κοιταξει καθολου αυτο... Μαλλον θα εχεις δικιο.
Θα το δοκιμασω.

πατα av στο remote και διαλεξε pc μετα πατα menu > ρυθμισεις > ρυθμιση pc

ετσι πρεπει να ειναι

και ενημερωσε αν θελεις

Nαι ετσι είναι. Αφου συνδέσεις το pc και διαλέξεις από το κουμπί AV το PC μετά στο κλασικό κουμπί menu/ρυθμίσεις εμφανίζεται το ρυθμίσεις pc. Ολα αυτά περιγράφονται αναλυτικά και στο manual στο κεφάλαιο σύνδεση με PC.

Nαι ετσι είναι. Αφου συνδέσεις το pc και διαλέξεις από το κουμπί AV το PC μετά στο κλασικό κουμπί menu/ρυθμίσεις εμφανίζεται το ρυθμίσεις pc. Ολα αυτά περιγράφονται αναλυτικά και στο manual στο κεφάλαιο σύνδεση με PC.

δεν την εχω συνδεσει με pc ακομα αλλα λεω να κανω μια προσπαθεια να δω πως ειναι......αλλα εχω οικογενειακο κωλυμα.

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

δεν την εχω συνδεσει με pc ακομα αλλα λεω να κανω μια προσπαθεια να δω πως ειναι......αλλα εχω οικογενειακο κωλυμα.

τι έχεις λέει?

m1234;270421 Αυτο που μου μένει είναι να βρώ ένα υλικό σε hd (720p μαλλον) για να δοκιμάσω την απόδοση. [/quote said:
το δοκιμασες?

ρε παιδια, την εχει δοκιμασει κανεις με BD/HDDVD ?PS3 ?κατιτις τελος παντων...
Εκει δειχνει δοντια?

Εκει δειχνει δοντια?

ο φιλος ΑΝΤΩΝΗΣ Β νομιζω και εγω οταν την πηρα επαιζε ενα br δισκακι demo της pioneer αλλα επειδη ηταν demo δεν μπορω να πω αντικειμενικα

Last edited:
Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εκει δειχνει δοντια?

χαλαρά :speechless-smiley-0