Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Άρα λοιπον το burn-in είναι ακόμα ΟΡΑΤΗ απειλή.....

Καλυτερα LCD εκ του ασφαλους και με λιγοτερο μαυρο , παρα plasma και η ψυχη μας στην κούλουρη....:worshippy:

Σαν την εικόνα της plasma η LCD δεν πρόκειται να αποκτήσει ΠΟΤΕ!

καλησπερα σε ολους. Ειναι η πρωτη φορα που γραφω και δυστυχως δεν ειναι για καλο...
Αγορασα προσφατα και γω την καταπληκτικη px70 αλλα πριν λιγο μου εμφανισε μια καθετη γραμμη παχους ενος pixel στη μεση της οθονης (απο πανω μεχρι κατω)....

να ανησυχω ή ειναι περαστικο?
με λιγα λογια ασπιρινη ή χειρουργειο?

Πριν από μερικές μέρες στο Praktiker ειδα ανάμεσα σε ολες τις τηλεοράσεις που πουλούσε , μια Panasonic Plasma προηγούμενο μοντέλο (νομίζω PV60) η οποία είχε οχι μια αλλά καμμιά δεκαριά τετοιες γραμμές προς την ακρη της οθόνης.
Μάλλον έπεσες σε προβληματικό Panel.... Δες και την καλή μεριά όμως.. Θα στην ξανακάνουν καινούρια!

Άρα λοιπον το burn-in είναι ακόμα ΟΡΑΤΗ απειλή.....

Καλυτερα LCD εκ του ασφαλους και με λιγοτερο μαυρο , παρα plasma και η ψυχη μας στην κούλουρη....:worshippy:

αλλα προβληματα εχουν οι lcd φιλε μου, ειπαμε η τελεια τηλεοραση δεν βγηκε ακομα ουτε προκειται.

ειναι σιγουρο οτι αυτη η γραμμη ειναι burn-in?

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Για όσους δεν το έχουν αποφασίσει ακόμα, μαζί και εγώ,
σήμερα το plaisio (Θεσ/νικής - Καλαμαριά)
έδωσε στο κατάστημα, όχι στο internet,
νέα μειωμένη τιμή για την TH-42PX70E στα 1.099€ .
Τι λέτε περιμένουμε τα 999€ ?

Μέχρι Χριστούγεννα θα έχει 900 ευρώ με την έλευση και της 42PZ-70

Ερωτήσεις για σύνδεση PX70 με Η/Υ με έξοδο dvi.

Σύνδεσα στην έξοδο dvi της κάρτας (asus 8600gt) ένα μετατροπέα dvi σε vga 15pins και μετά με απλό καλώδιο οθόνης στην τηλεόραση.

1)Η σύνδεση αυτή είναι η καλύτερη δυνατή? Μπορείς να δεις έτσι hd? Αντί να μετατρέπεις το dvi σε αναλογικό μήπως υπάρχει τρόπος να συνδέσεις από dvi κατευθείαν στην HD input της τηλεορασης? Με την σύνδεση αυτή που έκανα ο υπολογιστής αναγνωρίζει την PΧ70 ως αναλογική CRT οθόνη.
2)Τι ανάλυση χρησιμοποιείτε ως έξοδο απο το pc? Δοκίμασα 1024*768 και η εικόνα ήταν παραμορφωμένη (σαν από 4:3 σε 16:9). Στην συνέχεια δοκίμασα το 1366*768 και η εικόνα δεν είχε παραμόρφωση. Δεν επιανε όμως το 100% της οθόνης. Εμενε μια λεπτή μαύρη λωρίδα στα δεξιά ακάλυπτη (1-2 πόντοι).

Υπάρχουν επίσης adapter DVI σε HDMI για την σύνδεση τπυ PC

Σαν την εικόνα της plasma η LCD δεν πρόκειται να αποκτήσει ΠΟΤΕ!

Ετσι οπως το λες ειναι σαν να υπαρχει μονο μια πλασμα και μια LCD.

Mην ξεχναμε οτι και οι plasma εχουν τα προβληματακια τους οπως dot crawl , dithering , flicker , phosphor trails κτλ.

Έχει η κάρτα γραφικών σας υποστήριξη για κωδικοποίηση του σήματος; Γιατί αν δεν έχει (που ελάχιστες έχουν) η τηλεόραση δεν θα δείξει τίποτα με το HDMI, και η μόνη λύση θα είναι η VGA. Άλλο ένα λαμπρό κατόρθωμα των κινηματογραφικών στούντιο.

Last edited:

Καλησπερα.μερικες ερωτησεις.......
1)τα νεα μοντελα που περιμενουμε ποτε ερχονται και σε τι τιμη???
2)αξιζει να τα περιμενει κανεις η καλυτερα να χτυπησει μια px70e?
3)δεκτη για ψηφιακα καναλια εχει??
4)το καλιμπραρισμα της τι στοιχιζει περιπου?
5)υπαρχει κανενας που θελει να πουλησει την px70e του?ΡΜ me.thanx

Καλησπέρα
Και εγώ ερωτήσεις:
Πανα 42PX70 ή Philips 42PFP5532?

Όπως τα λέτε η pana ειναι απιαστη αλλά ας πούμε δεν έχει εισόδους στο πλαι (διορθώστε με αν κάνω λάθος-κατέβασα το manual) που είναι πολύ χρήσιμες.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μα τι ήρθε και μου 'πε ένας φίλος και με σόκαρε σήμερα: Ότι οι πλάσμα έχουν συγκεκριμένες ώρες ζωής/λειτουργίας;;;