Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μια χαζή ερώτηση μάλλον… πως γίνεται να δίνει 1080Ρ και μάλιστα από ότι διαβάζω τόσο καλό αφού ανάλυση της φτάνει μέχρι τα 1024Χ768?

Για να καταλάβω αν έπαιρνα μια LCD HD READY 1366X768 και έστελνα 1080Ρ σήμα θαταν πάλι καλυτέρα στην Panasonic?

Και ειδικά για μένα που παίζω αρκετά σε χβοχ360 και playstation 3 και είμαι συνέχεια σε 720Ρ , ενδείκνυστε ως σωστή επιλογή?

Απο εχθες το μεσημερι ειμαι πλεον ευτυχης κατοχος της Panasonic....
Απιστευτη εικονα τοσο σε SD οσο και σε DVD χωρις καν να καλιμπραριστει
(προεχει το στρωσιμο)...
Το μαυρο οπως εχει χιλιοειπωθει ειναι απλα αψογο:worshippy:
Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν στην επιλογη της:firstprize:

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλοριζικη :firstprize: knight_77 και καλο στρωσιμο.

Απο εχθες το μεσημερι ειμαι πλεον ευτυχης κατοχος της Panasonic....
Απιστευτη εικονα τοσο σε SD οσο και σε DVD χωρις καν να καλιμπραριστει
(προεχει το στρωσιμο)...
Το μαυρο οπως εχει χιλιοειπωθει ειναι απλα αψογο:worshippy:
Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν στην επιλογη της:firstprize:
Καλορίζικη, και καλά κολλήματα..!!

Ευχαριστω παιδες....
Ανυπομονω μεσα στο Σ/Κ να καθισω και να τη χαρω χωρις
το αγχος της δουλειας.
Ενας φιλος μου παντως που ειναι σχετικος με το αθλημα δεν
πιστευε αυτο που εβλεπε....Ειχαμε μεινει και οι δυο με το στομα ανοιχτο...
Ειδικα στην αρχικη σεκανς του Star Wars 3....
Απιστευτη εικονα:grinning-smiley-043

Φίλε μου καλορίζικη!

Άντε και στα δικά μας (τα λέω .... για να τα ακούω, αλλά τι να το κάνεις αν είσαι αναποφάσιστος)!!!

τι να το κάνεις αν είσαι αναποφάσιστος!!!

Να γραφτεις στο κομμα και γρηγορα μαλιστα :Banane0:

Αντε γιατι υπηρξαν απωλειες πολλων στελεχων :smash:

Το shop21 έβαλε την 42PX70 €1.000!!

Προβλέπω διαρροές στο ΚΤΑΝΑ...

Μια χαζή ερώτηση μάλλον… πως γίνεται να δίνει 1080Ρ και μάλιστα από ότι διαβάζω τόσο καλό αφού ανάλυση της φτάνει μέχρι τα 1024Χ768?

Για να καταλάβω αν έπαιρνα μια LCD HD READY 1366X768 και έστελνα 1080Ρ σήμα θαταν πάλι καλυτέρα στην Panasonic?

Και ειδικά για μένα που παίζω αρκετά σε χβοχ360 και playstation 3 και είμαι συνέχεια σε 720Ρ , ενδείκνυστε ως σωστή επιλογή?

Δεχεται 1080p αλλα αναγκαστικα στην συνεχεια το μετατρεπει σε 1024x768. Αν παρεις μια HD Ready LCD που δεχεται 1080p και συτη θα το μετρεψει σε 1366x768. Δωρο αδωρον δηλαδη το να δεχεται 1080p.

Για κονσολες μαλλον καλυτερα να πας σε LCD λογω burn in/image retention που παρουσιαζουν οι πλασμα με στατικες εικονες (μπαρες ενεργειας ζωης κτλ).

Αγαπητοί φίλοι δείτε αυτό το πολύ ενδιαφέρον
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=280163#post280163

Ακόμα, για ακαδημαϊκούς και όχι μόνο λόγους,
μπορεί το HITEC μέτρησε κοντράστ ~500 στην pany (κάπου το ξαναδιάβασα και το θυμήθηκα), όμως ο ΗΧΟΣ μέτρησε ~1000!!! (σε συγκριτικό πριν κανένα εξάμηνο, όπου και έγραφε πολύ καλά πράγματα για την Pany).

Εχθές (ξανα)παρατηρούσα την(τις!) pany στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Καλαμαριάς και μου φαίνεται, ότι αν βλέπει κανείς σε απόσταση από 2m και πάνω παίρνει άνετα την PX70 ακόμα και αντί της PZ70 (και με δεδομένη τη διαφορά τιμής). Κάτω από τα 2m αρχίζουν να διακρίνονται τα εικονοστοιχεία της PX70.

Κάποιος κάτοχος της PX70 ας μας πει πόσο ενοχλητικό είναι αν βλέπει κανείς στην αποσταση που άρχισαν να διακρίνονται τα εικονοστοιχεία.

Τέλος, εχθές στην παραπάνω "παρατήρηση" είδα για πρώτη φορά και την Samsung 40 F86, η οποία νομίζω ότι υστερεί ελάχιστά στην κίνηση (μα πολύ ελάχιστα!) χωρίς αυτό να με πειράζει καθόλου. Αν η F86 τα πηγαίνει καλά και στο τηλεοπτικό σήμα, τότε έχει αποκτήσει αντίπαλο η PZ70 (γιατί η PX70 εκτός συναγωνισμού λόγω τιμής).

εννοεις απο τηλεοπτικο σημα?

οταν το σημα ειναι καλο π.χ NET,ανετα στο 1.5μ περιπου και πανω

βλεπεις εχουμε προβλημα στο Ηρακλειο ...................δεν εχουμε και τα ψηφιακα να δουμε πως ειναι

Last edited:
Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ακόμα, για ακαδημαϊκούς και όχι μόνο λόγους,
μπορεί το HITEC μέτρησε κοντράστ ~500 στην pany (κάπου το ξαναδιάβασα και το θυμήθηκα), όμως ο ΗΧΟΣ μέτρησε ~1000!!! (σε συγκριτικό πριν κανένα εξάμηνο, όπου και έγραφε πολύ καλά πράγματα για την Pany).

Ειναι διαφορετικος ο τροπος μετρησης που χρησιμοποιουν τα δυο περιοδικα.

Το Hi Tech μετραει κατα ΑΝSI ενω το Hχος-Εικονα μετραει το Static contrast:

http://en.wikipedia.org/wiki/Contrast_ratio

Να ρωτησω κατι ακομα βρε παιδια??
Λογω χωροθετησης το DVD ειναι στην αλλη ακρη του δωματιου απο την τηλεοραση(...συντροφευει τον προβολεα) και λογω μη υπαρξης επιπλου για την τηλεοραση,που για την ωρα αναπαυεται πανω σε μια καρεκλα εν αναμονη του ειδικου σταντ που ηδη παρηγγειλα και θα ερθει σε 5-6 μερες ,την στρωνω με ολες τις ρυθμισεις οπως εχουμε γραψει εδω, αλλα με συνεχη θεαση τηλεοπτικου σηματοw σε ζουμ και οχι με την χρηση του burn-in dvd.
Δεν εχω δευτερο dvd-player και δεν θελω να βγαλω απο την θεση του το ηδη υπαρχον(πολυ βαβουρα)
Ρωτω λοιπον,να συνεχισω το στρωσιμο με το τηλεοπτικο σημα επι πολλες ωρες την ημερα,η να περιμενω το σταντ και μετα να μεταφερω διπλα της το dvd και να ξεκινισω το burn-in στρωσιμο??
Φυσικα και θα το κανω αλλα πειραζει αν γραψει καμμια 50αρια ωρες μονο με στρωσιμο απο τηλεοπτικο σημα??

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Φυσικα και θα το κανω αλλα πειραζει αν γραψει καμμια 50αρια ωρες μονο με στρωσιμο απο τηλεοπτικο σημα??

Εφοσον δεν υπαρχουν λογοτυπα απο καναλια η κατι αλλο σταθερο στην οθονη δεν εχεις κανενα προβλημα.

. Όταν βλέπεις TV καλό είναι να έχεις ενεργοποιήσει τα Zoom έτσι ώστε να πετάξεις εκτός εικόνας τα λογότυπα των καναλιών και μακριά από τις μπάρες έως το πέρας της διαδικασίας.

Ποιες μπάρες βρε παιδιά?
Τα ίδια φαντάζομαι ισχύουν και για την PZ70...
Πώς τα βγάζεις τα λογότυπα των καναλιών?

Last edited: