Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ρε παιδια παρακαλώ βοήθεια!!!Κάποιος κάτοχος TH-42PX70E ας πάρει ένα μέτράκι και ας μετρήσει λίγο το συνολικό πλάτος της τηλεόρασης... Είναι 102 ή 121 cm, γιατί πήγα σήμερα στο πλαίσιο στην Πάτρα να την δω και είχε μόνο την TH-42PX7 η οποία ήταν 102 cm , αλλά ο πωλητής μου είπε ότι η 70 είναι πιο μεγάλη(έτσι νομίζει-το είδε και στo site). Είναι δυνατόν να μάθουμε ακριβώσ από κάποιον που την έχει??(και στο site της Panasonic δεν βγάζεις άκρη)..Ευχαριστώ...

Μετρημένο τώρα. 101,5cm ακριβώς.

και στο site της Panasonic δεν βγάζεις άκρη)..Ευχαριστώ...

Πλάτος 1020 Υψος 727 Βάθος 330 Βάρος (κιλά) 27 Βάρος με τη βάση 34
μια χαρα τα λεει στο site -bye-

Το κιβώτιο όμως είναι πολύ πιο μεγάλο, γιατί η βάση έρχεται συσκευασμένη ΔΙΠΛΑ από την οθόνη.

Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει μια απορία;
Στο τελευταίο τεύχος του Hitech έχει το γνωστό τεστ με τις 40άρες-42άρες. Εκεί λοιπόν, αναφέρει για τη Samsung PS-42Q96HD λόγο αντίθεσης ίσο προς 1517:1. Φωτεινότητα δίνει ίση προς 162,3 nits κατά ΑΝSI ενώ στο πινακάκι δίπλα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναγράφει φωτεινότητα ίση προς 92,7 Nits (16:9). Επίσης στο κείμενο της περιγραφής μιλάει για μαύρο στα 0,15 nits. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Διαιρώντας το 162,3 δια του 0,15 παίρνουμε την αντίθεση. Σωστά; Πόσο κάνει η διαίρεση λοιπόν; 1082:1Από που διάολο λοιπόν προέκυψε το 1517:1 που διατυμπανίζουν μέσα στο κείμενο; Επίσης τελικά ποιο είναι το σωστό για να μπει ως αριθμητής στο κλάσμα, τα 162,3 Nits ή τα 92,7 nits; Γιατί αν είναι το δεύτερο νούμερο σωστό, η αντίθεση υπολογίζεται ίση προς 618:1

Την ίδια στιγμή στο ίδιο τεστ αναφέρει για την Panasonic απλά πως μετρήθηκε λόγος αντίθεσης ίσος προς 415:1 ενώ στο πινακάκι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρει απλά φωτεινότητα ίση προς 105 Nits, δηλαδή μεγαλύτερη από την αντίστοιχη για τη Samsung, δεν αναφέρει ωστόσο τίποτε για το μαύρο. Υποθετικά διαιρώντας τα μεγέθη που δίνουν , υπολογίζεται περίπου στα 0,25 Nits.
Λίγο περίεργα μου κάνουν εμένα όλα αυτά....
Τι λέτε;;;

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τι να πούμε;
Εγώ την είδα στο fnac να παίζει ταινία dvd και είχε την καλύτερη εικόνα από τις γειτονικές της lcd...

Το κιβώτιο όμως είναι πολύ πιο μεγάλο, γιατί η βάση έρχεται συσκευασμένη ΔΙΠΛΑ από την οθόνη.

Ε δεν μας πειράζει αυτό....

Καλησπέρα! Χθές την παρέλαβα κι εγώ απο την ΣΤΟΑ! Η εικόνα της είναι όντως πολύ καλή για τα χρήματα της.:firstprize:

Καλησπέρα! Χθές την παρέλαβα κι εγώ απο την ΣΤΟΑ! Η εικόνα της είναι όντως πολύ καλή για τα χρήματα της.:firstprize:

και αφου την στρωσεις και βγαλεις την οξυτητα τελειως θα γινει ακομα καλυτερη,αναλογα βεβαια με το σημα που εχεις.

καλες θεασεις λοιπον

Ρε παιδιά, εσείς που είστε κάτοχοι της Panasonic, να φανταστώ ότι επειδεί δεν έχετε κάνει οποιαδήποτε παράπονα ή κάποια προβλήματα για την τηλεόραση να υποθέσω ότι είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή; Τη συστήνετε ανεπιφύλακτα; Μήπως κάποιος από εσάς αντιμετώπισε καθόλου το burn in; Και κάτι τελευταίο. Σε συζήτηση με ένα συμφορουμίτη σε άλλο thread μου έχει πει το παιδί ότι παρά τα βραβεία της η Panasonic δεν είναι καλή στην ποιότητά της και ότι οι κάτοχοί της επισκέπτονται συνέχεια το τμήμα service της Panasonic. Εσείς που είστε κάτοχοι, ισχύει αυτό;

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν είπα για επισκέψεις στο service.
Είπα ότι είναι υπερτιμημένες γι´αυτά που λέγονται και γράφονται.

Υπερτιμιμένη στα 1185 ευρώ η TH-42PX70E με βραβείο Eisa;

εχω την τηλεοραση απο τις 15/6 και απο τοτε μεχρι σημερα ειναι καθε μερα για επισκευη,ενα πραγμα χαλια,τι να πω

.......................................................................

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Συγγνώμη, τώρα κατάλαβα ότι ο παραλληλισμός με τα golf δεν αφορά το

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Συγγνώμη, τώρα κατάλαβα ότι ο παραλληλισμός με τα golf δεν αφορά το service των panasonic αλλά γενικά για αυτες.

ενα πραγμα θα σου πω φιλε totis

τηλεορασεις σαν την PNASONIC 42PX70 στα 1200 και ΣΟΝΥ 40D300 1300 περιπου για αυτα που προσφερουν δεν θα βρεις.
απο εκει και περα ειναι θεμα προτιμησεων το τι θα διαλεξεις

Last edited:

Στα 1300 η Sony; Που είναι αυτό και δεν την έχω πετύχει; Από ότι βλέπω η πιο φτηνή πάει στα 1450.