Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Στα 1300 η Sony; Που είναι αυτό και δεν την έχω πετύχει; Από ότι βλέπω η πιο φτηνή πάει στα 1450.

ειπα περιπου φιλε μου

εαν σου αρεσει και το αποφασισεις δεν νομιζω οτι τα 150 κανουν την διαφορα

εξαρταται απο σενα και την χρηση που την θελεις

Μα αφού έτσι κι αλλιώς έχει καταργηθεί τώρα. Νομίζω θα κτυπήσω την Panasonic!!!( αν και με προβληματίζει λίγο το burn in!)

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Το μόνο που δεν θα πρέπει να σε προβληματίζει είναι το burn in.
Όλες οι νέες plasma έχουν αρκετούς τρόπους για να το "καταπολεμήσουν".
Αντίθετα στη συγκεκριμένη,ψάξε για "ρυτίδες" στα πρόσωπα,Green Ghosting-άλλο και τούτο-,και έντονο solarization.

Και αν εννοείς την Pana και βρεις τα παραπάνω στείλε την για lifting..!!! όπως πολλοί άλλοι κάτοχοι της.

Για τα λεφτα που ζηταει η PX70 ειναι πολυ καλη προταση οτι και να λεμε. Και απο αξιοπιστια σαν μαρκα ειναι απο τις καλυτερες.

Βεβαια κανεις δεν ειναι τελειος. Εδω Pioneer 508ΧD των 3500 ευρω και οι πρωτη παρτιδα που ειχε βγει τον Ιουλιο ηταν ολες ελαττωματικες (βλεπε AVforums).

Για τα λεφτα που ζηταει η PX70 ειναι πολυ καλη προταση οτι και να λεμε. Και απο αξιοπιστια σαν μαρκα ειναι απο τις καλυτερες.

Βεβαια κανεις δεν ειναι τελειος. Εδω Pioneer 508ΧD των 3500 ευρω και οι πρωτη παρτιδα που ειχε βγει τον Ιουλιο ηταν ολες ελαττωματικες (βλεπε AVforums).

καλα,λεγε εσυ αλλα εγω VW δεν παιρνω:flipout:

καλα,λεγε εσυ αλλα εγω VW δεν παιρνω:flipout:

15 χρονια ασχολουμαι με το αυτοκινητο (περιοδικα , site κτλ.) και σε πληροφορω οτι η VW (απο τις απλες μαρκες , οχι πολυτελειας) ειναι οτι καλυτερο σε συνδυασμο ποιοτητας κατασκευης , παθητικης ασφαλειας , οδικης συμπεριφορας , φρενων κτλ.

Υπαρχουν αλλες μαρκες καλυτερες σε επιμερους τομεις (πχ. αξιοπιστια) αλλα στον γενικο συνδυασμο ειναι κορυφη. Και αυτοι που την βριζουν διαφημιση της κανουν στην πραγματικοτητα. Παντα ασχολουμαστε με κατι που ειναι αξιο λογου.

Αν τωρα ενας θελει ενα αμαξι για να πηγαινει απο το σημειο Α στο Β και δεν εχει καμια αλλη απαιτηση η δεν του αρεσει να ψαχνει τα πραγματα τοτε υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες.-bye-

15 χρονια ασχολουμαι με το αυτοκινητο (περιοδικα , site κτλ.) και σε πληροφορω οτι η VW (απο τις απλες μαρκες , οχι πολυτελειας) ειναι οτι καλυτερο σε συνδυασμο ποιοτητας κατασκευης , παθητικης ασφαλειας , οδικης συμπεριφορας , φρενων κτλ.

Υπαρχουν αλλες μαρκες καλυτερες σε επιμερους τομεις (πχ. αξιοπιστια) αλλα στον γενικο συνδυασμο ειναι κορυφη. Και αυτοι που την βριζουν διαφημιση της κανουν στην πραγματικοτητα. Παντα ασχολουμαστε με κατι που ειναι αξιο λογου.

Αν τωρα ενας θελει ενα αμαξι για να πηγαινει απο το σημειο Α στο Β και δεν εχει καμια αλλη απαιτηση η δεν του αρεσει να ψαχνει τα πραγματα τοτε υπαρχουν πολλες αλλες επιλογες.-bye-

πλακα κανουμε -bye-

μια χαρα αμαξια ειναι

Μετά από κανα δύο εβδομάδες αναζήτησης, θα μπω και εγώ στο club της ΤΗ-42ΡΧ70Ε, σε κανά μισαωράκη πάω στο κατάστημα. Είχα ηδη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους και με ενημέρωσαν ότι θα μου κάνουν ελαφρώς καλύτερη τιμή από το πλαίσιο και ότι υπάρχει ετοιμοπαράδωτη (βιτρίνας) η οποία όμως δεν έχει παίξει (την βάζουν στο ρεύμα όταν ζητάει κάποιος πελάτης να τη δεί.)
1260 Ευρώ με 12 δόσεις. Έ θα τους πω να μου κάνουν και ένα HDMI καλώδιο δώρο :-)

ετοιμοπαράδωτη (βιτρίνας) η οποία όμως δεν έχει παίξει (την βάζουν στο ρεύμα όταν ζητάει κάποιος πελάτης να τη δεί.)
1260 Ευρώ με 12 δόσεις. Έ θα τους πω να μου κάνουν και ένα HDMI καλώδιο δώρο :-)

να μπεις στο service menu για να δεις τις ωρες ωστε να ξερεις τι παιρνεις

Μετά από κανα δύο εβδομάδες αναζήτησης, θα μπω και εγώ στο club της ΤΗ-42ΡΧ70Ε, σε κανά μισαωράκη πάω στο κατάστημα. Είχα ηδη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους και με ενημέρωσαν ότι θα μου κάνουν ελαφρώς καλύτερη τιμή από το πλαίσιο και ότι υπάρχει ετοιμοπαράδωτη (βιτρίνας) η οποία όμως δεν έχει παίξει (την βάζουν στο ρεύμα όταν ζητάει κάποιος πελάτης να τη δεί.)
και γιατί δεν την παίρνεις του κουτιού από το plaisio, μέσω internet?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=69980300&product=963143

1.180 από internet με 12 άτοκες

Εγώ περιμένω να δω ποιος θα μου κάνει την καλύτερη τιμή για 4 που θέλω και προχωράω. Με ποιο κατάστημα μίλησες (στείλε pm)?

ενα λεπτό αφού το υπολόγισα, βγαίνει παραπάνω. 1189 είναι η τιμή από το internet και κάπου 70 ευρώ οι 12 δόσεις. οπότε πάς στα 1260. Απλά μιας που το έχει ετοιμοπαράδωτο γιατί να περιμένω :-) Είναι και αυτές οι απεργίες με τις μεταφορικές τώρα...την Τετάρτη θα ξαναπιάσουν δουλειά. Οπότε βάλε και 3-4 εργάσιμες...καλη εβδομάδα. btw τηλεφώνησα σε mediamarkt μου έδωσε τιμή 1330. Γενικός παζαρεύεται άνετα στα 1250 σε όποιο κατάστημα πας και υπάρχει ιδιοκτήτης (δεν είναι τις λογικής super-market)

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

ενα λεπτό αφού το υπολόγισα, βγαίνει παραπάνω. 1189 είναι η τιμή από το internet και κάπου 70 ευρώ οι 12 δόσεις. οπότε πάς στα 1260. Απλά μιας που το έχει ετοιμοπαράδωτο γιατί να περιμένω :-) Είναι και αυτές οι απεργίες με τις μεταφορικές τώρα...την Τετάρτη θα ξαναπιάσουν δουλειά. Οπότε βάλε και 3-4 εργάσιμες...καλη εβδομάδα. btw τηλεφώνησα σε mediamarkt μου έδωσε τιμή 1330. Γενικός παζαρεύεται άνετα στα 1250 σε όποιο κατάστημα πας και υπάρχει ιδιοκτήτης (δεν είναι τις λογικής super-market)
Στο πλαίσιο λέει 1189 έως 12 άτοκες και δωρεάν μεταφορικά για το internet πάντα. Τώρα για τα περι μεταφορών και ημερών δεν μπορώ να πώ κάτι, δεν το θεωρώ τραγικό αλλά όλα είναι σχετικά!
Κάποια επιφύλαξη έχω για το plasma απο το "ράφι". Εγώ δεν θα το έκανα, αλλά απο την άλλη μεριά αν εμπιστεύεσαι τον καταστηματάρχη, ...εσύ ξέρεις!

Last edited:

Έκλεισα την Pany από Πλαίσιο στα 1189με 12 άτοκες δόσεις...:award:Η κράτηση έγινε την προηγούμενη Παρασκευή αλλά λόγω απεργίας φορτηγών μου ανέφεραν για παράδοση αύριο. Επειδή όμως αύριο και μεθαύριο θα λείπω εκτός λεκανοπεδίου λόγω δουλειάς, τους ζήτησα να παραδώσουν Πέμπτη..Η τιμή όταν συμπληρώσεις όλες τις φόρμες κράτησης μέσω ίντερνετ εμφανίζει στη σχετική φόρμα μια προσαύξηση γύρω στα 78 ευρώ αν θυμάμαι αλλά σε επικοινωνία με το τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης του Πλαισίου μου είπαν πως η επιβάρυνση που αναφέρεται δεν ισχύει αν στο site του προιόντος αναγράφεται άτοκες δόσεις, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και online δηλώνοντας τον κωδικό προιόντος στο συγκεκριμένο υπάλληλο. Οπότε, άλλος ένας στο club και αναμείνατε εντυπώσεις (βέβαια σε σχέση με την 21 ιντσών Sony Trinitron του 1995 που μέχρι πρότεινος κοσμούσε το σαλόνι μου η διαφορά δε μπορεί παρά να είναι μεγαλειώδης)...Υπάρχει ωστόσο και η εικόνα της Philips 32PFL9631 που προ διμήνου αγοράστηκε από τους γονείς μου για να γίνει μια ψευτοσύγκριση με την Pany...Αλήθεια έχετε δει καθόλου τη συγκεκριμένη Philips;

Υπάρχει ωστόσο και η εικόνα της Philips 32PFL9631 που προ διμήνου αγοράστηκε από τους γονείς μου για να γίνει μια ψευτοσύγκριση με την Pany...Αλήθεια έχετε δει καθόλου τη συγκεκριμένη Philips;

Την έχω δει. Καλή είναι σε DVD με progressive σήμα (στα τηλεοπτικά κανάλια άστα καλύτερα) αλλά πολύ ακριβή για το τι προσφέρει.

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Στο πλαίσιο λέει 1189 έως 12 άτοκες και δωρεάν μεταφορικά για το internet πάντα.

Ισχυει ακριβως ετσι.

Κάποια επιφύλαξη έχω για το plasma απο το "ράφι".

+1000 (ειδικα για plasma)

Καλησπερα, εγω την πηρα απο την ΣΤΟΑ την παρασκευη που μας περασε 1130!:drummer:

Ερώτηση: έχει κανείς εμπειρία από το πως θα δείχνει μια plasma σε ανοιχτό χώρο καλοκαίρι?

Φανταστείτε καλοκαιράκι,απογευμα (που σημαίνει κάμποσο ήλιο), βεράντα, Ελλάδα στο EURO :P ...

βγαλε εξω μια crt να δεις,το ιδιο πραγμα θα ειναι,εαν και δεν το εχω δοκιμασει