Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!
Ευχαριστω παιδια.
Γιαννη δεν ειναι θεμα ενθουσιασμου. Ειναι θεμα σηματος και αλλων πραγματων που ουσιαστικά κατανταμε γραφικοι οταν τα ξανααναφερουμε. ( πχ ο κοσμος εχει γεμισει με 16/9 τηλεορασεις και το 98% των καναλιων παιζουν 4/3 - ακομα υπαρχουν σταθμοι που παιζουν μονοφονικα κτλ κτλ )
Οσο λιγο την ειδα, κανα 3ωρο συνολικα εχθες και προχθες ηταν μια χαρα.
Σε dvd που ειδα λιγο απο scart rgb, ηταν 3 χαρές δεν το συζητω.
Μου αρεσε που κρατα διαφορετικες ρυθμισεις ανα εισοδο και ανα δεκτη.
Εχει ωραια κινηση και αρκετα καλο μαυρο. Επισης πολυ καλα δουλευει το auto στην επιλογη καδρου. Η μετατροπη επισης του 4/3 σε 16/9 ειναι πολυ καλη χωρις "περιεργες" παραμορφωσεις και γεωμετριες.
Τα noise reduction δουλευουν αρκετα καλα απ'οτι δειχνουν τα πατερν κτλ.
Παρατηρησα οτι οσο παιρνουν οι ωρες καλυτερευει το πανελ. Θα κανω και το breakin με το dvdακι και πιστευω θα μαλακωσει το πανελακι της.
Φως εχει αρκετο ως πολυ και το κοντραστ της ειναι αρκετα καλο.
Καλη δυναμικη περιοχη και χρωματα που πιστευω οτι θα ερθουν καλα. Δεν εχω μπει ακομα στο σερβις μενου να δω τι εχει για ρυθμισεις.
Οταν θα συνελθω λιγο με το σπιτι και ασχοληθω λιγο παραπανω μαζι της, μπει και το πισακι που θα ειναι γενικη πηγη του συστηματος, δω κανα δορυφορικουλι και παιξω με κανα dscaler στο τηλεοπτικο , πιστευω θα μαζευτουν καποια πραγματακια και θα ειμαι more than ΟΚ.
Ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω απο μια τηλεοραση και γιαυτο δεν πηρα και πιο ακριβη.
Αισθητικα ειναι μια χαρα , και μολις μπει στον τοιχο με τη vogels, ερθουν και τα επιπλα, θα ειναι ακομα καλυτερα.
( Αληθεια, για να μπεις στο σερβις μενου, καπου ειχα διαβασει οτι κρατας καποιο κουμπι στην προσοψη της τηλεορασης-????- και πατας 000 στο τηλεκοντρολ?)