Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

τελικά οι μόνοι μου ενδοιασμοί μάλλον είναι...
1. το απωθημενο (!) με την D3000E...
2. το οτι σχεδιαστικά ως τηλεόραση δε με ενθουσιάζει, σε αντίθεση με την 40r86 και χωρίς να εχω δει την ετερη 42q96, πιστευω οτι υπερτερει και αυτη...
μαλλον θα σκοραρω ομως γιατι δεν παει αλλο... :P

μηπως καποιος ΘΑ ΔΕΙ το SNAKE με dv-600 και panny?

θα ηθελα να κανει δοκιμη σε 720p και 1080p αν μπορει και να πει εντυπωσεις.

Eπειδή τυγχάνει να έχω DV-600 & TH-42PZ70, τι είναι αυτό το snake?
Ταινία?

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εγώ πάντως κατέληξα, για ανάλογη χρήση, σε plasma.
Το ποια από τις δύο plasma (px70 - q96) σου κάνει, θα στο δείξουν τα μάτια σου. Εγώ θα πάω στην έκθεση και εκεί θα κάνω τις τελικές μου επιλογές...

Να δω βέβαια πού θα βρεις Pany την έκθεση, αλλά αυτό βέβαια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα.
Το απόγευμα πάω να αγοράσω την PX, το ερώτημα είναι ποιο κατάστημα την έχει φτηνότερα στην Αθήνα?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ριξε μια ματια στη Στοα στου Κοσμα. Πληροφοριες στο διαφημιστικο που βλεπεις πανω πανω σε αυτη τη σελιδα.

Ευχαριστώ πολύ.
Εντυπωσιάστηκα !!!(από την αμεσότητα της απάντησης)

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Βαλτε κι εμενα στη λιστα. Απο χθες ειναι στο σαλονι μου και προς το παρον το μονο που μπορω να πω οτι ειναι πολυ τιμια για τα χρηματα που ζηταει !

Βαλτε κι εμενα στη λιστα. Απο χθες ειναι στο σαλονι μου και προς το παρον το μονο που μπορω να πω οτι ειναι πολυ τιμια για τα χρηματα που ζηταει !

Καλορίζικη. Νομίζω πως το έθεσες πολύ σωστά το ζήτημα. Τιμιότης πάνω από όλα.

Καλές Θεάσεις Chris ;)

Δεν σε ακουω και πολυ ενθουσιασμενο.:FSGSFGS4:

Μεγεια παντως.-bye-

Βλέπω αυξάνονται συνεχώς οι κάτοχοι της συγκεκριμένης τηλεόρασης! Κάτι θα ξέρουν περισσότερο!!!:grinning-smiley-043

Ευχαριστω παιδια.

Γιαννη δεν ειναι θεμα ενθουσιασμου. Ειναι θεμα σηματος και αλλων πραγματων που ουσιαστικά κατανταμε γραφικοι οταν τα ξανααναφερουμε. ( πχ ο κοσμος εχει γεμισει με 16/9 τηλεορασεις και το 98% των καναλιων παιζουν 4/3 - ακομα υπαρχουν σταθμοι που παιζουν μονοφονικα κτλ κτλ )

Οσο λιγο την ειδα, κανα 3ωρο συνολικα εχθες και προχθες ηταν μια χαρα.

Σε dvd που ειδα λιγο απο scart rgb, ηταν 3 χαρές δεν το συζητω.

Μου αρεσε που κρατα διαφορετικες ρυθμισεις ανα εισοδο και ανα δεκτη.
Εχει ωραια κινηση και αρκετα καλο μαυρο. Επισης πολυ καλα δουλευει το auto στην επιλογη καδρου. Η μετατροπη επισης του 4/3 σε 16/9 ειναι πολυ καλη χωρις "περιεργες" παραμορφωσεις και γεωμετριες.
Τα noise reduction δουλευουν αρκετα καλα απ'οτι δειχνουν τα πατερν κτλ.
Παρατηρησα οτι οσο παιρνουν οι ωρες καλυτερευει το πανελ. Θα κανω και το breakin με το dvdακι και πιστευω θα μαλακωσει το πανελακι της.
Φως εχει αρκετο ως πολυ και το κοντραστ της ειναι αρκετα καλο.
Καλη δυναμικη περιοχη και χρωματα που πιστευω οτι θα ερθουν καλα. Δεν εχω μπει ακομα στο σερβις μενου να δω τι εχει για ρυθμισεις.

Οταν θα συνελθω λιγο με το σπιτι και ασχοληθω λιγο παραπανω μαζι της, μπει και το πισακι που θα ειναι γενικη πηγη του συστηματος, δω κανα δορυφορικουλι και παιξω με κανα dscaler στο τηλεοπτικο , πιστευω θα μαζευτουν καποια πραγματακια και θα ειμαι more than ΟΚ.

Ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω απο μια τηλεοραση και γιαυτο δεν πηρα και πιο ακριβη.
Αισθητικα ειναι μια χαρα , και μολις μπει στον τοιχο με τη vogels, ερθουν και τα επιπλα, θα ειναι ακομα καλυτερα.

( Αληθεια, για να μπεις στο σερβις μενου, καπου ειχα διαβασει οτι κρατας καποιο κουμπι στην προσοψη της τηλεορασης-????- και πατας 000 στο τηλεκοντρολ?)

Ειδα οτι σκεφτοσουν και την Samsung Q96 , μπορεις να μας πεις τι σε εκανε να παρεις την PX70 τελικα? Iσως η αποψη σου να βοηθησει καποιους που ειναι αναποφασιστοι μεταξυ των δυο.-bye-

Για service menu

- Πας μπροστά στη TV και ανοίγεις καπάκι.
- Πρώτο αριστερά κουμπί είναι το "F" & ακριβώς δίπλα του το "TV-".
- Τα πατάς ταυτόχρονα και κρατώντας τα πατημένα, πατάς 3 μηδενικά (000) στο χειριστήριο. Μετά απο μία μικρή καθυστέρηση 2-3 δευτερολέπτων εμφανίζεται το Service Menu.
- Πλοήγηση κάνεις με τα πλήκτρα 1 & 2 του χειριστηρίου & επανέρχεσαι με το πλήκτρο "Exit".

Μεγιές. Καλορίζικη.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ειδα οτι σκεφτοσουν και την Samsung Q96 , μπορεις να μας πεις τι σε εκανε να παρεις την PX70 τελικα? Iσως η αποψη σου να βοηθησει καποιους που ειναι αναποφασιστοι μεταξυ των δυο.-bye-

Σκεφτομουν με σειρα προτιμισης. 428xd, οντως την Q96/97, και την px70e.

Η πρωτη απορρίφτηκε διοτι αποφασισα οτι δεν θελω τελικα να δωσω τοσα χρηματα για τηλεοραση και τηλεοπτικο σημα που θα δουλευει κατα 95%. Το θεωρω λαθος.
Η δευτερη δεν υπηρχε πουθενα. Η αντιπροσωπια ελεγε δεν την εφερα δεν την φερνω δεν ξερω ποτε θα ερθει κι αν θα ερθει αυτη η η q97. Οποτε δεν την πηρα διοτι δεν ειχα σκοπο να ασχολουμε καθε μερα να ψαχνω που θα την βρω. Να περιμενω την q97 χωρις να την εχω δει η να την εχει μετρησει ο Μανωλης και να ερθει μετα και να εχω κανα περιεργο , δεν το ρισκαρα.
Οποτε κατελληξα στην px70e που ηξερα περι τινος προκειται και υπηρχε και ετοιμοπαραδοτη.

Θεμα κοστους μεταξυ πανασονικ και σαμσουνγκ δεν υπηρχε για μενα. Η διαφορα τους αν θυμαμαι καλα ηταν περι τα 200ευρω.