Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μηπως , λεω μηπως, εχει βρει κανεις απο το σερβις μενου , απο που ρυθμιζετε το overscan ??

Enter the service menu, press 1, then 3 until "H amp" is displayed, use the volume button to lower the amp to -3, press "ok", then press 3 again until you see "V amp", volume to -3, "ok", "exit". Piece of cake really!

μη το μεταφραζω κιολας....βαριεμαι:flipout:

πειραξε εσυ και εμεις ακολουθουμε

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Enter the service menu, press 1, then 3 until "H amp" is displayed, use the volume button to lower the amp to -3, press "ok", then press 3 again until you see "V amp", volume to -3, "ok", "exit". Piece of cake really!

μη το μεταφραζω κιολας....βαριεμαι:flipout:

πειραξε εσυ και εμεις ακολουθουμε

Εισαι μεγας !! :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

τι, το πειραξες?:2thumb22sup:

Οχι βρε. Μεγας εισαι που το παρεθεσες.

Μολις το δοκιμασω και δουλεψει θα εισαι Τιτανας :flipout:

( θα το δοκιμασω το απογευμα...)

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Πάντως εγώ αφού μηδένησα το overscan, αναγκάστηκα να το ξαναβάλω. Στα υπέροχα ελληνικά κανάλια είχα πολύ συχνά την αρχή και ή τέλος της σάρωσης ορατά...

Κύριοι γεια σας.
Μετά την αγορά μιας TH-42PX70E που έκανα πριν από μερικές ημέρες και ψάχνοντας στο Google για οποιαδήποτε πληροφορία περί της κυρίας, σκουντούφλησα στο forum σας (μας πλέον). Μετά από ώρες διαβάσματος στο εδώ thread (120+ φύγε σελίδες) το μόνο που με χάλασε ήταν οι πληροφορίες περί στρωσίματος της οθόνης. :furious3:200 ώρες minimum δηλαδή 40 ημέρες επί 5 ώρες η 80 μέρες με 2,5 ώρες/ημέρα με χρήση εναλλασσόμενων χρωματικών εικόνες για να καεί ομοιόμορφα ο φώσφορος? Εάν είναι να μου βγάλει την ψυχή μέχρι να παίξει αξιοπρεπέστατα η εν λόγο τηλεόραση προτιμώ να την βάλω πάνω σε ένα βαρέλι και να κάνω σκοπο:violent-smiley-030:βολή. Πριν από αυτήν είχα μια απαράδεκτη LCD VOXON 32" όσον αφορά τα τηλεοπτικά κανάλια τουλάχιστον (όχι ότι η καινούργια είναι καλύτερη.....χμ), αλλά τουλάχιστον δεν ήθελε ντάντεμα εκείνη. Και η ερώτηση έρχεται τώρα. Γιατί στα user manual δεν αναφέρουν τίποτα για στρώσιμο? Μήπως λέω μήπως τα νέας γενιάς PLASMA Screen έχουν ξεπεράσει τις παιδικές ασθένειες πλέον? Ας πει κάποιος που το κατέχει το θέμα ΝΑΙ να ηρεμήσω διότι τηλεόραση αγοράσαμε βρε παιδιά όχι ακόμα έναν μπελά στο κεφάλι μας. 200 ώρες? Δεν μπορώ να το χωνέψω. Όσο δε για το zoom που αναφέρετε σε διάφορα posts για ποιο zoom μιλάμε που τα κανάλια μας τρελαίνουν στα παράθυρα με τα ελεεινά στατικά πλαίσια εκτός των λογοτύπων τους. Επί ένα τέταρτο της ώρας τώρα για παράδειγμα μιλάει ο Χατζηνικολάου στό αριστερό παράθυρο με έναν τύπο στο δεξί και μια κάθετη λευκή λωρίδα χωρίζει τα δύο παράθυρα κόβοντας μου το αίμα μην μείνει κάψιμο. Θα φεύγω για την δουλειά και θα δέρνω προκαταβολικά τα παιδιά και την σύζυγο που δεν πρόσεξαν το κανάλι που είχε στατικό background. Βρε δεν πάει να καεί και να γίνει παρανάλωμα. Η ψυχική μου ηρεμία αξίζει πολύ περισσότερο από 1000 Ευρό.

CRT for ever !!:Banane0:

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλώς ήρθες στο avclub.
Ηρέμησε, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τα πάνελ νέας γενιάς.
Απλά για να εκλείψει και ο παραμικρός κίνδυνος burn in καλό είναι να στρώσεις την τηλεόραση. Και μπορείς να το κάνεις αυτό βάζοντας να παίζει τις νύχτες ένα anti-burn in dvd. Σύνδεσμο θα βρεις στις τελευταίες σελίδες του νήματος burn in στην κατηγορία των τηλεοράσεων.

Εάν είναι να μου βγάλει την ψυχή μέχρι να παίξει αξιοπρεπέστατα η εν λόγο τηλεόραση προτιμώ να την βάλω πάνω σε ένα βαρέλι και να κάνω σκοπο:violent-smiley-030:βολή.

CRT for ever !!:Banane0:
θελεις παρεα?

βαλε cinema mode
χαμηλωσε τα ρυθμιστικα κατω απο το μισο,zoom για να φυγουν τα λογοτυπα των καναλιων και βαλε το DVD-BREAK-IN δισκακι το βραδυ που κοιμασε .

δεν θα χασεις τιποτα-bye-

υ.γflat tv for ever:Banane0::Banane0:

παρε και ενα DVD δισκακι,συνδεσε την με HDMI στον player και θα χαλαρωσεις στα σιγουρα

Last edited:

και κοιμήσου καλά γιατί τον αλλο μήνα που θα σου έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ ...θα πάψεις να κοιμάσαι...:flipout:

Last edited:

και κοιμήσου καλά γιατί τον αλλο μήνα που θα σου έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ ...θα πάψεις να κοιμάσαι...:flipout:

δεν τα λεμε αυτα..ας το ανακαλυψει μονος του

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου.
Ε μα ναι μην μας μείνει και κανένα τίκ τώρα στα γεράματα. :grandpa:
Εχθές το βράδυ προσπάθησα να αφήσω να κυλάει από το service menu αυτό το color scroll αλλά το contrast το πάει αυτόματα πολύ ψηλά και λόγο των παραθύρων του σπιτιού, οι περαστικοί από έξω τον δρόμο θα πέταγαν τίποτα μπουκάλια προς τον τρελό που έστησε από τώρα Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Πολύ φως η ριμάδα σας λέω. Τέλος πάντων το κατέβασα το VCD και θα το κάψω να το τρέχω τα βράδια που η φύση ξαποσταίνει. Και πάλι ευχαριστώ παιδιά και καλώς σας βρήκα φυσικά. Τα γλυκά τα άφησα μπαίνοντας. Αν δεν τα βρήκατε τα έχει φάει μάλλον ο moderator.

:smile:

PS Με γεννήτρια κάνει να δουλεύει για να ........ το ρεύμα που λέτε?

:smile:

Last edited:

Σιγά το πράγμα βρε παιδιά
Τα 3 ευρώ θα σας λείψουν
ΈΛΕΟΣ !!!

Καλησπερα σε ολους!!! Πρην 2 μηνες ψαχνοντας για ΤV σε μια αναζητηση στο Google επεσα πανω σας....Αρχισα λοιπον να διαβαζω τις γνωμες σας με μεγαλη προσοχη. Η επιλογη μου ως εκεινη την στιγμη ηταν LCD 40''-42'' με κλειστα ματια!!!!Οταν ακουγα για PLASMA γελουσα[ο ασχετος] Υστερα απο αρκετες ωρες μπροστα στο PC και βλεποντας την επιμονη σας σχετικα με την px70e αποφασισα να παω να την δω να παιζει LIVE. Ετρεξα λοιπον σε καποια μαγαζια που την ειχαν και απογοητευτηκα στην αρχη λογω του κακου σηματος SD που ειδα!! ΛΙγο ο φωτισμος λιγο οι LCD που επαιζαν HD δισκακια ημουν σε μεγαλο διλλημα τι να .κανω Συνεχιζα να διαβαζω γνωμες εδω μεσα με το οτι δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα σε τετοιους χωρους και οτι ειναι διαφορετικα στο σπιτι και ετσι πηρα την μεγαλη αποφαση και την πηρα!!!!!!!!!! Ποσο ΔΙΚΙΟ ειχατε.....Επαθα πλακα μολις την αναψα στο σπιτι . Τελεια εικονα ζωντανη φοβερο μαυρο και σκεφτητε να την στρωσω κιολας...Τωρα παιζει συνεχεια αυτο το περιφημο DVD και ανηπομονω να περασουν οι 200 ωρες να την απολαυσω!!!! αν μπορεσω να ξεκολλησω τις κορες μου απο το σαλονι που εχουν κατασκηνωσει αυτες τις μερες και βλεπουν DVD παιδικα σαν τρελλες !!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενος με την επιλογη μου και με γλιτωσατε και απο αρκετα χρηματα που θα εδινα παραπανω για μια καλη LCD καθοτι δεν μου περισευουν με 4μελη οικογενεια. Ευχαριστω πολυ και θα συνεχιζω να σας διαβαζω και στο μελλον!!!!!

Και κατι αλλο τελευταιο!!!!Σχετικα με τις ρυθμισεις μετα το στρωσιμο τι γινεται? Εχεται να προτεινετε καποιες που τις εχετε δοκιμασει ?

Καλησπερα σε ολους!!! αν μπορεσω να ξεκολλησω τις κορες μου απο το σαλονι που εχουν κατασκηνωσει αυτες τις μερες και βλεπουν DVD παιδικα σαν τρελλες !!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενος με την επιλογη μου και με γλιτωσατε και απο αρκετα χρηματα που θα εδινα παραπανω για μια καλη LCD καθοτι δεν μου περισευουν με 4μελη οικογενεια. Ευχαριστω πολυ και θα συνεχιζω να σας διαβαζω και στο μελλον!!!!!

42px70,τωρα και σε πολυτεκνη εκδοση:flipout:

καλοριζικη και καλες θεασεις.

για τις ρυθμισεις στρωσιματος,μια σελιδα πριν,και για μετα δοκιμασε οτι σου αρεσει εκτος της δυναμικης.

συνηθως cinema mode και βγαλε την οξυτητα

Last edited:

Καλησπερα σε ολους!!! Πρην 2 μηνες ψαχνοντας για ΤV σε μια αναζητηση στο Google επεσα πανω σας....Αρχισα λοιπον να διαβαζω τις γνωμες σας με μεγαλη προσοχη. Η επιλογη μου ως εκεινη την στιγμη ηταν LCD 40''-42'' με κλειστα ματια!!!!Οταν ακουγα για PLASMA γελουσα[ο ασχετος] Υστερα απο αρκετες ωρες μπροστα στο PC και βλεποντας την επιμονη σας σχετικα με την px70e αποφασισα να παω να την δω να παιζει LIVE. Ετρεξα λοιπον σε καποια μαγαζια που την ειχαν και απογοητευτηκα στην αρχη λογω του κακου σηματος SD που ειδα!! ΛΙγο ο φωτισμος λιγο οι LCD που επαιζαν HD δισκακια ημουν σε μεγαλο διλλημα τι να .κανω Συνεχιζα να διαβαζω γνωμες εδω μεσα με το οτι δεν μπορω να βγαλω ασφαλη συμπερασματα σε τετοιους χωρους και οτι ειναι διαφορετικα στο σπιτι και ετσι πηρα την μεγαλη αποφαση και την πηρα!!!!!!!!!! Ποσο ΔΙΚΙΟ ειχατε.....Επαθα πλακα μολις την αναψα στο σπιτι . Τελεια εικονα ζωντανη φοβερο μαυρο και σκεφτητε να την στρωσω κιολας...Τωρα παιζει συνεχεια αυτο το περιφημο DVD και ανηπομονω να περασουν οι 200 ωρες να την απολαυσω!!!! αν μπορεσω να ξεκολλησω τις κορες μου απο το σαλονι που εχουν κατασκηνωσει αυτες τις μερες και βλεπουν DVD παιδικα σαν τρελλες !!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενος με την επιλογη μου και με γλιτωσατε και απο αρκετα χρηματα που θα εδινα παραπανω για μια καλη LCD καθοτι δεν μου περισευουν με 4μελη οικογενεια. Ευχαριστω πολυ και θα συνεχιζω να σας διαβαζω και στο μελλον!!!!!

Καλορίζικη η "τριπλάρει" και να χαίρεσαι τις κορούλες :D

καλορίζικη - καλορίζικη !!!
και να την ξεπατώσει με ζουζούνια για τις μικρές.