Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπον. Η δοκιμη εγινε και οι ρυθμισεις πλεον του overscan ειναι μαλλον ΟΚ.

Δειτε δυο προχειρες φωτο απο πριν και μετα (εχω βαλει ενα βελακι στην ακρη της οθονης )
. Ειναι απο το desktop του πισιου με 1024χ768 και μια απο την αντιστοιχη καρτελα το dve......

img0280lf5.jpg

img0282ho5.jpg

img0284qf5.jpg

:guitarist:

Και μερικες προχειρες φωτο απο καποια κλιπακια που ειχα στο πισι.....

img0300dw5.jpg

img0298nv3.jpg

img0290bm3.jpg

img0293qh9.jpg

Σημ. Η τηλεοραση ειναι τελειως αρυθμιστη και οι φωτο ειναι κυριολεκτικα στο ποδι.....

Καλημερα και ευχαριστω για τα hints :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

42px70,τωρα και σε πολυτεκνη εκδοση:flipout:

καλοριζικη και καλες θεασεις.

για τις ρυθμισεις στρωσιματος,μια σελιδα πριν,και για μετα δοκιμασε οτι σου αρεσει εκτος της δυναμικης.

συνηθως cinema mode και βγαλε την οξυτητα

...σε πολύτεκνη από καιρό... άντε να μας κάνει και μας τους 3τεκνους ο Κωστάκης... κέρατα βγάλαμε...! :antlers:

Επιτελους μετα απο παρα πολυ καιρο (ανακαινιση σπιτιου αλλα και αναποφασιστος :nounder:) αγορασα και εγω την 42PX70E :award: Την παρελαβα την Τεταρτη αλλα δεν ειχα χρονο να παιξω πολυ μαζι της.
Αφου την εστησα, αλλαξα τις ρυθμισεις για το φοβο του burn in και εβαλα και το γνωστο dvd να παιζει τα βραδια.
Σχετικα με την εικονα, απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ (εξαλλου το ειχατε πει ολοι οι κατοχοι)
Εκδοση λογισμικου εχει την 2520 (νομιζω το ιδιο που ειχαν και τα πρωτα μοντελα) Εχει προσπαθησει κανεις να βρει αναβαθμιση? (αν χρειαζεται βεβαια)

Αυτα προς το παρον και καλες μου θεασεις -bye-

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=963143

στο πλαισιο την εχει 1.149,00 λεω να παω προς τα κει
συνεχιζετε να εχετε καλη γνωμη ετσι ?

Ρώτησες στη στοά, αν έχουν φύγει τα δύο τελευταία κομμάτια;;;

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=16557

Αγαπητέ dbokos καλορίζικη, καλό στρώσιμο και καλές θεάσεις!

Την εχω εδω και 1 μηνα πια.
Ειναι απιστευτο το ποσο ''εστρωσε'',δεν ειναι αναγκη να εισαι φανατικος της εικονας για να δεις την διαφορα.Σημειωνω πως την εστρωσα 200 ωρες μονο με τα λογοτυπα εξω(ζοομ 2 η 3), και με χαμηλωμενα κοντραστ,φωτεινοτητα και εντελως χωρις οξυτητα,σε σινεμα mode και warm.
Nα σας πω πως μετα τις 300-350 ωρες η εικονα γλυκαινει παρα πολυ,τα χρωματα χανουν την αρχικη ''παγωμενη'' χροια,το σχετικο πεπλο-κρατημα φωτεινοτητας εξαφανιζετεα(φυσικα και λογω αυξησης των αντιστοιχων ρυθμισεων μετα το τελος του στρωσιματος),-χωρις βεβαια η φωτεινοτητα να φτανει τα επιπεδα της...ας πουμε παλιας πια W2000 ενος φιλου μου-αλλα παντως ειναι απολυτα ικανοποιητικη ακομα και σε εντονο πρωινο φως.
Α.!!!!!!!!!!!!!! και κατι ακομα.......σε hd το σαγονι πεφτει χαμηλα απο την ικανοποιηση,πιστεψτε με....δεν υστερει καθολου απο μεγαλυτερης αναλυσης LCD φιλων,αρα ο scaler ειναι ικανοτατος οπως πολλοι εδω εχουν αναφερει....Ειμαι χρονια με το μικροβιο των ηλεκτρονικων,χωρις ομως ποτε να εχω παρει οτιδηποτε κορυφαιο σε οποιαδηποτε κατηγορια....εδω ομως νομιζω οτι εκανα μια ΑΡΙΣΤΗ αγορα....
Σε αναποφασιστους την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!

Ειναι απιστευτο το ποσο ''εστρωσε'',δεν ειναι αναγκη να εισαι φανατικος της εικονας για να δεις την διαφορα.Σημειωνω πως την εστρωσα 200 ωρες μονο με τα λογοτυπα εξω(ζοομ 2 η 3), και με χαμηλωμενα κοντραστ,φωτεινοτητα και εντελως χωρις οξυτητα,σε σινεμα mode και warm.
Nα σας πω πως μετα τις 300-350 ωρες η εικονα γλυκαινει παρα πολυ,τα χρωματα χανουν την αρχικη ''παγωμενη'' χροια,το σχετικο πεπλο-κρατημα φωτεινοτητας εξαφανιζετεα(φυσικα και λογω αυξησης των αντιστοιχων ρυθμισεων μετα το τελος του στρωσιματος),-χωρις βεβαια η φωτεινοτητα να φτανει τα επιπεδα της...ας πουμε παλιας πια W2000 ενος φιλου μου-αλλα παντως ειναι απολυτα ικανοποιητικη ακομα και σε εντονο πρωινο φως.
Α.!!!!!!!!!!!!!! και κατι ακομα.......σε hd το σαγονι πεφτει χαμηλα απο την ικανοποιηση,πιστεψτε με....δεν υστερει καθολου απο μεγαλυτερης αναλυσης LCD φιλων,αρα ο scaler ειναι ικανοτατος οπως πολλοι εδω εχουν αναφερει....Ειμαι χρονια με το μικροβιο των ηλεκτρονικων,χωρις ομως ποτε να εχω παρει οτιδηποτε κορυφαιο σε οποιαδηποτε κατηγορια....εδω ομως νομιζω οτι εκανα μια ΑΡΙΣΤΗ αγορα....
Σε αναποφασιστους την προτεινω ανεπιφυλακτα!!!

+1 !!!!!!!!!!

P.S: Μετά το στρώσιμο, τις ρυθμίσεις τις πάμε όσο ψηλά μας αρέσει ή όχι;

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Α.!!!!!!!!!!!!!! και κατι ακομα.......σε hd το σαγονι πεφτει χαμηλα απο την ικανοποιηση,πιστεψτε με....δεν υστερει καθολου απο μεγαλυτερης αναλυσης LCD φιλων,αρα ο scaler ειναι ικανοτατος οπως πολλοι εδω εχουν αναφερει....
Και εγω την εχω περιπου 3 εβδομαδες, αλλα δεν την στρωνω-εστρωσα καθολου με zoom, μονο το dvd παιζω καθημερινα με φωτεινοτητα και δεικτες χαμηλωμενους τους οποιους ανεβαζω σταδιακα.. Εχω δει μικρη διαφορα, αλλα γενικα και εγω αρκετα ικανοποιημενος... Και μιλαμε για SD μεχρι στιγμης, καθως δεν εχω δει ακομα κατι σε HD... Ας οψεται οτι ακομα δεν εχω παρει ενισχυτη και ηχεια για το home cinema...

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Και εγω την εχω περιπου 3 εβδομαδες, αλλα δεν την στρωνω-εστρωσα καθολου με zoom, μονο το dvd παιζω καθημερινα με φωτεινοτητα και δεικτες χαμηλωμενους τους οποιους ανεβαζω σταδιακα.. Εχω δει μικρη διαφορα, αλλα γενικα και εγω αρκετα ικανοποιημενος... Και μιλαμε για SD μεχρι στιγμης, καθως δεν εχω δει ακομα κατι σε HD... Ας οψεται οτι ακομα δεν εχω παρει ενισχυτη και ηχεια για το home cinema...

ψαξε, ψάξε

να μας πεις και εμάς.

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

την ειδα στο mediamarket και στον Κωτσοβολο διπλα σε 2 -3 LCD των 1500-1700 και απογοητευτικα απο τα πεθαμενα χρωματα και το μαυρο

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

την ειδα στο mediamarket και στον Κωτσοβολο διπλα σε 2 -3 LCD των 1500-1700 και απογοητευτικα απο τα πεθαμενα χρωματα και το μαυρο

:Banane0::Banane0::D:D:D:D:smile: