Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν σταματάνε να αγοράζουν !!!!! Λες και έχουν όλοι τους χρήματα που τους περισσεύουν...

Ας ειναι καλα τα δανεια και οι πιστωτικες. Οι Ελληνες πλεον μπορει να μην εχουν να φανε αλλα την ΒΜW και την 42αρα τηλεοραση θα την αγορασουν οπως και να εχει.

Ας ειναι καλα τα δανεια και οι πιστωτικες. Οι Ελληνες πλεον μπορει να μην εχουν να φανε αλλα την ΒΜW και την 42αρα τηλεοραση θα την αγορασουν οπως και να εχει.

...μέχρι πόσο ακόμα... τόσο καιρό κουβαλάνε όλοι κάρτες~για πόσο ακόμα θα μπορούν να τις φορτώνουν και να τις αποπληρώνουν ???

ζούμε σε τρελό κόσμο

...μέχρι πόσο ακόμα... τόσο καιρό κουβαλάνε όλοι κάρτες~για πόσο ακόμα θα μπορούν να τις φορτώνουν και να τις αποπληρώνουν ???

Bεβαια κυκλοφορει και πολυ μαυρο χρημα. Εγω ξερω ατομο που δηλωνε εισοδημα 6,000 ευρω το χρονο πριν δυο χρονια και πλεον κυκλοφορει με Mercedes SLK του κουτιου.

Τι επαγγελμα κανει? Ξεπλυμα μαυρου χρηματος!

......................

Τι επαγγελμα κανει? Ξεπλυμα μαυρου χρηματος!

Αγροτης καλιεργητης " ευγενων φυτων " σε βιοκαλιεργειες με ISO2002

Ασε Γιαννη ολη η επαρχια το χει ριξει στην καλιεργεια Φουντας .
Το χουν ριξει ολοι οι αταλαντοι και απαιδευτοι στο κυνηγι του ευκολου χρηματος και το παραδοξο ειναι οτι παει γονικη παροχη η δουλεια .
Σε λιγο θα τους βαλουν και στα βαρεα ανθυγειηνα :flipout:

για ενημερωση και μονο,τρεις ωρες XBOX 360 με GEARS OF WAR,παλι τιποτα,
ολα καλα:BDGBGDB55:
για μενα ειναι αρκετο το διαστημα των τριων ωρων για παιγνιδι.

H PX7 εχει το αρνητικο του ενος ΗDMI κατα τ'αλλα βασιζεται στην PX70 oποτε πρεπει να ειναι καλη.

Διαφέρει και στα Hz νομίζω

Και τα 3 μοντελα Panasonic PV7F, PX7E & PX70E εχουν πανελ 10ης γενιας και ειναι 100 Hz.
Τα 2 7αρια με αντιθεση 8000 - 1 HDMI & διαβάθμιση σε 2.048 βήματα.
H 70 με αντιθεση 10000 - 2 HDMI & διαβάθμιση σε 3.072 βήματα.
Η PV7 δεν εχει DVB-T.
Η PX7 & PV7 δεν εχουν VGA εξοδο.

Εχουν ακομη μερικες μικροδιαφορες στο teletext και τον ηχο.

για την PX7 δεν ξερω με σιγουρια.
παρε ενα τηλεφωνο στο πλαισιο να σου πουν

Last edited:

PX7 ------Plasma panel 10ης γενιάς------100.000 Ωρες

PX70------Plasma panel 9ης γενιάς-------60.000 Ωρες

Ομως δεν μου κολανε οι προσφορες που εχουν για την PX7

ύ¬½”·“·: Re: TH-42PX70E ύ‘‰»±‘…‰ б‰ £Š‘±‘…‰!!

ύ±‰ ”± 3 Œ½”…»± Panasonic PV7F, PX7E & PX70E …—•½ ±½…» 10·’ ³…½‰±’ б‰ …‰½±‰ 100 Hz.
ύ± 2 7±‘‰± Œ… ±½”‰ˆ…“· 8000 - 1 HDMI & „‰±²¬ˆŒ‰“· “… 2.048 ²ύŒ±”±.
H 70 Œ… ±½”‰ˆ…“· 10000 - 2 HDMI & „‰±²¬ˆŒ‰“· “… 3.072 ²ύŒ±”±.
ύ PV7 „…½ …—…‰ DVB-T.
ύ PX7 & PV7 „…½ …—•½ VGA …Ž„.

ύ—•½ ±ŠŒ· Œ…‘‰Š…’ Œ‰Š‘„‰±–‘…’ “” teletext б‰ ”½ ·—.

³‰± ”·½ PX7 „…½ Ž…‘™ Œ… “‰³•‘‰±.
±‘… …½± ”·»…–™½ “” »±‰“‰ ½± “• •½

Copywrite

PX7 ------Plasma panel 10ης γενιάς------100.000 Ωρες

PX70------Plasma panel 9ης γενιάς-------60.000 Ωρες

Ομως δεν μου κολανε οι προσφορες που εχουν για την PX7

1.PX70------Plasma panel 10ης γενιάς-------60.000 Ωρες

2.στα full-hd panel δινει η panny 100.000 ωρες η κανω λαθος

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καλησπέρα,

παιδιά απο χθές είμαι κάτοχος μιας 50PZ70e, ετοιμάζω σχετική παρουσίαση....

θα μου επιτρέψεται να ευχαριστήσω τα παιδιά που με βοήθησαν στην δύσκολη επιλογή της (κατάλληλης ) τηλεόρασης......Σωκράτης Τ. , Christian, Aragon, SmoothBore, Baniko, Dbokos, Sprsk,επιπλέον special ευχαριστώ στους Νάσος Μανιάτης, Σωτηρόπουλος Τάκης , Rivers και Giorg0s καθώς επίσης αισθάνομαι ότι πρέπει να αναφέρω ότι την Τηλεόρασή την πήρα μέσω του παιδιού απ' την Ρόδο...όλα καλά μαζί τού έκτος ότι υπάρχει μία σχετική δυσκολία να επικοινωνήσουμε λόγω φόρτο εργασίας του........Σαν απονομή Οσκαρ ήταν........!!!!!!!
Εντυπώσεις και τα σχετικά στην παρουσίαση,,,, έτσι ώστε να υπάρχει και κάποιος λόγος για την δούμε εεεεε χιχιχιχιχχι

Διαπιστώθηκέ ένα προβλημά αλλά δεν είμαι ακόμη σίγουρος......:(

Τελικά το συγκεκριμένο thread είναι το στέκι όλων των "φιδέμπορων" όποιο μοντέλο και να αγοράσουν :D

Καλορίζικη φίλε μου και καλές θεάσεις.

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τελικά το συγκεκριμένο thread είναι το στέκι όλων των "φιδέμπορων" όποιο μοντέλο και να αγοράσουν :D

Καλορίζικη φίλε μου και καλές θεάσεις.

Να 'σαι καλά για τα καλά σου λόγια....
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να δώ απο το μενού της ώρες λειτουργίας της......;;;;;

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τι προβλημα ειναι αυτο? Για πες μας λεπτομερειες.

Λοιπόν,
μέχρι τώρα έχω για κεντρικό μέσο ένα HTpc με κάρτα γραφικών ATI 2600 pro με 2 εξόδους DVI και την χρησιμοποιούσα με 37 LG με είσοδο HDmi χωρίς κανένα πρόβλημα. τώρα ένω έκανα την ενέργειες για να το στρώσω, μείωση φωτεινότητα, Zoom και τα λοιπά....Όλα καλά...πάω να το συνδέσω και να δοκιμάσω τις εισόδους ... τίποτα καμία απο τις 2 εισόδους HDMI δεν έπερνε σήμα. Λοιπόν έχω κανονίσει να φέρει ένας φίλος DVD Player με έξοδο HDMI για να τεστάρω άν φτάνε τελικά οι είσοδοι της Τηλ ή το HTpc.....

Καμία ιδέα;;;;;

Είχα διαβάσει για ένα συμFORUMήτη απο την Θεσσαλονίκη που είχε το αντίστοιχο πρόβλημα και την επέστρεψε.....