απο το remote πατησες av και διαλεξες το HDMI?
καλες θεασεις
Όλα καλά...πάω να το συνδέσω και να δοκιμάσω τις εισόδους ... τίποτα καμία απο τις 2 εισόδους HDMI δεν έπερνε σήμα. Λοιπόν έχω κανονίσει να φέρει ένας φίλος DVD Player με έξοδο HDMI για να τεστάρω άν φτάνε τελικά οι είσοδοι της Τηλ ή το HTpc.....
Το προβλημα σου παντος δεν εχει να κανει με τις ωρες λειτουργειας οποτε μην τρελαινεσε με αυτο , αν δεν ειχε καναλια μεσα και σου ξεκινησε κανονικα το σετ απ με γλωσες κ.λ.π. την πηρες παρθενα .Καθώς προσπαθώ να δω τι γίνεται με το HDMI.....Αρχίζουν να μου δημιουργούνται διάφορες σκέψεις!!!!
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δώ τις ώρες λειτουργίας της τηλ;;;
Μην νομίζεις, μπορείς από το σέρβις μενού να ακυρώσεις όλες τις μνήμες και τις ρυθμίσεις.αν δεν ειχε καναλια μεσα και σου ξεκινησε κανονικα το σετ απ με γλωσες κ.λ.π. την πηρες παρθενα
Μην νομίζεις, μπορείς από το σέρβις μενού να ακυρώσεις όλες τις μνήμες και τις ρυθμίσεις.
Εμένα μου φαίνεται περίεργο να έχουν χαλάσει και οι 2 HDMI ... Καλώδιο, συνδεσμολογία και ρυθμίσεις έχουμε ελέγξει ?
επειδη σκεφτομαι να την αγορασω αυριο.ειδα στο πλαισιο και την PS42C96H.
ξερετε κατι για αυτην?
Καλώδιο χρησιμοποιώ το ίδιο που μου λειτουργούσε μια χαρά μέχρι εχθές στην LG (RZ-37LZ55), Συνδεσμολογία όλα καλά και στην θέση τους, ρυθμίσεις (επιλογή HDMI απο τηλεχειριστήριο, στις ρυθμίσεις του ήχο έχω επιλέξει HDMI αυτόματο).....Χρειάζεται κάτι άλλο;;;;
αν κοιταξες και τα δυο HDMI,οχι τιποτα αλλο δεν χρειαζεται
Μήπως γνωρίζετε κάποιο καλό καλώδιο hdmi σε προσιτή τιμή για την 42px70;
Ευχαριστώ!
Και κάτι άλλο,
κατά διαστήματα ακούγεται ένας ήχος από πίσω από την οθόνη, ιδιαίτερα όταν παίζει το γνωστό dvd ο θόρυβος αυτός ακούγεται πιο συχνά (ένα "κλατς"). Αυτό είναι πρόβλημα;
Εχω φτάσει στις 60 ώρες και τη δουλεύω περίπου 15-20 ώρες τη μέρα...
Μήπως γνωρίζετε κάποιο καλό καλώδιο hdmi σε προσιτή τιμή για την 42px70;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.