Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Όλα καλά...πάω να το συνδέσω και να δοκιμάσω τις εισόδους ... τίποτα καμία απο τις 2 εισόδους HDMI δεν έπερνε σήμα. Λοιπόν έχω κανονίσει να φέρει ένας φίλος DVD Player με έξοδο HDMI για να τεστάρω άν φτάνε τελικά οι είσοδοι της Τηλ ή το HTpc.....

Xαλασε και η Panasonic μου φαινεται. Τελικα ολες οι μαρκες βγαζουν προβληματα , αλλες λιγοτερο και αλλες περισσοτερο.:violent-smiley-030:

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καθώς προσπαθώ να δω τι γίνεται με το HDMI.....Αρχίζουν να μου δημιουργούνται διάφορες σκέψεις!!!!
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δώ τις ώρες λειτουργίας της τηλ;;;

Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Καθώς προσπαθώ να δω τι γίνεται με το HDMI.....Αρχίζουν να μου δημιουργούνται διάφορες σκέψεις!!!!
Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δώ τις ώρες λειτουργίας της τηλ;;;
Το προβλημα σου παντος δεν εχει να κανει με τις ωρες λειτουργειας οποτε μην τρελαινεσε με αυτο , αν δεν ειχε καναλια μεσα και σου ξεκινησε κανονικα το σετ απ με γλωσες κ.λ.π. την πηρες παρθενα .
Παρθενα ξεπαρθενα ομως δεν σημαινει οτι αποκλειετε να εχει γυναικολογικα προβληματα , κυστες , μητρικα , ανωμαλο κυκλο περιοδου κ.λ.π.
Απλα θα ταλαιπωρηθεις λιγο ......γιορταδες μερες ομως:furious3:

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εμένα μου φαίνεται περίεργο να έχουν χαλάσει και οι 2 HDMI ... Καλώδιο, συνδεσμολογία και ρυθμίσεις έχουμε ελέγξει ?

αν δεν ειχε καναλια μεσα και σου ξεκινησε κανονικα το σετ απ με γλωσες κ.λ.π. την πηρες παρθενα
Μην νομίζεις, μπορείς από το σέρβις μενού να ακυρώσεις όλες τις μνήμες και τις ρυθμίσεις.

Μην νομίζεις, μπορείς από το σέρβις μενού να ακυρώσεις όλες τις μνήμες και τις ρυθμίσεις.

Ποιος θα κατσει να κανει αυτη τη δουλεια τωρα ποια την εποχη του φαστ φουντ και του φακ & γκοου?
Αυτα μονο σε επισκευασμενες γινοντε και αυτη δεν ειναι ουτε καν τετοια .
Απλα τυχαινει γιαυτο σου δινουν και εγγυηση και ολες εχουν τα προβληματα τους .

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Εμένα μου φαίνεται περίεργο να έχουν χαλάσει και οι 2 HDMI ... Καλώδιο, συνδεσμολογία και ρυθμίσεις έχουμε ελέγξει ?

Καλώδιο χρησιμοποιώ το ίδιο που μου λειτουργούσε μια χαρά μέχρι εχθές στην LG (RZ-37LZ55), Συνδεσμολογία όλα καλά και στην θέση τους, ρυθμίσεις (επιλογή HDMI απο τηλεχειριστήριο, στις ρυθμίσεις του ήχο έχω επιλέξει HDMI αυτόματο).....Χρειάζεται κάτι άλλο;;;;

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

επειδη σκεφτομαι να την αγορασω αυριο.ειδα στο πλαισιο και την PS42C96H.
ξερετε κατι για αυτην?απο οτι ειδα εχει 1500:1 κοντραστ
και κατι αλλο. μετα τις γιορτες λετε η πανυ να πεσει αισθητα?φοβαμαι μην ξεμεινουμε και την οπατησουμε.εκτος και αν πεσει εστω και στα 1500 η πζ70.

τι λετε να κανω?

Καλώδιο χρησιμοποιώ το ίδιο που μου λειτουργούσε μια χαρά μέχρι εχθές στην LG (RZ-37LZ55), Συνδεσμολογία όλα καλά και στην θέση τους, ρυθμίσεις (επιλογή HDMI απο τηλεχειριστήριο, στις ρυθμίσεις του ήχο έχω επιλέξει HDMI αυτόματο).....Χρειάζεται κάτι άλλο;;;;

αν κοιταξες και τα δυο HDMI,οχι τιποτα αλλο δεν χρειαζεται

αν κοιταξες και τα δυο HDMI,οχι τιποτα αλλο δεν χρειαζεται

Τα κοίταξα...αλλά τίποτα....
Υπολόγιζα σήμερα να μου φέρει ένας φίλος το Playstation 3 για δοκιμή και με άλλο μέσο αλλά τελικά δεν μπόρεσε να έρθει......
Λογικά θα μπορέσω να το τεστάρω την Τετάρτη που θα είμαι πάλι πίσω γιατί για 2 μέρες θα είμαι στο μεγάλο χωριό....

Μήπως γνωρίζετε κάποιο καλό καλώδιο hdmi σε προσιτή τιμή για την 42px70;

Πηγαινε σε κανα media markt και παρε κανενα με 20-30 ευρω. Ολα τα ιδια πανω κατω ειναι.

Ευχαριστώ!

Και κάτι άλλο,

κατά διαστήματα ακούγεται ένας ήχος από πίσω από την οθόνη, ιδιαίτερα όταν παίζει το γνωστό dvd ο θόρυβος αυτός ακούγεται πιο συχνά (ένα "κλατς"). Αυτό είναι πρόβλημα;

Εχω φτάσει στις 60 ώρες και τη δουλεύω περίπου 15-20 ώρες τη μέρα...

Ευχαριστώ!

Και κάτι άλλο,

κατά διαστήματα ακούγεται ένας ήχος από πίσω από την οθόνη, ιδιαίτερα όταν παίζει το γνωστό dvd ο θόρυβος αυτός ακούγεται πιο συχνά (ένα "κλατς"). Αυτό είναι πρόβλημα;

Εχω φτάσει στις 60 ώρες και τη δουλεύω περίπου 15-20 ώρες τη μέρα...

Κλατς κλούτς κλατς.....λογικά πρέπει να είναι η συστολή διαστολή μέχρι να πάρουν μορφή και τα πλαστικά μέρη......
Αν και πιστεύω ότι η 15-20 ώρες είναι υπερβολικές για αρχή...λογικά θέλει γεωμετρική άνοδο στην χρήση.....

Εγω πηρα απο πλαισιο 1m της clicktronic με 24,90 EUR.
Ωραιοτατο !!! :music-smiley-005: