Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Θα το δοκιμάσω και αυτό με την αλλαγή scart, αλλά μου κάνει εντύπωση το ο,τι στην παλιά τηλεόραση δείχνει καλά. Βέβαια κοίταξα το scart και στην μία άκρη μία ακίδα είναι λίγο πιο μέσα, μπορεί να φταίει αυτό. Μπορεί η νέα τηλεόραση να θέλει κάτι πιο καλό απο το παλιό scart.

Τελικά την βρήκα την λύση, ήθελε να αλλάξω τις ρυθμίσεις του dvd και απο rgb που ήταν να το κάνω σε componet.
Τώρα επιτέλους μπορώ να απολαύσω το δικό μου «φίδι»:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Τώρα επιτέλους μπορώ να απολαύσω το δικό μου «φίδι»:ernaehrung004:

παρε ενα player με εξοδο hdmi και μια καλογραμμενη ταινια,θα εκπλαγεις ευχαριστα!!!

θα απολαυσεις το φιδι σου σε ολο του το μεγαλειο!

την πηρα την προηγουμενη Πεμπτη και ειναι πολυ καλη. πως μπαινω στο κρυφο μενυ?

thanks. να την εχω στην υψηλοτερη αναλυση ή οχι?

καλο το κολπο με το κρυφο μενου :D

απλα θελω λιγο βοηθεια γιατι δεν ξερω που να το βρω

4507-IMG3325s.jpg

Last edited:
Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

F + -V (απο την TV) και 000 απο το remote.

Βγαινεις με exit (απο το remote)

Tην αγορασε και ενας φιλος μου.Ξετρελλαθηκε!Απο το πλαισιο με 1099.
Χαιρομαι παντως που η τηλεοραση μας εστω και στο τελος της καριερας της δεν εχει χασει την τιμη της πολυ.

ΥΓ1. Εξακολουθει να ξεπλενεται ευκολα ακομα και μετα απο ωρες gaming (μεχρι 4 ωρες σερι εχει παιξει παιχνιδια χωρις προβλημα)
ΥΓ2. Ενας γνωστος αγορασε μια hitachi 37 ιντσων full hd που ειχε προσφορα το media markt με 899ε.ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ! Το μαυρο της ηταν ενα οχι τοσο βαθυ μπλε και εκανε σπασιματα σε απαιτητικες σκηνες σε BD ταινιες.Να μην αναφερω και εναν ψηφιακο κοκκο ΝΑ ! (με το συμπαθειο)Ακομα και σε ευκρινεια εχανε.
Περιττο να πω οτι στην px70 δεν ειδαμε τιποτε απο αυτα.Παραδεχτηκε την ηττα του και το σφαλμα στην αγορα του.Τελικα τα εφετζιδικα ταμπελακια ειναι τα τελευταια που πρεπει να κοιταζει καποιος πριν μια αγορα.

Να ρωτησω κατι και εγω που αγορασα την συγκεκριμενη ΠΑΝΑ σημερα;Γραφει οτι ειναι μοντελο TH-PX70EA.Αυτο σημαινει οτι ειναι διαφορετικη απο την PX70E;

Ενας γνωστος αγορασε μια hitachi 37 ιντσων full hd που ειχε προσφορα το media markt με 899ε.ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ! Το μαυρο της ηταν ενα οχι τοσο βαθυ μπλε και εκανε σπασιματα σε απαιτητικες σκηνες σε BD ταινιες.Να μην αναφερω και εναν ψηφιακο κοκκο ΝΑ ! (με το συμπαθειο)Ακομα και σε ευκρινεια εχανε.
Περιττο να πω οτι στην px70 δεν ειδαμε τιποτε απο αυτα.Παραδεχτηκε την ηττα του και το σφαλμα στην αγορα του.Τελικα τα εφετζιδικα ταμπελακια ειναι τα τελευταια που πρεπει να κοιταζει καποιος πριν μια αγορα.

Ετσι ειναι , διαβαζουν ολοι στο "Ηi Τech" για το "πραγματικο Hi Definition" που υποτειθεται οτι ειναι το Full HD και πανε και αγοραζουν οποια συσκευη γραφει 1080p πανω ανεξαρτητως αν ειναι για πεταμα.

Καλα να παθουν , ας προσεχαν.

Περιττο να πω οτι στην px70 δεν ειδαμε τιποτε απο αυτα.

αμα δεν εχεις ταμπελακι φιλε μου τουλαχιστον ενα των 24hz.........δεν με πειθεις

Για ποιον λογο να σε πεισω?
Το θεμα ειναι οτι δεν με ενδιαφερει καν αν "επισημως" ειναι 24p η οχι (που μαλλον δεν ειναι) αλλα οτι παιζει πολυ καλα με ολα τα σηματα και εχει παρα πολυ καλη κινηση σε αυτα.Ακομα και σε 24p (τηρουμενων των αναλογιων της μη υποστηριξης).Ουτε η hitachi υποστηριζε ( ? ) αλλα με την ιδια πηγη (ps3) και ακριβως το ιδιο δισκακι (BD Ghost Rider) στην px70 επαιζε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερα (οχι μονο σε χρωματα ,αλλα και σε κινηση).

Για ποιον λογο να σε πεισω?
Το θεμα ειναι οτι δεν με ενδιαφερει καν αν "επισημως" ειναι 24p η οχι (που μαλλον δεν ειναι) αλλα οτι παιζει πολυ καλα με ολα τα σηματα και εχει παρα πολυ καλη κινηση σε αυτα.Ακομα και σε 24p (τηρουμενων των αναλογιων της μη υποστηριξης).Ουτε η hitachi υποστηριζε ( ? ) αλλα με την ιδια πηγη (ps3) και ακριβως το ιδιο δισκακι (BD Ghost Rider) στην px70 επαιζε ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλυτερα (οχι μονο σε χρωματα ,αλλα και σε κινηση).

λεγεται 1080p/24hz ..................να μαθαινουμε και κατι
αμαν πια φτανει μα αυτην την τηλεοραση,κανει το ενα κανει το αλλο,τι ειναι τελος παντων?

μα φυσικα ειναι ο :firstprize::firstprize::firstprize:

υ.γ την δοκιμασα και εγω τελικα με ps3 και Ratatouille, απλα τελεια!!

Παιδιά, τα 24p "παίρνουν μπροστά" στα πάνινγκ της κάμερας... Μπορεί να σας πέσει και ταινία χωρίς πάνινγκ....
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πολύ το φαινόμενο. Άλλοι δεν το βλέπουν καν αν δεν τους το δείξει κάποιος. Μετά θα το βλέπουν όμως :grinning-smiley-043

Παιδιά, τα 24p "παίρνουν μπροστά" στα πάνινγκ της κάμερας... Μπορεί να σας πέσει και ταινία χωρίς πάνινγκ....
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί πολύ το φαινόμενο. Άλλοι δεν το βλέπουν καν αν δεν τους το δείξει κάποιος. Μετά θα το βλέπουν όμως :grinning-smiley-043

Σε παρακαλω πολυ εμενα ΜΗΝ μου το δειξεις :flipout:

Γιατι μετα θα :violent-smiley-030::violent-smiley-030:

μου 'τυχε και μένα.
Από σήμερα εμφανίστηκε μια κάθετη γραμμή!
Αχ, ...
Το βράδυ θα παίξω το γνωστό DVD και αν δε γίνει τίποτα, τότε αύριο τηλέφωνο στο επίσημο service.
Θα σας κρατήσω ενήμερους (βεβαίως!).