Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Aρα συμφωνεις με τα της κινησης? :beatnik2:

φυσικα -bye-

Παιδιά, τα 24p "παίρνουν μπροστά" στα πάνινγκ της κάμερας... Μπορεί να σας πέσει και ταινία χωρίς πάνινγκ....

σε ποια ταινια?

Σε παρακαλω πολυ εμενα ΜΗΝ μου το δειξεις

Γιατι μετα θα

θα μας πιασει πανικος,καλυτερα να μην το ξερουμε :flipout:

μου 'τυχε και μένα.
Από σήμερα εμφανίστηκε μια κάθετη γραμμή!
Αχ, ...
Το βράδυ θα παίξω το γνωστό DVD και αν δε γίνει τίποτα, τότε αύριο τηλέφωνο στο επίσημο service.
Θα σας κρατήσω ενήμερους (βεβαίως!).

αντε παλι!!

καμια συμβουλη να μας δωσουν

Last edited:
Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

μου 'τυχε και μένα.
Αχ, ...
Το βράδυ θα παίξω το γνωστό DVD και αν δε γίνει τίποτα, τότε αύριο τηλέφωνο στο επίσημο service.

Το επισημο σερβις...
ΑΣΤΡΑ Σερβις λεει.

Λοιπον εγω επαθα αλλο προβλημα. Κοπηκε ο ηχος.
Με το που περασαν οι 200 ωρες του στρωσιματος, γυριζω χθες το μεσημερι απο τη δουλεια, τη βαζω μπροστα και επαιζε χωρις να ακουγεται ηχος.

Δοκιμασα να αλλαξω τις ρυθμισεις, την εκλεισα και ξανανοιξα, την εβγαλα απο τη μπριζα, αλλα τιποτα. Τωρα προσωρινα ακουω απο τον ενισχυτη απευθειας απο τη ΝΟΒΑ,

Πηρα μολις την ΙΝΤΕΡΤΕΚ, μου εδωσαν το τηλεφωνο της ΑΣΤΡΑ. Στην ΑΣΤΡΑ μια κυρια με ρωτησε ποσων ιντσων ειναι, και μου εδωσε ενα αλλο τηλεφωνο.
Στο αλλο τηλεφωνο το σηκωσε ενα κοριτσακι που δεν μπορουσε να μιλησει καθαρα, και της ειπα οτι εχω ενα προβλημα με μια τηλεοραση.
"Θελετε να μιλησετε με καποιο τεχνικο??" με ρωτησε.
Και οταν απαντησα ναι, μου ειπε το εξης καταπληκτικο:
"Στις 3 ανοιγει το τηλεφωνικο τους κεντρο"

Τελος παντων θα παρω στις 3, αν και ολα αυτα μου φαινονται ασοβαρα και για τα πανηγυρια.

Απ'οτι καταλαβαινω θα μου ζητησουν να τη στειλω με δικο μου κοπο και εξοδα στην ΑΣΤΡΑ, να μεινω λιγο καιρο χωρις και να περιμενω να μου τη στειλουν πισω επισκευασμενη.

Αυτα τα ωραια.

Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Δεν θα ζητησουν να την στειλεις με δικα σου εξοδα. Αφου ειναι στη εγγυηση ειναι υποχρεωμενοι να την παραλαβουν απο το σπιτι σου.

μου 'τυχε και μένα.
Αχ, ...

Καταρχην κουραγιο !!

Για πες μας αν ειχες συνδεσει παιχνιδομηχανη και αν ναι ποσες ωρες επαιζες.
Μπορει να οφειλεται σε αυτο? Τωρα τελευταια πολλα ακουγονται και μαλλον θελουμε ενα καλο ευχελαιο.

Φίλε vasada, δοκίμασες να ξανακουμπώσεις τα καλώδια, μήπως κάποιο απο αυτά κατά λάθος βγήκε λίγο και για αυτό δεν έχεις ήχο? -bye-

τα παιδιά που έχετε προβλήματα μήπως είναι εύκολο να μας πείτε ημερομηνίες αγοράς ή μήνα κατασκευής (πίσω από τη συσκευή)

τα παιδιά που έχετε προβλήματα μήπως είναι εύκολο να μας πείτε ημερομηνίες αγοράς ή μήνα κατασκευής (πίσω από τη συσκευή)

+1
και εαν εχετε καποιο πολυπριζο ασφαλειας

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

το πολυπριζο ΠΡΟΚΑΛΕΙ το προβλημα?Αυτο δεν καταλαβα.Εγω την δικια μου την προστατευω μονο με εναν σταθεροποιητη τασης της apc.

το πολυπριζο ΠΡΟΚΑΛΕΙ το προβλημα?Αυτο δεν καταλαβα.Εγω την δικια μου την προστατευω μονο με εναν σταθεροποιητη τασης της apc.

απλα ρωταω εαν εχουν καποιο συστημα προστασιας για την ΔΕΗ

+1

Και πόσες ώρες λειτουργίας είχατε πριν τη βλάβη καθως και αν παίζατε παιχνίδια

:ears:

:ernaehrung004:

Φίλε vasada, δοκίμασες να ξανακουμπώσεις τα καλώδια, μήπως κάποιο απο αυτά κατά λάθος βγήκε λίγο και για αυτό δεν έχεις ήχο? -bye-

Εχω δοκιμασει τα παντα. Δεν ακουγεται ηχος απο καμια πηγη.
Εχω ενα πολυμπριζο ασφαλειας των 50ε, και η τηλεοραση ειχει μολις τελειωσει το στρωσιμο.

Μιλησα με το σερβις, και δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. Υπαρχει εξουσιοδοτημενο σερβις εδω στην Κορινθο. Παιζει να περιμενουμε και κανα μηνα να ερθει ανταλλακτικη πλακετα αν χρειαστει. Ετσι λεει...Αμα ειναι να μεινω ενα μηνα χωρις τηλεοραση, την αφηνω οπως ειναι και ακουω απο τον ενισχυτη μου.

Κατασκευη Δεκεμβρη 2007.

Κάθετης γραμμής συνέχεια...

Η γραμμή δεν έφυγε μετά από μια νύχτα με το γνωστό dvd "πλυσίματος".
Επόμενο βήμα σήμερα (Παρασκευή 8-2) πρωί, τηλέφωνό στην εδώ αντιπροσωπία (Θεσσαλονίκη). Από εκεί, ευγενικά με παραπέμπουν στο τμήμα της Astra που είναι αρμόδιο για την ανατολική Θεσσαλονίκη. Το απόγευμα έρχονται (με ραντεβού) δύο τεχνικοί από το σπίτι και μόλις βλέπουν την γραμμή παραλαμβάνουν την τηλεόραση προς αλλαγή πάνελ. Εκτιμώμενος χρόνος 1 έως 2 εβδομάδες, ανάλογα με το πόσο γρήγορα θα είναι το panel διαθέσιμο από την Αθήνα.
Έως εδώ η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Το να φεύγει η τηλεόραση βέβαια δεν είναι ευχάριστο, αλλά ευτυχώς λόγω forum / thread η διαδικασία ήταν αναμενόμενη (τουλάχιστον για μένα, γιατί η γυναίκα μου στεναχωρήθηκε κάπως!)

Η τηλεόραση αγοράστηκε 20 Οκτ 2007 από το shop21. Χώρα παραγωγής δεν θυμάμαι. Αν θέλετε μπορώ να δω και να γράψω το SN από το δελτίο παραλαβής από το service.
Υπάρχει πολύμπριζο ασφαλείας, δεν υπάρχει σταθεροποιητής τάσης. Λέτε να πάρω σταθεροποιητή τάσης;

Στρώθηκε κανονικά (σχεδόν ευλαβικά!) για 200+ ώρες.
Δεν έχει χρησιμοποιηθεί συστηματικά παιχνιδομηχανή. Έχει συνδεθεί μια απλή παιχνιδοκονσόλα, με την οποία ο πιτσιρικάς παίζει κατά καιρούς για 1± ώρα, χωρίς να έχει εμφανιστεί ως τώρα κάποιο φαινόμενο image retention.

Μην ψαχνετε τις αιτιες σε πολυμπριζα , παιχνιδομηχανες κτλ. πολυ απλα (οπως συμβαινει και με πολλες αλλες μαρκες) μαζι με την πτωση των τιμων η Panasonic εχει ριξει και την ποιοτητα κατασκευης.

Καλο κουραγιο τωρα μεχρι να ξεμπερδεψετε με τα σερβις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Μην ψαχνετε τις αιτιες σε πολυμπριζα , παιχνιδομηχανες κτλ. πολυ απλα (οπως συμβαινει και με πολλες αλλες μαρκες) μαζι με την πτωση των τιμων η Panasonic εχει ριξει και την ποιοτητα κατασκευης.

Καλο κουραγιο τωρα μεχρι να ξεμπερδεψετε με τα σερβις.

αυτο παλι απο που βγαινει?

διοτι στα ξενα forums δεν μπορω να βρω κατι αντιστοιχο

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

αυτο παλι απο που βγαινει?

διοτι στα ξενα forums δεν μπορω να βρω κατι αντιστοιχο

Ποιο απο που βγαινει? Οτι εχουν ριξει ολες οι εταιρειες τις τιμες η οτι εχουν ριξει την ποιοτητα κατασκευης?

Πριν δυο χρονια μια πλασμα 42" ειχε 2,500 ευρω και τωρα εχει 900-1000 ευρω , λογικο δεν ειναι οτι εχει γινει συμπιεση του κοστους σε βαρος της ποιοτητας?

Τα ιδια ισχυουν για ολα τα προιοντα βεβαια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

, λογικο δεν ειναι οτι εχει γινει συμπιεση του κοστους σε βαρος της ποιοτητας?

.

με τα ηλεκτρονικα δεν παει ακριβως ετσι ρε Γιαννη,δεν ειναι λαμαρινες!!

οσο για τον σταθεροποιητη τασης ετσι και αλλοιως το θεωρω απαραιτητο σε αυτες τις συσκευες,συν του οτι εχουν χαμηλο κοστος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Ποιο απο που βγαινει? Οτι εχουν ριξει ολες οι εταιρειες τις τιμες η οτι εχουν ριξει την ποιοτητα κατασκευης?

Πριν δυο χρονια μια πλασμα 42" ειχε 2,500 ευρω και τωρα εχει 900-1000 ευρω , λογικο δεν ειναι οτι εχει γινει συμπιεση του κοστους σε βαρος της ποιοτητας?

Τα ιδια ισχυουν για ολα τα προιοντα βεβαια.

Το σκεπτικό για πτώση της ποιότητας λόγω συμπίεσης του κόστους έχει λογική, αλλά δεν είναι απαραίτητο να συμβαίνει σε κάθε περίπτωση.
Η μείωση του κόστους μπορεί να προέλθει και από την βελτίωση της τεχνολογίας σε όλα τα επίπεδα ενός προϊόντος. Και η αγορά των τηλεοράσεων βρίσκεται σε μία τέτοια φάση. Απο την άλλη ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να προέρχεται από σχεδιαστικό λάθος ή κάποια παρτίδα με παραγωγική αδυναμία.

Πολύ σημαντική είναι η εξυπηρέτηση από την αντιπροσωπία και το service, που για την ώρα είναι ΟΚ! (ίσως και μετά την εμπειρία τόσων "γραμμομένων" ΡΧ70Ε!)

Re: TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

χτες μου τηλεφωνησαν απο την panasonic αθηνων (κεντρικα)

Διαλογος.....
Καλησπερα σας,ειχατε καποιο προβλημα με την τηλεοραση σας...
μαλιστα
Σας την εφτιαξαν??
μαλιστα
Εχετε καποιο παραπονο?
εχω
μπορειτε να μου τα πειτε?
1ον εμεινα για 20 μερες χωρις τηλεοραση,2ον για να ερθουνε να μου την παραλαβουνε απο το astra service μου ζητησαν χρηματα!την πηα ο ιδιος και την παρελαβα ο ιδιος.
Σας ευχαριστω πολυ!

2ον για να ερθουνε να μου την παραλαβουνε απο το astra service μου ζητησαν χρηματα!την πηα ο ιδιος και την παρελαβα ο ιδιος.
Σας ευχαριστω πολυ!

γιατι σου ζητησαν χρηματα και αφου σου ζητησαν γιατι δεν πηρες την αντιπροσωπια τηλεφωνο?

Last edited: