Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Νομίζω ότι το ποσοστό είναι πολύ πάνω από 1%. Θεωρώ ότι οι συσκευές που δεν εμφάνισαν πρόβλημα αποτελούν δυστυχώς την εξαίρεση. Ελπίζω τα καινούργια πάνελ να μην έχουν το ίδιο θέμα, γιατί διαφορετικά η αντιπροσωπεία θα πρέπει να δει με σοβαρότητα το ζήτημα και να προβεί σε αντικατάσταση των τηλεοράσεων - ίσως και με διαφορετικό μοντέλο. Ξαναλέω, το να αλλάζουμε πάνελ κάθε 5-6 μήνες, έστω και χωρίς κόστος, είναι μη αποδεκτή λύση.

Oπως θα δεις στο ποστ που αναφέρω επικοινωνία με intersys,με 6 μηνες επέκτασης εγγύησης το ''χωρις κόστος'' ισως να μην είναι εφικτό...

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Υπάρχει καμιά σύγκριση με τα αντίστοιχα HD Ready Plasma μοντέλα των LG Samsung και Philips σχετικά με τη συχνότητα βλαβών?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Υπάρχει καμιά σύγκριση με τα αντίστοιχα HD Ready Plasma μοντέλα των LG Samsung και Philips σχετικά με τη συχνότητα βλαβών?

δεν υπαρχει καμια συγκριση μεταξυ των κατοχων της PX και των αλλων,διοτι απλα ειναι πολυ λιγοτεροι στο δικο μας φορουμ.

μαλλον πρεπει να ψαξεις στο avforoums για αυτο.

[/b]Oπως θα δεις στο ποστ που αναφέρω επικοινωνία με intersys,με 6 μηνες επέκτασης εγγύησης το ''χωρις κόστος'' ισως να μην είναι εφικτό...
[/color]

κακο αυτο διοτι προκειται για ελατωματικο chip και οχι απο κακη χρηση του κατοχου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

κακο αυτο διοτι προκειται για ελατωματικο chip και οχι απο κακη χρηση του κατοχου.[/quote]

Φίλε akren έλα τωρα εσύ και εγώ να τους ''πούμε'' για προβληματικό chip
(αν όντως φταίει αυτό).
Φέξε μου και γλίστρυσα.......:guitarist:

Παντως παιδια στη δικη μου στις γρηγορες σκηνες παραμορφωνει και δεν ειχα δει σε κανενα ποστ να το λετε αυτο. εκτος και αν υπαρχει καποια ρυθμηση και δεν την γνωριζω.

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Παντως παιδια στη δικη μου στις γρηγορες σκηνες παραμορφωνει και δεν ειχα δει σε κανενα ποστ να το λετε αυτο. εκτος και αν υπαρχει καποια ρυθμηση και δεν την γνωριζω.

Μήπως φταιει το Aspect Ratio που έχεις την τηλεόρασή σου?

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Χμμμ... παράξενο ακούγεται όντως, γιατί δεν το έχει αναφέρει όσο θυμάμαι κάποιος άλλος φίλος που την έχει στην κατοχή του. Μπορείς να πετύχεις το φαινόμενο σε screenshot και να μας το δείξεις μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν τα παιδιά?

ενταξει θα προσπαθησω. αν το εχει διαπιστωσει και κανεις αλλος ας το γραψει.

Καλησπέρα σύντροφοι Πριν μία εβδομάδα αγόρασα μια 50px7E. Είμαι σε στρώσιμο 60ωρών σε 5 μέρες (βαδίζω για 200) και μου έβγαλε μια πλατιά κάθετη γραμμή στο 1/3 και αριστερά της οθόνης. Δεν ήτανε συνέχεια εμφανής σε όλο της το μήκος, αλλά εμφανιζόταν ανάλογα με τα χρώματα που παίζανε πίσω της. Βλέπω χωρίς λογότυπα κτλ κτλ και έχω σταθεροποιητή τάσης. Τα μεσάνυχτα βάζοντας το καθιερωμένο breakindvd μετά από 5 λεπτά παίξιμο, έφυγε απότομα, έτσι απλά. Σήμερα δεν έχει εμφανιστεί αλλά περιμένω να περάσει λίγη ώρα, μην μας αιφνιδιάσει. Δεν πρέπει να ήτανε ίχνος γιατί είχε σαν pixeliasmeni υφή. Δεν είναι σαν τη μόνιμη γραμμή που είχε σε photo σε προηγούμενο post. Βγάζετε συμπέρασμα? Δράτωντας την ευκαιρεία και αφού σας πω, πως έχω δει ΟΛΑ τα post, να κάνω και γω κάποιες ερωτήσεις, αφού σας πληροφορήσω πως σε τηλέφωνο που έκανα στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως τα περί στρωσίματος είναι εν τάχι κουραφέξαλα http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/ernaehrung004.gif :ernaehrung004:: 1. Αν η ακτινοβολία της lcd είναι 0% και 100% της crt, της plasma πόσο είναι (απαντήστε μου έστω στην ερώτηση αυτή έχω 16 μηνών παιδί στο σπίτι) 2. Μέσα στην εβδομάδα θα μου φέρουνε και επιτοίχια βάση, να προσέξω κάτι ιδιαίτερα στη τοποθέτηση, τι μάρκα να επιλέξω? 3. Παίζει ρόλο σε τι ανάλυση βάζω το DVD όσο στρώνει η panny? 4. Μετά το στρώσιμο όλα ελεύθερα πια? 5. Εχω ένα SONY DVD-SACD 900V, το είχα πάρει 1.000 πριν 5 χρόνια. Προχθές πήρα και ένα PHILIPS DVP5980 προσωρινά μέχρι να γίνουνε πιο οικονομικά τα blueray. Θεωρητικά το PHILIPS θα παίζει καλύτερα ταινίες από το SONY? στα μουσικά cd θα είναι καλύτερο το SONY? 6. Τις πρώτες 9 ώρες η τηλεόραση έπαιξε χωρίς στρώσιμο, όχι όμως με μπάρες και τέτοια, πιστεύετε πως θα δημιουργήσει πρόβλημα (και στις λευκές και στις σκούρες οθονιές του γνωστού dvd δεν βλέπω κανένα ίχνος πάντως) Κλείνοντας να σας πω πως συμμετέχω σε διάφορα forum, το κλίμα που έχετε εδώ δεν το βρίσκεις εύκολα http://www.avclub.gr/forum/images/smilies/various1/SFGSFGSF.gif :SFGSFGSF:

αφού σας πληροφορήσω πως σε τηλέφωνο που έκανα στην αντιπροσωπεία μου είπαν πως τα περί στρωσίματος είναι εν τάχι κουραφέξαλα : 1. Αν η ακτινοβολία της lcd είναι 0% και 100% της crt, της plasma πόσο είναι (απαντήστε μου έστω στην ερώτηση αυτή έχω 16 μηνών παιδί στο σπίτι) 3. Παίζει ρόλο σε τι ανάλυση βάζω το DVD όσο στρώνει η panny? 4. Μετά το στρώσιμο όλα ελεύθερα πια? 5. Εχω ένα SONY DVD-SACD 900V, το είχα πάρει 1.000 πριν 5 χρόνια. Προχθές πήρα και ένα PHILIPS DVP5980 προσωρινά μέχρι να γίνουνε πιο οικονομικά τα blueray. Θεωρητικά το PHILIPS θα παίζει καλύτερα ταινίες από το SONY? στα μουσικά cd θα είναι καλύτερο το SONY? 6. Τις πρώτες 9 ώρες η τηλεόραση έπαιξε χωρίς στρώσιμο, όχι όμως με μπάρες και τέτοια, πιστεύετε πως θα δημιουργήσει πρόβλημα (και στις λευκές και στις σκούρες οθονιές του γνωστού dvd δεν βλέπω κανένα ίχνος πάντως) Κλείνοντας να σας πω πως συμμετέχω σε διάφορα forum, το κλίμα που έχετε εδώ δεν το βρίσκεις εύκολα :SFGSFGSF:

ουτε εγω την εστρωσα και δεν εχω προβλημα.
1.ας πουμε ενα 10% σε σχεση με τις LCD
3.κανενα
4.ναι,την ρυθμιζεις εκει που σου αρεσει αλλα καλο ειναι να αποφευγονται τα full σε αντιθεση και φωτεινοτητα.
6.κανενα

καλοριζικη και καλες θεασεις,καμια φωτο απο την 50αρα?

Κοιτώντας μεταξύ της PX70 και της PX7 σε γνωστό κατάστημα έχω βρει μία ακόμα διαθεσιμη σφραγισμένη ... να την πάρω (1099 ) ή παίζει να είναι από επιστροφή ή από εκθεσιακή ???? (ο πωλητής μου ειπε σφραγισμένη και μόνο ετοιμοπαράδοτη από το κατάστημα, ήτοι τη βάζω στο αυτοκίνητο και φέυγω)

εαν εχεις υποψιες οτι μπορει να ειναι demo,οχι.

εαν παλι ειναι απο μαγαζι που εμπιστευεσαι απολυτα οπως το π.χ το Πλαισιο παρτην.

Re: Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

εαν εχεις υποψιες οτι μπορει να ειναι demo,οχι.

εαν παλι ειναι απο μαγαζι που εμπιστευεσαι απολυτα οπως το π.χ το Πλαισιο παρτην.
Απο το Πλαίσιο είναι που εν γένει είναι αξιόπιστο αλλά επειδή έχει σταματήσει να πουλιέται ....
Δεν συζητάω πάντως την PX7 μιας και η έλλειψη 2ου HDMI είναι απαράδεκτη

Επειδή κάπου γράφτηκε ότι το 1% σε βλάβη,δηλώνει αξιοπιστία,φανταστείτε αυτό το 1% να συμβαίνει στις αεροπορικές πτήσεις ή στα μαιευτήρια.
Στα θέματα ποιότητας,οτιδήποτε κάτω από το 100% σημαίνει αποτυχία και σαν τέτοια πρέπει να την βλέπετε και όχι να ακούτε τα "μόνο 1-2 τηλεοράσεις παρουσίασαν το πρόβλημα".
Κρίμα πάντως γιατί το Σάββατο έπαθα πλάκα με το πως έπαιζε η PX7 και την πρότεινα για αγορά στον κουμπάρο μου,ο οποίος την αγόρασε σήμερα και την περιμένει αύριο.

Κρίμα πάντως γιατί το Σάββατο έπαθα πλάκα με το πως έπαιζε η PX7 και την πρότεινα για αγορά στον κουμπάρο μου,ο οποίος την αγόρασε σήμερα και την περιμένει αύριο.

ε ...ρε ...παντοφλα που εχεις να φας απο τον κουμπαρο ετσι και χαλασει:flipout::flipout: φτου...φτου μακρια απο μας!

υ.γ εμεις τα λεμε εδω και καιρο οτι εχει πολυ καλη ποιοτητας εικονα!!!

Απο το Πλαίσιο είναι που εν γένει είναι αξιόπιστο αλλά επειδή έχει σταματήσει να πουλιέται ....
Δεν συζητάω πάντως την PX7 μιας και η έλλειψη 2ου HDMI είναι απαράδεκτη

πως τα πιανω κατι τετοια;)

Last edited:

Να είσαι καλά φίλε σε ευχαριστώ

ουτε εγω την εστρωσα και δεν εχω προβλημα.
1.ας πουμε ενα 10% σε σχεση με τις LCD
3.κανενα
4.ναι,την ρυθμιζεις εκει που σου αρεσει αλλα καλο ειναι να αποφευγονται τα full σε αντιθεση και φωτεινοτητα.
6.κανενα

καλοριζικη και καλες θεασεις,καμια φωτο απο την 50αρα?

παιδια καλησπερα, γνωριζει καποιος αν υπαρχει διαφορα στα μοντελα

1) panasonic TH 42PX70E

2) panasonic TH 42PX70EA

γιατι φιλος αγορασε σημερα την 1 και του εφεραν την 2.

... 5. Εχω ένα SONY DVD-SACD 900V, το είχα πάρει 1.000 πριν 5 χρόνια. Προχθές πήρα και ένα PHILIPS DVP5980 προσωρινά μέχρι να γίνουνε πιο οικονομικά τα blueray. Θεωρητικά το PHILIPS θα παίζει καλύτερα ταινίες από το SONY? στα μουσικά cd θα είναι καλύτερο το SONY? ...
Θεωρητικά το sony θα έχει καλύτερο ήχο ( 1000!) και στο θέμα της εικόνας ότι πουν τα μάτια σου (βέβαια και στον ήχο ισχύει το ότι πουν τα αυτιά σου!).

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή έχω το πολύμπριζο ασφαλείας

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978267&product=915041

το οποίο αγοράστηκε ταυτόχρονα με την τηλεόραση και ήταν συνδεμένη σ αυτό όταν εμφάνισε την κάθετη γραμμή.

Κάπου είχα δει παλιότερα μια πρόταση για σταθεροποιητή τάσης αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ.
Τι λέτε γι αυτούς:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701152
http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978269&product=461946