Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Αυτον του eshop εχω στο pc πριν το UPS.Μια χαρα δουλευει .Βεβαια ολα αυτα και τα UPS, παιζουν αν θυμαμαι απο 180V-190V ως 240 αν θυμαμαι καλα.(αν θες το κοιταω).
Μονο τα online UPS νομιζω δινουν σταθερη ταση αλλα ειναι ακριβα και ουτε που το σκεφτηκα για αγορα.
Τουλαχιστον ειναι απο τα κορυφαια ονοματα αυτοι που κοιτας.

Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Κάνοντας κατάχρηση της φιλοξενίας σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά της "στοάς" για την βοηθειά τους. Αν και δεν έτυχε να αγοράσω κάτι από εκεί μέχρι σήμερα, μου απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις μου, χωρίς να είχαν καμία υποχρέωση, μόνο τέτοιοι κλείνουνε Κωτσόβολους...

Η astra service παρέλαβε σήμερα τη συσκευή από το σπίτι μου. Θα σας κρατήσω ενήμερους σχετικά με το χρόνο επισκευής.

παιδια πολυ κουραστικη η τηλεοραση. δεν μπορω να καταλαβω γιατι παραμορφωνει. ακομα και σε αργη κινηση ειναι σαν να θολωνει και μετα να επανερχεται. εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις και δεν γινεται τιποτα. το κανει και στα dvd και στα τηλεοπτικα προγ/τα. πηρα στη intertech (αν λεγεται ετσι) και μου ειπαν οτι επειδη ειχαν πολλα προβληματα ειδικα με αυτο το μοντελο σταματησαν την συνεργασια με την panasonic. μου ειπαν οτι το γνωριζαν αυτο το προβλημα αλλα η εγγυηση δεν καλυπτει κατι τετοιο. δεν ξερω τι να κανω.
μου κανει εντυπωση που δεν συμβαινει αυτο σε κανεναν σας. μηπως θελει καμια ρυθμηση απο το κρυφο μενου?

Last edited:
Απάντηση: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

Λοιπόν μετά από τηλ. επικοινωνία με intersys δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας κατά αυτούς καθώς όπως μου ειπαν οι προβληματικές tv ειναι 1-2.
Επίσης εαν αλλάχθεί panel στους τελευταίους μηνες της εγγύησης τότε
θα μας δώσει επέκταση για 6 μήνες.............
Για να μην το ξεχάσω μου αναφέρθηκε οτι οι px7 εχουν μεγαλύτερη συχνότητα βλαβών από τις px70.

ποια ειναι τελικα?

Απάντηση: Re: Panasonic TH-42PX70E Τριπλαρει και Σκοραρει!!

η δικια μου ειναι η TH-42PX70E

ανεβασε μια φωτο για να δουμε μηπως καποιος μπορει να βοηθησει στο προβλημα σου η πες μας τι ρυθμισεις εχεις κανει στο μενου εικονας και στο μενου ρυθμισεις

Ιntertech

οι ρυθμισεις ειναι στο 50% σε ολα.

Last edited:

Δεν ξερω τι βλεπεις greg_m αλλα αν θολωνει , ειναι κατι μη αποδεκτο και κατι πρεπει να κανεις.

Αν δεν το καλυπτει και καλα η αντιπροσωπεια κανε μια καταγγελια.
Πηρες την πανασονικ τηλ ?
Εστειλαν καποιον να δει περι τινος προκειται?Αν οχι τι ειναι αυτο που δεν καλυπτουν?

...(αν λεγεται ετσι) και μου ειπαν οτι επειδη ειχαν πολλα προβληματα ειδικα με αυτο το μοντελο σταματησαν την συνεργασια με την panasonic. μου ειπαν οτι το γνωριζαν αυτο το προβλημα αλλα η εγγυηση δεν καλυπτει κατι τετοιο...
Δες τα χαρτιά της τηλεόρασης και τηλεφώνησε στην τωρινή αντιπροσωπία (το τι λέει η πιθανόν πρώην αντιπροσωπία δεν νομίζω ότι μας πολυαπασχολεί).
Στην δική μου δεν παρατηρώ τέτοια φαινόμενα ούτε τώρα (μετά την αλλαγή πάνελ λόγω γραμμής), ούτε πριν.
Εύχομαι να ασχοληθούν, όπως έκαναν σε μένα για το θέμα της γραμμής.
Αν όχι, τότε στείλε διαμαρτυρία στην ίδια την Panasonic και κράτα μας ενήμερους.
Η τηλεόραση πάντως έχει (εκτός service μενού) λίγες ρυθμίσεις και γι' αυτό μου φαίνεται δύσκολο να είναι θέμα ρυθμίσεων χρήστη.

Last edited:

Δες τα χαρτιά της τηλεόρασης και τηλεφώνησε στην τωρινή αντιπροσωπία (το τι λέει η πιθανόν πρώην αντιπροσωπία δεν νομίζω ότι μας πολυαπασχολεί).

και που ξερει η intersys για την μοντελο αυτο.(μηπως επειδη πουλαει την πειραξε?)
εγω ημουν απο τους σχετικα πρωτους που την πηρα τον Ιουνιο με εγγυηση intertech και το μοντελο ειχε ερθει το Απριλιο.

Σήμερα η συσκευή έκλεισε μια βδομάδα παραμονής στην astra service, και αποφάσισα να τηλεφωνήσω για να μάθω πού βρισκόμαστε. Πήρα την απάντηση ότι έχει παραγγελθεί νέο πάνελ, αλλά δε γνώριζαν να μου πουν ούτε πότε θα το παραλάβουν ούτε πότε θα μου την παραδώσουν. Και όλα αυτά για ένα ανταλλακτικό που θα έπρεπε να βρίσκεται σε στοκ.

Τα σχόλια δικά σας...

Δεν ρωτας αν μπορεις προσωρινα να παρεις πισω την τηλεοραση σου για να μην μεινεις χωρις?
Και ο φιλος μου που το επαθε περιμενει ακριβως το ιδιο.
Εχεις τηλεφωνο επικοινωνιας της αστρα σερβις?

Δεν ρωτας αν μπορεις προσωρινα να παρεις πισω την τηλεοραση σου για να μην μεινεις χωρις?
Και ο φιλος μου που το επαθε περιμενει ακριβως το ιδιο.
Εχεις τηλεφωνο επικοινωνιας της αστρα σερβις?

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν να κάνω. Αυτά, δε, που διαβάζω στο avforums σχετικά με το γνωστό ζήτημα της πράσινης γραμμής με προβληματίζουν πολύ. Από τα τέλη Φεβρουαρίου υπάρχει έλλειψη σε πάνελ, τουλάχιστον στην Αγγλία. Σε κάποιον προτάθηκε να αντικατασταθεί η συσκευή με μια μικρή οικονομική διαφορά με την PX80, ενώ σε κάποιον άλλον έχει δοθεί lcd 32άρα, μέχρι να γίνει η επισκευή. Έχω στείλει και επιστολή τόσο στη μαμά Panasonic όσο και στην Intertech.

Δεν είμαι περίεργος, μη με παρεξηγείτε. Συσκευές εικόνας και ήχου αγοράζω εδώ και μια δεκαετία, και δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που κάποιο προϊόν αποδεικνύεται ελαττωματικό. Αυτό που με εξοργίζει, όμως, στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι παρά την υπέροχη εικόνα, το εργοστάσιο παρήγαγε μια συσκευή με τραγικά ποσοστά αξιοπιστίας και κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, είτε προβαίνοντας σε άμεση επισκευή είτε αντικαθιστώντας την. Και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το τι μας περιμένει όταν λήξει η εγγύηση...

Διαβάζοντας τα post έχω την εντύπωση ότι όσοι πήραμε την τηλεόραση στην αρχή δεν έχουμε πρόβλημα, κι αυτό άρχισε μετά την παρουσίαση της PX7. Μπας και έγινε αλλαγή στην παραγωγή του panel;

Και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το τι μας περιμένει όταν λήξει η εγγύηση...

επειδη προφανως θα ειναι ασυμφορη η επισκευη της,θα παρω καποια αλλη στα

500 η ακομα και χαμηλοτερα.

και επειδη θεωρω οτι δεν φταιει η intertech σε αυτο το θεμα αλλα η "μαμα" panny πρεπει να διαμαρτυρομαστε σε αυτην περισοτερο.(σιγα τα ωα θα μου πειτε).
επρεπε να τις αντικαθιστουν επι τοπου.