Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Panasonic Plasma PX70 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mε έναν εξωτερικό δέκτη mpeg4 ή τη μοντούλα της neotion φαντάζομαι...

με τον εξωτερικό δέκτη είναι το εύκολο....

με τη μοντουλα θέλω να μάθω -bye-

Mpeg-4 Help

Βασικά αν υπάρχει κάποιος, που ξέρει πως θα "έβλεπε" η PX70 Mpeg-4 χωρίς εξωτερικό δέκτη ( ....άστα να πάνε ....και άλλο tv-control ; ) πραγματικά θα σώσει πολύ κόσμο .
Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...

...κάποιος ειδικός ;;;;;

Mε ... μοντούλα της neotion φαντάζομαι...

...μπαίνει στη CI και η εναλλαγή των καναλιών, ήχος κ.λ.π. γίνεται κανονικά με το τηλεκοντρόλ της Panasonic...

....περισσότερες πληροφορίες στην κατηγορία .... Επίγεια ψηφιακή - IPTV του forum.

...όταν κάποιοι θέλουν

..μιλάμε ....3 χρόνια .....283 reply και το post είναι ακόμα το ίδιο χρήσιμο...

<<<< !!! ΜΠΡΑΒΟ !!! >>>

Nαι...

connection.jpg

Απάντηση: Mpeg-4 Help

Βασικά αν υπάρχει κάποιος, που ξέρει πως θα "έβλεπε" η PX70 Mpeg-4 χωρίς εξωτερικό δέκτη ( ....άστα να πάνε ....και άλλο tv-control ; ) πραγματικά θα σώσει πολύ κόσμο .
Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο...

...κάποιος ειδικός ;;;;;

και καλώδια και πρίζες και....και...

αν ακούσει κανείς για τη Neotion συγκεκριμένα σε px70 να το αναφέρει please.

Βρε τι μαθαινει κανεις στα γεραματα :slapface: και να φανταστεις την εχω 2 χρονια.

Thanks

Βρε τι μαθαινει κανεις στα γεραματα :slapface: και να φανταστεις την εχω 2 χρονια.

Thanks

εσείς είστε τρελαμένοι με το Σισέ ......που να έχεις μάτια για αλλού :BDGBGDB55:

Θα τη τσιμπήσω σύντομα τη μοντούλα για τη πεθερά μου στη Λάρισα που της άφησα την px70. Έλπιζω να δουλέψει και θα επανέρθω με νέα όταν με το καλό θα έχω:)

Θα τη τσιμπήσω σύντομα τη μοντούλα για τη πεθερά μου στη Λάρισα που της άφησα την px70. Έλπιζω να δουλέψει και θα επανέρθω με νέα όταν με το καλό θα έχω:)

περιμένουμεεεεεε...... μη ξεχάσεις.

(έχει στη Λάρισα digea???)

Όχι δεν έχει ακόμα αλλά βάσει χρονοδιαγράματος digea θα έχει νωρίτερα από την Αθήνα.

Εντομεταξύ αν υπάρξει κάποιος που θα τη δοκιμάσει νωρίτερα ας μας ενημερώσει, να γλιτώσω το 50άρικο και το ταξίδι:)

Μετά από επικοινωνία με Intertech έχω να αναφέρω ότι για το συγκεκριμένο πρόβλημα γίνεται αντικατάσταση του πάνελ ανεξαρτήτως λήξης εγγύησης. Στην περίπτωσή μου βέβαια είναι λιγότερο από ένα μήνα μετά την λήξη της εγγύησης και δεν γνωρίζω αν θα πούνε τα ίδια σε κάποιον που θα την πατήσει ένα ή δύο χρόνια μετά την λήξη της (κανείς δεν δίνει πάνω από 4 χρόνια εγγύηση γενικώς σε τηλεοράσεις). Γι' αυτό δουλέψτε τες όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες να σας βγάλει το πρόβλημα όσοι έχετε αγοράσει στις ημερομηνίες με την προβληματική παραγωγή πάνελ γιατί όλη η παρτίδα δείχνει τελικά προβληματική και αργά ή γρήγορα θα έρθει η σειρά και της δικής σας. Οπότε όσο ποιο γρήγορα τόσο καλύτερα.

Θυμάσε μήπως αν το 2ο πάνελ ήταν ίδιο με το 1ο? Σε μένα το 1ο τα έφτυσε μετά απο κανένα χρόνο αν θυμάμαι καλά και σίγουρα το 2ο δεν ήταν ίδιας τεχνολογίας με το 1ο. Θυμάμαι οτι το 1ο όταν ήταν σβηστό αντανακλούσε τον περιβάλοντα χώρο σαν καθρέπτης και είχε μια διαφάνεια...το 2ο αντακλάει πολύ λιγότερο, θαμπά και παραμορφωμένα σαν να εχει μέσα κάτι σαν ζελέ..είναι όσο καλύτερα μπορώ να το εξηγήσω. Μήπως απο ένα σημείο και μετά άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικά πάνελ στις αντικαταστάσεις? Βασικά δεν μου αντικατέστησαν το πάνελ, μου έφεραν μια άλλη σπίτι και μου ήραν την παλιά...

Θυμάσε μήπως αν το 2ο πάνελ ήταν ίδιο με το 1ο? Σε μένα το 1ο τα έφτυσε μετά απο κανένα χρόνο αν θυμάμαι καλά και σίγουρα το 2ο δεν ήταν ίδιας τεχνολογίας με το 1ο. Θυμάμαι οτι το 1ο όταν ήταν σβηστό αντανακλούσε τον περιβάλοντα χώρο σαν καθρέπτης και είχε μια διαφάνεια...το 2ο αντακλάει πολύ λιγότερο, θαμπά και παραμορφωμένα σαν να εχει μέσα κάτι σαν ζελέ..είναι όσο καλύτερα μπορώ να το εξηγήσω. Μήπως απο ένα σημείο και μετά άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικά πάνελ στις αντικαταστάσεις? Βασικά δεν μου αντικατέστησαν το πάνελ, μου έφεραν μια άλλη σπίτι και μου ήραν την παλιά...
Δεν θυμάμαι καθόλου φίλε μου γιατί πρώτον έχουν περάσει κοντά δύο χρόνια και δεύτερον δεν είναι δική μου αλλά συγγενών μου οπότε δεν ξέρω αν όντως είχε διαφορά το πάνελ. Λίγο που το είδα ακριβώς ίδιο μου φάνηκε. Σε αυτή που έχει βγάλει τώρα πρόβλημα λογικά θα είναι διαφορετικό αλλά δεν μπορώ να στο πω μετά βεβαιότητος.

....φιλε ΑντώνηΒ νομίζω ότι αν είναι να πας στις 50'' ..καλύτερα θα είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι για ένα projectoρα..

....φιλε ΑντώνηΒ νομίζω ότι αν είναι να πας στις 50'' ..καλύτερα θα είναι να αρχίσεις να σκέφτεσαι για ένα projectoρα..

το θέμα είναι ότι σε προτζέκτορα hd ready δεν πάω
και οι προτζέκτορες full hd κοστίζουν +1700 ευρώ.

οπότεεεεεεε..